War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.16. 19:16:21
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Miután kijavították, sok földi járműre, és végre tök jó map lett, az új patchel megint hozzányúltak Britain Dominationhoz. Most két irányból jönnek a tankok. Erre hiába van még 10 ellenséges jármű, mit ír ki? Hogy NINCS. Pedig de. Aki előbb kilövi a földi járműveket, az nyer, mert ha zéró után akarnád őket kilőni, NEM TUDOD, mert sérthetetlenné válnak, így az nyer, aki először lepörgette a számlálót, hiába van még földi egysége. Ja, és ha megvan a zéró, az összes ellen hopp, megáll a földön, és nincs tovább. 😄
A medve nem játék.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.15. 16:40:11
Szerk. A TU-2 56 ami még okozhat meglepetéseket, ha jól használja a tulaja.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.15. 12:45:45
A medve nem játék.
Amúgy a Yer-2 nem nehéz target, pár lövésből lelehet szedni főleg ha cannon is van a gépeden. A támadás kivitelezését hibáztad el valahol, feltételezem beálltál mögé.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.15. 02:51:29
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Yer2 vs ME-410 B6.
Ma 3x forudlt elő, belelövöm a tárkészletem kb 40%-at ég mindene, minden baja van, belémlő egyet a gunnere wing cut off. Utána elalszik az összes tűz, vígab repül tovább, lelövi az AAA, ki kapja a killt? Az AAA.3x egymás után. Mi a faszom ez a szar már? 50mm-es páncélja van?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.15. 00:51:57
Tehát nagyban függ a statodtól hogy hova rak téged a játék, én például az előző két napban folyamatosan nyertem AB -ban, ma meg alig, bár a vereség sorozat nálam nagyon rövid szokott lenni. RB -ben meg majdnem 80% -os win ratio -m van, sokszor kerülök jó team -be de egyedül is leverem akár a fél enemy team -et ha nem baszom el a forgatókönyvet.
Persze ezzel sokan nem értenek egyet, a Gaijin se ismeri el, ám én se most jöttem le a falvédőről így nem kis rálátásom van. Olyan random nincs hogy egy ideig folyamatosan nyersz utána meg csak veszítesz.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 20:41:29
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nagyon kicsi a hajlandóság a fejlesztők részéről hogy ezt kikalapálják.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 02:55:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez meg valami bosszúálló gyökér volt, jött utánam át az egész csatatéren de kicsit benézte a súlycsoportját az ürge.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.13. 22:00:42
Tippeket elfogadnék 😊
I Airman...
Yakok, i-185 aztán LA?
Luciferkee: a legjobb ág a yakovlev ág, egészen t4 -ig, aztán az i-185 (nagyon pontos), és a lavochkin ág, mert ott a végén a la-15, semmi képpen se fejleszd ki a yakovlev jeteket, nagy hiba volt részemről.. 😞
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2014.10.13. 15:09:21
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A medve nem játék.
Nekem egyedül sikerélményem a p-47-el van, pedig a számok szerint nem climbel jól, és szarul fordul, még valahogy csak ezzel vagyok képes killeket generálni.
BF, FW, ME410 vonalat akárhogy eröltetem nem akar sosem semmi összejönni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.12. 22:03:48
Eleinte én is ezt játszogattam, csak aztán mindig belementem az üldözéses harcokba..naívan azt gondoltam egy vadász géppel ez lenne az alap😄
ME-410-el üldöztem, ha nemkapott hátulról, legalább 100 db 20mm lőszert a seggébe, akkor egyet sem. SEmmi baja nemlett, természetesen mögémkerült, 1 azaz 1 lövéssel pilot knocked out lettem.

A medve nem játék.
Szerk. Na harmadjára sikerült.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.12. 15:47:46
A medve nem játék.
Még realisztikusba is túl hamar halok ahhoz, hogy megérje oda bemennem.
Én kb csak arcade szinten szeretnék úgy átlagosan 1k pontokkal kiszállni a meccsekből a pénz miatt.
Ahhoz meg kb 4-5 kill minimum kellene.
Ha lenne mondjuk még 2 olyan gép mint az fw190a-4 akkor talán nem is lenne olyan lehetetlen nekem, de így a 3.3 br szinteken nincs még egy olyan erős fegyverzetű cucc.:S
Illetve a dornier ott van, de azt végképp képtelen vagyok irányítani😄