War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal nagyobb a külömbség egy Bf 109 G6 vs Catalina közt, mint egy Mig-15 Vs Yak9t között. Tény nagy eltérés van de míg egy Cata nem tudja magát egy 109es ellen megvédeni magát egy Yak9T jóval esélyesebb.
Hasonló fegyverzetük van és bár sokkal lassabb de egy két manõverrel idõt nyerhet amit egy Cata nem tudna 😄
A következõn elmélkedtem.
Talán ti már kikísérleteztétek vagy van róla infótok.
Ha egy vagy több haverommal szeretnék mókázni, kicsit kergetõzni milyen lehetõség van arra, hogy egy mapon repkedjünk ? Ez lehetetlen, mert random rak be a server mindenkit valahova vagy van valami trükk vagy módszer amivel ez elérhetõ ?
köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Én talán ha 3at lelõnék vele. 😄 Nem sok töltény van a migeken se.
Egyszerre 3 Cannonból jön a skuló. 40x 1 lövés a 37essel + 40x2 lövés a 23assal és a végén 40x 2 lövés a 23assal magában. Egyszerre 5 lövést tud leadni sorozatban (15 golyó) mert besül a tár. Nyilván Õ már kitapasztalta mit is kell tenni.
A Gép a teljesítõképessége határán.
1000Km/h sebességgel átrepült a híd alatt a MIG-9es.
1000km/h a híd alatt
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a 3.59es verzió crackelve fent van a neten és tök jól mûködik.
Mégha úgy lenne is ahogy te láttad akkor is pikkpakk utól kellett volna hogy érjem,de simán rámverte a fél mapet:S
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
23Tankra illõ lett volna legalább 50Kt kapnod alsó hangon.
Nyilván nem megyek be bombázni egy betelt csímkú géppel. A 1.29el egyben a reward rendszert is elcseszték, azóta ha magas szintûként alacsony tierû géppel repülsz, alig kapsz rewardot. Szerintem ha tényleg anomália van, akkor ott kell keresni, hogy 12-es német szintel repültem az 5-ös tierû Ju-88ast.
Harmatgyenge az a 39k Xp ekkora írtásra.
nekem is van A20-am és kibaszottul nem gyorsul 3x annyira mint egy vadászgép! mit csinálnak ezel az emberek,hogy ilyen bámulatos táltosodásra lesznek képesek? mi a trükk??
Tegnap este 2 vadász maradt az ellennél és én S79-cel (6 ellenséges tank maradt). Szépen visszamentem a reptérre javítottam és vártam. Jöttek, lõttem õket a földrõl + az AAA-k. Egy F2 leesett a Typhoon is kapott, elindult vissza. 2:30 alatt megjavítottak és elindultam a maradékért. Kidobtam mindet és nem lett vége a játéknak. Elindultam vissza, kb 1 perc múlva utolért a Typhoon. Kigyújtottam a motorját de sajnos lelõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem értem miért nem lett vége a meccsnek az utolsó tank kilövésekor...
Ritkán van ilyen élménye az embernek manapság ebben a játékban, de meg kell hagyni, ez jó volt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Amúgy ennyit elköltök cigire.Kinek mi.Szive joga. (itt jegyezném meg hogy Lázár bekaphatja)
Ahogy a Wt-nek is. A Swordfishtõl , a Wr-15 tõl hosszú az út a Me262ig vagy a Mig 15ig.
De a legjobb úton halad mindkét dolog.
Maradjunk annyiban, hogy aki a mai magyarországi állapotokat diktatúrának nevezi, az marhára nem tudja, mi is az a diktatúra. Az ilyeneket elküldeném észak koreába vagy Kína vidéki részeibe egy két hónapos tanulmányútra, hogy megtapazstalják, milyen is egy igazi dikatúra. Ahol megkínoznak és agyonlõnek a családoddal együtt, ha mást mondasz/gondolsz, mint amit elvárnak tõled, ahol nincsen árú a boltokban, még a mozgásodat is korlátozzák, úgyhogy elszökni, de még csak másik városba költözni se tudsz, elvágnak minden információforrástól, és csak egy pártra lehet szavazni a "válaszátsokon", már ha vannak egyáltalán.
Ha valaki úgy gondolja, hogy a mai Magyarországra illik a fenti leírás, az egy vak bolond.
Diktatúra!!!
Épp valamamleyik nap volt hír megint hogy csilliárdos uszodakomplexumokat akarnak építeni az úszó EB vagy VB-re,annyi pénz van vasvillával kell forgatni be ne penészedjen
Emancipate yourself from mental slavement!
Ez az ország maga a csõdtömeg minden tekintetben.
bezezg milliárdos stadionokra szükség van annak az 50 nézõnek aki kilátogat a meccsre 😄
Volt nálunk egy srác, még kb 5-6 éve átrepült egy He111-essel egy híd alatt. Háton 😄
Sosem a kicentizés volt a problémám, de a pro pilóták többsége szintén megoldja. Sokszor arcadeba is 700-750el leérkezve míg nem veszítek sebességet 20-40 méter magasságban evickélek, hogy még véletlenül se tudjanak tökéletes fogást találni. Volt már párszor, hogy a gunnerem eltalálta és az ellennek esélye sem volt visszahúznia gépet és placcs.
Nekem a célzással van komoly bajom. próbáltam a karika elé, mégé a karikába oldalra de sehogy se jó. A 37millis ágyúk is alig érnek valamit.
Állítom sokkal könnyebben kilövök valakit egy Ishak 18assal vagy egy do217-J1 el amik ezerszámra sriccelve köpködik a lõszert. 😄
Pár éve volt 1millió forint per éves tandíjjal 😄
Picit húzós nem? 😄
az egész tárat beletoltam tegnap pár gépbe akkor is repked tovább. Ennél pontosabban célozni ? Nem is tudom, persze van még mit tanulnom és gyakorolni de néha engem is kiábrándít.
Az elmenekülõs dolgon már én is gondolkodtam. A következõkön kísérletezem. Ha gyorsítással és sebességgel + szlalomozással + kanyonokban centizgetéssel nem tudok lelépni, marad a lassítás. Tegnap bejött. Levettem a gépem sebességét, majd felhúztam az orrát. Fékezett rendesen. Aki üldözött elzúgott alattam, én meg újra gáz és hajrá utána. Persze hogy jó érzéssel töltött el, hogy sikerült le is szednem. A gond ezzel a megoldással az, hogy vannak akik simán hátulról belém trafálnak aztán nesze nekem lassítós manõver.
Egyébként csak én látom úgy hogy egyesek élvezik és szándékkal repkednek másoknak neki ? Ez kicsit idegesítõ tud lenni ... értem én hogy kamikaze módszer és talán még xp is jár érte de hogy csapattársak egymással így toljanak ki .... ehh ..
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy azt hiszem repülõgépmérnöki képzés nincs is magyarországon, bár lehet hogy csak én nem találtam a felvi.hu keresõjével.
Így kell egy ilyet lereagálni!
(Bár azt nem írtad meg neki hogy a három Trófea gribbõl melyikben. <#wink>#wink> Úgy tudom három van.)