War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól még Itt Mouse Aim módban nem tudod használni, én ezt mondtam 😊
Be sem tudod kapcsolni csak akkor ha más vezérlést használsz.

Az ellenséges gépet le, és nem pedig meglõni kell! Tegnapelõtt lebaszott a csapattársam miért lövöm az általa már szétlõtt wellington-t! A bombázó lövészei leszedtek, aztán kibombázta az egyetlen megmaradt pill-box-ot.
Persze velem is csinálták sokszor hogy üldözöm az ellent, elém, rám, repültek törték a szárnyam, meglõttek stb. ezek tényleg undorítóak.<#violent>

Valaki tudja hogy van annak jelentõsége ha a rommá lõtt gépbõl kiugranak a srácok (több xp, több lion, vagy valami) vagy csak az eget díszítik?
Érdemesebb inkább valami tankra zuhanni?
Coral Springs
Nekem általában van annyi lelõtt gépem egy csata során Arcade -ban, hogy inkább azt mondom ott van, vigyed, jó napot. Nagyon sokszor szívesen megcsinálom, hogy miután szanaszét lõttem egy gépet, ott hagyom az utolsó lövést egy társamnak, én pedig új célpont után nézek. Egyszer fordult elõ hogy lelõttem egy társamat szándékosan, amikor már percek óta próbáltam lekönyörögni valami attacker -t, és a csíra pedig odajött a Bf 109 -el megadni a kegyelemdöfést. Itt kattant az agyam, ellopják a kill -t, ráadásul egy olyan géppel amitõl hányingert kapok ! Két lövés irányába, egy ideig spectator -ba volt, majd kilépett. Minden esetre én ilyeneken nem szeretek problémázni, de elhiszem hogy zavaró lehet mikor nem megy úgy a játék.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

én is képes vagyok az egész mentet a kill stealerek lelövésére elbaszni😛 utálom a nyomoroncokat!

Na nekem is elfogyott a türelmem.
A 3. kill assist után midõn kigyújtom a gépet lelövi a társam nem maradt más választásom rámentem. Elég szépen megsebezhettem mert füstölve a hegybe csapódott de nem adott rá büntit. Simán megérte. Pofátlanság teteje hátha tanul belõle 😄
Coral Springs
Már említetted a #10445 -ben. <#wink>

Én nem teszem rá, az ágyúval nem finomkodni kell. Rárontani az ellenségre, bumm-bumm, critical hit, szakad a szárny, menni tovább. Egy vadász maximum 4-5 másodperc kell hogy legyen, különben könnyen a csõ másik végén találhatod magad. Ezt csinálom szimulátorosabb közegben is, az annyival másabb hogy ott több a körülmény amit át kell agyalni, pepecselhetsz, de lõni karika nélkül is ugyan úgy kell.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nálam a jobb egérgombon a cannon tûzgomb van 😄
Coral Springs
Például vannak akik ám FPS játékokhoz használják. Az egér alapvetõen a kéz, ami a fegyvert mozgatja. De amúgy itt akár még Arcade módban is hasznát lehetne venni, legalábbis én a gép irányítása mellett folyamatosan szoktam körbenézni. Figyelem ki merre megy, ki mit csinál, és kire lenne érdemes lecsapni. Ehhez viszont egyetlen váltó gombot használok, és a gomb lenyomva tartása közben az egérrel teszem a nézelõdést is. Na most ezt éles helyzetben túl sûrûn nem tudom megtenni, ha valaki(k) a seggemben van(ak). Egyedül az ellenség követése segít (jobb egérgomb) ha(!) be van célozva, de ez se mindig, inkább kavarodást okoz. A leghatékonyabb megoldás a TrackIR lenne.

Ez Do-217 J1 nagyon bejövõs
Komolyan kinyírom a killstealereket mostantól. Van pofája a 2x megcsapott, már csak vánszorgó gépet lelõni elõlem, aztán mikor kérdõre vonom aszondja: Bocs.

Biztos véletlen elsült a fegyver csöve, oda se nézett. Halál az ilyen genyókra. Még a büntetés lóvé se érdekel. NCH.. az kell nekik.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

És annak mi értelme? 😄
Hacsak nem a haveroknak villogni, hogy a fejeddel irányítod a géped össze-vissza 😊
Coral Springs
Egér irányítással is lehet használni.

Én régimódi vagyok. Joyal játszok rep. szimet. 😊
Ha érdekel:
http://www.pcpilot.hu/hardver/trackir/541-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
Csak egér irányítás alatt nem 😊 Az úgy érdekes lenne 😄
lehet mindenhol.
Ahha. Így már érthetõ.
De ezt csak frb-n lehet használni? Sokszor jó volna billentyûzet nyomás nélkül hátra pillantani arcade/hb-n is 😄
http://www.youtube.com/watch?v=3Fx7ISVaFv8
Ahogy forgatod a fejed körbe tudsz nézni. Nem kell bill.vagy egér és mivel FRB-n nincs követõ kamera így ez az egy opció hogy szemmel tartsd az ellenfelet anélkül hogy lekötnéd magad gombok nyomkodásával.
P-38ast repülte mostanában valaki HB-n? Jó már valamire, vagy még mindig használhatatlan?

És az arc izé miben segít, hogy jobban vezessen az ember nem értem.
Valaki elmagyarázná?
És face tracker v. Track ir...és egy jó monitor.(na az nincs nekem.).Pillanatok alatt el lehet veszíteni a célt ha lemegy fa magasságba. meg nem mindegy hogy kit kezesz el kergetni, mert 1.5 perc üldözés után kiderül hogy veled van....és persze addigra már rajtad van az ellen..ha már sz.r legyen rakás
Coral Springs
Én a gamepad -hoz próbáltam a legelején konfigurálni a játékot, tehát mielõtt egérre váltottam szanaszét állítottam mindent, A -tól Z -ig kiteszteltem mindent. Az utoljára meghagyott beállításom nagyjából tökéletes egérre is, nagyon keveset kellett változtatnom rajta, például hogy ne pördüljek ki a felszálláskor. Ez arra pont elég hogy ha idõnként kedvet kapok az FRB -hez, vagy ha egy single küldetést szeretnék aranyra megcsinálni akkor nem ütközök falba, hosszú távra viszont valóban a joystick lenne a megfelelõ.

Észben tartom, kipróbálom majd. Kellene egy normális joy, de sokan írják a fórumon, hogy nem konfigurálható be jól a joystick. Amíg ez a helyzet nem akarok FRB-zni.
Régebben belógott egy raktár vagy hangár épület a felszállópályára, biztos élvezte a maptervezõ mikor oda tette. Próbálgattam kontrollerrel a játékot. Legnagyobb kill rátájú objektum volt, mert senki sem látta, hogy ott van, még bõven a lendületvételi szakaszban. Azóta kiszedték, HB mapon már nem látom 😊)
Coral Springs
Ha nagyon akarsz gyakorolni, akkor ezt a single misszióknál megteheted. Kezdésnek ajánlom a kedvencemet, "Eye of The Storm" a keleti fronton.

Leszedett valami frissítést és eltûnt a one-second burst mass értéke.
Másnál is?
Végre értelmes mapokat kaptam. Kezdett a tököm telelenni Gorge-al. Nagyon utálom.

Positive Mental Attitude

Jó vicc.

Próbáld meg Arcade-on az Frb-t Alpen Meadows-on vagy Gorge-n ahol az alapmagasság kb 1500ról indul a tengerszinthez képest.
nekem ilyenek se kellenek :S pedig lenyomtam már néhány csatát 😄

elõbb olyan szépen beletoltam a p-51et a földbe..kergettem azt a nagyobb német rakétagépet.. õ fordult szépen én meg nem bírtam felhúzni forduló közben..kicsit nagy volt a lendület xD

röhögtünk egyet és be is fejeztem mára xD
Megnézem belülrõl milyen a fülke, mert végsõ cél, hogy FRB-t is játsszak, kilépnék szó nélkül azonnal...

Vass: mindkét fél. A német a bnz miatt mikor az alacsonyan repülõt akarja elkapni és fogalma sincs csak talán az ALT-ból hol a föld az Alliance pedig a fordulózás közben.
Igaz, nekem kb 2-3 FRB csatám volt, viszont az egyik pont ilyen idõben. Miután meghaltam láttam, hogy a felhõk fölött milyen jó csata megy. Halkan megjegyzem, volt már olyan, hogy annyira sötét volt hb-ben, hogy azt hittem éjszakai csata, mire felértem a felhõk fölé, láttam, hogy ott süt a nap. Na ezért is szeretjük ez a játékot, annyiféle idõjárás van benne 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Meg se merem kérdezni, nehogy kétségbe vonjam a szövetséges oldal képességeit, melyik fél? 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

B25-öt megvettem aztán az elsõ alkalommal "táncolni" kezdett a reptéren úgyhogy amíg ez a bug van elõ nem veszem.
Esõ, éjjel..HB ban bomberrel nagyon jó de fel se szállok FRB-ben. Bár láttam olyat aki ilyen idõben is 3-4 killt csinált. Bár nem tudom az lehet hogy mozivásznon játszik mert én a propellert alíg láttam, és a levegõben maradásért küzdöttem 😊
Esõ, éjjel, és G erõ jó kombináció 50% megöli magát becsapódva a földbe 😊
nagyon is valós..😊
A japán 3 szintû H6K4 medium bombernél az a max 8300 max javítási költség elírás vagy valós???
Csak azért idegesítenek az ilyen meccsek (a túloldalon), mert egy olyan vereség a gyõzelmi arányban, ahol tényleg nem tudsz semmi tenni egy 109-el, vagy 190-el, nem is érdemes felszállni. Persze kis szinten tényleg vannak fordított csaták, sok propelleres gépnek egy Dora is már jetnek minõsül, annyival jobb, szóval ezeken lehetne még csiszolni mindkét oldal szempontjából 😊

Most viszont lelõttek vele 😊 Pedig jó kör volt de így is -30ezer lenne ha javítanám 😄 hajszálon múlt h nem nyertünk de 3 fóka maradt ellenem a végére amibõl csak egyet tudtam kiszedni igaz õ is engem 😊
Abból a csapatból? 😄 6 jet volt nálunk..😊
vagyis gyorsan kiléptél még meccs elõtt? 😄
Nem dehogy 😄 Nem talált el semmi.. nem volt rá idejük 😊
4en léptek be abból 2 gép szállt fel. azokat szétkapták 5 perc alatt és vége volt
77000 lionos szerelési költség?
És még a célig se jutottál el?
Be se érdemes vinni :S ...
Gondoltam megreptetem a 17eseket ha már kikalapálták.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

el sem jutottam a célterületig
azt hiszem csak kettõt kellett lelõniük a jeteknek..
az nyugtat h nem csak engem szopat az mm kis tierben hanem aki felettem repked a másik oldalon azokat is 😊

Én elhiszem, valami bug lehet. Ha találatot kapok belassul kicsit a gép azért találtam furának.
Ez már a következõ nagytesója volt 😊

Mindegy próbálkozok tovább hátha "tanulok" valamit 😛 😊 Annyira nem vészes a javítás.

Viszont a b-25ösöket nagyon élvezem, remek kis gépek 😊
G2-es messerem tegnap gyùjtotta fel pár lövèssel egy prèm mustang.Nekem is lángolt a gèp fèl percen át majd elaludt a tûz.Piros kabinnal ès fekete szárnnyal mentem hazáig.Viszont a motor sèrtetlen volt.Nem tudom mi èghetett.

Ha zuhanni kell vele akkor nincs is sok gond a géppel 😄 900 felett még egyenesbe lehet hozni óvatosan hiába tûnik úgy h mindjárt szétesik 😊

Magasabban volt valamivel amikor megláttam és ráfordultam. Nem félt szembejönni a rakás ágyúval persze, õ nem talált szerencsére mert még 1300 méteren kitértem a retekbe õt meg elkapta a kósza lövés és lángolt, tökre örültem is és mentem tovább aztán látom hogy még mindig megy és megy..
ráfordultam de wep ide wep oda nem csökkent a távolság csak amikor 5 km-rõl újra szembefordult. És akkor már jött a többi is rám úgyhogy spuri volt lefelé.

És nem viccelek, 2 percig lángcsóvát húzott nem oltódott el 😄
"2 percig lángolt és nem tudtam utolérni csak kitérni elõle amikor le-lecsapott"

Azt hogy? Nekem pont az a bajom, hogy nem érem utol õket még magassági fölénybõl is alig. Csak úgy tudtam kilõni eddig általában, mikor a társamra fókuszált én meg rázuhantam. Mi a gyengéjük?
Hangár ikon a kiválasztott gépednél és ott lesz egy kis festõecset ikon ha a matricákra gondolsz.

Gyári festéseket csatában is választhatsz mielõtt beviszed a géped persze ha szereztél már az adott gépre valamilyen festést.