War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Együltõ helyemben végig néztem.
A hétvégén úgy tûnik lesz némi idõm WT-re
valamikor szívesen gyakorolnék veletek volna mit tanulni.
Nagyon tetszett. Majd felnézek Ts re.
Grat a gyõzelmetekhez szép volt 😄
És igen béna vagyok én is fröcskölöm a lõszert..😄
(am eddig is inkább amcsit toltam, annyi kivétellel, hogy egy F4U-1a-val szoktam menni)
Csináltam is egy videót az elõzõ meccsbõl, 4es amcsi prém Hien vs sok gonosz német 109 és egy fw 😊
Akárhogy próbáltam rendesen Arcade ba a BNZ zést csinálni és rájönni mitõl nem jó az amit csinálok meg hogy miként is kéne rendesen, addig nem jöttem rá míg mostanság HB-ben nem kezdtem el kényszerûen gyakorolgatni.
Ott rákényszerül az ember, hogy legyen sebessége és némi magassága, hisz lent a földközelben még Jettel is halál hosszabb távon.
Segített benne pár youtubes video is de mégis csak a gyakorlat számít amit arcade módban nem feltétlen lehet elsajátítani mert túl nagy a tömeg és relatíve a pályák se akkorák, hogy optimálisak legyenek a kezdõknek 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
lvl 2-es buffalo semmibe nem kerül kb a javítása és meglepõen jó kis gép tud lenni, érdemes szerintem vele tanulgatni.
De ott van a lvl 4-es p-40 azt is bagóért javítják és azzal is lehet nagyon szépeket menni.
És ezekkel nem kell kiszámolni azért a lõszert mert van bennük rendesen.. lehet fröcskölni a tanulófázisban 😊
A játékosok, csapatok hibáit, illetve a magas szintû gépek költségeit nem lehet felhozni hibának, az elsõre nincsenek is ráhatással, az meg, hogy nem lehet 2 nap alatt jetet venni és azzal rendszeresen repülni, természetes velejárója az ilyen modellre épülõ, amúgy ingyenes játékoknak, valahol õk is kell keressenek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
inkáb ne adnának semmit....
adtak volna legalább 10 eurónyit amibõl egy közepes gépet lehetett volna venni aztmnondom fain,de ez? ez gyíkság..... na mindegy
Mindig jól jön 200 kredó. Csak legyen 5 nyert meccs 😄
elsõ és második nyert meccsért 25-25, harmadikért 50-et és az ötödikért 100-at. 200-at összesen. 😊
én inkább az arcaden lepõdtem meg, mert ugyanazon gépekkel harcolva kissé meglepett a veszteséges kör.
És egyébként ez a gép elég könnyedén lövi le a Zerokat az égrõl, hihetetlen koncentráltan küldi a 20mm-es áldást és emelkedik is, mint a bolond 😊 Kár érte, hogy nem a németeknél van mondjuk "zsákmányolt" státuszban...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Érdekes mód T17 fölött meg esélyetek sincs a német ággal 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

viszont a német térképeken is kezdenek felmenni az emberek 5km-re, ma volt egy kis idõm játszani és szinte mindig volt még 3-4 vadász aki feljött
Nagy igazság van ebben, Yak-al vagy LA macska-egér harcot mehetnének. De nem, lent cikáznak az artyk felett. Az említett kevés kivételtõl eltekintve.
De kösz a választ. <#worship>#worship>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A két rakéta között a különbség a robbanóanyag mértéke. A nagyobb számú nagyobb méretû rakéta, több robbanóanyaggal.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A WoT-ból is pont az orosz mentalitás miatt léptem ki. Ezek sosem lesznek a civilizált világ részei.