War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be sem tudod kapcsolni csak akkor ha más vezérlést használsz.
Persze velem is csinálták sokszor hogy üldözöm az ellent, elém, rám, repültek törték a szárnyam, meglõttek stb. ezek tényleg undorítóak.<#violent>#violent>
Valaki tudja hogy van annak jelentõsége ha a rommá lõtt gépbõl kiugranak a srácok (több xp, több lion, vagy valami) vagy csak az eget díszítik?
Érdemesebb inkább valami tankra zuhanni?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A 3. kill assist után midõn kigyújtom a gépet lelövi a társam nem maradt más választásom rámentem. Elég szépen megsebezhettem mert füstölve a hegybe csapódott de nem adott rá büntit. Simán megérte. Pofátlanság teteje hátha tanul belõle 😄
Én nem teszem rá, az ágyúval nem finomkodni kell. Rárontani az ellenségre, bumm-bumm, critical hit, szakad a szárny, menni tovább. Egy vadász maximum 4-5 másodperc kell hogy legyen, különben könnyen a csõ másik végén találhatod magad. Ezt csinálom szimulátorosabb közegben is, az annyival másabb hogy ott több a körülmény amit át kell agyalni, pepecselhetsz, de lõni karika nélkül is ugyan úgy kell.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Biztos véletlen elsült a fegyver csöve, oda se nézett. Halál az ilyen genyókra. Még a büntetés lóvé se érdekel. NCH.. az kell nekik.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hacsak nem a haveroknak villogni, hogy a fejeddel irányítod a géped össze-vissza 😊
http://www.pcpilot.hu/hardver/trackir/541-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
De ezt csak frb-n lehet használni? Sokszor jó volna billentyûzet nyomás nélkül hátra pillantani arcade/hb-n is 😄
Valaki elmagyarázná?
Másnál is?
Positive Mental Attitude
Próbáld meg Arcade-on az Frb-t Alpen Meadows-on vagy Gorge-n ahol az alapmagasság kb 1500ról indul a tengerszinthez képest.
elõbb olyan szépen beletoltam a p-51et a földbe..kergettem azt a nagyobb német rakétagépet.. õ fordult szépen én meg nem bírtam felhúzni forduló közben..kicsit nagy volt a lendület xD
röhögtünk egyet és be is fejeztem mára xD
Vass: mindkét fél. A német a bnz miatt mikor az alacsonyan repülõt akarja elkapni és fogalma sincs csak talán az ALT-ból hol a föld az Alliance pedig a fordulózás közben.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Esõ, éjjel..HB ban bomberrel nagyon jó de fel se szállok FRB-ben. Bár láttam olyat aki ilyen idõben is 3-4 killt csinált. Bár nem tudom az lehet hogy mozivásznon játszik mert én a propellert alíg láttam, és a levegõben maradásért küzdöttem 😊
4en léptek be abból 2 gép szállt fel. azokat szétkapták 5 perc alatt és vége volt
És még a célig se jutottál el?
Be se érdemes vinni :S ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
el sem jutottam a célterületig
azt hiszem csak kettõt kellett lelõniük a jeteknek..
az nyugtat h nem csak engem szopat az mm kis tierben hanem aki felettem repked a másik oldalon azokat is 😊
Mindegy próbálkozok tovább hátha "tanulok" valamit 😛 😊 Annyira nem vészes a javítás.
Viszont a b-25ösöket nagyon élvezem, remek kis gépek 😊
Magasabban volt valamivel amikor megláttam és ráfordultam. Nem félt szembejönni a rakás ágyúval persze, õ nem talált szerencsére mert még 1300 méteren kitértem a retekbe õt meg elkapta a kósza lövés és lángolt, tökre örültem is és mentem tovább aztán látom hogy még mindig megy és megy..
ráfordultam de wep ide wep oda nem csökkent a távolság csak amikor 5 km-rõl újra szembefordult. És akkor már jött a többi is rám úgyhogy spuri volt lefelé.
És nem viccelek, 2 percig lángcsóvát húzott nem oltódott el 😄
Azt hogy? Nekem pont az a bajom, hogy nem érem utol õket még magassági fölénybõl is alig. Csak úgy tudtam kilõni eddig általában, mikor a társamra fókuszált én meg rázuhantam. Mi a gyengéjük?
Gyári festéseket csatában is választhatsz mielõtt beviszed a géped persze ha szereztél már az adott gépre valamilyen festést.