War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AIexx
most egy nem ide tartozó kérdés: A szovjet La-11 miben volt jobb a La-9 -nél? Elvileg a továbbfejlesztése, mégis lassabb, roszabb az emelkedése (sokkal), gyengébb a fegyverzete is, nehezebb is, és max. magassága is kisebb.. akkor ez hogy is van? :S
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.16. 19:16:21
a.carkey
Ma USÁkokkal 3 meccsből 29 (7+10+12) gép T5ben csak jetekkel, és ma még NEM TUDTAM nyerni, pedig mentem GINesekkel, GODosokkal és sok-sok 4444el egy csapatban, de mind buktuk. Van ez így. Majd megduplázza gondolom ahogy szokta az 1 killemet valami pacific mapen ...

A medve nem játék.

a.carkey
A másik, hogy ha levágsz 3 800 kilós bombát, nem nyírod ki a bázist, viszont ha ledobsz 2 4k fontosat, akkor igen. Eddig fordítva volt. Ehhez is szépen hozzányúltak. 4x2k lbs B17el eddig elég volt egy pillboxra és egy bázisra, de most csak bázis. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy ezek a barom orosz készítők mekkora idióták!

Miután kijavították, sok földi járműre, és végre tök jó map lett, az új patchel megint hozzányúltak Britain Dominationhoz. Most két irányból jönnek a tankok. Erre hiába van még 10 ellenséges jármű, mit ír ki? Hogy NINCS. Pedig de. Aki előbb kilövi a földi járműveket, az nyer, mert ha zéró után akarnád őket kilőni, NEM TUDOD, mert sérthetetlenné válnak, így az nyer, aki először lepörgette a számlálót, hiába van még földi egysége. Ja, és ha megvan a zéró, az összes ellen hopp, megáll a földön, és nincs tovább. 😄

A medve nem játék.

XP-50-ről vélemények? Papíron jónak tűnik.
Overburner
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy 5 meccsből 5 lose? 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

AIexx
azért mennek rád mindig mert a neved alatti Ace felirat az egy olyan felirat, ha valaki meglátja, vérengző pitbull -ként támad rá, ha beledöglik is.. én speciel ha Superiort, Ace-t látok, már kapom is lefele.. ez együtt jár a feliratért.. meg én a Superiort használom, mert jó érzés felsőbbrendűnek lenni.. 😄 ennyi a történet..
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.15. 16:40:11
a.carkey
Bombázót felülről vagy oldalról/alulról támadunk. Ez szerintem alapszabály. Olyankor nincs olyan, hogy ő csak ég. Szétesik egy vagy max. két lövésből. Az egyik Yernek (a legutolsó) van értelmes védelme, de az meg csak felülről hatásos. Rajta kívül a B-24, B-17ek, G8N1 erős a védelme mindenhonnan, ill az új ruszki csoda okozhat még meglepetéseket ameddig nem finomítják. A többinél 1xűen nem tudom elképzelni, hogy T3top, T4+ géppel bajod lehetne.

Szerk. A TU-2 56 ami még okozhat meglepetéseket, ha jól használja a tulaja.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.15. 12:45:45

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem Ő nem bomberrel ment. 😊

A medve nem játék.

Ha bomberrel mentél, akkor ne csodálkozz, ha rád ragadnak. Nálam pl. a yer-2-k kiemelt célpontok, rohadt szemét csaló egy gép, igyekszem minél előbb eltenni láb alól. Szerencsére a 4 mk108-ast nem nagyon bírja.

Rev Hard
Engem kb fél órája betalált egy 3 -as squad, valószínűleg már a játék elején megbeszélhették hogy engem fognak támadni mert ahogy feltűntek már jöttek is felém illetve követtek, menekülésre kellett kényszerülnöm. Utána keringett felettem a fasz és a két golyója azt lesve mikor érdemes megtámadni, az egyik ki is fogta azt a pillanatot amikor nem őket figyeltem hanem éppen a chatre írtam, elküldtem az üzenetet a következő pillanatban meg kakukk. Biztos megismertek, esetleg volt valami rossz emlékük velem kapcsolatban amin 23+2 ezer kill után nem csodálkozok ha felismernek. Jól fölkúrtam magam én is azt kiléptem a faszomba, amióta játszok már számos dolog miatt abbahagyhattam volna a játékot, de kell egy önkontroll, esetleg félre kell rakni egy időre azt ennyi.

Amúgy a Yer-2 nem nehéz target, pár lövésből lelehet szedni főleg ha cannon is van a gépeden. A támadás kivitelezését hibáztad el valahol, feltételezem beálltál mögé.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.15. 02:51:29

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Uninstalled.

Yer2 vs ME-410 B6.

Ma 3x forudlt elő, belelövöm a tárkészletem kb 40%-at ég mindene, minden baja van, belémlő egyet a gunnere wing cut off. Utána elalszik az összes tűz, vígab repül tovább, lelövi az AAA, ki kapja a killt? Az AAA.3x egymás után. Mi a faszom ez a szar már? 50mm-es páncélja van?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.15. 00:51:57
Rev Hard
Ez azért van mert az un. match maker nem random rakja az embereket csatába, hanem a statjuk alapján valamilyen szinten válogatja őket. Amennyire én észrevettem az egyik csapatban mindig többségben vannak a noob -ok, a másikban pedig akik valamennyire tudják hogy mi a dolguk, aminek pedig az az eredménye hogy az egyik team mindig durván elveri a másikat. Ritkán van az hogy valamennyire kiegyenlítettek az erőviszonyok, illetve ha a szar team -ben van egy-egy pro player vagy squad akkor ők tudnak kompenzálni RB -ben illetve SB -ben.

Tehát nagyban függ a statodtól hogy hova rak téged a játék, én például az előző két napban folyamatosan nyertem AB -ban, ma meg alig, bár a vereség sorozat nálam nagyon rövid szokott lenni. RB -ben meg majdnem 80% -os win ratio -m van, sokszor kerülök jó team -be de egyedül is leverem akár a fél enemy team -et ha nem baszom el a forgatókönyvet.

Persze ezzel sokan nem értenek egyet, a Gaijin se ismeri el, ám én se most jöttem le a falvédőről így nem kis rálátásom van. Olyan random nincs hogy egy ideig folyamatosan nyersz utána meg csak veszítesz.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 20:41:29

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Eagle16
Érdekes, ha én megyek németek ellen akkor úgy elvernek hogy alig vesztenek gépet, ha én megyek az Fw-190-el akkor hatodjára se tudom leduplázni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az Il-28 mehet szépen Sabre-k közé, alig nevetséges ám 6,7-nek...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Torzonborz
No para SB-n is megvannak az UFO jelenségek . 😞
Nagyon kicsi a hajlandóság a fejlesztők részéről hogy ezt kikalapálják.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mabbak
400 km/h körül haladtam Bearcattal 6km magasan, A8 a maga csilliónyi gunjával 3km-t olyan szépen emelkedett miközben elhaladt alattam szemből és merőlegesen rám húzta, hogy csuhaj. 600 méterről meg is sorozott és még a golyókat is láttam amik elrepkedtek kicsivel mögöttem, el nem talált ugyan, de akkor is... (R😎
Rev Hard
Pár mai finomság. Zero kézifékes forduló, utána még utol is ért volna azt nekem kellett menekülésre vennem a figurát. (Én még azért növelném egy kicsit a javítási költségét.) Egy Yak-9T rám emelkedett instant 3km -t úgy hogy köpni nyelni nem tudtam, nos ez a gép erre kurvára nem képes mert gyorsan veszít az energiájából, tudom mert használtam én is jó ideig bár kitudja az új patch -el mit babráltak. A hab a tortán pedig egy Yak-7B volt, végjátékban lezuhantam kb 6km magasról hogy kinyírjak egy földön kóválygó bombázót, gondoltam majd szépen tovaszállok a sebességi fölényemmel. Hát az a War Thunderben nem így van kisbarátom, úgy beállt a nyomorék a picsámba mint egy szög pedig lent kóválygott valahol ő is. Két éve játszok lassan de a törvényszerűtlenségeket amit a fejlesztők generálnak az UFO gépeikkel (AB / R😎 valahogy még a mai napig tanulom.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.14. 02:55:56

Rev Hard
Itt egy tutorial azoknak akik nem tudják mit csináljanak ha rájuk tapadt valaki, gyakorlatilag ugyanazt mutattam be kétféleképpen, ezenkívül van még többféle manőver is de én leginkább ezt alkalmazom kényszerhelyzetben (AB / R😎. Nem árt azért hozzá valami gépismeret mert rosszabb helyzetbe is hozhatod magad, persze ha olyan akadt rád aki le is gyorsul és ki is fordul akkor baszhatod ha nincs segítség, de ezt nyilván érdemes megelőzni. A legelső szituáció előzménye hogy sikerült elbasznom egy támadást azt rám állt a fél enemy team, szerencsémre volt aki elterelje a többi figyelmét.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez meg valami bosszúálló gyökér volt, jött utánam át az egész csatatéren de kicsit benézte a súlycsoportját az ürge.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.10.13. 22:00:42

Majd olvasd végig az üzeneteket..

Rev Hard
Benyalta a fagyit 1.4km -ről, jó volt nézni olyan szépen úszott a levegőben. <#smile>

AIexx
ki mondta, hogy fordulóharcozni kell velük? nem remegnek, ha lágyan fordulsz, szép egyenletesen nyomod a page down -ot, és ha valaki szembe jön 1-2 katt, és critical hit.. ennyi, ma az fw 190 a5/u2 -vel realistic -ba mentem 12 csatát, és 25 repülőt szedtem le, ami nemrossz szerintem.. amivel ilyen könnyen játszok még az a d9, meg a szovjet p63-a10, realistic -et mondom!!!
Német gépek alkalmatlanok fordulásra...

Továbbá amikor BF-ekkel fordulok akárhogy csinálom elkezd remegni mint az állat.
Német ágon csak a P47D áll valahogy kézre, a többi nem nagyon tűnik jónak. FW-nek van tűzereje, de fordulása emelkedése aránylag közepes, BF sorozat pedig hmm mintha semmi tűzerejük nem lenne?!

Tippeket elfogadnék 😊
csak a la-9 az a gép, amivel nagyon nemtudok játszani, a yak 9p -vel meg brutálisan.. az i-185 -el (m71) 10 kill 0 halál.. ha vigyázok magamra, és a gépre, head on -ba optimális, szint ugy la-7, fw -t simán leszeded, ha jól célzol.. 😉 de ha rám hallgatsz, németeket húzod.. 😄

I Airman...

Köszi a választ, és hogy harcolsz ezekkel a gépekkel?

Yakok, i-185 aztán LA?
AIexx
márpedig a la-15 3x23mm szór 9kg -ot 1mp alatt (ólmot), míg a sabre 4x20mm 10kg.. tehát a kalbier/gyorsaság -ba a la-15 sokkal jobb.. és szinte egymás mellett van a 3 ágyú, durva, ahogy lő, pontos, és csak szórja és szórja és szórja.. 😄

Luciferkee: a legjobb ág a yakovlev ág, egészen t4 -ig, aztán az i-185 (nagyon pontos), és a lavochkin ág, mert ott a végén a la-15, semmi képpen se fejleszd ki a yakovlev jeteket, nagy hiba volt részemről.. 😞
Orosz oldalon melyek a jó gépek? A jó irány? Hogy harcolsz velük?
a.carkey
Fullosan (elit) most már lazán átlag négy van ha nem rohanok. Ha rohanok csak kettő. De assist is van vele ált. ue. Nem tudom milyen jeted van, a LA-15 szerintem nem egy szuper gép, de BR.8.3 felett nagyon durva a repkedés T5ben. Olyan aimbot gyanús ukrán-orosz-fehérorosz csávók repkednek minden meccsen gépenként 1k repüléssel és 10x ennyi killel, hogy kezdetben az egy-kettő/kör is sok volt. Aztán megismerted őket, és a helyzet változott. Hidd el nekem. Az ágyúja és repülési értékei miatt remek gép. Ennyire pontos és gyors cannon szerintem semmin sincs.

A medve nem játék.

válassz olyan irányításmódot ahol nincs instructor és állítsd a rudder-re ha engedi
AIexx
csak akkor lenne az ha átlagba 3-nál több gépet szednél le vele meccsenként (A😎, és RB -be is min 2-őt.. ha már topjetet akarsz akkor szerintem a la-15 a legjobb, az az nr-23 gépágyú brutális, teljesen más az a 23-as, és ami az la-9 -en van 23-as.. (ns-23)
mabbak
Van egy Mad Catz R.A.T. 7 egerem, ezen van egy plusz görgő kb. hüvelykujjnál. Mit kellene és, hogy beállítanom, hogy a repülőt forgatni tudjam a hosszanti tengelye körül? Ergo dugóhúzóba vihessem vele.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2014.10.13. 15:09:21
DasIsFuck
Akkor berakhattak volna több változatot is, mondjuk amin van 4db ágyú😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Pedig de.

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem a V3 csak kettővel bírt. Ahogy az Aradoból is volt felfegyverzett és fegyverzet nélküli típus is.

A medve nem játék.

DasIsFuck
Egyébként wikin azt írják, hogy a horten-en 4db 30mm-es ágyú volt, a játékba viszont csak 2db-van, miért?

DasIsFuck
Jó nálam a sikerélmény az kb azt jelenti, hogy már legalább 2-3 gépet le tudok meccsenként lőni,ha olyan kedvébe van a 20mm-es fegyverzetem és van, hogy többször túl élem a szitut mikor rámakaszkodik egy támadásom után egy spitfire vagy vmi csúnya gép😄

Videó link pls? 😊

Nekem egyedül sikerélményem a p-47-el van, pedig a számok szerint nem climbel jól, és szarul fordul, még valahogy csak ezzel vagyok képes killeket generálni.

BF, FW, ME410 vonalat akárhogy eröltetem nem akar sosem semmi összejönni.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.12. 22:03:48
DasIsFuck
Néztem videót youtubon már a dologról és így azért drasztikusan megnőtt a siker élményem a géppel😊
Eleinte én is ezt játszogattam, csak aztán mindig belementem az üldözéses harcokba..naívan azt gondoltam egy vadász géppel ez lenne az alap😄

Ma megtaláltam az első igazi haxort, Major_major néven egy spitfireben.

ME-410-el üldöztem, ha nemkapott hátulról, legalább 100 db 20mm lőszert a seggébe, akkor egyet sem. SEmmi baja nemlett, természetesen mögémkerült, 1 azaz 1 lövéssel pilot knocked out lettem.
AIexx
közelse a legjobb.. hatékonyságra tuti nem..
a.carkey
Kész. Csak megcsináltam ma. Fullos a játék legjobb gépe.

A medve nem játék.

AIexx
ez de jó lenne.. 😄
a.carkey
Ti be tudtok lépni?

Szerk. Na harmadjára sikerült.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.12. 15:47:46

A medve nem játék.

Néha napján, ha arcadet megyek, ott a BnZ nagyon bejön. Playerek 90%-a 1000m alatt turnfightol. Kinézel magadnak egyet, boom rá, megölöd, vissza Zoom.
DasIsFuck
Én csak szeretném nagyobb százalékba túlélni az ellenséges repülőkkel való találkozást, semmi mástXD

Arcadba ne akarj műrepülni.Nincs normális fm..stb.A dodó meg jó a sorba Van rajta nêmi bomba + tűzerő.
DasIsFuck
Szimulátor esélytelen nálam😄
Még realisztikusba is túl hamar halok ahhoz, hogy megérje oda bemennem.

Én kb csak arcade szinten szeretnék úgy átlagosan 1k pontokkal kiszállni a meccsekből a pénz miatt.
Ahhoz meg kb 4-5 kill minimum kellene.
Ha lenne mondjuk még 2 olyan gép mint az fw190a-4 akkor talán nem is lenne olyan lehetetlen nekem, de így a 3.3 br szinteken nincs még egy olyan erős fegyverzetű cucc.:S
Illetve a dornier ott van, de azt végképp képtelen vagyok irányítani😄