War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gond, mert egy fillért nem költök a játékra, amíg rendbe nem hozzák. Most ezer sebbõl vérzik.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez a pálya amúgy mindig ilyen vérfürdõ, hihetetlen az orosz csapatok inkompetenciája..nézzétek meg, egy embernek sincs killje, azért ez nagyon durva, és nem a gépeken múlik.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
bedobott koreába az elsõ corsair-rel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

igaz elõtte b-25el 1 bombát sikerült kidobni és 1 mp-el késõbb jött a mennydörgés, 1-2 30milis a G6-os 109-estõl.. és hát ilyenek ellen aztán nem lehet mit tenni
Arcade-n még csak csak amelyiken van 1-2 bomba de jobb elkerülni a légvédelmet ha lehet. 😄
.Német 17 vagyok de inkább átlagos vagyok söt néha müvelek olyanokat hogy az már alatti.Tegnap majdnem láttam mig 9 et frb-n. Csak összetörte magát mielött elérte volna a frontot.Sokszor látni nagy géppel embereket hogy földit támadnak csak már felvenni nem tudják a repcsit.
Bevittem HB ra a Mig9est (eljutottam addig de gyenge vadász vagyok, a manõverezés az jól megy a célzás kevésbé)
Usa-Orosz vs Német volt az elõbb. 2db Mig 15 2db Mig 9es 3db Sabre F86 és egy F3as Meteor volt nálunk. Az ellenféltõl kiléptek rögtön vagy 5en és 2 ai is volt köztük. Mindössze annyi interakcióra volt idõm, hogy egy 190es dórára rálõjjek egy rövidke sorozatot és kapjak kil assistot.
Szétkapta a csapat 4 perc alatt az indulástól számítva a bentmaradtakat a berlin pályán 😄
Külön érdekesség egyszerre indultunk és az egyik Mig 15 ös 16km elõnyt szerzett ellenem. Igaz lassította a gyorsulásomat, hogy 2500méterig felfelé vettem az irányt. (brutál gyorsulásuk van a nagy orosz tesóknak 😄)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kicsit eltértem a a témától, a lényeg, hogy arcadeben nem kell meglepõdni a halhatatlan gépeken, kill lopásokon és a rameken, ott van a többi játékmód, azok sem tökéletesek, de ennél mindenképpen jobbak...
Menj HB-t, egybõl rájössz h az oroszok erõsen a "szerszám" rossz oldalán vannak 😊)
Ehhez kapcsolódóan nem tudjátok véletlenül, mekkora szintkülönbségre ad Balancert? én nemrég a prémium I-16al kaptam egy A6M5-ért. Akárhogy számolom, szerintem hbn 5 kell legyen a különbség és nem 10, ahogy írja.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Úgy fest hajnalban meg USA fölény van, akkor biztos éberebbek az amcsik mert ott akkor van este 😊

Nálatok mindig nyernek a németek HB-ban.
7 meccsbõl 3 szor kikaptunk. jupijee.
Méghogy Op ok a németek nagy frászt.
Mért nem lehet He bombázóval normális pályát beadni?
Végre Do j1 el beadta a ruhr-t.
gyorsan a he 111 6 al viszsamegyek és megint berlin hát szakadjon meg...