War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Meg olyasmiket is hogy egyik pillanatban repül szembe velem a másikban meg eltûnik a neve meg minden csak a gép repül tovább egyenesen. Másnak is ismerõs ?
Emancipate yourself from mental slavement!
járt a becses társaság vhova ts-re?😊
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Rakétával támadtam a tank oszlopot, még örültem is hogy senki, se ellen se barát a közelben, lehet nyugodtan aprítani, aztán jött a -5000 a ijedtembe le is zuhantam 😄
Egy másik eset, carrier-t támadtam torpedó-al még mérgelõdtem is, ha már más bombázó nem segít legalább valami vadász védhetne, de sehol senki.
bumm - 5000, lehet régebben valami vadász suttyomban leszállt az ellenfél hajójára 😄
Szerintem ezek bug-ok, ott van a társ csak valamiért nem látod.
...
vagy nem ;-)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
milyen lõszertípusok vannak? (az angolom még nem jó)
Nem is lõttem a géppel amíg a yak szembe nem jött és úgy 200m nél rányomtam a rakétára ami miszlikbe szedte õt de én is megsérültem a robbanás pillanatában írta ki a baráti tüzet ami kizárt, hogy jogos.
S ha elszámolja érvényes találatnak holott le is vonja a büntetést akkor ez tuti bug.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
2km es közelségben nem volt kék repülõ a közelben, kilövöm a velem szembe jövõ piros célpontot egy yak1 est és frendly fire-t ír. Amikor ráadásul még géptalálatnak is elszámolja. De levont 7500liont. Hát rohadjon meg...
biztos nem volt elég ellenfél a német horda ellen 😄 Most ugye 3 nemzet van ellenük mert csak szökõévben pakol be usa-orosz térképet 😊
Mindegy majd jön egy új "szuperpack" ha ez kifújt aztán változik a dolog ki van ez találva nem félek ezektõl xD
B25 bug tényleg kemény.Azért ez elég felrünö hogy tegyenek valamit
Nem a festék van a szárnyon elcsûszva
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Az viszont fura, hogy a b-25öt nem akarják javítani. És ez nem olyan hiba h egyszer egyszer elõfordul
test flightban sem lehet felszállni vele és azért ez nem egy apróság, egyszerûen használhatatlanná teszi.
Most kíváncsiságból mentem egy orosz kört la-5el.. na hát ezt a szart sem veszem többet elõ a garázsból te jó ég xD
emelkedni szépen emelkedik viszonylag de zuhanni nem lehet vele mert 700nál atomjaira esik, fordulni nem fordul egy G2est nem tudtam lefordulni vele földközelben mert csak egyre jobban bólintotta lefelé az orrát
egyszerûen nem tudom mire lehetne használni és ahhoz képest rohadt drága volt 😄
sajnos akkor még nem volt meg amikor ez volt az ufo gép most ez is zero féle kategória csak azok kis sebességen azért tudnak fordulni csak kicsit furák..ez meg sehogy 😄
Szeretem a kihívásokat de ez egy kicsit már sok xD
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Bombereknél a motor ugye nem a hossztengelyben van, azokra nem hat annyira., de tekeri õket is 😊
Németekkel játszókkal meg dunát lehetne rekeszteni, nézd meg a várakozási listát HB-re várva. Itt is mûködik az, mint a World of Tanksban, tíz magyarból kilenc némettel kezd.
Hiszen a büntetés sokkal több, mint amit 1 tankkal nyer 😄