War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ezt benéztem 😄 ...Azt hiszem hogy 24 földi célpontot találtam el összesen ,meg egy pár gépet bõven megsebesítettem a játék során ...
femate

Heti legjobb😊

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

De összesen hány földi és légi célra adta ?
Igen közbe leesett 😄
Igen Prémium. A második forduláskor (Bázis-Tank),csak én meg 5 heavy,meg egy ellenséges gép maradt ...fél úton megtalált a bázis és a tankok közötti szakaszon. Nem volt páncéltörõ lõszere szerintem vagy béna volt ,de le tudtam bombázni mind az 5 tankot majd túl is éltem az utána levõ másodperceket... persze mind nagy fordulók közepette,tankonként 3-4 bombával kisértem a biztos találat érdekében. Sikerült 😊
V43 1105
Nonononono senior..Petyula79 képét látod <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ezt milyen teljesítményre kaptad? Nyilván prém de akkor is brutál 😄
V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én kérek elnézést az össze-vissza linkelgetés miatt,de tiszta Commodore64 ez az SG,még törölni,vagy csekkolni sem tudok semmit 😊
[/url][/img]
Ez eszméletlen jó volt.
Együltõ helyemben végig néztem.
A hétvégén úgy tûnik lesz némi idõm WT-re
valamikor szívesen gyakorolnék veletek volna mit tanulni.
Nagyon tetszett. Majd felnézek Ts re.
Grat a gyõzelmetekhez szép volt 😄
lelõttem mindenkit aki elém került. Semmi extra.
itt meg az enyém amirõl beszéltem elõbb 😊 Ebben nincs annyi csapatjáték viszont rövidebb is 😊
És igen béna vagyok én is fröcskölöm a lõszert..😄

Itt Láthatjátok a PUMA clan videót.

köszönöm a segítséget.
(am eddig is inkább amcsit toltam, annyi kivétellel, hogy egy F4U-1a-val szoktam menni)
Javítanom kell a dolgon.. lvl 4-es p-40en lehet nem jó tanulásnak. Már 4es szinten is összedobál 190esekkel, tegnap is csinálta most is..érdekes 😄
Csináltam is egy videót az elõzõ meccsbõl, 4es amcsi prém Hien vs sok gonosz német 109 és egy fw 😊
Nekem tetszik. Veszel hozzá egy ezrest hat euróért, és veszel egy prém gépet belõle.

Nem rossz 😄
Árkádban BnZ gépekkel nyitásból egy hátraarccal indítok, majd a frontvonallal párhuzamosan emelkedek és csak akkor választok célt amikor már az elsõ pár pofont kiosztották egymásnak a népek.
Tudjátok mi az érdekes?
Akárhogy próbáltam rendesen Arcade ba a BNZ zést csinálni és rájönni mitõl nem jó az amit csinálok meg hogy miként is kéne rendesen, addig nem jöttem rá míg mostanság HB-ben nem kezdtem el kényszerûen gyakorolgatni.
Ott rákényszerül az ember, hogy legyen sebessége és némi magassága, hisz lent a földközelben még Jettel is halál hosszabb távon.
Segített benne pár youtubes video is de mégis csak a gyakorlat számít amit arcade módban nem feltétlen lehet elsajátítani mert túl nagy a tömeg és relatíve a pályák se akkorák, hogy optimálisak legyenek a kezdõknek 😄
És nem árt videókat sem nézni youtubeon, van akitõl sokat lehet tanulni a gépek, taktikák helyes használatáról, amire esetleg önmagától nem érezne rá.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha hb-t szeretnél gyakorolni akkor szerintem érdemes belekezdeni az amcsi ágba.
lvl 2-es buffalo semmibe nem kerül kb a javítása és meglepõen jó kis gép tud lenni, érdemes szerintem vele tanulgatni.

De ott van a lvl 4-es p-40 azt is bagóért javítják és azzal is lehet nagyon szépeket menni.
És ezekkel nem kell kiszámolni azért a lõszert mert van bennük rendesen.. lehet fröcskölni a tanulófázisban 😊
2 napi prémium, mi abban olyan szörnyû? Én nem elégedetlenkednék velük, eddig egy igen korrekt fejlesztõcégnek bizonyultak, hallgatnak a panaszokra és a kisebb hibák ellenére is egy igen élvezetes játékot üzemeltetnek, reménykedjünk, hogy így is marad. Legalábbis én azért vagyok itt, nem azért mert kényszerítenek...

A játékosok, csapatok hibáit, illetve a magas szintû gépek költségeit nem lehet felhozni hibának, az elsõre nincsenek is ráhatással, az meg, hogy nem lehet 2 nap alatt jetet venni és azzal rendszeresen repülni, természetes velejárója az ilyen modellre épülõ, amúgy ingyenes játékoknak, valahol õk is kell keressenek.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

1 euró 20 cent😛 348 ft-nyi ajándék! HÛHA!

inkáb ne adnának semmit....
adtak volna legalább 10 eurónyit amibõl egy közepes gépet lehetett volna venni aztmnondom fain,de ez? ez gyíkság..... na mindegy

Na ez jó hír.
Mindig jól jön 200 kredó. Csak legyen 5 nyert meccs 😄
200 sas? WOW nem Izraelben vagy Skóciában volt ez a díjkiosztó?

micsudi? 😄
Az Orosz Játékfejlesztõi Konferencián a Legjobb Játék díjat a War Thunder kapta, így vasárnap 15:00-tól hétfõ reggel 5-ig némi sasokat lehet nyerni,
elsõ és második nyert meccsért 25-25, harmadikért 50-et és az ötödikért 100-at. 200-at összesen. 😊
azt tudom, de köszönöm.
én inkább az arcaden lepõdtem meg, mert ugyanazon gépekkel harcolva kissé meglepett a veszteséges kör.
Ha historical-ban lelõnek mielõtt bármit tudtál volna csinálni akkor abból nehéz nyereségesként kijönni 😊 Elõfordul az ilyen 😊
valamit változtattak a játék kereseti rendszerén?, mert hirtelen veszteséges árkád köreim lettek. (és historicalban is, de azt ritkán játszom, és ált. az elején le is lõnek, úgyhogy a kereseti dolgokról ott semmit sem tudok, úgyhogy ott lehet ezért.)
ezt hogy az úristenbe hoztad össze!?
"Kedvenc" jelenetem a témában: percekig manõvereztem ezek között a gépek között, le-fel-le-fel, megtartva az energiát. Persze, ahogy elfogytak a csapattársak a közelben, egybõl a nyakamra esett mindegyik, a túlerõ mellett arról nem is beszélve, hogy nem kis szintkülönbség van a 2 A6M5-höz, FW190-hez és N1K2-höz képest.
És egyébként ez a gép elég könnyedén lövi le a Zerokat az égrõl, hihetetlen koncentráltan küldi a 20mm-es áldást és emelkedik is, mint a bolond 😊 Kár érte, hogy nem a németeknél van mondjuk "zsákmányolt" státuszban...

szaros i-16 6000 méteren teliberakétázott..az milyen már? 😄 Egyáltalán hogy ment fel olyan gyorsan ? 😄
Hja, olyan az a 3 szint mintha a FW-val csak R-15 ellen mennénk. És az csak 5 év különbség, nem 15 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Heti top

Naja, csak eltelt közben 10-15 év fejlesztéssel. 😄
😄

Érdekes mód T17 fölött meg esélyetek sincs a német ággal 😄
Igen igen, elkezdtek emelkedni. És ezt roppant sportszerûtlennek tartom 😊)

Korea tényleg mészárszék.. egy yak-9T próbálkozott 3500 méteren de esélytelen azzal a darab vasnehezékkel manõverezni..átéreztem a fájdalmát én is próbáltam régen 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

viszont a német térképeken is kezdenek felmenni az emberek 5km-re, ma volt egy kis idõm játszani és szinte mindig volt még 3-4 vadász aki feljött

".. ha lenne eszük kihasználni a japán gépek többségéhez viszonyított sebességelõnyt, az életben nem kapnának el a Zerok azzal a sebességgel."

Nagy igazság van ebben, Yak-al vagy LA macska-egér harcot mehetnének. De nem, lent cikáznak az artyk felett. Az említett kevés kivételtõl eltekintve.
Hát biztos, ezekhez én sügér vagyok, ezért kérdeztem <#banplz>

De kösz a választ. <#worship>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nagy hülyeség, mert a levegõ-levegõ rakéták, amiket valamilyen belsõ irányítási mechanizmus vezet rá a célra, csak az ötvenes években jelentek meg. Kísérleti cuccok persze voltak, de nem harci alkalmazásban. (a Natter rakétáit most ne bolygassuk, nemigen vált be)

A két rakéta között a különbség a robbanóanyag mértéke. A nagyobb számú nagyobb méretû rakéta, több robbanóanyaggal.

Srácok, az IL-2-n van kétfajta rakéta: RS-132 és RS-82. A kettõ között mi a különbség? Arra gondoltam hogy az egyik talán levegõ-levegõ a másik meg levegõ-föld rakéta. Ez nagy hülyeség?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ez nagy igazság. <#eljen>

Pedig félretettem rá egy keveset, de akkor inkább vissza fektetem. A törlésrõl egy huncut e-mail-t sem küldtek... fõ az üzleti korrektség látom.
A WoT-ból is pont az orosz mentalitás miatt léptem ki. Ezek sosem lesznek a civilizált világ részei.