War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forum.warthunder.com/index.php?/topic/35825-interview-with-pavel-kulikov-war-thunders-executive-producer/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ami gépeket használok azoknak vagy gyenge a gun-ja "kis typhoon" vagy kevés a lõszere "8-as spit" Wellington pedig lassú és gyenge. USA ágat nem kedvelem,nekem csalódás az f4f-ek.
Nem sokára meglesz a 11-12-es spit az jónak ígérkezik HB-ra. Meglátom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami igazán gáz, hogy általában úgy van, hogy hozzánk bejön 6 darab il2 és erre jön 2 corsair meg én a 4es hiennel. Odaát meg 6 109-es és 2 190 plusz néha valami bomber itt is ott is
Ez azért így elég hardcore mode jelenleg 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
annyit azért hozzéteszek,hogy úgy tudom kimagaslóan jó a cheat védelme ennek
Vadbill ha 1.27 ben már nyomtad biztos van HB géped. Hacsak nem migre vársz :-) ( 4 es szinttöl már simán lehet Hbra menni...söt lejjebb is van életképes)
Ha látok is, akkor lelövöm az S79-cel. <#mf1>#mf1>
Kérdés: Lehet azzal a 2 37mm-el alkotni,nem hiányoznak róla a bombák?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ráadásul egyedüli Cata voltam a pályán nem bombázott senki más tõlünk fõleg így csak arra kellett vigyázni ne lõjjenek szét. Asszem annál az ominózus rekordnál survivor is lettem a hero bomber mellett. Most 1 perc alatt levadásszák a Catát 😄
HB-ra nem járok, nincs rá alkalmas gépem, de hamarosan lesz 😉
A kedvenc és rekord tartó pályám Az Africa Canyon volt
Prém PBY Catalina val 53 földi cél volt a rekord meg volt 51,50, 49 es sorozat is. Most multkor Fjordon 29ig jutottam szóval megdönthetetlennek látszik a rekord.
Viszont tegnap döbbenten tapasztaltam, hogy HB-n a Berlin pályán van egy csomó harckocsi amit ki lehet lõni orosz/angol oldalról.
Visszafelé is mûködik? Ha a HE 111 el nem csak heavy tankot üldöznék hanem harckocsit van a másik oldalon vajon? 😄
Berlin suburbs viszont mostanában nem kedvelem, túl kapkodós, és egymás elõl szedjük ki a célokat 😞 Kicsit magasabbról ledobok valamire egy bombát mire leér, a célt már kilõtték, kibombázták 😄 múltkor is, 9 bombából 3 talált 2 mellé 4! mire leért már halott volt a cél 😄
Ott van minden ami egy bombernek ízlik.
Csata elején nem te választod ki milyen géppel mész?
Mikor gyerekek voltunk egy szem cseresznyéért felmásztunk egy szabadon lévõ fa tetejére, otthon közben volt 2-3 kg 😄
Nyertek, de senki nem lépett ki tõlünk elõtte.
Az ellenfél sorra kilpked 😄
T3ra jó most?
Én meg repkedtem egy jót a Miggel.
1 szer le is lõttek méghozzá nem is akárki 😄
PRO100_Chivas_
Egy T14es Fw dórával 1200méterrõl kikapott a gépembõl.
asszem svábokkal hamar meglesz a gold