War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Orosz ágon T9 es tierben 5db Peschkával hatalmasat lehet alkotni.
Ugyan csak vagy 2x500kg bombát viszel vagy 2x250+4x100 esetleg 10Rs132es rakéta ami nem tûnik túl soknak de a rewardjaik 110-120-120-140-140% ot nyújtanak szemben a 80%os egyéb bombázóktól. És iszonyúan megdobja a lion termést 😄
A % is befoylásolja.
De tényleg úgy tûnik kevesebb xpt ad.
Valakinek még valami feltûnt?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pleaseeeee
Mi a tipp?
Tudni róla valamit magyar nyelven is?
Kérdés melyik a jobb, ha tele van siemkával, mert akárki idõvel bármit kigrindel. És szétb*sszák az egész meccset. Elnézést 😊
Vagy a haladás vagyis a jutalmazási rendszer teljesítmény függõ is, közvetetten javítva a meccsek minõségét.
A high end content egyenlõre szerintem is unbalanced. Nem érdemes ~15 fölé menni (nemzet függõ hol a határ). A köv. mini patch nagyon jónak tûnik, ha nem hoz be valami váratlan tényezõt.
Én csak annyit látok, hogy megyek a 12-es fókával és szépen ölik a D-13akat. Feltéve, ha benn van a kritikus tömeg. Egy nem ér semmit sem.
Egy dolgot nem lehet vele kompenzálni az emberi hulyeséget😄DD
(amikor 7 db bugos b25 forog a reptéren hát az félelmetes😄)
A fegyverzet meg nem gyenge csak hát ugye 500 méterõl a fele mellé megy amikor viszont a kedves kolléga közel kerül az OP némethez akkor az 500 métere állított ágyúival tüzel aminek megint csak a fele mellé megy 😄
Kevesebb Xp jön, mint régebben. Állandóan variálnak, mint borz a ba....son.
500asból 5 napnyi kijön.
És mivel nem foylamatosan lesz 5 napnyi idõm még jó is, hiszen addig se pazarlódik és akkor indítom a következõt amikor nagyobb ráérõ idõm van.
Coral Springs nek igaza volt. T9 en nagyon jól lehet játszani még a bombázókkal is 4 pescka 1 il2 és a yak9t az elõbb prémmel 65k lion esett be vizes pályán 11hajót 3tankot és 1 pillboxot tettem el láb alól +1gépet.
És csak 8-9k a max szerelési költség ha minden gépem leszedik.
T11ben 15k T13ban közel 25k is szokott lenni.
Végre van egy jó alternatíva 😄
Szóval mindenáron úgy kell repülni és taktikázni, hogy véletlen se kerüljön a hátadba valaki, mert a német gépek amúgy is törékenyek..
P-39 esek tényleg sokkal hatásosabbak, de nekem valamiért nem jönnek be 😄
Ezzel a témát lezárnám, ha nem bánod, nincs kedvem ezen rugózni, a japán még gyengébb lehet mivel alig alig látni 😞
Átmentem angol vonalra.
Ha vadászni akarsz, érdemes kezdetben felmenni, legalább 3500-4000 méterre, ahonnan átláthatod a lenti helyzetet. Ez után érdemes olyanokra lecsapni, akik például egy csapattársat üldöznek, mert esélyes, hogy közben nem figyelnek hátrafelé. Amikor lecsapsz pedig nagyon kell figyelni a sebességre, mert könnyen elérheted zuhanásban azt a sebességet, ahol szétesik a gép, ez elõtt általában nagyon elkezd rázkódni, ilyenkor érdemes visszavenni a gázt, esetleg vízszintesbe hozni a gépet, hogy lassulj valamennyit. Még valami, ilyenkor nagyon óvatosan kanyarodj, mert könnyen letörik a túlterhelt gép szárnya.
Miután megérkezel az ellenfél nyakára, nem érdemes belassítani mögé, inkább érdemes megpróbálni még közeledés közben megsebezni, ha nem jön össze, akkor pedig felhúzod kicsit a gépet, és megint rákanyarodsz, persze csak enyhe kanyarokkal, hogy ne veszítsd el nagyon a lendületet. Ha beállsz a másik gép mögé vízszinten és üldözöd kanyarogva, akkor pedig nagyon figyelj rá, hogy nehogy megérkezzen mögéd is egy ellenfél, mert olyankor már neked sincs sebességelõnyöd.
Nagyjából én ennyit tudok, persze egy japán gépnél pl. ez a taktika nem alkalmazható, ott soha nem lesz igazán sebességelõnyöd, viszont lefordulhatod a legtöbb gépet, nagyon sok gépnél viszont alkalmazhatod ezt, pl. németek, egyes amerikai gépek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Aztán majd valaki ad tanácsot is. 😊
Pénzhez használj német bombázót (Ju-88, He-111, S79), alacsonyan támadva. Szerintem.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Ez bizony jólesett, remélem havonta adja triplázva.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Most egy noob player ír nektek és kérlek ne nagyon alázzatok le.
Imádom ezt a játékot, de az utóbbi idõben képtelen vagyok elegendõ Liont szerezni, hogy vásároljak valamit.A tapasztalati pontok általában jönnek, de nem tudom megvásárolni a fejlõdés utáni gépeket. Prém nélkül játszom mert én hülye WOT-os is vagyok ott prémmel nyomom a kettõre azért nem tudok áldozni a magyar fizetésembõl. HB-n nagyon ritkán jártam mert nincs olyan oldal ahol részletesen leírnák mi is a teendõ amikor egy gépet viszel be és ezen múlik minden, hogy vissza tudsz-e menni a bázisra javítani tölteni és az ellenfelet egyáltalán megtalálod-e.
Az is nagy kihívás legalábbis nekem mint noobnak, hogy a 5-7-es tierrel taktikázva esetleg ész nélkül száguldozva 10-11-es tier-û gépekkel találkozva csak röhögnek rajtam. Valaki aki hozzáértõ írhatna már egy ismertetõt a HB rõl, hogy mi az alap amit tudni kell és mi az amibe semmi képpen ne menjünk bele, tudom hülye kérdések, de alázattal közelítem ezeket, mert nagyon noob vagyok, nézzétek meg a statomat, de akkor is szeretem ezt a játékot ha elsõnek füstölök is el. Bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel, de már nem vagyok fiatal ,de szeretnék tanulni, ha van valaki kérem segítsen nekem.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Annak a tracere legalább gyújtós és nem csak sima.