War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S.79-el, sõt, Stuka/Me410 G-kkel is szoktam vadászokra vadászni, szokott lenni nagy csodálkozás meg sírás rívás ha bejön a oneshottolás. 😊
Mondjuk tényleg baromi nehéz rátartani lõtávon aztán ha a lag is úgy akarja... bármi lehet.

Hmm, egész kedvet kaptam Me410-ezni most egy keveset. Megvettem ma a Thunderboltot, HB-ben katasztrofális az irányítása, kanyarodásnál kifordul mint macskából a lepény, árkádban nem rossz, BnZ+rokettafelhõ gyilkos kombó, bombát mondjuk nem raknék rá.
polluxware
Hali!

egy pár kérdésem lenne:

1. nem értem a szisztémát,hogy éppen mikor javítgatja az adott gépeket csata után (arcade game - auto javítás nincs bepipálva) a hangárban... van úgy hogy az uccsó gép amivel reppentem megsemmisül, és van hogy nem
látszólag teljesen random

2. a crew skill pontokat csata után nem mindig adja, pedig tudom hogy az adott géppel igen is volt légigyõzelmem

3. xp és credit hozam tekintetében van különbség historycal és arcade battle között?

Éppen elég fordulékony az, amíg nem egymotoros vadászokra akasz célozni vele. 😄 Ugyanaz a feladata, mint a Beaufighternek, bombázóromboló, nem lõ egymotoros vadászokra. Csak ennek van bombázó és tankvadász alváltozata is.

Bár mondtátok a ME 410es széria fõleg BnZ re jó de miért fordul arcade-ban olyan siralmasan a célra?
Rengeteg idõt és energiát elvesz mire rá tudok célozni az ellenre, s sokszor már arrébb is megy mire lõni tudnék.
A Bf 109esek késõbbi szériái remélem nem ennyire nyomik célzásilag mert ez nagyon nem tetszik.
ohh

DE AZ TÖBB SZÁZZAL LASSABB.
Nem, mert az sokkal könnyebb préda. Az E2 gyorsabb, masszívabb, és a védõfegyverek is jobbak. Elõtte sokat mentem H-16al, ez jobb.

nagyon szép! a 10-es Henkel nem jobb különben? azon még több 50kg-s bomba van

Miután kérdeztem sikerült összehozni...kérdezhettem volna 3 órával korábban is 😊De köszi a tippet.
zongorázd végig a beállítás varázslót a játékban hátha megjavul
Valaki használ freetrackert? Valamiért nem ismeri fel a játékot. Külön megy de az istenért se tudom játékba "hozni". Eddig mûködött, de most egyszerûen nem akarja. Újratelepítés valagnyi fórum olvasás megvolt. Tipp?
Meg hát, nekem 1 nap alatt visszahozta az árát anno.😊
Most viszont csodálkozom, szerencséd volt, legalábbis engem Ruhr-ra naponta max 1-szer sorsol be, akkor meg nem a Dornierrel vagyok, mert Berlin egyáltalán nem jó vele és nem is számítok más pályára...Vagy mi a taktika, kilépkedtek, ameddig be nem tesz Ruhr-ra?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az fincsi. Ügyes voltál.
Ennyire jó a dornier?
Én csak a HB felhasználásukról beszétem, nyilván az Arcade egy másik történet, ott nem gond a kevés lõszer például.

Ejj, hát tudtam én hogy megéri elkölteni 750 ezer pénzt erre a kis drágára. 😄

P-39-ekkel földközelben folyamatosan felfelé kell tartani az orrát mert szívja a mágnes lefele, pedig ha egy bombázó meglátja hogy uszulok rá akkor simán lemegy százra, szóval muszáj lent vergõdni. Nagyon érezhetõ a középmotor súlyelosztása miatti fura stabilitása, pláne alacsony sebességnél.
Én nem így látom, a bju-k nagyon erõsek és jól emelkednek, a spit-ek kiválóak bármely más hasonló szintû vadásszal szemben, csak ne kelljen nagyon meredek szögben emelkedni. A typhoon valóban olyan mint az f4f még ugyanúgy is néz ki 😄 de legalább rá lehet aggatni 2db 500lb-és bombát ami a csata végén mikor már csak néhány heavy-tank, destroyer vagy light pillbox van jól jöhet.
Bombázok sem rosszak annyira.
HB-ra szerintem nem igen jók ezek a gépek, bár ott olyan nagy tapasztalatom nincs semmivel sem 😄

Hát akkor cseberbõl vederbe ugrottál. Angoloknak nincs normális vadászgépük tier 10 alatt(azok a fegyverek meg lõszermennyiségek <#whatever>), a bombázóik meg a leggyengébbek a játékban.

Én alacsonyan is remekül elvagyok velük. Amúgy ma mentem néhány kört HBn a F4Ud Corsair angol riválisával, az Vb Spitfiel. Hát valami katasztrofális. Ugyanaz a tier, de amíg a Corsair 650-nél még gyorsul vízszintes repülésben, addig az Vb nagy motorral már 350-nél(!) alig gyorsul, 400nál pedig végképp elfogy az ereje. Lehelletnyivel jobban tudok kanyarodni a Spittel, de ennyi. Ja és fegyverzet, hááát. A négy darab megymagköpködõ és a gépágyúkhoz való 60 lõszer igazi jellemformáló, csak profi pilótáknak ajánlott.
És papíron ugyanaz a tier, mint a 'D' Corsair.

de végre meglett a 4000lb-és felfüggesztés. elsõ kör 6 pillbox + 1 spit+ bju 😄
5-ös szint felett nekem is, nem véletlenül mentem át angolra 😄
pedig a kezdõ és nyert sas-t mind az amik legénységébe toltam 😞
Ki tudja, lehet majd variálnak rajta, és más milyen lesz az US ág és még tetszeni is fog 😄
Össze-vissza változtatnak, állítgatják elõször az orosz gépek voltak jók, aztán a német, most meg azt mondják a japán, bár a japánok nem tûnnek nekem most sem túl erõsnek, de jobbak mint voltak az biztos.
Pont errõl beszélek.
Nekem alapvetõ egy gépnél, hogy 0 közeli magasságon is manõverezhetõ legyen. Sokszor géppuskával lövök ki artykat AAA-kat vagy Armoured Car okat. Elég gáz, hogy alacsony magasságban nem lehet rendesen az amcsi gépekkel fordulni. Még a MIG el is jobban kanyarodok 50méteren pedig sokszor 700-800km/h nál próbálok ki manõvereket.
A Corsairral nem egyszer csapódtam a földbe mert lerántott a kanyar. Ha meg nagyon megemelkedsz akkor kiváló célpont leszel a forduló ideje alatt.
Lehet nagy magasságban remek a gép majd megnézem ott is, de per pillanat csalódás az amcsi ág.
Van köztük nagyon jó gép, ami nekem bejött ilyen az a-20g, f6f3, B-17, B-25 Az f4f-ek viszont nekem nagyon nem jöttek be. A p-39-ek bár nagyon erõsek a 37-el "pl. cargo-t simán kilõsz vele" nekem túl merevnek tûnnek, nehéz a fordulás, és mintha nehéz hasa lenne, fordulásnál húz le a földre.
De kinek mi jön be 😄
Pillbox-nak az 500lb-és kevés, azt dobd másra 😄 most ebben nem vagyok biztos, de azt hiszem az 1000lb-és is kevés neki, ha csak nem telibe veri 😄
De földközelben katasztrófa. nem tudsz vele még arcade fokozatnál se magasságvesztés nélkül kanyarodni. Egy nyamvadt T2 es Ishak al simán elfordulok 50-70 méter magasban is anélkül, hogy lezuhanna a gép a kifordulás vége elõtt.
flashpointer
Miért az aircobra-val tök könnyû repteret foglalni, 500-as sebességgel lejössz fordulsz egy kört és máris 200km/h-n van lehet landolni😄D

Emancipate yourself from mental slavement!

Corsair a legdurvább amerikai gép HBn, a német gépek réme. Nincsen gép ami a tierjében jobban emelkedne vagy gyorsulna nála, valami brutális a motorja, jól kanyarodik és lassú repülésnél is remekül irányítható.
Komolyan, olyan szögekben lehet vele emelkedni lassulás nélkül, amit talán csak a legdurvább (K) BF-109esek tudnak. És még 600 után is vígan gyorsul tovább. Valamelyik nap zuhantam vele 900 kb/h fölött HB-n, és törés nélkül ki tudtam venni belõle, mert a szerkezete is nagyon erõs. Ráadásul van négygépágyús verzió is belõle. Komolyan, talán az amcsik legjobb gépe jelenleg.

Hát nem tudom mért vannak egyesek oda az USA gépekért.
Ekkora vackokat még nem láttam.
földközelbe irányíthatatlanok leszállás kész tortúra velük egyszerûen pocsékok.
A Corsair és az Aircobra is borzadály. Ha iylen ellenféllel találkozok leviszem 50méterre és már halott is a manõverezhetetlensége miatt.
bunkert mennyi bombával lehet megsemmisíteni?
ráküldök 4 db 500Ib-s bombát v. 10 rakétát (hvar) de csak sebzi.
Általánosságban minden amerikai gép, amin ott van a 6 db .50-es kaliberû, nagyon hatékonyan támad földi célokat, és ha elé kerül, légieket is. Nekem a kedvenc fegyverem a játékban, mert megfelelõ ereje van, és sok a lõszer hozzá, ami HB-n nagyon fontos.

Persze, 2db remek 12.7-es géppuskája van.
Nagyon kedveltem azt a gépet 😄
Ez a vicc benne, HB-n bombázásnál oldalirányban alig tudod mozgatni a gépet, és csak bedöntéssel tudod korrigálni, úgy is csak minimálisan és lassan.

és még valami: mire odaérsz a tankoszlophoz ott van már legalább 3-4 vadász
Ezt HB-én is kifigyeltem. 😄
Oda tuti nem mennék well-el ahogy stálingrád-ra se viszem be sosem. 😄
de az A20G-vel támadni is lehet, nem?
(láttam 1 vidit. ott a gyerek igen hatékonyan támadott is (a "gyerek" egyébként magyar)
Persze egy jól kormányozható géppel, csak ezzel nehéz a célra tartás. Ritka az a lehetõség hogy egyenes rátudsz menni a tankoszlopra.
Az ellenfelek azt nem igen hagyják 😊 mivel szinte mindenki tudja a well. milyen sérülékeny a pálya másik szegletébõl rád startolnak, úgy hogy másik bombázott ami köztetek van hagynak a francba. Még a kisebb bombázok is rád fordulnak pl.A-20G 😄
És a másik, mivel nagyon lassú vagy, mire odaérsz, általában elég foghíjas a karaván.
Tapasztalat nekem mindkét well, 7-es kivan pipálva 😄
Meg kell tanulni HB-ban kis bombával célozni, teljesen már mint az Arcade bohóckodás. Némi gyakorlás után már ki fogsz tudni ütni egy tankot egy darab 100 kilóssal, az lesz az áttörés. 😄

a 4000-et! természetesen 4000 lb bombára értettem 😄
ue. vonatkozik heavy-med tankra!
Hozzák a zsét azzal nincs probléma. 😄
Kicsi a hatósugár az lehet a baj a 250-el. Egy picit mellé megy már csak sebez.pl. 500 lb-el light pillbox-ot 3000-rõl simán kiütõm gyakran a körülötte lévõ AAA-al együtt. a 4000-rõl nem is beszélve. 250-el még 500 méterrõl képes vagyok néha "elhibázni" (csak hit) 😄
Mi a baj a 10bombával?
A blenheimen csak 4 van 😄
Nekem a majdani 18db 250es vélhetõen tetszeni fog.
De ha tényleg annyira tréé a gép akkor maradok az orosz ágon 😄
Egyszer a csúcs mig et is ki kell hozni 😄
De bízom azért abba, hogy a wellington nem pénzpocsékolás 😄
Kis bombával nem jó ez a gép. Most épp szívok a well. MK-III-al. Alapból csak 10db 250lb-és bomba van 😞 Arcadban is ha lemegyek örülök ha le tudom szórni és 3-ból 1 ha pusztít 😞 fentrõl nem találok el kutyafülét sem.
Várom a 9db 500-ast + a 4000-est 😄
100méter azért elég necces. 150-180 alá nem feltétlen jó menni 50kg nál nagyobb bombával mert besérül a gép.
Esetleg a késleltetés dolgot kellene kipróbálni az mókás lehet de még nem volt rá szükségem de fel kéne veni a repertoárba fõleg HB-n nem?
Ezért kéne minden tankoszlop elé és mögé 3-3 aaa kocsi ahogy az pár helyen van is 😊

Szépen lekapná ezeket a bombázókat 😊
Nyilván játékmód függõ. Arcadeban mûködhet a nagyobb magasság, de HB-ban, ahol mozgó tankokra mész rá kis méretû bombákkal, ott max 100 méterrõl kell dobálni.

Ha egy sorozat kimegy és megvan az általam elvárt pusztítás szintje utána nem érdekel ha leesik a gép. Ha elvégezte a dolgát akkor lezuhanhat nem zavar. 😄 Az a gáz ha a célig se jut el.
Medium-nak van írva de szerintem simán heavy "lehet a sérülékenysége miatt nem az"
Próbáltam én is berepülni nem egyszer, nekem nagyon nem jött be, de ki tudja? lehet neked igen 😄
Márpedig én lemegyek a Well el is majd ha meglesz alacsonyra.
Annyira csak engedi rángatni a gépet rárepüléskor, hogy kitáncoljak a hajók lövedékei elõl. A Yer2 se éppen a fürgeségérõl híres és Õ is könnyen sérül mégis lehet vele 300méteren is érvényesülni.
Próba cseresznye 😄
Ja, tömören ennyi 😄
Ez azért nem ilyen egyszerû 😊
Well. nagyon sérülékeny, és lassú valamint nehezen fordul. Zuhanásban is alig gyorsul 400 fõlé 😞 Ha rárepülsz a hajókra szinte biztos hogy lelõnek mielõtt egyetlen bombát ledobnál, és ha mégis sikerül nem igen tudod a 2-dik 3-dik hajóra kormányozni. 2000 méter-nél magasabbról viszont nem fogsz egy hajóra 3-ból 3-at eltalálni.
Ha megfigyeled well-el mindenki magasban repked. Ha betámad egy -két bf vagy bju akkor ende 😞 Kisebb vadászokat még leszedsz vele, de a páncélozottabb gépeknél a pilótát kell kilõdd.
Magasból kell vele bombázni, kis gyakorlással a mozgó célt is eltalálod "egy picit mielõtt piros lenne kell ledobni" "kivéve a hangyabolyszerû össze-vissza mozgó tankokat"
Szite ugyanaz mint a He-111 széria késõbbi példányai. Sok bomba, magas szorzó, lassú, sérülékeny, esetlen test, és védõfegyverzetnek vízipisztolyok.