War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fejlesztõk egyik kapitális hibát követik el a másik után, és hónapikig nem jönnek rá, hiába mondja nekik a community.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egy szóval jelenleg nem elvárható, hogy együtt menjenek. Én amúgy akkor se támadom meg õket ha egyedül vannak, annál sajnos sokkal többet lehet veszteni mint nyerni egy benyelt crittel 😊 Van rá sok kamikáze úgyis.
Ezért jobb a HB, ott a csata kezdete után 3-4 perccel már nem nagyon van nekik, ritkán kell félni tõlük, míg árkádban egy reload aztán újra szörnyû bestiákká válnak.
Hajók ellen van még a "pattintott" dobás, azaz lemész 30m körülre, és felrántáskor oldasz. Emiatt a bomba kacsázni fog a vizen, jó esetben el is pattog a hajóig, ahol közvetlen mellette fog robbanni. Ehhez viszont kell 3-5mp-s késleltetést állítani, különben alattad fog robbanni 😊
Ha légvédelem akkor pontosan a "célkeresztben" ha tank akkor kicsit eléje.
A hajókkal nem nagyon boldogulok. Ti hogy csináljátok ?
Hajó hosszanti tengelyérõl támadtok célkeresztben szór ami van, vagy éppen ellenkezõleg, a hosszanti tengelyével merõleges támadás, hogy a bomba esetleg az oldalát találja el ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Az enyémek lõnek," általában hit, ritkán critical hit,elvétve kill" jelezve át kell venni. 😄
A probléma az hogy max.-ra húzva sem ügyesebbek semmivel sem, mint alapon.
Legalábbis én így vettem észre.
Ha van még 5-10mp a bomba dobásig, akkor is átveszem a lövészt,és hagyom a célt, mert ha nem ,jön az az idegesítõ momentum, hogy épp dobnám, mikor ketté szakad a gép.
Nem akarjátok elárulni, hogy lehet minden kis bombával telibe találni egu tankot? én csak 250el merek dobálózni Berlinben, de már nagyon meg kellene tanulnom bombával is célozni, nemcsak lõszerrel 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Lucasfilm Ltd. megint szépet alkotott ,)
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A láthatóságot jól felnyomtam mégis jönnek értem 7-8 km-rõl, a felhõk fölé.
a látótávolság is azonosnak tûnik alap és 50% fölé tolt legénységgel.
Töltésidõ : rátoltam 1500-at a tamponra 8mp volt eddig, most is annyi
g-tolarens, vitality 75% felett még mindig feketében fordulok mint kezdetben.
Bomber lövészek max. szerintem akkor lõnek le valakit ha beleszalad, mint mikor még alapon voltak.
Van ezeknek értelme?
Szeretem én a német hÁditekknikát, de már mással nem is lehet gyõzni?
Az árkád teljesen kaotikussá vált, sehonnan elõkerülõ gépek, még az eddiginél is röhejesebb damage model: rám néznek, már szétesek! Még HB is toleránsabb a sebzéssel szemben, és ott legalább érvényesül az adott gép rep. karaktere...
Szóval nem tudom, ennyire nem lehetek béna!
Amúgy az utóbbi idõben prem acc.-os HB-n voltam, mert jött a $. Gondoltam visszanézek árkádba, a felhõtlen bohoockodásba, erre ez fogad.<#help>#help>
Kár, hogy ritkán hagyják dolgozni az embert..
Más: Fáradt voltam este, szóval HB-n nem akartam rontani a levegõt, bevittem a fókát árkádba (sic). Hát ott se csak lúzerek repkednek, ott se hagyják operálni az embert kedve szerint, pár mókus mindig felmászik csesztetni 😊 Persze a bokszolók nyilván lent vannak, de szar úgy szemezni közülük, hogy oda kell figyelni a túloldali BnZ emberekre is. Szal inkább lefekszek, már a pedofília se a régi 😊))
http://goo.gl/maps/dbbtQ
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Lelõttek, rakom a másik gépet, 3-4 másodperc 2 vadász oldalról már be is támadt. bimm bumm lelõttek. rakom a következõt, már óvatosan, figyeltem nagyon, ahogy beléptem megláttam ua. a párost, már fordultam is feléjük, de csak mögém tudtak jönni, bim-bum kész.
Ráálltak a teleport pontra, legalábbis a közelébe.
Ezt még reportolni sem lehet, elküldesz egy képet amin lelõnek, és? hol mikor azt már nem tudod bizonyítani.
-kilépünk a csata elején
-ha valaki mögénk jönn direkt földhöz vágjuk a gépet vagy kilépünk
Ez mind azért van mert a játékos bázis rinya király nullinger szarháziakból áll 90%-ban.Ha nincs Dora vagy Saber akkor kicsi lesz az E-pénisz egyébként marha nagy az arc.900 ezer történész és szakértõ repül itt aki mind tudja hogy milyenek kéne lenni az FM-nek és errõl papol egész nap a fórumon közben meg az instructor ott figyel a sarokban.😊
Azonos képességû játékosokra gondolok!
Az hogy coral tudott vele eredményes lenni, ahhoz annyit tennék hozzá, õ buffalo-al is kaszálta õket 😄
Freeze detected. <8111000A>8111000A> típusú hibával?
az utóbbi pár napban egy rakás ilyet kapok.. marha jó kis dolog lefagy az egész a retekbe 10 mp múlva kidobja ezt a hibaablakot addig meg a háttérben ugye megy tovább a géped.. ha épp rázuhansz valakire akkor szopás..😊
ha meg leokézod a hibaablakot bezár mindent és elküldi a reportot
most épp ezt sikerült eldobni emiatt..azt a tetves Yak 9T-t üldöztem és már rendesen kilyuggattam elõtte erre lefagy és hallom a becsapódást
Spoiler (katt a megjelenítéshez)