War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Ja most már értem... zsír!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

polluxware
tényleg a csába.. szóval Sundááy..

<#eljen>

toocha
Ez most mit is takar?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A napot.

Sunday= Vasárnap ma szombat van 😄
polluxware
Hogy van ez a Victory(Gold Egale) event?? 3. nyertes csata és semmi Gold a számlán..

valmit talán félreértek...

Ja a B-17essel 😄
Már az A26 ra gondoltam.
45kilós bombákkal? 😄
Én csak idéztem twi452-t. 😊
Nekem? Megvan.. még ki sem próbáltam.. igaz most a többi bombert is félreraktam kivétel 2 b-17es kört tegnap.

Berlin az nekik lett kitalálva, szép nagy körben rá kell fordulni a light pillbox utcára és ha nem dobsz mellé semmit akkor 16-ot ki lehet kapni belõlük egy felszállással 😊 Ha békén hagynak persze.
Lehet, hogy 20k körül húzták meg a vonalat betelt csíkkal mert erre azért adhatott volna több xp-t is 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor már az A26 Invaderrel kéne menni. Az megvan neked?
"Simán jön ugyanúgy a 4es hien-nel a 20-25k xp-s kör."
Mivel is mész?
ha így marad ezzel megyek végig a maradék 5 és fél szinten a sabre-ig 😄
Pénzt is hoz rendesen, az xp is gyarapodik tûrhetõen és nekem be is jön a kicsike 😄
Ahha. Mondom én.
Anno a PBY catalinával is dõlt az Xp hetekig pedig rég betellt már az elsõ 3 órában az xp csíkja. Úgy tûnik Prém gépeknél kevésbé vagy egyátalán nem csökken utána se 😄 Jó mi? 😄
Coral Springs
Ez nekem nem jön be, egyrészt mert utálom a német gépeket, másrészt ceremónia zene. Amit én szúrtam be azon pedig lehet merengeni. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A prémium gépeknél nem számít az xp csík? Vagy csak nem olyan durván esik vissza? Simán jön ugyanúgy a 4es hien-nel a 20-25k xp-s kör.
Coral Springs
Mondok jobbat, Punisher. Azt több Balancer után kapod, és 5000 Lion jár érte.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Feldobott alatta egy WOT-os reklámot <#taps>
vagy ezt: Top 10
nagyon jó videó! ,de szerintem túl sok fölösleges dologgal "szemetelitek" tele a TS-et harc közben! 😛

Coral Springs
Ezt kéne menü zenének a játékba hegeszteni.

szuperszónikus sebességû a lövedék úgyhogy elõbb ér oda minthogy meghallják , hogy el lett sütve az ágyú
durva egy gépezet az tuti
Az elsõ a becsapódó HEI lövedékek robbanásának hangja, a második magának a fegyvenek a hangja.
Coral Springs
Mivel két külön hang tapasztalható, azért nem értettem. Azt hittem hogy a ropogás jön a gépágyúból.

a morgásra gondolsz? igen az 😊

Coral Springs
Minek van a videó elején "világok harca" szerû hangja ? Gépágyú ? Imádom. <#hehe>

Coral Springs

nem rossz 😊
ez velem is gyakran elõfordul.
Ki mondta, hogy 2 szárny kell a repüléshez?

Egy balancer még elkelt volna. 😄

Új apró patch amirõl semmi info 😊

Update 18.05.2013 (1.29.66.0)

Update for servers

Volt már ?
http://wiki.warthunder.com/index.php?title=Game_Guide
Engem akkor mindig lelõnek ... 😊
Én általában figyelem milyen gyorsan hullik az ellenfél ,vagy épp mennyien maradtak meg ... e szerint döntök mikor kezdek lesûlyedni,illetve zuhanni. Persze néha benézem 😊
femate
Nem teszek kitérõt Se Ruhron se Berlinben.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

Teszek persze ... sõt nem is rájuk repülök elõször hanem csak a csatatérrel merõlegesen ...tudom kicsit sok idõ ,de legalább nem lõnek le azonnal,és tudsz is játszani rendesen
Köszönöm, ki fogom próbálni 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ég és föld 😊
És teszel kitérõt, mielõtt odamennél a célokra mennél? Nekem az a tapasztalatom, hogy ugyan odaérek a Dornierrel elsõként, de az ellenfél is kb akkor érkezik oda, így elég nagy eséllyel ráugranak a bombázóra 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A Do 217 E2 -el volt hogy két repülõt is kilõttem ,egy játék alatt(H😎 és utána még lebombáztam kb. 15 tankot(az elsõ 20mm es -el) .Azokat akik sérülten, lõszer nélkül tartottak,tántorogtak hazafele. Fentrõl elég könnyû volt õket utolérni a \
A Do 217 E2 -el volt hogy két repülõt is kilõttem ,egy játék alatt(H😎 és utána még lebombáztam kb. 15 tankot(az elsõ 20mm es -el) .Azokat akik sérülten, lõszer nélkül tartottak,tántorogtak hazafele. Fentrõl elég könnyû volt õket utolérni a "kullogókat"... vesztükre. Vass17! Én elõször felfele emelkedem kb 3000 méterig és ha tudok jól fogalmazni "lólépésben" haladok a tankok felé ... átrepülök ugyan ebben a magasságban az összesen,majd a végén zuhanóba meg sem állom az elsõ tankig ami persze oda is van...kb ilyenkorra a vadászok fele ,háromnegyede már rég kilõtték,szóval egész nyugodtan lehet bombázgatni ,persze mindig van egy két "bombázóra" váró delikvens akire nem árt vigyázni ... Nem mindíg sikerül persze ,de egy kis odafigyelésssel az esetek 80 százalékában bejön... Én így csinálom 😊
femate
Hát most vettem Dora packot. Mind a 2 bombázó csatánként átlagba 60-70k-t között. (persze nem 8 bombát dobtam ki 1 tankra)Jobb körökbe akár elég sokat is ahogy láthatod. De a h 16-ossal sokszor volt olyan hogy nem értem el a célig. Bár akkor még csak Ruhr volt és ott azért jobb volt.

Fellner
Bizony bizony, érdemes nélküle is ,mert nagyon hozza pénzt, jó nyilván prémmel jobban, de azért össze lehet kuporgatni vele pár millát😄

2 nap alatt megtelik a 2 és 2,5 millió xp csík? 😄
Gondolom végig prémmel érdemes akkor tolni.
Egyre jobban tetzsik a HB. Más a feelingje, mint az arcade rohanásnak és végülis mindegy hol bombázok.
femate
H 16 os is elég jó bombázó de a Do E-2 nagyobb fun. Az a baj hogy mind a 2 bombázó 2 nap alatt megtelt xp-vel. <#nevetes1>

Arcade-ben onnan ismered meg, hogy ki alkalmazza a bnz-t rendesen, aki még egy gépet sem vesztett, míg a többiek már jó néhányat elõvettek. Ha lelövik, valami hiba csúszott a taktikába, vagy elõkerült egy magas szintû ellenfél 😊)

Hát úgy, hogy van egy rakás med tank és AAA is a 23 Heavy tankon kívül.
Bár én a He 111 H 6 ommal jó ha 5-6 tankig eljutok. Nehezen fordul a célra és ráadásul addig már lövöldöznek.
De 217 E sorozattla biztos mókásabb lesz majd bombázni 😄
Hogy csináljátok ezt Berlinben? Eddig azt hittem, hogy ott nem lehet ilyen köröket bombázni, ezek szerint mégis? Nem semmi 😊