War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
én ma egész nap szakaszban mentünk 100 nál többen vagyunk
ts3.warthunder.hu
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Egyszerûen az alap IL-2 repülési jellemzõi olyanok, hogy ezt lehetségessé teszik, semmi életszerûtlenség nincs a dologban.
a repulesi modelekkrol lenne meg egy kerdesem: az normalis h a csatagepeket arcadban, foleg az oroszokat il2, stb (nincs amugy nemet/orosz fobiam), gyakorlatilag nehezvadaszkent hasznalja mindenki mivel fegyverzetben es a tobbi repulesi jellemzoben gyakorlatilag nincsenek semmiben elmaradva toluk? ebben varhato bmi valtozas?
Mikor pl. vadásszal bombázott kísérek mögé állok kb. 1-1.5 km-e és kb. 500 méterrel fölé.
lenne egy eleg alap kerdesem: minden nemzetnek van kulon szintje. illetve van egy global szintunk is. ez utobbinak van valami jelentosege?
konkretan, nekem nemzetenkent: japan:4, nemet 6, orosz 5, usa 5, angol 5 es a global szintem 8
Vagy lelövöm vagy lelõ 😄
- Ha gép van alattad az +6.000, ha feletted az -20.000 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kipróbáltam az frb-t is marha jól mûködik a földhátér jobb mint az ilben csak egy gáz van annyira kevesen vannak így sokat kell várni+ itt aztán bármi jöhet mindenvsminden😄D
A nagyobb pályákkal egyetértek, mert így elég egysíkú az ütközet, nem lehet különféle taktikákkal operálni. Habár ennek a hátulütõje az lenne, hogy sokkal hosszabb csaták lennének, ami megint csak elrettentene sok HB-s embert.
Nem tudom, de azt vettem észre, hogy bombaoldásnál kicsit belaggol a gép, vagy megcsúszik valamelyik irányba. Elég szar. Más nem vette észre? Szórom rájuk az 50-est mint az atom, aztán van, hogy 20 bomba csak 6 tankot nyes ki... Utána lehet sniperkedni..
Mikor pl. sérült a géped üldöz két vadász,fejvesztve menekülsz alig várod betöltsön a bombavetõ egy végsõ dobásra, ledobd ahová tudod és nem azt nézed ki mit támad, különösen nem a chet-et 😄
Ez egy viszonylag új játék, kevesen tudják jól használni gépeiket, de jó jel hogy mostanában egyre több összedolgozást látok bomber-vadász, bomber-bomber, vadász-vadász között.
Engem a repterek elején néha elszórt szélzsákok idegesítenek. Megyek haza az ementálivá lõtt géppel, már többször beszoptam azt a póznát... <#lama>#lama>
Még ami nekem fura, az a tûz viselkedése. Néha 10 mp alatt szénné ég a gép, de pl. A-20-al már többször percekig repkedtem utána, amíg el nem aludt.
Annyira tönkretették a sérülsé modellt néhány gépen, hogy jajj.
Az hogy a Yer2essel 5T bombával test flight ban nem lehet felszállni csak ha megfordulsz a kifutón az még elmegy. De amikor a jobb szárnnyal 5 (öt) km/h sebességgel hozzáérsz egy vékonyka magányos fához és fekete lesz a szárny a gép kigyulad és vége a tesztrepülésnek na az már viccnek is rossz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tegnap a Two Towns -on épp torpedóztam, még a chat -re is kiírtam; "két, 1 tonnás torpedó közelít a csatahajó felé, azt ne támadja senki !" Majd rá nem-sokra odament egy tuskó valami japán négymotoros bombázóval, jól megszórta, és még bele is zuhant. Egyéb kérdés ?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
pld Battle field 3 heli 2x jön varja elé az egész csapatot de csak nekem kell leszedni mert mindenki a fraget kergeti.
Ha itt is eljutnánk odáig hogy a lángoló félbetört B25-t nem 4 en kergetik és nem csatlakozik hozzájuk még 2 idióta hátha behúzza a killt, akkor nagy lépést tennénk elõre.
Ezért jó sqadban játszani.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha ez felidegel, a World of Tankstól akkor toporzékolsz, vagy mi? <#wink>#wink>
Mert ott ugye egyféle játékmód van, mész elõre, az arty kilõ a semmibõl full HP-ról, majd közlik veled, hogy mivel a random csapattársaid szarul harcoltak, te a vesztes csatáért egy meleg kézfogást kapsz rewardként.
Ez a játék sokkal kevésbé idegesítõ annál.
Nem feltétlen az a cél, hogy leszedjék Õket egy kis zavarás vagy megsebesítés sokat segíthet, sokszor kénytelen felhagyni a támadó az üldözéssel vagy a gunnerek ki tudják lõni ha már le krittelte valaki.
Állítom ha lenne egy 4 fõs squadom ahol még 1 PRO bomber társ és két ELIT vadász lenne akkor az utóbbi idei 70% os win ratio 80-90% fölé kúszhatna.
Bár igazságtalan, mert ha lelõnek az mindig az én hibám. Õk max nem segítenek.
Emancipate yourself from mental slavement!
Positive Mental Attitude
Vadásznak csapnivaló vagyok a bombázás miatt tartok ott ahol tartok.
És rengetegszer lelõnek és sokszor felbosszantom magam de tudomásul kell vennem bomberrel nem eszek meg sok sót 😄 És a Yak-ok Messzerek se tartanak túl sokáig.
De szép lassan haladok a célom felé talán egy idõ után eljutok ahová akarok.
GTA V (*.*)
Szerintem 1 hétig pihentesd azt majd meglátod.
Néha én is besokalok rajta.
És már annyi játékban elkövettem ezt a hibát, top karikat/csapatokat töröltem úgyhogy egy ideje inkább csak nem lépek be hozzájuk egy ideig.
No meg még alakítanak rajta idõvel úgyis remélhetõleg a játék elõnyére.
GTA V (*.*)
Csak felidegel, más meg had szöszöljön vele!!
Többit PM-ben!
GTA V (*.*)
Egyszer írtam technikaiba fps. leeséssel kapcsolatban teljesen korrekt kérdést (ilyen gépem .....van ilyen paraméterekkel ..... 1.29 óta az fps leesik 20 alá milyen beállítási javaslatuk van?), törölték, azután írtam miért törölték a kérdésem? azt is törölték 😄
Ez a látom, nem látom, megint látom megint nem, pedig itt van az orrom elött 😄
Mármint az "ufó" kapcsolata rossz a szerverrel 😄