War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván ebbõl ia pénzt csinálnak 😄
Gondolom nem lesz olcsó ha bevezetik.
Szasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 7-es zero, az szándékosan fordul olyan tetû lassan, vagy esetleg ez valamiféle bug. Ugyebár a zerok fürgeségükrõl híresek, de ez így valahogy nem passzol.<#nemtudom>
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/31299-cockpits-for-bombers-work-in-progress/
Goldért lenullázhatod a géped xp csíkját,így újra 5*ös lesz a reward
A mit?
A legtöbb reward xp-bõl lionra váltott, szal az nem dobja meg egyáltalán 😊

Már várom az xp bar reset opciót, mert az E2 nagyon ottvan a szeren 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Eagle16
Ennél a gépnél számít hidd el, 500 fölötti zuhanásnál leesik mint egy tégla, nem reagál rá ha fel akarom húzni az orrát. Eddig csak ennél a gépnél vettem észre ezt.

HB is érdekelhet majd késõbb, van joystickom is hozzá, csak még arcade-ban is kezdõ vagyok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A Dornier "E" változatával hb-ben, ha jól emlékszem 23 földi cél, aminek egy jelentõs része tank volt, illetve még egy Bfighter is áldozatul esett, aki szembe jött velem. Nyertünk, de csak egy egyszerû Bombert kaptam, szóval nem az awardok tolták fel 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Amúgy milyen teljesítményre kaptad és milyen gépekkel? megosztanád velünk?
Pár napja megdõlt az eddigi rekordom, 87k pénz és 71k xp prémium nélkül, fõként bombázva, hihetetlenül lehet keresni, ha minden összeáll 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

"lõttem" egy kis érdekességet 😊

Arcade-ban nem számít, hogy túl gyorsan mész, annyi, hogy nehézkesebb lesz az irányítás. Egyébként ez a jó taktika, ha gyakran elõfordul majd, hogy egy géppel életben maradsz, akkor a hb is feküdhet, ha érdekel.

Szerintem ez a tétel megdölt az utóbbi idõben.
A Bomberek rettentõ jól hozták a pénzt mostanában. Bár nyilván gépfüggõ meg reward függõ.
Nekem az egyik gyakran használt kimaxolt gépemen 97 a G, 65 stamina. Valahogy nem érzem a hatást.
Xp-re jò bomber pénzre jò vadàsz kell.A do217 j hozza mindkettöt.8 50 kg elég pár földire( elsönek érsz oda a legjobbakhoz) aztán lehet aeatni a 8 csövel.
Az a 20as egy légvédelmi ágyubòl lett betéve Nem olyan szar az:-). Eggyik kedvenc gépem.Sok minden leesett már töle.Jòl fordul nem esik át.Nem p3nzkeresésre kell használni hanem élvezno a repül3st.
Hát sajnos jó sok idõ kell még ezekre a dolgokra.
Hetek hónapok mire felkúszik a crew vagy a komolyabbnak tûnõ gépek felszereltsége. Nyilván meg lehet a folyamatot gyorsítani jó sok Gold-al de az húzós mulatság Magyarországon. Egy külföldinek nyilván nem olyan vészes mondjuk 100-150 euro amibõl elég durván fel lehet fejleszteni a cuccokat számításaim szerint.
Eagle16
Jó tudom hogy ez olyan mintha WoT-ban loltraktorral csináltam volna 100 xp-t, de legalább a sikerélmény megvolt 😄

Sokáig kergettem a LaGG-ot aztán meg hamar nyert a csapat, persze elõtte lévõ csatában próbáltam lõni a földi célpontokat és gyorsan le is kaptak a vadászok.

Az viszont komoly volt ahogy a Catalina darabokra esett egy hosszabb sorozattól a 20mm-esbõl, pedig ennek a ROF-ja elég ótvar. Kb. 5 mp-es sorozatot lõttem rá és szétesett. Eddig csak géppuskákkal szenvedtem, azokkal csak csikizni lehet a nagy dögöket, bár gyorsan be is töltenek...most a 20mm-es valami 25-30mp-ig tölt, a legénység kicsit kezdõ még.

Azt leszámítva, hogy nem túl sok liont meg xp-t kaptál.
Sajnos elég fukarul osztogatja.
1-2 földi célpont még mellé nem árt ha van rá lehetõség.
Eagle16
Sikerült valami értelmeset alkotni ezzel a HE-112-vel végre. A 20mm-es gépágyúval szerelt változattal vagy 10 percen át kergettem egy LaGG-3-ast, de végül meglett, valahogy sikerült életben is maradni és kaptam Bulletproof medált 😊 Direkt figyeltem rá hogy ne menjek vele gyorsan zuhanás közben...aztán egy Catalinát sikerült még leszedni meg egy Me-110-est sebezgettem...jó ez a játék 😊

Meg kell követnelek tényleg lehet mouse aim mellett használni 😊
Annyi van, hogy elõtte beállításnál át kell menni pl a simplified controls-ra
ott végigzongorázni a varázslót és bekapcsolni a trackir-t
utána vissza lehet menni mouse aim módba és megy tovább vele a trackir is

a mouse aim varázslóban nem lehet bekapcsolni ez zavart meg
meg igazából nem is gondoltam rá, csak joy mellett hülyéskedtem vele 😊
Egyszer láttam olyat, hogy egy normál felhõréteg és mikor felérek 4500 m-re ott napsütés. Viszont a felhõrétegnek volt egy felfele nyúlványa, kb mint igazából egy viharfelhõ, na az még 4500 méteren elõttem tornyosodott még legalább 3 km-es magassággal 😊 Nem próbáltam már ki, hogy megmászom azt is, de tény, hogy nagyon változatos, szinte mindig más.

<#eljen>

Ilyenek nincsenek magyarul?
Nem nekem kellene.
RiCSi1234
--> Aki csak teheti <--- ide iratkozzon fel, youtube csatorna, rengeteg jó videóval.. 😄 Világháborús gépeket mutatnak itt be. 😛

GTA V (*.*)

Ahahaha ez a gép nagyon jónak tûnik, ilyen nekem is kell minmeghalnak 😊
Én most tuti leteszem egy darabig 😊
Mehetek lvl 7en bekúrja a 12+os szarokat
Mehetek lvl 13on hozzájuk berak legalább 8 12+ost nálunk jó esetben van 2 a többi meg 7-8 körüli 😄
Majd ha kiadnak egy amcsi "Dora jellegû pack-ot" és lesz ember akkor megnézem 😊

A b-25ös pörgettyûket meg 1 hete nem sikerül korrigálni az is érdekes dolog 😄
Jó kis replay lett. De ezen a replay funkción még sokat kell hogy alakítsanak a fejlesztõk, baromira fapados még egy WoT replay rendszerhez képest is, pedig az sincsen épp túlbonyolítva. 😊

Azon filóztam át kéne váltanom Stealth lõszerre, mert úgyse a nyomjelzõ alapján korrigálom az elétartást..

Joy, virtual cockpit, simple control, APIT lõszer.

Visszanézve a 2. gép nemtom hogy esett le, csak leesett.. magam is meglepõdtem 😊

majd megnézem este.nèhány info? joy/egér.belsö/ külsö nézet. instruktor? löszer?...más nem jut eszembe :-)
Nem, ezt egy órája repültem, és minden összejött benne ami a nagykönyvben meg van írva. Jó, kellettek a hülye ellenfelek is 😊 5-en repültek egy csoportban 500m körül az A ponton. Aztán elfogytak 😊

Coral Springs
Azt hittem hogy már kész videóról van szó, csak nem tudod hova feltölteni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ahhoz konvertálni meg Frapsolni kéne, ahhoz meg se idõm, se tudásom 😊 Vagy a wrpl kiterjesztést ismeri a youtube? 😊

Coral Springs
Én úgy szoktam hogy feltöltöm a youtube -ra, ha azt akarom hogy sokan lássák mindent hagyok alapon, más esetben pedig nem-listázottra állítom a videót, és azt ugyan úgy megtudom osztani itt. Már amennyiben van youtube -od, ez így mûködik.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Elmeséled hogyan, én megteszem 😊)

Coral Springs
Mit bonyolítod ? Told be ide azt jó napot.

Küldjetek privben mail címet és küldöm

Én is szívesen nézném😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Én szívesen megnézném.
Azt a technikát amúgyis ideje lenne gyakorolnom.
Akit érdekel egy 3 killes replay a BnZ-rõl HB-n az szóljon, feltöltöm akkor valahová.

Ha kiugrasz a gépbõl még annyit se kapsz és ugyan úgy összetöröd 0%ra a gépet 😄
Coral Springs
A legjobb. Ott lehet halászni, rejtõzve bombázni, meglepetéseket okozni, amit csak akarsz.

Fasza ez az idõjárás, 2K-n volt a felhõalap és 6K-n a teteje 😄

Persze, persze hülyén írtam 😄
Arra gondoltam jobban megéri-e ejtõernyõzni, mint 10xp-ért beleszállni pl. egy carrier-be?
f24sg
Errõl a C gombos mouse view-ról jegyezném meg, hogy tegnap estére (feltételezhetõen) ínhüvelygyulladást kapott a bal mutatóujjam, (én azzal hasalok a C-n ingame), de legalábbis 2x-esére dagadt, és nehezen hajlik, fáj.<#taps><#rolleyes>
inkeltem be honlapot ahol leìrják hogy lehet házilag szerkeszteni.nem horror összeg.webcam+ pár led és elem....mükszik
Az a tracknoir vagy mi ingyenes, és úgy olvastam hogy mûködik is, csak webcam kell hozzá. Tudnám hol lehet a logitech joyom, biztos megpróbálnám bekonfigurálni, csak két faháznyi limlomból esélytelen kibogarászni...
Engem egyetlen dolog akadályoz meg benne, hogy visszaálljak joyra az egérrõl. Az amit Coral Springs is leírt, a nézelõdés. Hát a C gomb lenyomása melletti mouse look és Y gombra nagyítás az olyan nézelõdési szabadságot ad, amit joyyal sehogy se tudnák repodukálni, hat switch ide vagy oda. Pedig különösen a vertikális manõvereknél (Immelmann, Split S) sokkal jobb lenne mint az egér.

A Track IR megoldaná a problémát, csakhát egy kissebb vagyonba kerül.

Ha tudsz mindenképp földi célra zuhanj ilyen esetben. Akár vadásszal akár bomberrel mész. Pillboxba Destroyerbe felesleges de a Cargo ship a Heavy tank és az alatt bármi felrobban ha rázuhansz.
Sõt ha magaddal húzod az ellent és van olyna zizi hogy lejöjjön 200méter alá akár még a detonációval Õt is kinyírathatod. Jó párszor lelõtt gépnek számolja el lionért és xp ért 😄