War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

860 nál széttörik.....mi a baj?
a.carkey
Majd finomítanak rajta, és magától leesik.

A medve nem játék.

Eagle16
Ezek az új jet bombázók lesznek az új troll gépek...F-80C-vel éppenhogy csak tudtam tartani a lépést egy Canberra-val. És még szépen el is nyelik a 12.7-est.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nehezen hiszem. Én repülök F2-őt és He 162-őt jelenleg ami jet. Bőven jó az a horten.
mabbak
Nincs olyan sok tapasztalatom jet kérdésben, He-162-ről tudok beszélni, de az kábé 3000 méteren van, mire ez felszáll és ahogy tesztelgettem P80, Meteor is. T4-es propelleresek között sem állja meg a helyét szerintem, mert körberöhögik mind sebességben, mind emelkedésben, ha valaki head-on-ozik a két 30 millissel, akkor talán van esélye.
Végig RB-ről beszéltem.

Hidd el jó az jetnek az első között megállja a helyét. YAK15, he 162, p80, első meteor.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.09. 13:31:20
mabbak
AB vagy RB beállítások? Továbbra is tartom azt, hogy 15 fokos emelkedésnél is kezdi elveszteni a sebességet, 10 foknál gyorsul ugyan, de minimálisan, mindezt a legkevesebb üzemanyaggal, ergo ennek jetek között sok gyakorlati haszna nincs...
Nem teljesen értem a kérdést.

Ha az érdekel, hogy a játékban hagyan szálsz fel, akkor azzal nincs gond, én lazán felszálltam a futó vége előtt test flightban, pedig ott rövid is a pálya.

Ha marad ez a 6.3 BR akkor nem lesz vele gond. 😛 Sőt szerintem 6.7 is mehetne. De majd alakul. Mondjuk vicces, hogy ~600nál ha betéped oldalra az egeret, wing overload crashel xD
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.09. 13:18:57
de akkor hogyan szállsz fel ? 😛
a.carkey
Lehet, hogy Horton elefántot hozták be repülési modelnek.

A medve nem játék.

DEV szerver alapján, forum sírás-válaszok alapján ez bizony szándékos, vagy ahhoz közeli.

Nehezebb, mint a 262--> roszabb a toloerő súly aránya mint a 262-nek, és aztmondják nagyobb a légellenállasa is.
mabbak
Ez a Horten szándékosan ilyen vagy valami bugos vele? Teli tankkal tesztpályán nem tud felszállni, 30 perc üzemanyaggal éppen felszáll, csak emelkedni nem tud.
a.carkey
Ohb+! GOndolom cseszhetem az RPm. Már majdnem megvolt az a szar! 😄

A medve nem játék.

Eagle16
Ésss olcsóbbak lettek a jet fejlesztések, a Sea Meteor első fejlesztése 40k helyett 20k lett és az F-80C-nél is látok módosításokat. Eddig nagyon jó ez a patch...

A legtöbb fegyver hang változott, általában nagyon jó irányba. pl. japán
Eagle16
Wow, a P-80A használható lett, azta 😄 Sokkal jobb lett és az M2 hangja is jobb szerintem.

Eagle16
Már megy a szerver.

nekem is egyik FAV gépem! ezzel mindent eltalálok ott ahova céloztam,érzem az erejét a súlyát és gyújt rendesen mindent ! jó gép
Eagle16
Tartalom: link

Eagle16
Végre jön az 1.43 😊

" Pilots and tankers!

War Thunder game servers will be closed down for maintenance 9th October at 07.00 to 10:00 GMT to facilitate the installation of the 1.43 Update. Premium accounts will be compensated for the downtime."

Rev Hard
Öt óra túlóra után jólesett ez a kör, legalább jóérzésekkel mehetek aludni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

AIexx
imádom a d9 -et.. 😄
Bízom benne hogy lesz annyi eszük ha már " ingyen" megcsinálták és valóban jó akkor berakják min. event módba.Főleg hogy térképhiány is van .( igaz főleg ground) de gondolom arra is lesz vállalkozó kedvü.
Rev Hard
Ezek az user created cuccok kúrva jók, egyetlen probléma hogy egyik sem kerül be a játékba. Semmi kedvem letölteni minden szart és modolni a játékot.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

A tracer-el csak annyi a gond, hogy a sok kígyószemű, egyébként tehetetlen, magától egyetlen kilövést összehozni sem tudó kocavadász vérben forgó szemmel veti rá magát a lángoló ellenfeledre. Ezzel még nincs is gond, de egymást is hátba lövik meg összetörik érte, plusz egy idő után frusztráló, hogy csak assist-ot kapsz ezek miatt. ;-)

Játékosok által létrehozott missziók;
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/180957-cdk-user-created-missions-contest-results/#entry3460696
Kedvenc gép, annyira élvezet vele repülni... és érezni a 7 tonnát nagyon.
Tracerrel haszálom (csak gyujtólövedék van benne), yakokon kívül mindent felgyújt! 😊

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.06. 23:42:32
Torzonborz
Nem rossz csak sok neki a 3-as BR. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RAZOR27
egyébként igen 😄 mert elég béna vagyok amúgy ^^ csak gondoltam ráverek a aranysasok seggére, nem tartogatom őket, pont kijött belőle a hungarikum 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mákod van? 😊
RAZOR27
na mim van <#crazya>
pew pew

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Rev Hard
Minden szinten megvan a kihívás, ez arányosan növekszik. Lehet hogy magasabb szinten fejlettebb gépekkel jönnek az ellenfelek, de a te géped is fejlettebb lesz, már ha valaki nem olyan elszánt hogy kis szintű géppel menjen a nagy szintűek ellen. Az se igaz hogy magasabb szinten tapasztaltabbak az ellenfelek, ugyanolyan hülyék mint kisebb szinten, mellesleg az utóbbiban is van olyan player aki nem most jött le a falvédőről.

Én mindig azzal a géppel repülök és abban a játékmódban amihez épp kedvem van, az számomra mellékes hogy éppen mekkora a kihívás mert bármilyen körülményben megállom a helyem, azt hiszem ezt bebizonyítottam a lassan két évem alatt amióta repülök. Egyedül a tier 5 ami még számomra is egy szürke folt, alap géppel nem nagyon lehet ott mit kezdeni, és ha extra még magányosan is tolod buktad a partit ha a team egy szar, nincs esélyed kompenzálni, propelleresek között még igen.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.06. 18:20:39

a háborúba nemvolt.. <#vigyor1>

I Airman...

a.carkey
Naaa. F86F-2 utolsó modul következik.<#idiota> El se hiszem. 😊

Amennyire az elején nem tetszett, még így, wings repair nélkül IS tényleg a játék legjobb gépének tűnik.

A medve nem játék.

hogyhogy ilyen kis tierben nyomod? nekem ez nem kihívás, túl könnyű, nem? 😄

I Airman...

Rev Hard
Itt van két kill hogy ne unatkozzatok, lebontok mindent magam előtt a rakétával mindegy mire szerelem rá. <#nevetes1>

Nincs valahol olyan opció, hogy ne tegyen össze vegyes csatákba?
Olyan lett ez a játék mint valami moslék, jól összekeverve.
Minden oldalon van lassan már minden, előbb us vs ussr, szerintem az orosz oldalom több P gép volt, mint nálunk.
Hát igen egyedül az vigasztal, de a japán FW 190-ért végigszenvedett teljes hetem eléggé lelombozott, nem is játszom már azóta, csak 2 hetente talán. Érdekes, hogy japánnal t3-on egy teljes hétbe telt a 9 top3-as győzelem, voltak olyan napok amikor még csak nem is győztem, máskor meg egymás után 3 összejött, míg britekkel egy délután alatt összehoztam Beaufighterrel 2-es szinten, és persze a Mustang se lett meg. Bár az is hanyagolható, tavaly indiánnyárból összejött legalább egy Typhoon.
SigS
360 játékost kell kilőni 2-3 as gépekkel? <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

nálam így működik a német 20 -as.. fw190 d9 4.7br (2x20mm, 2x13mm)
a végén már elfogyott a benzin.. 😄

I Airman...

Én ha tehetem elkerülöm a head-on-t.

Nem rosz a német 20-as, de nekem az angol klasszisokkal jobban működik. Amit eltalálok az angollal az törik, a német meg elég sokat szikrázik...

Ha már fegyverek.
Szerintem az amcsi .50-es jelenleg OP.
A japán 20asról nem tudom mit gondoljak. Egyszer tökéletes, máskor csak szikrázik.
Az orosz 20-as teszi a dolgát, de én jobban érzem az angolt nála.

Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.05. 13:02:16
ezzel se értek egyet, a német 20 -as a legjobb a 20-asok közül.. én speciel stealth -et használok, elég durva mostanában..

I Airman...

én meg a német ágon nőttem fel, és velük nemkellett utánafordulnom senki után.. ezzel a la-9 -el meg ha head on -ba mész egy fw -el, semmi esélyed.. és eddig nekem rb -be a legtöbb killem asszem 4 volt az la-9 -el.. egy pozítivum hogy elég jól emelkedik... de az a 23 -as ritka szar..óriási mértékben esik a golyó, hiába egymás mellett a 4 ágyú, még így is pontatlan..

I Airman...

kb. fele olyan hatékonyat, mint az angol 20mm lőszerkészlete. A gondot máshold keresd. <#wink>
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.05. 12:30:38
Cobra.
Ab-n milyen lőszert hordanak a T4 német (FW D, BF G) gépek, hogy 1 golyóval letépik a szárnyamat/farkamat? Nekem még a Spit 4x20mm-vel is bele kell engednem sokszor egy fél tárat az ellenbe, mire meghal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rev Hard
Hogy neked nem fekszik egy gép még nem jelenti azt hogy az a gép szar, másnak lehet hogy pont kézre fog állni.

Mihez képest.Játszottál már német ággal?Az összes német géphez képest egy álom ahogy fordul. 😊 Nem is a spithez viszonyítottam.Kevés lőszer?Én a német ággal és az egy 20 millis 120 lőszerrel fegyverzeten nőttem fel. 😊 Okosan 3-4 gépre bőven elég az a 300 lövedék.

mivaaa???!! az la-9 ??? az egy fosgép.. pontatlan, lassú, nem fordul, kevés a lőszer, és még el is hordja az orrát..

Vaktermesz: Ne aggódj, ez a d521 még rosszabb a d520 -nál.. a br -je is kisebb.. 2.7

I Airman...

Jó neked, én megint csak pénzt kaptam, nem is szenvedek vele, nyáron is japán és brit gép helyett pénzt adott.