War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unbalanced és lenne, ha pillanatok alatt felbombázná vki magát top gépekig. Még most is (1.29) el lehet jutni jetekig 10-12-es fighterekkel miután betelt az xp csíkjuk.
10bõl ha kétszer van olyan kör amikor normális vadászok vannak a csapatban.
Általában il 2-ket dobál be meg yak 9T hõsöket azokkal meg nem sokra megy a csapat 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De amíg 2-3 corsair jut 8-10 109,190-re addig az szopóág akárhogy nézi az ember 😊
P-51et meg csak akkor látok ha én hozom be..😊
Hiába adsz nekik F8F-et prémben, annyi lesz a különbség, hogy nem kell elszenvedniük magukat érte semeddig, megveszik agyba fõbe, aztán ugyanúgy vérpistiznek majd vele ezer méteren, és a csúnya gonosz OP németek õket is halomra lövik a prém gépeikben.
Láthattad, Coral bajtárs is megmondta, hogy jó az F4U, ha felmennek vele magasra. De nem mennek fel, szal hiába tök jó gép, ha hülyék vezetik õket..
Érzésre gyatrábban kúszik felfelé mint bármelyik corsair.
De az igazi gond a számokkal van ezért kéne valami jó kis prémium pack amcsi oldalra is vagy valami nagyobb szintû új gép mondjuk F8F 😊
Az F4U meg az USA FW. Ha lenne pont ugyanúgy használnám, mint a fókát.
Viszont a D verzió valóban fasza, egyszer felkergetett 12K-ig, ahol végre elfogyott a húzóereje, de lelõni nem tudtam. Az tud roppant bosszantó lenni, ha odafent meg megjelenik egy P51 a szinteden 😊) Vagy a késõbbiekben majd egy Mig3-as 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az igazi vadálag egyébként a Corsair D verziója, annak még erõsebb a motorja, fejlesztett motorral nagyon brutálisan húz.
Egy tárból 2db Bf 109, 1db Fw 190, ebbõl kettõ egyszerre esett rám amikor már a társaim elfogytak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd pedig jött a lejtmenet, vagy egyszerre húszan estek rám segítség meg sehol, vagy 1vs1 volt ugyan, de be kellett érnem az assist -al.

A pohár pedig ott telt be, amikor Koreában egy kiadós harc után egy nehezen manõverezhetõ géppel visszamentem javítani, egy idióta pedig parkolt a kifutó közepén. Örültem ha éppen vízszintbe tudtam hozni a gépet, nem hogy még egy faszt is kerülgetni. Miközben próbáltam kivédeni az ütközést földbe csapódtam, miután pedig szóvá tettem a dolgot, még a másiknak állt feljebb. Vissza is mentem Arcade -ba, nekem a szopás nem hiányzik.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Errõl a prém gépeknél XP csík resetrõl van már valami új infó? Elég viccesnek érzem, hogy prém gépeknél is visszaesik a bevétel az XP csíknál. Még viccesebbnek érzem, hogy a számtalan negatív visszajelzés ellenére még mindig nem változtattak ezen a marhaságon.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mindenesetre a golyókat szórta rendesen, a földi célok és a repcsik is fogytak.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
IL-2 23mm-ese spéci páncéltörõ lõsszerrel alig viszi ki a light tankot.
Gondolom a pillboxot is ki tudja valami szedni.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Pedig a pillbox nem az a fajta, amit egy eltévedt skuló vagy lezuhanó roncs kiütne. Ez szerintem hiba lehet.
Viszont, több repteres pályán az nem lehet, hogyha huzamosabb ideig foglalva van mind a 2-3 reptér elkezdenek pusztulni,a földi-vizes célok?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
FRB: joy (én ott még nem jártam).
Emancipate yourself from mental slavement!
Ki milyen joy-t ajánlana ha egyáltalán érdemes rá beruházni!Igazából tipusok érdekelnének ,mert még sosem volt,így elég nehéz dönteni (a saját tapasztalat érdekelne a legjobban)! Látom TrackIR-t is lehet alkalmazni .Jól alkalmazható a játékban? Vagy inkább maradjak az egérnél ,és viszlát? Nem vagyok a legnagyobb Fun-ja a játéknak ,de azért egy jót játszani mindíg jó 😉 Köszönöm a vélemyényeket !