War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cimbi: Arra ott az FRB, ott még a szél is fúj 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ja és HB-n kötelezõ kabin-kabin-kabin-kabin-kabin............... nincs értelme defensive manõvert repülni mert mindenki látt minden szögbõl.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tényleg egy baj van az amcsikkal, hogy nem emelkednek, csak berontanak alacsonyan, aztán hogy hogynem a "csíter" németek rommá lövik õket.
Nagyobb választási lehetõség az MM-nek és több nagy szintû propelleres gép kellene ellenük. Ha mondjuk kizárólag Tempestek, P-51-ek és egyéb magas szintû propelleres ellen mennének, akkor nagyjából fair lenne a csata.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezzel nem rád célzok, én is szoktam azon az oldalon próbálkozni, és nagyon kevés, ha csak 1-2-en megyünk fel a csapatból, azonnal lekergetnek a németek..Sajnos azon az oldalon nagy gond van a csapattársakkal.
Kezdtünk már ott tartani, mint a szaros World of Tanks. Tegnapelõtt játszottam nyolc kört a Lorraine40t-vel, mind a nyolc vereség lett egyhuzamban, az én csatabeli teljesítményemtõl függetlenül. Véletlen, mi?
Patch notes for 1.30 by gaijin:
''Can't do, we have no idea what the hell were working on right now''

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
7km rõl kiszúrod a tankot és megmondod, miylen gép jön 10km nyire veled szembe 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy D-dayen, fõleg a csendes óceánon lenne létjogosultsága a hajóknak is.
(a tigrist nem a yamato ellen képzeltem el)
Amúgy ha már ott tartunk hogy mit tud tenni a tigris a IL2 ellen, igaz nem sokat, de valamilyen flak már tud kellemetlen perceket okozni, ahogy a Me109 is pld (hisz ha már van IL 2 akkor miért ne lehetne német vadász). (mm el meg lehet oldani hogy a nagy bomberek ne kerüljenek be az ilyen mappekre) egyíébként is vicces hogy bazi nagy bombázókkal tankokat és légvédelmi ütegeket csipeget ki az ember (szóval kéne valami rendes bombázó célpont is gyár, olajfinomító, reptér, rendezõ pályaudvar, híd...)
És persze nem hiszem hogy megoldás az hogy 20 tank vs 20 repülõ... nyilvánvalóan irreális a dolog viszont ha a repülõ gépek száma kevesebb és mindkét oldalon jönnek be szóval van esély a légi fölény megszerzésére ,esetleg ezt megfejelik földi légvédelemmel is, akkor már egész vicces dolgok sülhetnek ki belõle szvsz.
(azért azt se felejtsük el hogy a légvédelem elég kutyaütõ, elég csak arra gondolni mi van ha te ülsz a bombázód faroklövészébe) ha a légvédelembe is embert ültetünk lehet csúnya vége a dolognak.)
Amúgy hiába agyalunk és ötletelünk, majd kiderül. Még a következõ patch sem nyilvános nem hogy a hajók vagy a harckocsik
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Jó hogy benéztetek, de minek.

"Kapnak a játékban egy olyat ami körbe forog azt jó napot."
És akkor lesz esélyük a kis 800 méteres lõtávolságú 7.62esükkel lelõni a Sturmovikot? Ennyi erõvel borsót is dobálhatnának. Nem beszélve az õket 3-5000 méterrõl bombázó B-17esekrõl.
Szeretnék majd az anyahajóra egy olyan PS4 játékost aki ácsorog és Move-al hadonászva irányítja a repülõket xD
na elég is ebbõl 😄
majd meglátjuk, hogy lesz 😊
A gépek legyenek jók 😄
Arra alapozod hogy nem lehet a tankra, a játékba géppuskát tenni, mert a valóságba is hiába tettek, nem volt értelme 😄
És a játék jelenlegi formájával mi van? mennyi valósághoz van köze?
Leszállsz a kifutópályán a szarrá lõtt gépeddel "amit nem mellesleg félperce talált el két 1000kg-os bomba" egy perc és már szállsz is fel a full kész géppel. 😄
Kurva gyorsak voltak ezek IIvh-ás szerelõk, aszfaltozok 😄
Én csak azt írtam, ha összehozzák a tankokat ki lehet találni valami realitáson alapuló megoldást és nem csak ott álldogálnak várva hogy kilõjék õket.
Kapnak a játékban egy olyat ami körbe forog azt jó napot.
Nem volt olyan? sebaj 😄 olyan sem volt hogy b-17 b-25 100 méter magasból bombázzon 😄
állítólag sok f2p játék lesz majd rá úgyhogy egyáltalán nem tartom kizártnak a dolgot 😊
a nagyobb hír szerintem az volt, hogy jön ps4-re év végén
Van pár hiányos Tier...
Na jó mégse. 😄
most dobtak egy csontot amin rágódhatunk.De a közeljövõben nem lesz belõle semmi. ha igen se tudjuk mi az elképzelés megvalósítás valójában.
A német tankokon például egy ilyen félköríves sínen lehet mozgatni:
Ezzel kéne eltalálni egy véletlenszerû szögbõl érkezõ, nagy sebességgel haladó gépet. Ugye olyan gyorsan húznak át, hogy a tank tornyát utánukforgatni is lehetetlen vállalkozás.
Más szóval bár légvédelmi célú géppuskának hívják, de ezzel te nem fogsz eltalálni semmilyen repülõgépet. Most attól nagylelkûen tekintsünk el, hogy ha valamilyen csoda folytán mégis eltalálná, egy ilyen 7.62-14.5mmes géppuska néhány lövedéke mégis mekkora kárt tudna tenni egy tökig páncélozott alacsonytámadó repülõgépben, mint például az IL-2es(semmilyet).
Szóval igen, csak a kifejezetten erre a célra szolgáló csapatlégvédelmi eszközök, mint például a Wirbelwind fogják tudni megvédeni a repülõgépek támadásától a tankokat, õk magukat nem. És ezeknek a nagy ûrméretû és tûzgyorsaságú légvédelmi gépágyúkkal ellátott szerkenyûknek is erõsen korlátozott a lõtávolsága. A Wirbelwindre szerelt négycsövû 20mm-es Flak38 gépágyú hatásos lõtávolsága mindössze 2200 méter.
Ha jobb lenne a gépek láthatósága, úgy ok lenne. Én HB-n ha messzirõl szem elõl vesztem alig találom meg, ha nincs a közelben valaki. Egyszer koromfekete felhõs pályán, ami vagy 7000m magas volt kergettünk egy gépet minimum 40 percig (a 2. fél órás tankot majdnem kifacsartam). Mondjuk az se normális, mikor ott az ally és 20++km-rõl pontosan látok az ellenrõl mindent.
Esetleg nehezítésképpen Városi terepen házak mentén megbújó Panzerfaust-os lövöldözõ katonákról amikért nem járna extra lion vagy xp vagy csak nagyon kevés de kötelezõ lenne Õket is lerámolni a gyõzelemhez 😄
pld
http://hu.wikipedia.org/wiki/Flakpanzer_38(t)
Ha lemodelleznék a tankokra hogy 5600 méterrõl már lõ távban lennél és 2800 méternél már ideális lõ távba kerülnél," mennyirõl is szoktunk tûzet nyitni" akkor sírhatnál a tankosok meg alig várnák hogy gyere.
Ez a játék is jelen formájában irtó messze van a valóságtól HB nem HB tök 😄
Persze csak low tierben. De ott azért érhet meglepetés lassú papír géppel most is. 😄
A tankok nem tudják megvédeni magukat a repülõgépekkel szemben, na.
ki49-es vizközelben megy az egyik hajónkra elkezdem tolni neki 2500ról a6M3-AL 650 re gyorsulok megsorozom majd elkezdek leszakadni....tolom neki WEP-el 450 re lassulok a kibaszott bombázó meg elhúz a picsába végig a viz felett egyenesen 3 kilómétert verve rám majd a map szélén "elteleportál"!!
A KURVA BÜDÖS PICSÁBA MÁR!! hogy olyan mintha csak a számok a sebességem helyén csak kibebaszott diszek lennének,mert ÁLL a gépem ÁLL "egyhelyben"