War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismeretlen video nem tudom, hogy csinálta arcadeban 😊
HB-n az mikor diszkóznak az utolsó killért, akkor szoktam próbálkozni hátha sikerül valami spin szerûség.
Positive Mental Attitude
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem garancia a meccsnekénti 5 kill gondolom.
Míg arcade-ba a 10-15-20 (pályafüggõ) földi cél azért konstans körüli és találtam olyan tier-t gépparkot és nemzetet amivel egy ideig megoldódhat a probléma. (baromi gyorsan telnek az xp csíkok 😄)
56 arcade meccset nyomtam tegnap reggel óta 14htól volt prém ergo olyan 48at már magasabb díjjazással toltam. 42 win 39air kill és 569 ground kill volt. Legalább a csaták harmada 10percen belüli volt és talán ha 4-5meccs volt olyan ami 25perc +os volt.
Számításaim szerint tisztán 1,7M liont kerestem a javítások után netto.
Tényleg nagyon sokat számít a prémium és az idõt próbáltam is kihasználni bölcsen 😄 De nem mindig ér rá az ember 5-6-8 órákat repülõzni pláne nem prémmel.
Szóval aki nem megszállott játékos csak napi max 1-1 órája van (3-5misszió) az irgalmatlan lassan tud haladni, grindelésre esélye sincs.
Aki meg jó lövõ az örüljön neki 😄
Jah nincs ingyen ebéd.
Mondtam hogy akár hetenként egy nap prém megold minden eco problémát. 😄
"Bár az is igaz, inkább liont adjanak többet, mint Xpt hiszen a lion a szûk keresztmetszet jelenleg."
Ez relatív, játékstílustól függ. Bombernél igaz lehet, mert valószínû sokszor kilövik. De abban az esetben, ha egy fighternek _gépre_ kivetítve 70-90% HB-s win ratioja van a logbookban, egyenként kevés death-al, akkor egy adott tierig dõl a lion.
Meccsenként talán 3-4 játékos van aki 4-5 gép fölött teljesít szóval még nagyon meg se éri. Alig kapnak pénzt 😄
És nem csak bombert viszek be yak3 és yak9 a készletben van de ground pályán van hogy be se kell hozni Õket mert elõbb elfogynak a célpontok.
Jó akad egy egy renitens pálya ahová beférnek 😄 Ebbõl kiindulva a domination pályákat többnyire kerülöm. talán 1-2 van amire érdemes bemenni azokból ott is a vizes (destroyer/cargos). Az jól fizet 😄
Hát ha én feláldozok 5-6 gépet, hogy nyerjenek Õk is legalább anynit megtehetnének amikor tényleg kell segítség levakarjanak 1-2 gépet.
Domination pályán nyilván letojjátok de Groud pályán a bomberek hozzák nektek a lóvét. Az életbe nem szednétek ki a pillboxokat még migekkel se.
A bombereket nagyon meg kell fontolni. Én ezért viszek pl APIT lõszert, mert az bármire jó. Bomberre is, vadászra is. Amit eltalálok az minimum bepirosodik, és ha nem is a közvetlen találattól, de a közvetett repmodell romlástól esik le. Olyan kivéreztetõs módszer, de hatásos 😊
Ja, és bomberre szigorúan BnZ, 40 fok feletti zuhanás alatt rá se megyek mert tuti meglõ, és 400m-en belül nem is megyek. Meglõtt géppel szívás a további repkedés.
De te is tudod a bomberek többsége papír az amcsi fortressekhez képest.
Ju széria, Do 217, Pe3, Pe2, Blenheim, Wellington széria, Do49esek mind esélytelenek ha rájuk mászik egy kingkobra yak9t fóka akármi.
Pl a peshkámat nem is biztos hogy tudná követni egy low tier vadász amikor 15fokos szögben 18-20 kilométerrõl rárepülök a destroyerre vagy cargo shipre a vizes pályákon reggel volt egy 802km/h ssebességem is épphogy ki tudtam húzni :d De elég gyakori a 680-750 es tempó.
75%ban 2 hajó 95%ban 1 hajó tuti sûlyed a rárepüléskor. Csak utána hírtelen visszaesik a sebesség túl alacsonyra és nagyon kell táncolni amíg újratölt a bomba általában a 2. rárepülés kb 30% os sikerû.
De ha lenne 1-1 vadász aki lefoglalja legalább az egyik támadót 75-80% lenne a 2. kör esélye. És hát hajós pályán majdhogynem tuti gyõzelemmel felérõ lenni hisz 5 peshkát tudok bevinni. 😄
T9en valamivel jobb az MM igaz egy két magasabb tierût bedobál de még elviselhetõ.
Viszont jó lenne ha egy bombázó lelövéséért fele xp és fele lion járna.
Azt még a hülye is lelövi sõt azt se bánnám ha vadáskíséretnél ha tartósan 500méteren belül kísár egy vadász járjon xp vagy lion.
Így talán a mocskos húsevõk felfognák végre, hogy nem árt kíséretet biztosítania bombereknek akik megnyerik heylettük a csatát.
Az utolsó 20 meccsbõl 17en nyertünk. Abból kb 9-10 alkalommal az én utolsó pillanatban kilõtt, hajó, pillbox, tank sorozataim vagy a 4 alkalommal bombázóval reptérfoglalásnak köszönhetõen (mert nem foglalták vissza a balgák) 😄
És a vadászok is csak állnak amikor 1-2 cél van hátra de nem segítenének...
Arcadozok egész nap ha Hb akkor Ju 88A4 vagy Do 217 J1
Meg írtad hogy Me-410el bombázol célkeresztel HB-n. Pedig annak a gépnek HB-n nincs is célkeresztje. Meg hogy 400 méterrõl bombázol. Hát 400 méter magasból egy 50/100 kilós bombával nem fogsz eltalálni egy mozgó célpontot.
Vagy valamit félreértettem?
A korrekt az lenne, ha xp-t és lion is adna awardokra.
Most jelentõsen visszaestek az Xp szezési lehetõségek 😄
Mindig tudnak olyan újítást hozni, mint a politikusok.
Az egyik kezükkel adnak a másikkal elvesznek.
Prémmel 86K xp 26lelõtt cumedlire +1 gépre.
Az elöbb kaptam 67K-t 14hajóra és 1 gépre prémmel. 9perc volt 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hát nem is tudom, elsõ köröm vele:
Észrevettétek amúgy ezt az újítást, tetszik, hogy az Awardra nem xp-t ad, hanem pénzt😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Volt h nem is tudtam h üldöznek, csak kiírta h "Enemy aircraft destroyed!" <#confused>#confused><#nyes>#nyes>
Néha ha nagyon kergetnek sajnos 160ra is lemegyek vagy még alább akkor amint ledobom felrántom de párszor besebez. Viszont ha rajtam vannak többen és már eleve sérült a gép rendesen akkor leviszem 40-50 méterre rárepülök a földi célra és magammal együtt berobantom 10bõl 2szer tuti követ egy dilis akit be tudok robbantani és lelõtt gépnek számít 😄 Na az nagyon mókás.
Ja és hogy mért megyek alacsonyan? Elsõ körben a mozgó tankokat harckocsikat lövöm. Ráadásul az AAA kat is lehet géppuskázni repülés közben. Meg a hajókra is könnyebb rádobni 300-400m rõl ha éppen 650el rájukrepüsz 😄 Ha már csak fix mozdulatlan célpont van akkor normál magasságból is bombázok.
Az E2-ben meg ott van a 20mm ágyú, azzal még lehet aprítani a puha célokat. Sajnos a többi verzióban már nincs..
Voltak 5 perces ground strike csaták 50k lionért prémmel.
12 heavy tank és 1 repülõre amit a gunner lõtt ki 😄
A németeknél a sparviero ág se és az amcsi bombázók se adnak ilyen jó rewardot kivéve a B17eseket de T13asok és amúgyis egy vagyon a szervízelés. T9en meg 1070-1300 as szervíz bagatel ahoz képest, hogy számottevõ legyen a többi gép javításához képest.