War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kocsilajos
nincs unalom, hallasz érdekes dolgokat másoktól, szinte mindig teli van több szakasz is semmi belépõ...semmi kritérium

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

kocsilajos
valaki klánba szeretne jönni?
én ma egész nap szakaszban mentünk 100 nál többen vagyunk

ts3.warthunder.hu

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Nincs ezzel semmi gond, egyszerûen az alap IL-2 ugyan lomhábban fordul mint a vadászgépek, de a fegyverzete miatt hatékony vadászgép lehet gyengébb játékosok ellen. Az IL-2 a valóságban is bizonyított mint kényszervadászgép bizonyos helyzetekben. HB-ban nincs esélye egy igazi vadászgép ellen, ha azt nem éppen egy idióta repüli(például egy olyan, aki szembõl szembe repülve próbál harcolni). A hátsó géppuskával felszerelt, sokkal gyengébben foduló késõbbi változatokat már senki se próbálja meg vadászgépként használni, nem véletlenül.

Egyszerûen az alap IL-2 repülési jellemzõi olyanok, hogy ezt lehetségessé teszik, semmi életszerûtlenség nincs a dologban.

Arcadban ne keress repülési modellt.Elmosòdnak a határok.HB ban már nem vadásznak használják.ott kijön a lassùsága és gyenge emelkedése.Persze ha elékerül valaki rá kell feküdni a tüzgombra :-) .A tüzereje nagyon jò.
koszonom!

a repulesi modelekkrol lenne meg egy kerdesem: az normalis h a csatagepeket arcadban, foleg az oroszokat il2, stb (nincs amugy nemet/orosz fobiam), gyakorlatilag nehezvadaszkent hasznalja mindenki mivel fegyverzetben es a tobbi repulesi jellemzoben gyakorlatilag nincsenek semmiben elmaradva toluk? ebben varhato bmi valtozas?
Ez azért nem teljesen igaz sztem. Fentrõl tudsz sikerrel támadni, a szándékos rammolást is könnyen hárítod csak felemeled kicsit a gép orrát.

Mikor pl. vadásszal bombázott kísérek mögé állok kb. 1-1.5 km-e és kb. 500 méterrel fölé.

<#hehe>
A global szintnek csak annyiban, hogy belekalkulálja a rewardokba, hogy mekkora vagy.

Hello,
lenne egy eleg alap kerdesem: minden nemzetnek van kulon szintje. illetve van egy global szintunk is. ez utobbinak van valami jelentosege?

konkretan, nekem nemzetenkent: japan:4, nemet 6, orosz 5, usa 5, angol 5 es a global szintem 8
Sajnos nálam édes mindegy hol a gép.
Vagy lelövöm vagy lelõ 😄
Na ja, az egyszerrûsített economy modell:

- Ha gép van alattad az +6.000, ha feletted az -20.000 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

De nem tudd megemelkedni mert olyan vagy mint a global hawk látsz mindent😄Partyban van a meszával ha szintben vagy fölötte van de ha nincs akkor õ is csak 6000 lion😄
A do217 nálam is berángatott tegnap.Azt hittem az én készülékemben van a hiba.Az amcsiknál találsz jòval rosszabb kabinu gépet mint a 109. A bombázòk belsö nézetét várom már, mert jelenleg engem csak zavar a belsö nézrt mégha full képet is mutat.
Ha 2-3 F4U megemelkedett volna akkor nektek is reszeltek volna 😊 De a taktikai bénaságot nem lehet über gépekkel se pótolni.. Tegnap voltam egy meccsben ahol 2 Meteor is volt.. hát.. nem segítettek sokat, az egyik becsapódott, a másikat meg lelõtte valami kisebb gép ami Balancert kapott érte, szal max 7-es volt 😊

Tegnap volt egy csatám 10vs10 4 vadászunk volt 2x 109(egy f és én g6) 1x cr42 1x bf110 a többi bombázó a másik oldalon csak vadász (2x p51 2x F4U) a többi a szokásos szemét.Végeredmény???Lemészárolták a bombázókat + cr42-t mi meg lemészároltuk õket esélyük sincs nyerni.Persze ehhez az is kell hogy nullán volt az összes de ez így...... 😄DD
Kipróbáltam az frb-t is marha jól mûködik a földhátér jobb mint az ilben csak egy gáz van annyira kevesen vannak így sokat kell várni+ itt aztán bármi jöhet mindenvsminden😄D
Ha akarod bekapcsolhatod 😊 De akkor még ennyien se játszanák a HB-t, ha kötelezõen be lenne kapcsolva. Kb 80%-át elvesztenéd a látótérnek.

A nagyobb pályákkal egyetértek, mert így elég egysíkú az ütközet, nem lehet különféle taktikákkal operálni. Habár ennek a hátulütõje az lenne, hogy sokkal hosszabb csaták lennének, ami megint csak elrettentene sok HB-s embert.

Azért a kettõ nem ugyanaz + az egyik nagyhátránya a 109-nek a cabin ami most a hb-n egyáltalán nem számít.Mondom ezt úgy hogy én német fan lennék de ez így egy nagy mészárszék.😄
Van ilyen, úgy hívják FRB 😊

Én meg pont az ellenkezõjét tenném Hb-n.Kötelezõen mindenkinek cabin az összes repülési jellmzõ bekapcsolása (bocs jobban nem tudom megfogalmazni)kivétel a légcsavar által kelltet csavarodás( huh ez így gyönyörû:😄D)mert nem tudd mindenki pedálal játszani+ ikon.5x 10x ekkora pályák ha nem nagyobbak.
Jah, Ruhr-on az A-ra mindig az megy aki a Do217-essel van <#nevetes1> De van, hogy ketten is mennek rá, mert sokszor az elsõ nem visz ki minden tankot az oszlopból.

Nem tudom, de azt vettem észre, hogy bombaoldásnál kicsit belaggol a gép, vagy megcsúszik valamelyik irányba. Elég szar. Más nem vette észre? Szórom rájuk az 50-est mint az atom, aztán van, hogy 20 bomba csak 6 tankot nyes ki... Utána lehet sniperkedni..

Sokat tehetne a játék elõrelépéséért a gajdzsin ha csak 10fõs teamek lennének. Ott viszont egy 4 fõs Squad már erõs lenne 😄
Igen ha szakad szét a gép engem se nagyon érdekel mi van chatbe ìrva.Ha van lehetöség hogy a gép javitását kitermeljem dobom amim van és amire csak lehet.Arcadba meg föleg ne várj csapatjátékot.HB ban ha van 3 oszlop és 3 bomber néha meg lehet beszélni hogy ki melyiket viszi.De ha tìz van akkor már az erōsebb kutya..Ez valszeg akkor mûködne ha mind a 15-15 egy-egy klánbòl állna.
Ja és milyen nyelven írtad? lehet nem tudta elolvasni, sõt félre értette pl. jól szórjátok meg mert nincs 2db 1 tonnás torpedóm 😄
Ne legyél ilyen szigorú 😄 nem mindenki pro pl. én sem, sõt nagyon nem 😄
Mikor pl. sérült a géped üldöz két vadász,fejvesztve menekülsz alig várod betöltsön a bombavetõ egy végsõ dobásra, ledobd ahová tudod és nem azt nézed ki mit támad, különösen nem a chet-et 😄

Ez egy viszonylag új játék, kevesen tudják jól használni gépeiket, de jó jel hogy mostanában egyre több összedolgozást látok bomber-vadász, bomber-bomber, vadász-vadász között.
Fulcrum11
Gondolom nem modellezi le a törést, ha a fának mentél, csak bedobja a fekete critet.
Engem a repterek elején néha elszórt szélzsákok idegesítenek. Megyek haza az ementálivá lõtt géppel, már többször beszoptam azt a póznát... <#lama>
Még ami nekem fura, az a tûz viselkedése. Néha 10 mp alatt szénné ég a gép, de pl. A-20-al már többször percekig repkedtem utána, amíg el nem aludt.

Sõt.
Annyira tönkretették a sérülsé modellt néhány gépen, hogy jajj.
Az hogy a Yer2essel 5T bombával test flight ban nem lehet felszállni csak ha megfordulsz a kifutón az még elmegy. De amikor a jobb szárnnyal 5 (öt) km/h sebességgel hozzáérsz egy vékonyka magányos fához és fekete lesz a szárny a gép kigyulad és vége a tesztrepülésnek na az már viccnek is rossz.
Coral Springs
Igen, egy roncsot telibe-kapva simán benyalhatsz egy végzetes sérülést.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A csapatjátékról néhány szó ! <#hehe>

Tegnap a Two Towns -on épp torpedóztam, még a chat -re is kiírtam; "két, 1 tonnás torpedó közelít a csatahajó felé, azt ne támadja senki !" Majd rá nem-sokra odament egy tuskó valami japán négymotoros bombázóval, jól megszórta, és még bele is zuhant. Egyéb kérdés ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

sorry az elõbbi coral-nak ment 😄
Ilyen is van? roncstól én még nem sérültem 😄 kilövöm a cargot destroyer-t ellen gépet bár mit simán átmegyek rajta, mint valami szellemképen 😄
Ez sajnos szinte az összes "csapat" játékban benne van.
pld Battle field 3 heli 2x jön varja elé az egész csapatot de csak nekem kell leszedni mert mindenki a fraget kergeti.
Ha itt is eljutnánk odáig hogy a lángoló félbetört B25-t nem 4 en kergetik és nem csatlakozik hozzájuk még 2 idióta hátha behúzza a killt, akkor nagy lépést tennénk elõre.
Ezért jó sqadban játszani.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Coral Springs
Tegnap az egyik csatában volt egy komoly jelenet. Hirtelenjében nem láttam hogy konkrétan ki volt, de a chat alapján az ellenfélbõl egy jómadár. Egy kisebb tömegben vettem részt, túlerõben voltunk két ellenséges gépre, az egyiket pedig én üldöztem és egy társam. Majd valaki az égbõl alászállva egy ólomfelhõ kíséretében telibe-kapta akit üldöztünk, majd a roncsok elkerülhetetlenül szóródva minket is. 4 in 1

Nem vágom. Öt nemzet van, és három különbözõ játékmód, ráadásul a csapat teljesítményétõl majdnem függetlenül kapsz rewardot.

Ha ez felidegel, a World of Tankstól akkor toporzékolsz, vagy mi? <#wink>
Mert ott ugye egyféle játékmód van, mész elõre, az arty kilõ a semmibõl full HP-ról, majd közlik veled, hogy mivel a random csapattársaid szarul harcoltak, te a vesztes csatáért egy meleg kézfogást kapsz rewardként.

Ez a játék sokkal kevésbé idegesítõ annál.

Az a vicc sokszor elég lenen annyi hogy 5-10mp ig bezavarnának a támadónak míg kilavírozik a bomber a lövései elõl.
Nem feltétlen az a cél, hogy leszedjék Õket egy kis zavarás vagy megsebesítés sokat segíthet, sokszor kénytelen felhagyni a támadó az üldözéssel vagy a gunnerek ki tudják lõni ha már le krittelte valaki.
Szoktam védeni bombázókat, nagyon nagy fun csak sokkal nehezebb mint szólóvadászni és kevesebb gép alkalmas rá. Közötte és a piroskák között tartom magam kb. egy km-re. Eléggé figyelni kell hogy ne szakadjak le róla mert becserkészheti másik vadász (pláne mikor repteret bombáz bármi jöhet) és pontosabban kell lõnöm a szokásosnál is mert sokáig tart visszacaplatni a magasba a védendõ géphez, és gyakran próbálnak meg kihúzni (néhány sikeresen lelõtt gép után default vinnének elfele).
Én attól kapok agyf@szt, ha Ground Strike pályán csesznek segíteni amikor már csak 1-2 célpont kéne és nyerhetnénk. Kezdem unni, hogy rendszeresen rám hárul a feladat, hogy gyõzünk e vagy sem és semmi köszönet érte.
Állítom ha lenne egy 4 fõs squadom ahol még 1 PRO bomber társ és két ELIT vadász lenne akkor az utóbbi idei 70% os win ratio 80-90% fölé kúszhatna.
Nekem minden harc egy adrenalinfröccs 😊 Ezért küldöm el a csapatot a kenyába ha lelõnek..

Bár igazságtalan, mert ha lelõnek az mindig az én hibám. Õk max nem segítenek.

Coral Springs
Szerintem nincsen olyan ember, aki végig tud tolni úgy egy csatát, hogy közben nem éri stressz. Ez fennáll a csapattársaidnál, és az ellenfél oldalon lévõ embereknél egyaránt. Megfelelõ módon kell kezelni a helyzeteket, és a legfontosabb hogy gondolkozz. Egy adott veszteséget legtöbbször vissza lehet vezetni egy hibára, amit te vétettél el, az ellenfél pedig kihasználta. Nem mondom azt hogy nincsenek kirívó esetek, mint ha target felirat "lenne" a fejed felett, a ram különbözõ fajtáiról nem is beszélve, de ezeket én nem tapasztalom a repült órákhoz viszonyítva meghatározóan sûrûnek. Ám de amúgy melyik játékban nincsen stressz ? Legyen az autóverseny, fegyveres közelharc, vagy éppen stratégia, a kihívás stresszel jár. Ez pedig nem a számítógép ellen kezdõdik, hanem húsvér emberek ellen.

flashpointer
Meg az is jó mikor rajtad van egy percek óta és a 3 vadász csapattárs inkább lövi a földi célokat 500m-re -.-

Emancipate yourself from mental slavement!

Haha kedvenc, mikor már 3 perce menekülök, mint a veszett és az én seggemben lévõ támadó seggében már 3an vannak és nembírják lelõni 😄 Aztán egymásba mennek és engem kinyírnak teamkillel. Olyankor kilépek néha.

Positive Mental Attitude

"HONNAN A F@SZBÓL!!!!!?????" <#nevetes1>

Ha tudnád anno hányszor dobtam volna keresztül a Joystickomat a monitoron, miközben azt üvöltöttem: \

Én hozzátok képest kifejezetten rossz játékosnak érzem magam.
Vadásznak csapnivaló vagyok a bombázás miatt tartok ott ahol tartok.

És rengetegszer lelõnek és sokszor felbosszantom magam de tudomásul kell vennem bomberrel nem eszek meg sok sót 😄 És a Yak-ok Messzerek se tartanak túl sokáig.
De szép lassan haladok a célom felé talán egy idõ után eljutok ahová akarok.
RiCSi1234
Már vártam, és most is felidegelt.. ennyi.. Nem érzem magam rossz játékosnak, de valahogy én mindig hoppon maradok.. ennyi. Na, a biznisz áll. Ha van valaki ismerõsöd, akit érdekel, vagy akárki, írj, ennyi voltam. 😊

GTA V (*.*)

Kár volna kidobnod.
Szerintem 1 hétig pihentesd azt majd meglátod.
Néha én is besokalok rajta.
És már annyi játékban elkövettem ezt a hibát, top karikat/csapatokat töröltem úgyhogy egy ideje inkább csak nem lépek be hozzájuk egy ideig.
No meg még alakítanak rajta idõvel úgyis remélhetõleg a játék elõnyére.
RiCSi1234
100%-osan kiidegel.. Amennyire tetszett régebben, most annyira utálom! Már le is töröltem a faszba.

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Akit érdekel egy account, az írjon rám, sajátom.. ingyen. PM! 17-es profil, usa 7, német 7, orosz 11, angol 9, japó 4.

Csak felidegel, más meg had szöszöljön vele!!

Többit PM-ben!

GTA V (*.*)

Van bug report részlege a hivatalos fórumnak, ahova probléma leírás, replay és logfájl is kell. Oda már nem a picsogók (ne vedd magadra, de teli van olyanokkal a hiv. fórum) mennek 😊

Minek? Hivatalos fórum-on csak dicsérni szabad 😄
Egyszer írtam technikaiba fps. leeséssel kapcsolatban teljesen korrekt kérdést (ilyen gépem .....van ilyen paraméterekkel ..... 1.29 óta az fps leesik 20 alá milyen beállítási javaslatuk van?), törölték, azután írtam miért törölték a kérdésem? azt is törölték 😄
Az ufó-szerû az a rossz-gyenge szerver kapcsolat miatt lehet sztem.
Ez a látom, nem látom, megint látom megint nem, pedig itt van az orrom elött 😄
Mármint az "ufó" kapcsolata rossz a szerverrel 😄