War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom nem lesz olcsó ha bevezetik.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 7-es zero, az szándékosan fordul olyan tetû lassan, vagy esetleg ez valamiféle bug. Ugyebár a zerok fürgeségükrõl híresek, de ez így valahogy nem passzol.<#nemtudom>#nemtudom>
Már várom az xp bar reset opciót, mert az E2 nagyon ottvan a szeren 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
HB is érdekelhet majd késõbb, van joystickom is hozzá, csak még arcade-ban is kezdõ vagyok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A Bomberek rettentõ jól hozták a pénzt mostanában. Bár nyilván gépfüggõ meg reward függõ.
Hetek hónapok mire felkúszik a crew vagy a komolyabbnak tûnõ gépek felszereltsége. Nyilván meg lehet a folyamatot gyorsítani jó sok Gold-al de az húzós mulatság Magyarországon. Egy külföldinek nyilván nem olyan vészes mondjuk 100-150 euro amibõl elég durván fel lehet fejleszteni a cuccokat számításaim szerint.
Sokáig kergettem a LaGG-ot aztán meg hamar nyert a csapat, persze elõtte lévõ csatában próbáltam lõni a földi célpontokat és gyorsan le is kaptak a vadászok.
Az viszont komoly volt ahogy a Catalina darabokra esett egy hosszabb sorozattól a 20mm-esbõl, pedig ennek a ROF-ja elég ótvar. Kb. 5 mp-es sorozatot lõttem rá és szétesett. Eddig csak géppuskákkal szenvedtem, azokkal csak csikizni lehet a nagy dögöket, bár gyorsan be is töltenek...most a 20mm-es valami 25-30mp-ig tölt, a legénység kicsit kezdõ még.
Sajnos elég fukarul osztogatja.
1-2 földi célpont még mellé nem árt ha van rá lehetõség.

Annyi van, hogy elõtte beállításnál át kell menni pl a simplified controls-ra
ott végigzongorázni a varázslót és bekapcsolni a trackir-t
utána vissza lehet menni mouse aim módba és megy tovább vele a trackir is
a mouse aim varázslóban nem lehet bekapcsolni ez zavart meg
meg igazából nem is gondoltam rá, csak joy mellett hülyéskedtem vele 😊
Ilyenek nincsenek magyarul?
Nem nekem kellene.
GTA V (*.*)
Mehetek lvl 7en bekúrja a 12+os szarokat
Mehetek lvl 13on hozzájuk berak legalább 8 12+ost nálunk jó esetben van 2 a többi meg 7-8 körüli 😄
Majd ha kiadnak egy amcsi "Dora jellegû pack-ot" és lesz ember akkor megnézem 😊
A b-25ös pörgettyûket meg 1 hete nem sikerül korrigálni az is érdekes dolog 😄
Visszanézve a 2. gép nemtom hogy esett le, csak leesett.. magam is meglepõdtem 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Azt a technikát amúgyis ideje lenne gyakorolnom.
Arra gondoltam jobban megéri-e ejtõernyõzni, mint 10xp-ért beleszállni pl. egy carrier-be?
A Track IR megoldaná a problémát, csakhát egy kissebb vagyonba kerül.
Sõt ha magaddal húzod az ellent és van olyna zizi hogy lejöjjön 200méter alá akár még a detonációval Õt is kinyírathatod. Jó párszor lelõtt gépnek számolja el lionért és xp ért 😄