War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt általánosságra írtam. Tök 8, hogy Arcade vagy HB.
Brki kilõhetõ mákkal.
Aki HB-ra jettel megy az már érti is a dolgát 😊

Amúgy nem nagy kunszt, mert az amcsik kb T12-ig, meg T19 felett repülnek. Meg még tán a T16-os Invader.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

BF-109 F4-re milyen lõszert ajánlotok? Nagy különbség van a stealth és a többi között?
Mert alapvetõen elfelejtetek egy aprócska faktort ami minden mást felül ír.

A szerencse. Elég egyetlen szerencsés találat a megfelelõ helyre ami le kritteli a gépet legyen az kétfeelû gép vagy Jet és utána már majdhoygnem a használhatatlanságig leygengül és kilõhetõ. Egy szerencsés sorozat ha pont beleszáll az ellen bármelyik gépet térdre kényszerítheti.
Hartman is több gépet veszített pályafutása során sõt Exupery a kis herceg íróját is 3 szor lõtték le a 3. ba 44ben korzika fölött bele is halt.

Nyilván Jetet lelõni egy másik Jetnek van a legnagyobb esélye de akár egy T2es gép is térdre kényszerítheti ha lelövi/lerammolja/ütköznek.
Fulcrum11
Én ezt találtam:
http://www.flyingbulls.at/#/en/Terminal/Upcoming-Events/
Állítólag Besenyei az Alagútból fog felszállni a show keretében 😊

Az MM-et enyhén fellazították mostanság, egyszer Sabre, egyszer Meteor van az ellenség között és nekünk meg Dora a maximum, elég idegesítõ, hogy még arra is folyamatosan figyelni kell, hogy éppen kire csap le a jet..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mindig lesznek akik fanylognak.Szokj hozzá.Van akiknek semmi sem jó.G-2-es messeremet tegnap úgy szétkapta egy f4u mint foxi a lábtörlõt.Nem tudom hanyas volt,lehet a tier 12-es...

Az mennyire reális, hogy a 109-emre úgy rátapadt egy P47, hogy se lefordulni nem tudtam, de a lefele hurokkal nem tudtam lerázni? Illetve elfogadom, de ezek után egy szót se a német gépek op-ségérõl 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mivel minden értelmes dolgot Pestre raknak( mivel szerintük csak ott élnek emberek ìgy ez is ott lesz) A class fmen hallottam ahol Besenyei Péterrel beszélgettek ròla.Gondolom ki lehet guglizni.Aki gép közelben van és talál v.mit tegye fel.
Érdemesnek érdemes lenne, mert gyors, nagy a bombateher és jó a védõfegyverzet. No és magas a reward szorzó.

Remek gép, két gond van vele:
- nem tudom mi a fenét keres tier16-on. Szinte toál a Tu-2S amcsi megfelelõje.
- a jelenlegi Hb pályán az amcsik teljesen esélytelenek, szóval bombázóval így is, úgy is lelõnek. (a "halászd ki a földi célokat a tíz szembejövõ Dóra és K4 alól" effektus)

Link? Részletek?

A duna elég hosszú 2842km. Pontosan hol? 😄

Gyõr, Mohács esetleg a Pesti rakpart környékén? 😄
Május 1 : P38, Corsair és egyébb jòságok a duna felett....Ha valakit érdekel
Én is hirtelen azt hittem, hogy leszakadunk, de szerencsére nem volt hosszú 😊

200k a betétele slotba.

Érdemes szerinted behívni Hb ra?
Ja és 10 vagy 30 free repair jár hozzá?
Gamestar-on lesz azt mondták, de állítólag csak a német részen.

Valami linket tudsz adni hogy merre figyeljük???
Megfogalmaznád ezt még egyszer, mert komolyan nem értem a mondatfelépítést.

korrekt válasz én szintén jó játékot kívánok neked és mindenkinek!
Mindenképp a sebzést mert az nincs az f-es típusoknál,az irányítás is nagyon nehéz üldözni csak bombázott "azt meg minek, gyenge sebzés esetleg a wellington féle papírgépeket" menekülni lehetetlen sem sebesség sem fordulékonyság. " P-39 -ek rendben vannak, bár zuhanás közbeni fordulónál gyakran föld a vége. " túl merev gépek a sebbessége jó azzal lehet operálni tûzerejük kiváló csak fordulni ne keljen". a b-25 már többször csinálta 3000 méter felett egyszerûen elkezd forogni még le nem esik (ez vszeg bug)
Ezek a gépek még két hete sokkal jobbak voltak, op akkor sem volt egyik sem, de eredményesebbek.
Coral Springs
Épp indultam volna harcba mire ezt megakadályozta a természet, és kiparancsolt a szobámból. Azt hittem ledõl a ház.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
jó hát nem volt nehéz nekik ledarálni kb még a célt sem látták meg, igen itt eljön az 6 év ami me 262 és a sabre között van... ez a szint ahol igen erõsen megfordulnak az erõviszonyok...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

De az se gáz ha német XP t kapok xpt könynebb csinálni bármikor mint liont.
Miért lenne bugos az MM? Csak 16-os feletti gépek vannak rajta 😊

Amúgy mostanra eltûntek az amerikai Sabre huszárok, viszont ott maradtak a német jetek..

Az az igazság pénz is kéen meg Orosz XP is 😄
Az a P-51 kb semmit sem ér jelenlegi állapotában. Se lefordulni, se elhúzni nem tud, nemhogy az FW-krõl, de a jóval alatta lévõ 109-esekrõl sem 😊

Ha fejlõdni akarsz gyorsan HB a barátod, ha prémed van hétvégén méginkább. Már 7.3M-n ülök 😊
Azért jó sokáig tartott amíg felfogták, hogy a mostani metagame szerint Mustang-ot kell hozni. De még mindig nagyon ritka az ilyen leosztás. Egy Mustang javítása 16k lion, a fóka 60k. Most tekintsünk el a bugos MM jeteitõl a képeden 😊
Menj HB-t.

A fene a szánalmas economy pofájukat a gajdzsinosoknak.
Végre összehozok egy tényleg korrekt kõrt.
9 hajót kiktatok a 12bõl a battleshipet is és még bónuszként 5 gépet leszedek és prém nélkül 35K ha lenne prém akkoris csak 52K lion 9,5K s javítási költség mellett T9en.
Egyszerûen így nem tudok haladni. legalább 5M lion kéne...
Mentem egyet Invaderrel. A németek szopóágra kerültek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, és megtudtam, hogy 26.-n megint lesz Invader osztás, majd figyeljetek 😊

2:05-öt se kellett túlélnie az alsó lövésznek..

Mondjuk tényleg meg sem mozdul a cannon 2:30-nál.
Nem szívbajosak, félelem nélkül a farok felõl támadnak.
Azért õket nem lõtte feketére 1km-rõl a hátsó lövész.. 😊 Bár ahogy néztem eléggé lifegtek a csövek, biztos kaptak elõtte rendesen.

flashpointer
Milyen szép hanggal darálnak

Emancipate yourself from mental slavement!

Nem frissül azonnal. Elég nagy az idõköz.
V43 1105
Valaki game? Menüben várok <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem gond, szerintem azért megnyertük, legalábbis ahogy állt a csapat, meg kellett 😊

Coral Springs: igen, arra gondoltam, jó lett volna megnézni gépenként, de hiába kapcsolom ki/be a last monthot, elég érdekes eredményeket ad..

A kis kérdõjelnél írja, hogy figyelembe veszi a player's efficiency-t. Én úgy tapasztalom, hogy tényleg, mert olyanokat rak be mellém ismétlõdõen, aki a létrán közel áll. Lehet véletlen is.
Én is szeretem a G-2est nekem vele 7 kill defeat a rekordom.
Coral Springs
A profil oldalon én úgy vettem észre hogy pontosak az információk. A repülõgépek statisztikáival viszont vannak gondok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
bocsi, hogy kiléptem, tetû koliban koliban proxys a net meg wifirõl nyomom meg hosszú mert tetû iskola... am a spitfire kinyírt volna nem bírtam lehagyni majd 800-al

Jobb sarokban kikapcsoltad a last month kockát?( hátha)
Ezt a statisztikát egyébként érti valaki? Nevetségesen kevés csatát ír ki, akárhogy nézem, soha nem értettem, hogy mit számol 😊
Egyébként nem hinném, hogy figyelembe vesz ilyen tényezõket, mivel nem nagyon válogathat.

V43 1105
Inveltelek ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kocsilajos
én tegnap is szóltam de nem válaszoltál pedig mennék, szeretnék tanulni másiktól akik probbak... nickkem ott van alul vegyél fel...

GZ! Minél jobb a win és kill/death ratiod annál jobb társat ad az MM. Pár helyezéssel top 100 körül ingadozik a win ratiom az nagyon megdobja az effi-t, ergo jó teamekbe pakol minket, ami még több wint generál.
😄
Egyébként is egy OP nemzettel tök mindegy kit rak be :-)