War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, már három hete sajnos.

Nem gond, mert egy fillért nem költök a játékra, amíg rendbe nem hozzák. Most ezer sebbõl vérzik.

Hát megint nem csalódtam ezekben a primitív, önzõ, bunkó, gátlástalan és mindent egyoldalúan kezelõ tulkokban.

Pluskast
Sajna már egy jó ideje 😞 Ami viszont nagy szemétség, hogy ugye ha ott vásároltál kaptál úgynevezett yu pontokat amikbõl ha elég összegyûlt tudtál más terméket is venni. Na ezt is elvették. Nem tudom, hogy egyáltalában ilyet, hogy lehet csinálni, de finoman szólva is önkényes döntés volt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Üdv! A yuplay.com-os regisztrációkat szépen törölték, így már nem lehet dollárért(olcsóbban) vásárolni... Ennyit az oroszokról...

Az meg az amcsi brit delegációra kínos, hogy 8 gépet vesztettek, csak úgy 😄 (gondolom nem az újratankolás miatt van 1 haláluk,) mert nem feltétlen lépnek ki az emberek javítás után 😄
Az igen, grat 😊
Ez a pálya amúgy mindig ilyen vérfürdõ, hihetetlen az orosz csapatok inkompetenciája..nézzétek meg, egy embernek sincs killje, azért ez nagyon durva, és nem a gépeken múlik.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

rögtön meg is cáfolt a játék..😄
bedobott koreába az elsõ corsair-rel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igaz elõtte b-25el 1 bombát sikerült kidobni és 1 mp-el késõbb jött a mennydörgés, 1-2 30milis a G6-os 109-estõl.. és hát ilyenek ellen aztán nem lehet mit tenni
Ebben van valami. Már én is kezdem unni, hogy sokszor csak lemészárolni valónak dobál be a pici bombázómmal 😄
Ja + MM kuka.
Ez az egész tier dolog meg a gajin féle balance csak arra jó hogy az embereknek még több indokot add a rinyára a fórumon.Szerintem HB-n simán lehet fix planeset évjáratonként/idõszakoként.
Bár egyértelmûen bombázó párti vagyok de egy Mig /Sabre és ME jet magasságoknál biztos nem vinném földi célpont ellen a gépet pláne Hb-n.
Arcade-n még csak csak amelyiken van 1-2 bomba de jobb elkerülni a légvédelmet ha lehet. 😄
Szerencsére itt annyira nem számit a tier mint a " másik játékban" .Azért mert nagy gépe van még nem biztos hogy jò
.Német 17 vagyok de inkább átlagos vagyok söt néha müvelek olyanokat hogy az már alatti.Tegnap majdnem láttam mig 9 et frb-n. Csak összetörte magát mielött elérte volna a frontot.Sokszor látni nagy géppel embereket hogy földit támadnak csak már felvenni nem tudják a repcsit.
Elnéztem, 4mig 9es 1 mig 15 és 2 sabre 1 meteor és két ai nállunk is 😄
Egy részével eyget értek.
Bevittem HB ra a Mig9est (eljutottam addig de gyenge vadász vagyok, a manõverezés az jól megy a célzás kevésbé)
Usa-Orosz vs Német volt az elõbb. 2db Mig 15 2db Mig 9es 3db Sabre F86 és egy F3as Meteor volt nálunk. Az ellenféltõl kiléptek rögtön vagy 5en és 2 ai is volt köztük. Mindössze annyi interakcióra volt idõm, hogy egy 190es dórára rálõjjek egy rövidke sorozatot és kapjak kil assistot.
Szétkapta a csapat 4 perc alatt az indulástól számítva a bentmaradtakat a berlin pályán 😄
Külön érdekesség egyszerre indultunk és az egyik Mig 15 ös 16km elõnyt szerzett ellenem. Igaz lassította a gyorsulásomat, hogy 2500méterig felfelé vettem az irányt. (brutál gyorsulásuk van a nagy orosz tesóknak 😄)
Hát nem túl nehéz 1953-as jetel 1940-es gépeket lõdözni.
Azon a szinten fordul a kocka, nem vitás 😊 egy, mert a legjobb gép(nek tartják), kettõ, hogy aki eljut addig, már gondolom tudja is használni és három, hogy az ellenfelek nagy része inkább be sem lép..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Egyébként érdekes ez a játék, mintha 3 különbözõ lenne. Amikor nézek videókat, ahol profik játszanak FRB-t, mindig leesik az állam. El lehet képzelni mekkora különbség van az egyes módok játékosbázisa között....

Kérdem én ha egy 4 es Mig 15 Squad menne HB ra és tegyük fel legalább átlagos harcászati képességeket tudnának felmutatni akkor jelentõsen változna az erõviszon HB-n az oroszok javára?
Egyszer csinálhatnánk egy statisztikát, hogy hányan járnak ide anyázni, és azok közül hányan játsszák az árkádot, meg hányan a HB-t 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az oroszok csak arcadeben jók, hbn még az ág is húzza szerencsétleneket. Ezt sajnos egyértelmûen a játékosbázisnak tudom be, ezt a japánok elleni hb tökéletesen bizonyítja, miért is: ha lenne eszük kihasználni a japán gépek többségéhez viszonyított sebességelõnyt, az életben nem kapnának el a Zerok azzal a sebességgel. De nem, õk reménytelen fordulóharcba bonyolódnak ellenük, ezzel elveszítve az egyetlen elõnyüket..a többségük meghal perceken belül és a japán túlerõ ráugrik a maradék 1-2 emberre, akiknek több eszük volt. Persze a helyzetet súlyosbítja, ha van japán FW, mert két teljesen eltérõ taktikával szemben már nem lehet felvenni a harcot, ellene nem ér semmit a sebességre építõ taktika. Sajnos az oroszokkal képtelenség rendesen hbzni, gyakorlatilag mindenki veri õket emiatt...

Kicsit eltértem a a témától, a lényeg, hogy arcadeben nem kell meglepõdni a halhatatlan gépeken, kill lopásokon és a rameken, ott van a többi játékmód, azok sem tökéletesek, de ennél mindenképpen jobbak...

Viszonylag ritkán dönt a Berlin mapon a földi célok ellen elért teljesítmény. De csípem a hozzáállást, miszerint ha a csapat balfék, akkor az ellenség az OP, meg a játék sz@r 😊

Nyugodtan áruld el, hogyha kicsapok legalább nyolc földit bomberrel, és csinálok legalább két killt fighterrel meccsenként, akkor mit kéne nekem másként csinálnom azért hogy nyerjünk végre, és ne veszítsen a csapat. Mond csak el mit csinálok rosszul, hallgatlak.

Ebbõl adódóan remek pilótává képezheted magad Yak-ok és IL-ek ellen ha célzottan vadászol rájuk. Mióta a Zero-k kicsit vállalhatóbbak én a felsoroltakkal etetem õket (és várok az új japán repcsikre). Spitekkel továbbra sem boldogulok annyira, de nem is baj mert nem húzom az angolokat, P-47-el meg vagyok elégedve, hozza az árát és a javítási költséget.
Hja, végülis Cimbi #12239 posztja is ezt erõsíti meg 😊) Tedd csak félre nyugodtan. Vissza se nézz 😊)

Árkádról sírni.. Istenem 😊

Menj HB-t, egybõl rájössz h az oroszok erõsen a "szerszám" rossz oldalán vannak 😊)

Jó, elegem is volt, így tizenakárhány vereség után zsinórban félreteszem a játékot egy idõre. A németekkel menjenek a droidok, úgyis az összes birka németet játszik.

Fasza. Engem továbbra se enged nyerni se angollal, se amerikaival, már két napja. Rohadtul unom már. Kezd az egész WoT bûzt árasztani.

Ha visszaolvasnál látnád hogy jelenleg a németek a nyerök( valòban volt idö hogy erösek voltak félkész fm stb) Most a japánok is eszik öket.( legalábbis nálam)
A gépre gondoltam.Az az alap P47....ha jól gondolom
Ez egy szupi kis játék ! (lenne) ha nem megint a világ leganalfabétább technikailag a második világháboru legelmaradottabb nemezete ,a szovjet erõ ,aki örök életébe csak a tömeggel tudott nyerni,nem ugy lenne beálitva hogy ha szovjet gépbe ülsz gyakorlatilag tudást nem igényel a játék élménye. aztán irogathatjuk hogy én már 1000 gépet lettem skilletlen seggfejek élvezik ezt a moslékot Senkit nem akarok megsérteni akinem nem inge nem veszi magára ! Gyakorlatilag aki szovjet gépbe ül (ami ugy über páncélzata, nagy sebessége, nagy tûzereje + rakétája van) és még ügyes játékos is ,az elpusztithatatlan. Szoval skilletlen emberek játszon mindenki szovjet rozsda boglyákkal (aki még nem tette volna meg)A játék indulásánál nézzétek meg hogy melyik oldalon van több szovjet pilota - na az nyer !!!! KB ennyi ez a szupi kis orosz fejlesztésü játék !
ha a 12240es bejeygzésre írtad közlöm prémmel van neki 😄
Ezt a hiányzó 150k-t még beleteszem aztán tejben-vajban és lionban fürdök majd. 😄
Azt már nem is akartam irni.ha ez prém géppel lett volna...de nem fájditom a szived:-)
Ertem, ezek szerint a kiírás a rossz.

5 szint különbség balancer, 10 Herkules medál lesz.

Nem semmi, nem gyakran látni hb-n ennyi killt, grat 😊

Ehhez kapcsolódóan nem tudjátok véletlenül, mekkora szintkülönbségre ad Balancert? én nemrég a prémium I-16al kaptam egy A6M5-ért. Akárhogy számolom, szerintem hbn 5 kell legyen a különbség és nem 10, ahogy írja.

Coral Springs
A habokba veszett a hajóval együtt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A robbanástól ledobódott a hajóról? 😄 lol
Ez a méreg nem a cián <#nevetes1>

Szép szép bár Xp-t nem nagyon kapsz érte viszont szép liont hozott 😄
Coral Springs
Nem hittem el hogy ez megtörtént, aki lelõtt engem az nagyon benyalta ezt. A chat -en értetlenkedett egy keveset. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
<#worship>

Gratulálok! 7 gép egy HB meccsen.. irígységbõl kérdem, hogy mennyi ai volt köztük? 😄

Úgy fest hajnalban meg USA fölény van, akkor biztos éberebbek az amcsik mert ott akkor van este 😊

Szép kör.Grat :-)
OP németek😄DD
Valszeg a gép szintjétõl is függ, hogy milyen pályára milyen gyakran rak be. De lehet csak Random isten gatyázik Veled 😊

Jellemzõ.
Nálatok mindig nyernek a németek HB-ban.
7 meccsbõl 3 szor kikaptunk. jupijee.
Méghogy Op ok a németek nagy frászt.
Ez csalás.
Mért nem lehet He bombázóval normális pályát beadni?
Esküszöm gépfüggõ a pályák kiosztása.
Végre Do j1 el beadta a ruhr-t.
gyorsan a he 111 6 al viszsamegyek és megint berlin hát szakadjon meg...