War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eltûnõst én is láttam. Azoknak a gépeknek a pilótáit kilõtték (Enemy plane's pilot unconcious), de a gép sértetlen. Próbáltam, hogy belelövök, de még hit-et se ad rá 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Csináltak már valamit a Zero-kal,vagy még mindig szarok?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

flashpointer
Mostanában kezdtem látni hogy van néha (heti 1-2) olyan gép ami elég ufó-szerû képességel manõverezik O_o
Meg olyasmiket is hogy egyik pillanatban repül szembe velem a másikban meg eltûnik a neve meg minden csak a gép repül tovább egyenesen. Másnak is ismerõs ?

Emancipate yourself from mental slavement!

Sziasztok! Viszonylag új vagyok war thunderben 4-ig huztam úgy ki a legtöbb nemzetet, a németet 6ig. historicalban és full reálban repülök, még nem vagyok nagyon pro, keresek valakit aki ezekben alacsony tierben szívesen jönne géppározni. Jópár dologgal nem is foglalkoztam nagyon a játékban és nem is igazán értek hozzá, az anyagi részekre gondolok, errõl szívesen olvasok tippeket.
járt a becses társaság vhova ts-re?😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Írjatok róla bug reportot a hivatalos fórumra, azért van 😊

Ezek nem tegnap történtek, lehet már ki is javították.
Ja, és a carrier elpusztult, de nem kaptam meg kilõtt-nek, csak a TK-át 😄
Én is jártam így.
Rakétával támadtam a tank oszlopot, még örültem is hogy senki, se ellen se barát a közelben, lehet nyugodtan aprítani, aztán jött a -5000 a ijedtembe le is zuhantam 😄

Egy másik eset, carrier-t támadtam torpedó-al még mérgelõdtem is, ha már más bombázó nem segít legalább valami vadász védhetne, de sehol senki.
bumm - 5000, lehet régebben valami vadász suttyomban leszállt az ellenfél hajójára 😄
Szerintem ezek bug-ok, ott van a társ csak valamiért nem látod.
Errõl jutott eszembe( sokadszor) 😊
A 11121es bejegyzés pont arról szól 😄
Kéne mán egy GYÌK vagy hasznos/ érdekes linkek gyüjteménye. ( utòbbinál nem arra gondolok hogy hogyan csinált jòskapista x killt arra van elèg videó)Hanem gép/ löszer stb leìrás- videó
...
vagy nem ;-)
köszönöm
Coral Springs
Azt is kéne már javítsák, hogy miután felszerelsz egy bombát a gépedre, a következõ csata után ne állítsa vissza.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

vki segítene?
milyen lõszertípusok vannak? (az angolom még nem jó)
Az eléggé furcsa lenne. Max 1 perc lehet amíg számolja és új géppel jöttem ki az elõzõ bombert is lelõtték, épp battleshipet bombáztam.
Nem is lõttem a géppel amíg a yak szembe nem jött és úgy 200m nél rányomtam a rakétára ami miszlikbe szedte õt de én is megsérültem a robbanás pillanatában írta ki a baráti tüzet ami kizárt, hogy jogos.
S ha elszámolja érvényes találatnak holott le is vonja a büntetést akkor ez tuti bug.
kocsilajos
azt valszeg még elõtte lõhettél rá és valamit balfaszkodott és amiatt eshetett le vagy olyan is lehet h valaki még az ellenbõl rá lõtt de crit hitt nem kapott és emiatt neked írta jóvá a cekket

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Ez nagyon el van most rontva, soha nem értettem miért nem lehet minden nemzetnek hb lehetõsége. Aztán nem sokkal ezelõtt megoldották, ami lényegesen javított a várakozási idõkön és nem utolsó sorban változatos is volt. Csak h egy példát említsek, volt olyan, hogy az amcsikkal egymás után repültem Ruhron, Koreaban és Midwayen, 3 különbözõ ellenfél ellen. De említhetném a Britain pályát, az angol partokkal, amin ugyancsak voltam nem olyan rég. Erre mit csinálnak, leszûkítik a lehetõségeket, a pályaválasztékot ismét, csak tudnám, hogy mi ebben a logika...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Elmennek a gajdzsinosok a jó édes anyjukba.

2km es közelségben nem volt kék repülõ a közelben, kilövöm a velem szembe jövõ piros célpontot egy yak1 est és frendly fire-t ír. Amikor ráadásul még géptalálatnak is elszámolja. De levont 7500liont. Hát rohadjon meg...
Szuperpack 😄 kérdés mikor és mi változik?
sajnos a japókat ki is vették hb-bõl pedig kezdtem élvezni az amcsik ellen

biztos nem volt elég ellenfél a német horda ellen 😄 Most ugye 3 nemzet van ellenük mert csak szökõévben pakol be usa-orosz térképet 😊

Mindegy majd jön egy új "szuperpack" ha ez kifújt aztán változik a dolog ki van ez találva nem félek ezektõl xD
Valszeg a fél csapatnak itt s van dòra.Ár értékben nem nagyon van jobb pack.Japán nem lenne rossz csak a 11 es hiennel.Meg ha lenne annyi japó HB mint német.La 5 gondolom most nem fogy annyira....5 k ért.
B25 bug tényleg kemény.Azért ez elég felrünö hogy tegyenek valamit
Nem a festék van a szárnyon elcsûszva
kocsilajos
azért nem tudtad valszeg lefordulni a G2-est mivel 2 mp van a 2 gép közt de több kör megtétele után lefordultad volna

Te is vinnéd utána a méhbe hidd el 😄

Az viszont fura, hogy a b-25öt nem akarják javítani. És ez nem olyan hiba h egyszer egyszer elõfordul
test flightban sem lehet felszállni vele és azért ez nem egy apróság, egyszerûen használhatatlanná teszi.
kocsilajos
meg veszem tõled a la-5 félpénzé

Az tuti, hogy elfogyott már "1-2" dora pack 😊

Most kíváncsiságból mentem egy orosz kört la-5el.. na hát ezt a szart sem veszem többet elõ a garázsból te jó ég xD

emelkedni szépen emelkedik viszonylag de zuhanni nem lehet vele mert 700nál atomjaira esik, fordulni nem fordul egy G2est nem tudtam lefordulni vele földközelben mert csak egyre jobban bólintotta lefelé az orrát
egyszerûen nem tudom mire lehetne használni és ahhoz képest rohadt drága volt 😄
sajnos akkor még nem volt meg amikor ez volt az ufo gép most ez is zero féle kategória csak azok kis sebességen azért tudnak fordulni csak kicsit furák..ez meg sehogy 😄
Valszeg hatalmas biznisz lett a D13...elronthanák, ha akarnák a német MM-et, mint a többit.
Na már a 4es p-40el is betesz a fókák ellen pedig most azért nem 300 ember játszik xD
Szeretem a kihívásokat de ez egy kicsit már sok xD
Köszi a segítséget mindenkinek. Eredmény: MC202-vel 4 air, 1 ground, másodosztályú vaskereszt, mindezt HBn. Eddig tök béna voltam vadászokkal. Ez így jólesett. Köszi mégegyszer.
És használd a trimm-et, + nem árt ha teszt repülsz a gépekkel mielõtt csatába mész velük.
Coral Springs
Ne maximum tolóerõvel próbálj felszállni, hanem kisebbel. Majd ellen kell tartani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Köszi, akkor lehet, hogy ez okozza a szûk fordulókból való leesést is.
Jah, van egy csavaró erõ amit a légcsavartollak légellenállása generál. Kis sebességnél, felszállásnál kitör a gép egy irányba, ellen kell tartani.

Bombereknél a motor ugye nem a hossztengelyben van, azokra nem hat annyira., de tekeri õket is 😊

flashpointer
A motor nyomatékot ad, ami nem csak a légcsavarra hat 😊

Sziasztok. Miért van az, hogy vadásszal felszállásnál elkezd a gép húzni balra, ha meg felszáll, csavarodik balra? A bonbázók is húznak balra, de nem annyira és nem csavarodnak. Vadásszal 10-bõl 1-szer tudok felszállni ez miatt.
Van szvsz csak nem választják tömegesen. Nem is tudnák, a kevert szövetséges nemzetek miatt. RU oldalon pedig az MM rendszeresen berak tier 10-15-re yak 1-7-et.
<#taps><#nyes>

Majd ha lesz T14-tõl felfelé olyan gép ami meg tudja szorongatni a németeket, akkor jönni fognak csõstõl 😊

Jó.Akkor menj angollal 😊..ne kelljen várnunk
Persze, remek, de ha mindenki németet játszik, abból nem lesznek csaták HB-n. Az vezet az olyan helyzetekhez, hogy némettel tíz percig várunk HB csatára.

Arcade ra a orosz se rossz választás.
Itt jól is teszi, ha azzal kezd 😊
Csak itt abból a 9-bõl 9 a németeknél is marad 😊

Japánt azért nem játszik mert nincs HB. Nekem kézenfekvõ hogy magyarként messert repülök.(annak örülök hogy amíg a németek gyengék voltak nem adtam fel és húztam õket)
Nem tudom minek örülsz annyira, japánt ember nem játszik/fejleszt a legutolsó nagy peccs óta. Játszhatatlanná nerfelt Zero gépek, és egy 4 (négy) percig repülni tudó top rakétahajtású gép a kínálat. Gyakorlatilag nagy tierben (15+) mehetsz Shiden Kai propelleressel a jetek ellen.

Németekkel játszókkal meg dunát lehetne rekeszteni, nézd meg a várakozási listát HB-re várva. Itt is mûködik az, mint a World of Tanksban, tíz magyarból kilenc némettel kezd.

Ezt hogy érted?
Minden nap megyek 1-2 kört az usa -angol gépekkel....ilyenkor örülök hogy a német-japánt választottam
Nem is értem mire jó.
Hiszen a büntetés sokkal több, mint amit 1 tankkal nyer 😄
flashpointer
Milyen aljasok vannak, utolsó tank célt az ellenséges bombázó friendlyfire-el kiszedte, csak hogy ne az enyém legyen, mert látta hogy épp rárepülök!

kocsilajos
és gondolom az orosz csatakanca sérülés nélkül ment tovább