War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg bf e-3 és fw190 a1/a4-nél tartok.
fw-ket kedvelem a fegyverzetük miatt, főleg az a4-et, de még a bfe3 is jó a kettő 20mm-es miatt.
az a4 talán az a gép amivel a legtöbb sikert el tudom könyvelni, de sajnos a lentebb említett problémám ezzel is ugyan úgy áll, hiába tudok több gépet lelőni ezzel😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
(feliratot kapcsold be, ott magyarázza)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.11. 16:45:32
Typhoon Mk 1b/late gépen másnál sincs WEP rb-n, vagy én bénázok valamit? Mindent kifejlesztettem már rajta.
L betűvel ugye füst csíkot engedek... látom, hogy ez pár embernél színes. Hogyan tudom színezni?
Ha szeretnék csatlakozni egy aktív magyar klánhoz, akik sokat "war"-oznak, merre érdemes próbálkoznom?
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Engem általában nagyon könnyen levakarnak magukról 1-2 fordulással, de nálam ez úgy szokott történni, hogy amikor üldözőbe vesz egy gép akkor az le is lő😄
A medve nem játék.
Remélem is hogy akkora OP királyság az F7F ahogy mondjátok, mert nem szeretnem csak azert kigrindolni hogy tovább mehessek azon az ágon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kedves Gazsitol hogy a már kifejlesztett Bearcatet addig nem tehetem magamévá amíg az elödjét meg nem szerzem...
Jah és már másodjára szivom meg, anno a T4 Pe2-vel szivattak meg amikor 20 helyett 5 tiert csináltak, szintén ki kellett fejleszteni a Yereket hogy hozzájussak a Pe2-höz.
Remélem nem sokan jártak ennyire szarul.
BTW most hogy bekerült a sima Jak-9 azon az ágon nem követelmény annak kifejlesztése hogy T3 vagy T4ben tovább tudjunk haladni...
Kettös mérce?
Utoljára szerkesztette: Doma, 2014.10.11. 12:31:23
Test flightolni tudok csak vele, de brutális. 20-25 fokban emelkedik, jól viselkedig, komoly fegyverzete van., nem rángat, teljesen top gép. Erre gajin hozzávág 5.3 BR-t. Taps.
Az meg mellékes, hogy az imént szikráztam a tempest 47milisével egy Yak3-on. Nevetséges faszság ez a játék.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.11. 11:42:09
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Players that earn the most in Race Mode will receive:
I. Place: 3.000 II. Place: 2.000 III. Place: 1.000
Additionally, the first 100 pilots will get "Top Racer" title!
Édes istenem, ez így egy grindfest. Olyan nehéz lett volna a legjobb körídőt nézni?
A medve nem játék.
Repülöm a Yak3p-t, mindenféle félelem nélkül, készültem arra, hogy fossá kapok mindent ami jön szembe. De találkoztam egy A-10-es cobrával, ott vírított a neve alatt a champion title. Na mondom ez jó lesz. Egyenlő energiával kezdtük meg a percekig tartó forduló harcot, amit csúnyán beszoptam. 😛 Meglepődtem, de gratuláltam neki amint lelőtt.
Végig gondolva szerintem a döntő külömbség a max lvl vs ~100 lvl crew lehetett, a fordulások végére pár G-t alig tudtam húzni, elfáradt a pilóta staminája szerintem. Nem beszélve arról, hogy a gépem csak félig van kifejlesztve, nem beszélve, hogy 20 perc helyett 30 perc benzinnel indultam. 2 opció esélyes: vagy pontosan tudta, hogy mit csinál, vagy leált fordulózni, hátha....
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2014.10.10. 19:38:08
GTA V (*.*)
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.10. 19:11:11
A medve nem játék.
pár jo dolog:
Élvezem a D13-at, a patch óta nem láttam jetet.
Nagyon jók lettek a fegyver hangok.
Rosz pedig főleg az emi eddig is rosz volt + il28+f7f BR
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.10. 13:47:08
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
És ahhoz képest, hogy papíron elég jó tűzerejük van, valahogy nem akar működni a dolog...
legtöbb estbe majdnem egy egész tárból maximum 1-2 hit van amik már-már meg sem kottyannak néhány gépnek:S
Persze nálam már 1 tölténytől törik a szárny....:S
More accurate calculation of the induction coefficient depending on Mach number has been implemented, thus all jet aircraft flight models have been updated;
Nem mondhatnám azt, hogy értem ez mit jelent. 😄
WTF? Mindkétszer azt írta, hogy engine died: overheating, pedig fehérbe volt minden hőmérséklet.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.10.09. 23:24:00
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
A medve nem játék.
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!