War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A battlére meg ott lenne a 4000lb-s bomba.
Amúgy tudom hová kell dobni a bombákat nem egyszer Yer2vel 1 rárepülésbõl 6bombával 6 destroyert eltakarítottam. Bár így nehezebb lesz ha egyidõben kell 2-3bombát is ugyanoda dobni 😄 Kíváncsi leszek a Wellingtonokra sokan szídják Õket 😄
Volt hogy egy is kiszedte, de lehet az a hajó már sérült volt 😄
Viszont carrierr-e battleship-re hatástalan, bármennyire sérült nem tudod elsüllyeszteni, legalábbis nekem ilyen kisebb bombával még nem sikerült, akár mennyit szórtam rájuk.
A tampont utolsónak szoktam bevinni, ha van még ellen destroyer, light pillbox, 2db 500 lb-és bombát szoktam rárakni.
PUMA_Macigabi
Es meg egy dolog, hogy az oroszokkal esély sincs nyerni, ha egyedül vannak egy oldalon, szeretném néha használni a prémium i-16-ot, mert hihetetlen jo kis gép, de csinalhatok akármit, a vége csak az lesz, hogy 4-5 ellenfél van mar rámtapadva kb utolsóként, mert a csapat mp-ek alatt elhullik. Pedig sokkal többre lenne képes, vegyes hb-ken simán viszi a 109, 190-eket is..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ruhr-on szépen sorban jönnek, rámész az oszlopra, nem kell manõverezni.
Itt is a nyakadon vannak a vadászok amikor alacsonyan odaérsz.
Statikus célok a szövetséges bombázóknak vannak, azokat kell magasról bombázniuk.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lol a Mig9em is csak 9,5K ig takarodik fel nagy kínlódva.
A fókák egyébként fel tudnak addig menni?
AZ lesz szép ha Jettel se érjük majd utol ezeket a 400al menõ csotrogányokat 😄
-tegnap 3 P-51 körözött 12000 méteren, úgy hogy esélyünk se volt, közben a ground targetekkel gyõztek
-most 3 ellen 2-en maradtunk, amit sikerült 2vs2-re csökkenteni, a két ellenfél viszont nem vállalta a csatát, hanem a repterük felett körözgettek. Egyet közülük is sikerült leszedni az aa tûz ellenére, de elkapott a másik, marad 1 vs 1, amit megnyertek azzal, hogy megint hamarabb fogytak el a ground targetek.
Egy, idegesít ez a viselkedés, le lehet volna rendezni tiszta csatában... Kettõ, ami még jobban zavar talán, hogy úgy programozták be ezt a pályát, hogy hiába nem öl az ellenfél ground targetet, mégis megnyerik, ha azon múlik mindig, egyértelmûen a németek ellen van beállítva és sajnos ezt ki is használják idõnként ilyen vagy olyan módon.
Német zsákmányolt Wellington 378as a végsebessége és HB-n 540el üldöztem vízszintben repült nem sûllyedve mert amúgy is alacsonyan szállt és nem csökkkent a külömbség kilométereken át.
Hát elmegy a gajdzsin a sunyiba.
A custom battlét prószáljuk majd. Köszi.
Legalább nem reménytelen a dolog ... és mûködik.
Danke.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Általában kilóban lévõ bombákkal próbálkozok 😄
Blenheim 40%reward Beauford 50% és a T7es Wellingtonok 150%osak ahol 18db 250lb s bombát is lehet majd dobálni. És kettõ is van belõlük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reward? tier?
HB-n lehet lõni lion-t nem keveset, ha van már egy kis rutin.
2 napja vettem a la5-öst amire vagy 2 hete grindelek😄
Sok kicsi tízezres sokra megy alapon.
Persze nem grindelés képpen napi 30-50 meccsel de 5-6 meccsbõl nem lesz pénz.
A jelenlegi legjobb pénzkeresési módszer szerintem HB-ban bombázni némettel minél magasabb reward szorzójú géppel. A jelenlegi HB mapon német bombázóval menve sok heavy és medium tankot lehet találni a reptértõl nem messze, azok sokat hoznak. Alacsonyról, max 100 méterrõl kell dobálni õket, 50-100 kilós bombákkal, úgy jó sokat el tudsz intézni. Ha éppen nem lõnek le gyorsan.
Vadászgépezésben nincs pénz, sosem volt. Talán még a régi rendszerben, 1.29 elõtt, arcadeban, amikor jó pilóta csinált 10-15 killt egy kör alatt. Ma már a vadászgépezés prémiummal sem jövedelmezõ.
Ahogy korábban mondtam, jelenleg úgy szar az egész, ahogy van.
4-5 gép fölé elég ritkán jutok.
Viszont 15-20 föli cél kilövése hozza a pénzeket nem a gépekre kapom.
A Hajók és a Pillboxok hoznak sok lét.
Írtad az orosz ágat is tolod. Vegyél Peshkákat 110-140% os rewardjaik vannak irgalmatlan jól hozzák a pénzt és fillérekér javítható.
nekem a legnagyobb tierû gépem 9-es és az össz.vagyonom jelenleg 500000 körül van erre látom a ti milliós vagyonotokat és nem értem ti ezt hogy tudjátok összehozni, és én miért nem. pedig van már tapasztalatom.
(nem sértésbõl mondtam, nehogy valaki félreértse)
Legalább 5-6célt lõjj ki aztán gépeket is írts 😄
És minél nagyobb tierben.
Orosz ágon elég egyszerû bombázókkal érvényesülni, mert jó sok van belõlük.
szinte sohasem megy 5000 lion fölé a kereset bármit is csinálok, a (bombázáshoz meg nincs érzékem.)
elõre is köszönöm a választ!
1 ellenséges gép nem volt a közelünkben.
van valami olyasmi lehetõség csak csak friendek jöhetnek be vagy jelszóval lehet védeni