War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom sûrûbben van az új map, hogy azt teszteljék a népek, ne az agyonjáratott Ruhr-t.
Stork: Menj a 4. S79-el, annak majdnem 100%-al több a rewardja a harmadiknál.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Bár még csak 160% a reward...
Legalábbis a német résznek. 😄
Tényleg bagatell... 😊
Jó még 9millió xp de a 2 mig amit ki kellene hozni meg talán egy tu 2 est.
A németekre rá lehet majd így koncentrálni az a baj T10tõl még 21 millió xp a Me 262. 😄 És kell vagy 20millió lion legalább 😄 bagatel részletek mi?
Aztán jönnek a heavy fighter-ek (3 kivételével mind megvan) aztán a vadászok. Addigra csak megtanulok játszani. 😊
Ez még csak 1 nemzet ráadásul (nem érdemes többet húzni mert nem lesz elég pénz a haladáshoz).
Meg a fóka meg a g2 😄 Laza 2-2,5Millió misi.
De most napok óta nincs kedvem élesben játszani csak néha röpködök teszt repülést azt annyi :S
200k xp-re van a 12-es szint.
Pénz kell, mert a Pe-2, Pe-3-akra sok kiment (aztán csak állnak a garázsban).
De elõször az S-79-ek lesznek kimaxolva. Bár a T7-es kicsit elbizonytalanít.
Az a kár, hogy a Do217-esekbõl is csak az E2-n van gépágyú (igaz az 20-as, kiviszi a light tankot is), a többin nincs. Pedig örülnék neki 😊
A He 111eseket megvenni elõtte.. 😄
Ezért lesz rossz a T7-es S79, azon nincs.
Szegény nem bírta a 12.7-est, hamar leesett.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Napi agyfasz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Max úgy tudnám elképzelni, mint az EVE online, annak a konzolos földi harc része csak valamilyen módon kihat a világra, de valójában nincs keverve a kettõ. Esetleg mint a diablo3, hogy párhuzamosan fut az eredetivel egy hasonló, de a alapvetõen konzolra tervezett játék, ami független a pc-tõl.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nekem angollal HB-én 4-5-bõl azért valahogy csak össze jött egy árva win "nem lenne igaz hogyha azt állítanám, nekem köszönhetõen"
Hagytam a francba az egészet, majd ha kiegyenlítik, visszatérek 😄
Jó ez így, egyensúly van.
Majd ha lesz valami leárazás német oldalon. Addig kibírom 😊
Tényleg Kollati, az xp resetrõl nincs valami hír? Igazán behozhatnák már, tegyék át a tankokra 😊)
Ha már tankok: A free xp-t úgy tudom be lehet majd váltani sasért a többire is. De a sima lion is account szintû lesz, ugye? Azaz a repcsikbõl összespórolt liont el tudom majd költeni tank meg hajó vásárlásra is?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Azt tudom a mig9 es 30percet bír feltételezem a 15ös is tud annyit.
Viszont a Me 163as ha jól tudom 6 perc körüli.
A 262es több?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aki azt hiszi a hb-s MM rossz az menyen FRB-t mentem 9 mecset csak jet😄