War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért remélem nem valami Hp-s baromságot készítenek mint a Wot.
Sztem majd a tank vs tank fogja hozni a nagy lóvét (az átpártoló WoT-osokból), abból majd jut még repgép mód fejlesztésre is. Gondolom nõni fog a dev team száma is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Igen csak frb van értelme tanknak.Bár biztos van olyan h...e aki beülne Hb n tankba makd telesìrná a fòrumot hogy csùnya repülö kilötte.Bár én elöször a repes mòd fejlesztését szeretném.Plusz gép plusz cél irányitás javitás.
Az biztos, hogy a légierõnek lesz komoly szerepe. A hajókat úgy tudom elképzelni, hogy nekik kéne kísérniük ill. fedezniük a partraszálló egységeket, amiket a hajók és védekezõ szárazföldi egységek erõsen öldösnének. Aztán ha a partraszállás megtörtént akkor jöhetnének be a saját tankok, akiknek ki kéne pusztítani az ellenséget. Nyilván a védõknek meg a támadókat. Valami ilyet tudok elképzelni, hogy mindhárom haderõnem képviselje magát egyszerre.

Pedig az megint csak BE😄DD
Coral Springs
Rengeteg technika áll rendelkezésre a ram kivédésére. Tapasztalj. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gondolkodjuk már, mennyire reális ez? Tigristank áll a szárazföldön, és a három kilométer hatósugarú 88mm-es lövegével lövöldöz a tõle húsz kilométerre, a vízen lévõ Iowa oszályú csatahajóra? Aminek kilenc datab 40 kilométer hatósugarú, 406mm-es lövege van? Visszalõ, és egy egész tank konvoj eltûnik a föld színérõl? Tigristank lövöldözi a légvédelmi géppuskájával az öt kilométer magasan repülõ B-17est? Hajók várják, hogy a fejük fölé repüljenek az ellenséges repülõgépek, hogy valahogy ártani tudjanak nekik? Tankok várják a szárazföld szélén ácsorogva, hogy az ellenséges hajók közelebb ússzanak? Tankok egy kilométerrõl harcolnak egymással a hajók 20-40 kilométerrõl, a repülõgépek pedig akár 1000 kilométerre is el tudnak repülni. Teljesen mások a dimenziók.

Bár remekül hangzik a mindenki mindenki ellen, csak éppen nem kivitelezhetõ. Ezt a három fegyvernemet nem lehet összrerakni egymás ellen úgy, hogy ne legyen nevetséges a végeredmény.

Battleground Europe😊
1:4-hez nyugat európa térkép😄
Mára sajnos kezd meghalni ugyanis a grafika a béka se.... alatt van de a tankos része kb simán veri a WoT-t.😄
Azért egy 500-assal még most is eltalálok bármit, de még egy 250-essel is 8-ból 6-szor. De csak külsõ nézetbõl bombázó célkereszttel 😊 Ezt kell majd fejleszteni. Lesz értelme végre a Stukáknak is, azzal faszán lehet majd irtani a tankokat 😊 A D szériában van a revin bombacélzó, a G széria meg önmagában is ütõs lesz 😊) Hajj, úgy várom már 😊)))

Pedig ez a hosszútávú céljuk.
A Battlefield. Repcsi hajó és tank egy óriási pályán és mindenki mindenki ellen 😄
Hát akkor lesz értelme kiterjeszteni az 500-1000 kilós bombák rombolási sugarát. 😄
BE?

BE-ben is megtalálod😊
Hja, abban már lesz kihívás, marker nélkül megtalálni, aztán meg eltalálni bombával. Lesz értelme a rakétázásra gyúrni 😊 Ki ne maxoljam az il2-eseimet addig 😄

Pluskast
Lesz tank vs repülõ. De aki repzivel akar tankokra vadászni az csak FRB-ben tud majd.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Amúgy lesz WT Sony Playstation 4-re is. Na azok lesznek majd az igazi finom falatok 😄

Pluskast
Okosabbak nem lettünk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azt, hogy a tankok elõbb jönnek mint a hajók 😊 Legalább elkezdték a marketinget. A mindenki-mindenki ellen az majd akkor jön ha kitesztelték a hajókat is, szal kb 2 év múlva.

Na ja, ott a tankok csak célpontot nyújthatnának, semmi egyebet 😊 Mekkora szívás lenne egy erdõben megbújó utolsó tankot hajtani hosszú percekig 😊

War Thunderen belül lesz, ezt tudjuk, kérdés hogy lesz e lehetõség bármilyen interakcióra a fegyvernemek között. Szerintem a tankok saját pályákon fognak harcolni egymás ellen, nem az lesz hogy tank-repülõ-hajó harcol ugyanazon a pályán. Nehéz is lenne megoldani.

Sok értelme van. Kábé "a dobjunk nekik egy animációt bármi lényeges megmutatása nélkül, hogy egy kicsit kevésbé hõbrögjenek" szint. 😄

Nemtom, facebookon jelent meg. Kérdés hogy WoT-klón lesz vagy eleve integrálják a WT-be.
Hát nekem nem sok mindent mutat az elõzetes.
Mit kéne látni ebbõl? 😄
War Thunder Ground Forces:

TEASER
pillboxot támadhatod magasròl is nem fog elmenni sehova..250 es bombát 150 röl dobva se öl meg.Késleltetés hajôk ellen vagy gátrobbantáshoz, meg Adolf bá bunkeréhez.
Akkor kihagyjuk 😄
Úgy nem ér semmit akkor.
Hát ennyit a bombakésleltetésrõl. Hasznos lenne ugyan hogy kis magasságból oldva ne robbantsam fel néha magamat, de a késlettetett bomba amellett hogy földetérés után elpattog a helyérõl, lazán átesik a célokon. Most mentem Berlin mapon HB-n, a késletetett bomba földet ér a light pillbox elõtt, majt átpattog rajta, és a pillbox mögött robban fel, úgy hogy nem sebzi egyáltalán.

Na ez is megér egy Grétsy László díjjat 😄
Ahhamm. Kösz 😊

A Jotün-t nem tudom, a "Siema/Siemka!" köszönés lengyelül van, azt jelenti szevasz/helló. Így a SiemkaNoob hóttotál-fogalmatlan skillhiányos játékost jelent, kb. olyanokat akik (mondjuk pl. Waldek5987 néven) Type59-el kempelnek a Jagdtigerem snipespotja elõtt. 😊
Mivel sérült gépre dobod a cuccot így kill assistként számolja el valamiért.
De ha végzett a javítással vagy csak minimális sérüléssel száll le és akkor dobod rá a szeretet csomagot megadja a kill-t. 😄
Világosítsatok fel légyszives, mert kissé értetlenül állok pár kifejezés elõtt. Én is toltam a WoT-ot, azon a fórumon is láttam ezeket, de mégis pontosan mi a pöttyöst jelentenek a "Siemka-noob" és a legújabb "Jotün" kifejezések? 😊)

Nekem már volt kill is, szerintem ha sérült gépre dobsz akkor van assist ha sértetlen vagy már javított akkor kill.
Mikor leszállok javítani, ha lehet az épületek közé szoktam befordulni, nehezítve az esetleg beszökõ ellen vadászok dolgát, és ahogy néztem sokan tesznek így. ha odadobálsz bombát, akkor sokszor lehet 😄

Csak az a baj, ha bombával robbantok reptéren gépet, csak kill asist van 😞
Ti is ezt tapasztaljátok?
Ha viszont a reptéren kívül az alacsonyan repkedõ gépek alá dobok egy termetesebb malacot, akkor viszont destroy 😄
Orosz oldalon 4db T11-12es Yer megtenné az volna az úri huncutság. 😄
vagy japán oldalon 4db t13as g5n1 vagy mi.
HB-n is mûködik... csak kell hozzá 2x4 HE111 vagy D217 szoros kötelékben és persze sok tonna bomba és szerencse (némileg nagyobb szerencse mint arcadeban) 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Dehogynem. Még rá se kell közelíteni.
Tudod a sötétebb foltok na azokra kell dobni 😄
Ha meg ködös a pálya akkor olyankor kell ledobni ha pont a karika fölött vagy 😄
Kár hogy HB-n nemigen mûködik. Leglábbis kellene vagy 5-6 bombázó hozzá, vagy 4 B-17/Yer2. Ha többször kell fordulni, mindig véget ér a meccs, mielõtt másodszor is odaérnénk.

Párszor próbáltam, de valahogy az épületek olyan 4-5K magasból nem nagyon rajzolódnak ki..

nem éppen.
A legtöbb pusztítást akkor okozod, ha a kifutó melletti épületekre dobod le. Ha túl távol dobod jóval kevesebbet sebzel. A közvetlen kifutó sáv és az épület a remek megoldás. Vannak pályák ahol még az AAA-k is beleférnek részlegesen de van ahol már nem. Viszont hatalmas móka.
Legalább 30-40 bázis destroyt lenyomtam már eddig és a többsége izgalmas volt. Nagyon ritka, hogy senki nem zavar meg legalább egyszer.
Ráadásul jól fizet. És igazán akkor jó ha van 2-3 bomber társ 2-3géppel, eleinte megszorjátok a földi célokat majd rá a bázisra az baromira megnyomja a mission rewardot is. Prémmel meg különösen rentábilis.
Bázis romboláshoz csak a kifutópályát kell megszórni? Aztán ahogy esik?

Ha az orosz ágon eléred a Yer bombázókat szólj és mehetünk együtt bázist rombolni vagy csak funból gyõzni 😄 hehe
és én ezúton is köszönöm, mert én inkább árkádozom.
néha azért megyek HB-ba is, de ott még van mit javítani.
fõleg a lõszert lövöm el aránylag gyorsan, és még nem igen tudtam megszokni, hogy nincs utántöltés, csak reptéren.
Tyû, ma mentem 5 kört a World of Tanksal, a event miatt. Hát nem kellett volna, minõségileg semmit sem változott fél év alatt.
Borzasztóan gyenge játék, sehol sincs a War Thunderhez képest.

Szépen fizetett amikor grindeltem az orosz ágat. 1 napos prémnél durva pénzeket hozott. Fõleg mivel 23 bombát is ráaggathatsz a t12 es yerekre abból 3db 1tonnás.
Én se, csak gondoltam szólok azoknak akik ezt a mûfajt kedvelik 😊

Kár hogy nem játszom árkádot...és eztán se fogok. (persze azért titokban meglesem egy gladiátorral)
Lesz 2 új árkád map is:

http://warthunder.com/en/news/146/current/

LoL én is 13.-án írom mikor épp vége 😊
Köszi az infot 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\