War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ki-61-b-vel egy karikában lelõttem egy wellingtont, egy A-20-ast, meg egy Ju-88-at. Állati mákom volt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mirõl beszélünk ? <#smile>#smile>
Positive Mental Attitude
ha nagy a gáz bizony be kell huppanni a gunner ülésbe úgy jobban lehet az ellenfél gépeit szedegetni
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Lényeg a lényeg én ajánlom az amerikai gépeket kezdõknek is, egyetlen dolgot érdemes megtanulni, hogy HB -n az Airacobra -val ne szállj harcba egy német vadásszal. Ettõl függetlenül a legtöbb gépük egy kis gyakorlás után nagyon jól irányítható, a lõszert pedig úgy szórod ahogy kedved tartja. Az angolokat osztom, de hogy a Japán emelt szint lenne azzal megint vitatkoznék, ugyan is aki megtanulja kihasználni a fordulékonyságukat, annak gyakorlatilag nem lesz ellenfele. A törékenységük pedig mit számít, ha nincs ember a talpán aki eltalál ?
Persze csak arcadeban tolom, de nem panaszkodok végül is. Egy-egy meccsen 2-6 gépet szedek le bármely nemzettel a kettõ közül.
Az SBD-3 nekem nagyon be jön, jobban tetszik mint a D3A2 Val. P-40-l meg 2500-3000 méteren bombázókra támadok, hatásos a 6x 0.50-es géppuska. Vadászok ellen meg magasról lecsapok, megszórom õket, aztán uzsgyi vissza 1000-2000 méterre, így kevesebbszer lõnek le.
Japán gépeket persze savazza mindenki rendesen. Én is azért húzom õket mint, Amaymon. Egyszerûen szeretem õket, már Pacific Fightersben is rongyá játszottam õket. Meghát a feeling, hogy szinte bárkit körberepülsz 4-500 méteren Ki-43-al. És a Ki-61 se rossz mert elég gyors és jól is fordulózik(szerintem). Viszont a sérülés tûrésük katasztrófális.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/35987-messzer-highlight-reel/
MA azt vettem észre egy 454kg-os bomba nem visz ki egy szaros destroyert, ami eddig sima ügy volt 😄
B-25j is szar lett ami még jó volt eddig. a vadászok meg, hagyjuk.
Nem nagyon izgat mennyi benne a perspektíva, ha egy adott gépet kedvelek. Nem azért játszom, hogy kihúzzak egy nemzetet, bár nem hátrány. Ki tudja milyen gépet tesznek majd be amihez kell a lvl req.
Jeteket pedig kifejezetten nem tartom ebbe a játékba valónak. Szimpla E-Peen 😊
Nem lehet jobb az AI soha csak akkor, ha úgy paraméterezik a játékot, hogy néhány hit 100% találat. Az nem lenne fair, mert akkor értelmetlen lenne manõverezgetni. A gép pedig nem tudja hatékonyan kiszámolni hol leszel azon idõ alatt amíg a lövedék úton van. Elõrelátni jó százalékkal csak ember képes. Kivéve ha nyílegyenesen megy a célgép, vagy épp beleszalad amibe nem kellene.
A hellcat a legjobb gép szerintem arcade-be az összes nemzet küzöl, két 500kilós bomba, 6 rakéta, és vadászként is jók a képességei.
Meg jópofa a géppuska hangja is :]
Csak ne jöjjenek fel vadászok, amik az utóbbi idõben egyre gyakrabban és egyre többen jönnek. 😄
Egész hangulatos kis játék, csak a japán papír sárkányokon repülni néha mazoista érzés 😄