War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néhány RU bomberre nem rossz bonus-t adnak, +50% lion O.o (Wellington Mk X, Yer-2 ACh-30B/E, Yer-2 ACh-30B/L)
Azt nem tudom mennyire jól érvényesülnek bevetésen.
Ahogy nézem az értékeléseket a "sima" repülések nyertek nem a akció fotók. Ha elkapsz egy jó beállítást fény/háttér stb..(nem vaok szakértõ)miért ne?
Szerinted egy repcsi a híd alatt jó kis kép lenne? 😄
Tessék fotózni !
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/34473-screenshot-of-the-week-may-13th-20th/page-0
Elõzõ etap :
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/33102-screenshot-of-the-week-may-5th-12th/page-6
Egyébként nem egyszer én is beszívtam a számolást. Mert amikor ketten rajtam vannak arra is figyelni kell ne lõjjenek le hát még észben tartani melyik bombát mennyire lehet a felszín felett biztonsággal kidobni.
És sima repülésnél si elõfordul egy egy kiálló fa vagy dombféleség ami nagy meglepetést okozhat ha túl alacsonyan repülünk.
Nem akarlak megbántani de tudod mi az a tengerszint feletti magasság?
Nem egyenlõ azzal a magassággal ami pl a leszállópálya környékén vagy az erdõk mezõk környékén található 😄
Még az olyan alföldi részek is , mint pl Szeged, Kecskemét a valóságban is 75-80méter magasan vannak a tengerszinttõl.
Vagy pl próbálj Alpen Meadows pályán menni ahol a síkrészek szintje 1500méter körüli. Ezeknél a pályáknál +ba kell rászámlnod a 100-200métert a föld szintjéhez vagy belecsapódsz a földbe illetve bombázó esetén rádrobban a kidobott bombád 😄
tengerszinthez.ezért van az éjszakai / esös repülésnek varázsa
És persze a vadászok jòl forognak. Tán 1.30 ban kapnak gépeket még.Kétmotoros rombolò stb. Ami meg ugye soon :-)
No, tanulságos ez a HB-s dolog.
Gondoltam teszek egy röpke kitérõt. Ami szembe ötlött, lassabb, megfontoltabbak a "pilóták", "kevés lõszer", nagy távolságok, 3x hosszabb egy kör, meg kell tanulni bombázni, nagyjából ennyi.

Egyébként figyelte már valaki hogy a magassági értékek hogyan vannak beállítva ? Lehet hogy csak nekem káprázik a szemem, de amikor hazafelé vettem az irányt és próbáltam föld közelben repülni, valahogy a fák olyan 60-70 méter magasan végzõdnek (?)... vagy csak pár mammutfenyõt láttam véletlen ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Nekem bejönnek a japòk.Nem sok a bombateher, de jó a védelmük.A legtöbb vadászt bomberrwl náluk szedtem le.( repült meccsek/ lelött gép arány) de kinek mi.:-)
Hát fejlõdéstanilag a japánok harmatosak. Pl bombázókból sincs túl sok se darabszámra se terhelhetõségre. Hamar kiégnek törnek a vadászok és kriminálisan kevés gépük van. Low-Mid tierbe talán elbohóckodhatsz velük de High ban már meggyûlik vele a bajod és szinthúzásra is pokoli erõfeszítést igényel.
Elõbb húzol maxra egy német-orosz ágat prém nélkül, mint egy japót prémmel 😄
köszönöm a válaszokat!
Német japán.:-).kinek a a papné. Németeknél sok gép van így tudsz miböl válogatni.Vannak jó bomberek is.Japánoknál kevés a gép de azok jòk.Bár a két nemzet kûlönbözö vadásztechnikát kiván.
Hát jelenleg a Német-Orosz párosításnál nem hiszem, hogy találsz jobbat.
manõverezhetõség, ár-érték arány, veszteségesek-e, milyen a védelmük ill. a fegyverzetük.
és 1 kevésbé jó pilótának megéri-e, (ill. ha nem akkor melyik nemzet érheti meg?)
(én nem tartom magam annak)
Jól van, akkor nem csak engem találnak meg ezek a vaksi pilóták.
Hiába próbál az ember vigyázni a gépre, ha van valaki aki géppuskák helyett repülõkkel döntögetik le az embert a földre. Védhetetlen kategória.
A leggyökerebb az amikor szembõl lövök valakit, próbálok kitérni elõle az meg csak jön nekem, hátulról ugyan ez. Ami a szomorú ebben az, hogy 10bõl 7x csak én esem le az meg repked tovább röhögve.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Ez szánalmasan kevés vazze.
1hajó és 7 repülõgép top 1 es pontszám T9en Német gépekkel 17k lion és 14k xp igaz vesztettünk de akkor is. Kemény 25perc alatt.
Még felvétel is készült róla.
Cska nem merem feltenni mert kiröhögtök, hogy nem így kéne harcolni a német gépekkel 😄
Ez azért tetszik 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

flashpointer
Megy egy armored car konvoj az úton, rájukrepülök, egy kijelölve géppuskázni, elkezd tépni az útról mint a meszes a legközelebbi bokorba, és mikor odaér megáll és leugrik róla a targetjel!

Emancipate yourself from mental slavement!

Amúgy azért az 1200 lionos javítási költségért megéri lent lezúzni pár bombert mielõtt agyonlövik a vadászok.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hiába, mennyit dob a latba ha megkapja valami az FM-et 😊 A Beau jó volt addig, míg meg nem kapta, azóta egy féltégla. Arról nem beszélve, hogy a X-en a 12,7mm-esek helyett csak 7mm-nek kéne lennie 😊)

Na jó én az angol ágat feladom.
Ez kész katasztrófa. Se a Spit se a Beau fighter nem ér semmit.
Manõverezhetetlen ócskaságok ahogy vannak.
Kicsit konkretizálnád? Mert így csak annyit tudok közölni, hogy minden használható, ha jól repüli az ember.

a német vadászok, és bomberek milyenek
1. árkádban?
2. HB-ben?

köszönöm elõre is a válaszokat!
Ezért jobb magasabb szintû gépekkel beszállni a bugiba, mert ott több a javítási költség, jobban vigyáznak a tagok, és jobban is repülnek. Igaz könnyebben is lõnek le 😊)

Nehogy azt hidd, csak rád mennek a mockos kis hobbitkák 😄
rohattak😄

😄 ez jó!
Téged 😄

Positive Mental Attitude

délelõtti 3 HB meccsbõl 2x rammoltak le....faszkivan:S HB ban mit keresnek a gyökerek?

Igen az nem rossz.
Ki lehet gyújtani 1-1 gépet ha nem ficánkolnak.
De egy komolyabb tûzerejû addig simán leszed.
Én inkább zuhanórepülésbe és folytonos irányváltoztatásra esküszök vele, közbe a gunnerek lövik a gépet míg én kacsázok és pillanatok alatt 600fölé vihetõ a sebesség ha muszáj. De akkor is túl könnyen széthullanak a bombázók. A Yer2 es még rosszabb, hisz nagyobb darab (nagyobb a felülete) és sokkal lassabb is.
Nem arról volt szó, hogy mennyit bír, hanem h mennyi az esélye lelõni a vadászt 😊 Hiába bírja egész jól a Do217-es, ha csak meggymagokkal lövöldöz 😊 A Pe2-essel, sõt az il-2M-el is egész jól lehetett henteskedni a hátsó lövész pozícióból a japók ellen 😊

A Peshkákat hagyjuk.
Egyetlen jól irányzott lövés és már zuhansz is vele. 😄
Igen, a Dorniernek is csak annyi a fegyvere, hogy nagyon sokat bír, ezért van idõ lõnni a követõt, de egyébként elég gyenge az a fegyverzet..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A német bomberek sajnos nem nevezhetõek jól felfegyverzettnek.. Bezzeg az oroszok, fõleg a Pe2-esek, meg az amcsik a sündisznóhoz hasonlító gépeik, 12,7mm-es géppuskáival 😊

HB-ban azért fosnak a vadászok egy ilyen jól felfegyverzett bombertõl😛

Azt nem tudom mennyivel fordul jobban, de hogy 2x olyan gyors az tuti.

Én is 8x250-et viszek, általában egy körbõl 6 tank megvan. Igaz tegnap éjjel 3-t kellett fordulnom, mire kinyomtam az összes hvy-t, mert elkezdtem én is ütni boldog boldogtalant a földi célok között, mikor felvilágosítást kértem, hogy miért nem fogy az ellenfél statja.

Mondjuk iszonyat mákom volt, volt bent egy squad F4U akik hárman lõttek 7 gépet a mieink közül, de volt bent nálunk is egy gyerek A5-ös fókával, az rendezte õket vadul. Pont úgy fordultam mindig a leszállásokkal, hogy nem voltak felettem mikor odaértem, mire visszaértek meg már a reptérnél jártam. Az utolsó felszállásnál még 6 tankot kellett kidobnom, szerencsére eközben is a fókás gyerekkel hadakozott a maradék 3 gépük, rám nem figyeltek, sunnyoghattam a fák felett, aztán ugrásból dobáltam a tankokat 6/6 találattal 😊 Végül lepörögtek. Izgalmas volt.

Hiába tudod hogy heavy tankot kell kiütni ha a többiek nem foglalkoznak vele.Beírtam tõbbször is beírtam hogy heavyre menjenek de szòrtak mindenre, reloadra meg nemigen kell visszamenni. Én most 250 eseket viszek mert fogòcska alatt nehéz robogò tankot kiûtni.Volt hogy 1 tank volt vissza( én már szurkolô üzemmòdban) de rendületlenül ölték a medeket- aaa-t.
Coral Springs
Én már bizonyítottam miért vagyok oda értük, ám azt az 50 métert nem ajánlom mindenki ellen. Lesz aki nem megy utánad, hanem meglep. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De hogy dobálod ki õket, amikor az ellenfél vadaszai a nyakadon vannak? Legalábbis nekem ugy tûnik, h nagy szerencse kell, hogy éppen békén hagyjanak, közel a bázisukhoz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Mennyivel fog jobban fordulni a Dornier E2 es egy He 111 H6 oshoz képest?
Kipróbáltam bomberrel a Berlin mapot, lehet rajta nyerni 😊 A lányeg, hogy a Heavy tankokat kell csak kidobálni. NEkem sikerült, elfogytak, a hvy tankjaik, le is pörögtek utána szépen. Bár nem túl gyorsan meg lefele a ticket, de megy.

Az az Vc. 😄
A Vb a kistestvér tier 8-on.

Mióta meséljük már ezt Nektek, végre csak rájöttetek 😊)

Az Vb spit nem olyan béna, a 4 hispano elég nagyot tud ütni ha valaki az útjába kerül 😊

polluxware
köszi😉

na így már érthetõbb (10igyen repair)

Ugye a bombázók 😄
De hamar betellik a csík ha sokat használod 😄
A fejlesztési képernyõn be tudod pipálni jobb fölül, hogy az Arcadera vagy a HB-ra vonatkozó adatokat mutassa a gépeknél, ugyanis a jutalom és a javítási költségek is eltérõek a két játékmódban.

Az ember Arcade-al kezd, és késõbb áttér a HB-ra. A HB sokkal realisztikusabb, és ezért nehezebb, de sokkal izgalmasabb is. HB-n sokkal nagyobb tudás kell a légi harchoz, de a bombázáshoz is, mint arcadeban. És HB-n sokkal gyakoribb az 1 vs 1 összecsapás, amikor tényleg szerephez jut a tudás.

Például arcadeon annó még 15 kill alatt sem izgultam annyit, mint amit ma mentem HB-ban. 3 vs 3 gép maradt a végére, az ellenfélnél három profi csávó német oldalon két Dorával és egy 109G2-vel, nálunk egy profi LA-7, én a Spit Vb-ben, és egy núbi Spit II-ben. Majdnem 40 percig tartott a csata, annyira nem bírtunk egymással, de végül õk gyõztek, igaz csak egy gépük maradt. Tíz perc légiharc után ledurrantani az égrõl egy FW-190 Dorát egy szutyok kis Spitfire Vb-vel nagyon nagy élmény volt. Három killem lett a végén, bántam is hogy nem gyõztünk, 5X bónusz lett volna rá. 😊

Viszont nagy különbség van HB-ben is bombázás és vadászat között. Két jó kör példának. Így nem túl fair a vadászok szempontjából, sokkal jobban meg kell vele dolgozni sokkal kevesebbért:

Bombázó (DO E2):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vadász (FW190 F-8al):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Minden géppel van 10 ingyen javítás, gondolom van olyan, amivel már lejátszottad és van aminek még van. Ezt nem lehet kikapcsolni, ameddig van neki, azt használja.

2. A crew pontok idõvel úgy is gyûlnek, habár egy gépen jobban észreveszed, mondjuk egy HB csata után, mert nyilván akkor azzal a géppel sokkal több xp gyûlik és gondolom annak arányában osztja.

3. Nekem jobban bevált a HB, xp és credit szempontjából is jobban jön, de itt is függ attól, hogy melyik nemzettel. Németeket egyértelmûen érdemes HB-ben húzni, mert fontos a gyõzelem, ami velük azért gyakran összejön. Persze ott is kell alkotni, különben nem ad. Ha hozzászoksz, menni fog, persze el kell teljen egy kis idõ 😊

És a Bfighter modellje el van rontva, ezt tegyük hozzá, ha az nem lenne, gondolom a 410 sem tûnne rossznak.

HB-ben egyébként tényleg a sebesség a legfontosabb a bombázóknak, még ha nem is tud sok bombát vinni, de legalább a kevéssel eredményes lehet, míg a lassabbak el sem jutnak a célig.