War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom mennyire jól érvényesülnek bevetésen.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/34473-screenshot-of-the-week-may-13th-20th/page-0
Elõzõ etap :
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/33102-screenshot-of-the-week-may-5th-12th/page-6
És sima repülésnél si elõfordul egy egy kiálló fa vagy dombféleség ami nagy meglepetést okozhat ha túl alacsonyan repülünk.
Nem egyenlõ azzal a magassággal ami pl a leszállópálya környékén vagy az erdõk mezõk környékén található 😄
Még az olyan alföldi részek is , mint pl Szeged, Kecskemét a valóságban is 75-80méter magasan vannak a tengerszinttõl.
Vagy pl próbálj Alpen Meadows pályán menni ahol a síkrészek szintje 1500méter körüli. Ezeknél a pályáknál +ba kell rászámlnod a 100-200métert a föld szintjéhez vagy belecsapódsz a földbe illetve bombázó esetén rádrobban a kidobott bombád 😄
Gondoltam teszek egy röpke kitérõt. Ami szembe ötlött, lassabb, megfontoltabbak a "pilóták", "kevés lõszer", nagy távolságok, 3x hosszabb egy kör, meg kell tanulni bombázni, nagyjából ennyi.
Egyébként figyelte már valaki hogy a magassági értékek hogyan vannak beállítva ? Lehet hogy csak nekem káprázik a szemem, de amikor hazafelé vettem az irányt és próbáltam föld közelben repülni, valahogy a fák olyan 60-70 méter magasan végzõdnek (?)... vagy csak pár mammutfenyõt láttam véletlen ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Elõbb húzol maxra egy német-orosz ágat prém nélkül, mint egy japót prémmel 😄
és 1 kevésbé jó pilótának megéri-e, (ill. ha nem akkor melyik nemzet érheti meg?)
(én nem tartom magam annak)
Hiába próbál az ember vigyázni a gépre, ha van valaki aki géppuskák helyett repülõkkel döntögetik le az embert a földre. Védhetetlen kategória.
A leggyökerebb az amikor szembõl lövök valakit, próbálok kitérni elõle az meg csak jön nekem, hátulról ugyan ez. Ami a szomorú ebben az, hogy 10bõl 7x csak én esem le az meg repked tovább röhögve.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
1hajó és 7 repülõgép top 1 es pontszám T9en Német gépekkel 17k lion és 14k xp igaz vesztettünk de akkor is. Kemény 25perc alatt.
Még felvétel is készült róla.
Cska nem merem feltenni mert kiröhögtök, hogy nem így kéne harcolni a német gépekkel 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Emancipate yourself from mental slavement!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez kész katasztrófa. Se a Spit se a Beau fighter nem ér semmit.
Manõverezhetetlen ócskaságok ahogy vannak.
1. árkádban?
2. HB-ben?
köszönöm elõre is a válaszokat!
Positive Mental Attitude
Ki lehet gyújtani 1-1 gépet ha nem ficánkolnak.
De egy komolyabb tûzerejû addig simán leszed.
Én inkább zuhanórepülésbe és folytonos irányváltoztatásra esküszök vele, közbe a gunnerek lövik a gépet míg én kacsázok és pillanatok alatt 600fölé vihetõ a sebesség ha muszáj. De akkor is túl könnyen széthullanak a bombázók. A Yer2 es még rosszabb, hisz nagyobb darab (nagyobb a felülete) és sokkal lassabb is.
Egyetlen jól irányzott lövés és már zuhansz is vele. 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én is 8x250-et viszek, általában egy körbõl 6 tank megvan. Igaz tegnap éjjel 3-t kellett fordulnom, mire kinyomtam az összes hvy-t, mert elkezdtem én is ütni boldog boldogtalant a földi célok között, mikor felvilágosítást kértem, hogy miért nem fogy az ellenfél statja.
Mondjuk iszonyat mákom volt, volt bent egy squad F4U akik hárman lõttek 7 gépet a mieink közül, de volt bent nálunk is egy gyerek A5-ös fókával, az rendezte õket vadul. Pont úgy fordultam mindig a leszállásokkal, hogy nem voltak felettem mikor odaértem, mire visszaértek meg már a reptérnél jártam. Az utolsó felszállásnál még 6 tankot kellett kidobnom, szerencsére eközben is a fókás gyerekkel hadakozott a maradék 3 gépük, rám nem figyeltek, sunnyoghattam a fák felett, aztán ugrásból dobáltam a tankokat 6/6 találattal 😊 Végül lepörögtek. Izgalmas volt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A Vb a kistestvér tier 8-on.
Az Vb spit nem olyan béna, a 4 hispano elég nagyot tud ütni ha valaki az útjába kerül 😊
De hamar betellik a csík ha sokat használod 😄
Az ember Arcade-al kezd, és késõbb áttér a HB-ra. A HB sokkal realisztikusabb, és ezért nehezebb, de sokkal izgalmasabb is. HB-n sokkal nagyobb tudás kell a légi harchoz, de a bombázáshoz is, mint arcadeban. És HB-n sokkal gyakoribb az 1 vs 1 összecsapás, amikor tényleg szerephez jut a tudás.
Például arcadeon annó még 15 kill alatt sem izgultam annyit, mint amit ma mentem HB-ban. 3 vs 3 gép maradt a végére, az ellenfélnél három profi csávó német oldalon két Dorával és egy 109G2-vel, nálunk egy profi LA-7, én a Spit Vb-ben, és egy núbi Spit II-ben. Majdnem 40 percig tartott a csata, annyira nem bírtunk egymással, de végül õk gyõztek, igaz csak egy gépük maradt. Tíz perc légiharc után ledurrantani az égrõl egy FW-190 Dorát egy szutyok kis Spitfire Vb-vel nagyon nagy élmény volt. Három killem lett a végén, bántam is hogy nem gyõztünk, 5X bónusz lett volna rá. 😊
Bombázó (DO E2):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vadász (FW190 F-8al):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. A crew pontok idõvel úgy is gyûlnek, habár egy gépen jobban észreveszed, mondjuk egy HB csata után, mert nyilván akkor azzal a géppel sokkal több xp gyûlik és gondolom annak arányában osztja.
3. Nekem jobban bevált a HB, xp és credit szempontjából is jobban jön, de itt is függ attól, hogy melyik nemzettel. Németeket egyértelmûen érdemes HB-ben húzni, mert fontos a gyõzelem, ami velük azért gyakran összejön. Persze ott is kell alkotni, különben nem ad. Ha hozzászoksz, menni fog, persze el kell teljen egy kis idõ 😊
HB-ben egyébként tényleg a sebesség a legfontosabb a bombázóknak, még ha nem is tud sok bombát vinni, de legalább a kevéssel eredményes lehet, míg a lassabbak el sem jutnak a célig.