War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt hiszem teljesen kihasználtam a "patkánykodást"..😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem görcsöltem, mint az elõzõnél. Beléptem sok arcadeba reserve géppel, amibõl megnyert párat egy idõ után a randomisten. A bent maradó noobok vagy fél órát várakoztattak mire összelõtték az ötöt. 😊
flashpointer
Mindig a rohadt peleliu pályát adja be ha bombázókka megyek, ha meg vadásszal akkor meg berlin rizsterasz meg minden szart ami teli van földi célokkal -.-

Emancipate yourself from mental slavement!

Na vége is. Elég hamar ment.
5bõl 5 win nem volt nehéz. Volt egy oylan Squad amikor 16an voltunk abból 10 Jet 6mig 15ös 2 mig9es és 2 meteor 😄
S79-cel 5x egymás után Berlin map. Az ötödiket elkezdve az elsõ négy még nem ért véget (már az elsõ rácsapásnál lelõttek állandóan). Az ötödik végén 3 win. 😄
Ennyit most el tudnak viselni a derék német légierõ hõsei 😊
Patkány Casey Ryback 😄
Patkánykodni kell most 😊
És utána mára el is felejteni a gamet.
ja most is 16 orosz és 3 amcsi 20as várakozik 😊
én meg reménykedek h hozzájuk dob az invaderrel aztán csók 😄
Ez nagyon állat 😄

Jettel HB-n.
Az ellenfél sorra kilép lehet békésen repülni a goldokért 😄
toocha
Bírom ezt az idõmizériát, pedig marha egyszerû: mégy egy párr kört 17.00 után, és, ha kapod a nyereményt akkor klafa, ha nem, akkor majd 18.00 után kezdõdik. 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

flashpointer
Azt hogy a bombázóra aggatható két különbözõ típusú de ugyanolyan tömegû bomba között mi a különbség honnan lehet rájönni?
pl mod 25 mark 2 bomb 250kg
type 98 mod 25 bomb 250kg

Coral Springs
Hihetetlen hogy minden egyes event -nél probléma van az idõ átszámításával. <#hehe> Pedig földrajz általános iskolai tananyag.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A CET meg nem bálna hanem Central Europe time 😄
És akkor feleslegesen bombáztam szét a bázist 😄 (na jó nem 25k lion és 30k xp prémnélkül simán megérte)
De akkor is. Nincs kedvem 1-1,5 óránál többet kínlódni ezzel.
Nincs bonyolítva.
GMT-ben adták meg az idõpontot, nálunk télen +1 nyáron +2.

Szép napot 😊
Onnan hogy a GMT azt jelenti "Greenwich Mean Time", a szopadék Greenwich pedig a kikúrt Londonban van. Emellett a BST a "British Summer Time", ami a nyári idõszámítás, ÉS az is GMT+1. Szóval ahhoz MÉG hozzájön +1 hogy megkapjuk a CET-et, ami a mi K-Európai idõnk, ebbõl adódóan igaz hogy csak du. 6-tól kezdõdik Magyarországon a sasgyûjtögetés, én meg tévedtem.
Túl van ez bonyolítva.

Erre emlékeztek még? InternetTime
Mert gondolom a Greenwichi idõ re gondolt.
És mintha az angolok találták volna ki ezt az óráátállítás balhét.

Az elöbb nyertem de még nem kaptam érte goldot 😄
Nem értem hogy jön ide London de oké te tudod 😄 Részemrõl lezárva 😊
Meg Londonban is nyári idõszámítás van te mesüge.
A difi ugyanannyi, PLUSZ EGY ÓRA!
viszont Magyarországon nyári idõszámítás van érvényben és az +2 😊
"ha minden igaz" helyett egyszerû matek: ha tudjuk hogy GMT+1 = CET akkor már csak azt kell kiszámolni hány óra lesz ha a 16 órát megtoldod egy órával. #12403-ban prezentálva.

6 után ha minden igaz, de mindjárt kiderül úgyis.
5 után már lehet vagy inkább 6 után?
Nem.
Az elsõ három nyertes csata után kapsz sorrendben 25-25-50 aranyat
Aztán az ötödik nyertes csata után még 100at így jön össze a 200
Nortai
Mikor van Reset? Mert nekünk 2 kör is belefér akkor, dupla eagles... Vagy nem így mûködik?! 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Coral Springs
Egyre jobban kezdem elszégyelni magam a 13 gépes rekordommal. Bár mivel legtöbbször Survivor -ra hajtok, nem hiszem hogy egyhamar megdõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Szia!

Áll még a bombázós ajánlatod? 😄
Délután úgyis kell 5 win legalább mehetnénk bázisra az hamar pontot tenne a meccsek végére. Akár 1 órán belül lezavarhatnánk T11-T13 körül a dolgot a 200kredóért 😄
Esetleg látogass el warthunder.hu ra néz szét, bár megjegyzem hogy a pumák elég sokan vannak és vannak akik komolyan veszik vannak akik nem, szóval biztos találsz olyan embereket akikkel tudsz repkedni csak a játék kedvéért

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

toocha
Ami nem csak eredményorientált, mindent a gyõzelemért, "izzadtságszagú", hanem elsõsorban a játékélményt elõtérbe helyezõ társaság, az a J4F!
De ha ezt el kell magyarázni, az baj. (no offense)

J4F-re minek klán?
toocha
Magyar just for fun klán van?

Magyar idõ szerint délután öt órától: lásd hétfõ reggel hétig.
Fellner
Biztos valami atom OP gyerekek.

Eagle16
Úgy tudom hogy 18:00-tól. (16:00 GMT)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

flashpointer
Mi idõnk szerint ma hánytól jár arany a gyõzelemért?

Ahham. Már korábban is nézegettem de nem esett le, hogy a slotra nem elég rábökni, hanem rá kell klikkelni 2x. Kicsit lámán érzem magam, de megszokja az ember hogy mindennap tanul valamit.
Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Az prémium gép úgyhogy máshogy nem lehet hozzá jutni csak ha kifizeted 😊

Matricákat a hangárban tudod rárakni a gépekre. Alul a kötelékedben lévõ gépeknél mindegyiknél van egy kis hangár ikon, na és azon belül majd lesz (bal-lent?) egy festõecset ikon az a matricázás.
Ha nincs prémium számlád aktiválva akkor csak kettõt enged felrakni erre készülj fel 😊
bocs, csak 700arany 😊)

Ez szép és tetszik is. Annyit áruljatok el lécci, hogy miképpen lehet hozzájutni ? Úgy vettem észre a 112 B-1 a prémium ágon van a tabellán, 750arany sasért. Ennyit tutkó nem költök rá. Van más mód elõcsalogatni ?
Egyelõre a kistesójával tudok repkedni, 112 B-0.

még egy kérdés.
A Decals-t hogyan lehet "használni" ? Ha jól sejtem ezek matricák.
Van már egy rakással. Hogyan lehet a gépekre rakni ?
thnx.

Csináltam nektek kis zenés bemutatót a He 112 B-1-rõl, indzsoj o7 He 112 B-1
Mer? Kik ezek?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Mikor ilyet látok úgy érzem nem nekem való ez a játék:
NM_Said_87
NM_SanycH_79
5 killre nekem mostanság valami 26k körüli xp-t adott, nem prémium géppel, FW, viszont a csík sem volt betelve. Szóval igen ez a reális, alul van értékelve fejlõdési szempontból a vadászat a bombázással szmben. Pénzt ad érte legalább normálisan.😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Na az egész tûrhetõ így 😄
Valóban, így akkor teljes a történet 😊
A prém gépeknek szokott lenni +100% xp rewardjuk, az a 20%-ot 40%-ra emeli, szóval kb felét kapod a csík betelése után is.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem is panaszkodok csak nagyobb visszaesésre számítottam 😊

Mondjuk ez kis szintû így nem olyan nagy a bonus rajta, nagyobb gépnél biztos szembetûnõbb a dolog
Csúnya lenne prém gép extra profit nélkül 😊
Még akkor is minimum a duplája mintha nem lenne prém gép.
Ergo megéri. És ugyebár a pénzt meg rendesen adja ami nem utolsó szempont 😄
Na úgy tûnik felezi a prém gépeknél az xp-t most 50et ad a felszállásért eddig 110 volt ha jól emlékszem.
Viszont a "jutalom" xp-re nincs hatással, az meg felnyomja azért szépen ha nyer a csapat.