War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
2 hónapos napi bejelentkezõs jutalom után melyik a következõ? Vagy már kivették?

Emancipate yourself from mental slavement!

Néha nem lehet elkerülni, mikor 300 méteren mindenki keresztül repked a másik lövedékein.
Ki-61-b-vel egy karikában lelõttem egy wellingtont, egy A-20-ast, meg egy Ju-88-at. Állati mákom volt.
Coral Springs
Lehet hogy véletlenül eltaláltad egy társad, és az pont végzetes sérülés volt, te meg nem vetted észre a nagy lövöldözésben a kiírást. Például sérült vezérsíkkal is percekig lehet még repülni, elõfordulhat hogy az illetõ ennyi ideig próbált korrigálni mielõtt katapultált vagy lezuhant.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

De van hogy ellenséges gépet lõsz le mégis frendly nek írja pedig elõtte pl percekig nem lõttél gépet amire ráfoghatná a rendszer...
Coral Springs
Ha ezt kivennék, akkor még nagyon sok dolgot ki kéne venni, mert "úgy lenne" fair. Ennyire árkádosítani pedig nem kéne. Lõjél tudatosan.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Errõl van ám szó. Amíg a világháborúban lézeres automata technikák híján a kötelékben repülés jelentette az életveszélyt a leselkedõ vadászokra, addig itt a játékban akár már egy darab komolyabb bomber életveszélyt jelenthet. Talán még egy B-52 "faroklövésze" is megirigyelne néhány dolgot.

Mirõl beszélünk ? <#smile>

f24sg
A G-tolerance másik kiemelt hatása, hogy "mouse aim" módban pontosabban fordul a gép. (leírás szerint)
Szerintem a g-tolerance, abban testesül meg, hogy hamarabb jön vissza a látás egy-egy terhelõbb fordulásnál. Lényegtelen, hogy 600nál vagy 300nál rántassz bele a 6-9G-be ugyanúgy kiszáll a vér, csak hamarabb jön vissza véleményem szerint.

Positive Mental Attitude

jaja a lövészek minor segitséget adnak ne gondolja azt senki,hogy majd faszán leszednek minden vadászt amig te bombázgatsz😛
ha nagy a gáz bizony be kell huppanni a gunner ülésbe úgy jobban lehet az ellenfél gépeit szedegetni

a skillek is bugosak 70-es G toleranciával 500 nél feketedik a kép HB ban....a visibility meg tsai is gyíkul mûküdnek....

De azért ezt a baráti tüzet igazán kivehetnék a játékból. Olyan jó mikor meglövöd véletlen a társad, az meg átesik, a -4000 kreditet meg számlázzák neked....
Coral Springs
Ezzel szintén vitatkoznék, én pont hogy az ellenkezõjét tapasztaltam. A bombázóknak kialakított crew -ben anno aranyból felfejlesztettem a lövészek számát mert fontos, majd a többit bombázásból befolyt pontokból termeltem ki. Ám a PBY-5A -nak megvoltak a maga korlátai, fõleg hogy soha sem a saját szintjén használtam, így a fejlesztés is lassan történt. Miután kimaxoltam, az A-20G Havoc -ot kezdtem el használni, eredményessége révén pedig több pont is folyt be. Kifejlesztettem szinte teljesen a lövészek pontosságát, tûzerejét, és itt még hozzáteszem hogy nagyon fontos a lövészek tûrõképességét is(!) fejleszteni a G erõkkel szemben. Ezek után egyre inkább azt vettem észre, hogy sokkal több kill -t hoznak össze a lövészek mint korábban. Historical -ban pedig ez a dolog talán jobban számíthat, a pro bomber -ek errõl talán többet tudnának mesélni, akiknél az összesítésben ott figyel a kill is. Ennek ellenére azt tudom mondani, hogy felesleges a lövészektõl nagyvonalú dolgokat elvárni, fõleg ha az ellenség taktikázik.

Nem. Érezhetõen fogynak a skill pontjaid. Irányozz inkább sk. Hatékonyabb
mabbak
Érdemes rámenni bombázókon a gunnerökre? Van vmi érezhetõ különbség ha több a szkilles gunner?
A Do217-esé pl zöldet meg pirosat is lõ. Tiszta nemzeti színek 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

flashpointer
Nahát a bombázó lövészei színes lövedékeket lõttek, ilyet se láttam még, valami fullos legénység volt?

Coral Springs
Ezzel én nem értek egyet, ez max a te egyéni negatív tapasztalatod. Az "egyetlen" nehézséget abból kifolyólag találtam, hogy tegnap a fejembe ötlött, ha már fan -ja vagyok az orosz kezdõ gépeknek, akkor ki kéne maxolni az amerikai társaikat is. Faszán bedobott a játék nálamnál akár 9-10 szinttel magasabb gépek ellen, azt kezdjél valamit a 7mm -es géppuskáddal. Valamit sikerült azért alkotnom, mert jött a Balancer meg a Punisher felváltva, de ezt tudjuk be az ellenség bevállalt hülyeségeinek. Vicces volt ám amikor például kiírta a játék, XYZ (Beaufighter) shot down by SnakeF66 (P-26). Elkezdtem lõni a csávót, az meg csinált egy olyan dugóhúzót hogy földbe csapódott.

Lényeg a lényeg én ajánlom az amerikai gépeket kezdõknek is, egyetlen dolgot érdemes megtanulni, hogy HB -n az Airacobra -val ne szállj harcba egy német vadásszal. Ettõl függetlenül a legtöbb gépük egy kis gyakorlás után nagyon jól irányítható, a lõszert pedig úgy szórod ahogy kedved tartja. Az angolokat osztom, de hogy a Japán emelt szint lenne azzal megint vitatkoznék, ugyan is aki megtanulja kihasználni a fordulékonyságukat, annak gyakorlatilag nem lesz ellenfele. A törékenységük pedig mit számít, ha nincs ember a talpán aki eltalál ?

A bombák sebzését teljesen kinyírták 1.29-ben, azóta esik meg hogy nem viszi ki néha az 500kg-os bomba a destroyert. Ami vicces, mert az 500-as a második legnagyobb bomba a játékban, a destroyer meg a legkisebb hadihajó.

http://warthunder.com/en/news/153/current/
A játékot pont japánnal meg amcsival kezdtem 😄
Persze csak arcadeban tolom, de nem panaszkodok végül is. Egy-egy meccsen 2-6 gépet szedek le bármely nemzettel a kettõ közül.
Az SBD-3 nekem nagyon be jön, jobban tetszik mint a D3A2 Val. P-40-l meg 2500-3000 méteren bombázókra támadok, hatásos a 6x 0.50-es géppuska. Vadászok ellen meg magasról lecsapok, megszórom õket, aztán uzsgyi vissza 1000-2000 méterre, így kevesebbszer lõnek le.
Japán gépeket persze savazza mindenki rendesen. Én is azért húzom õket mint, Amaymon. Egyszerûen szeretem õket, már Pacific Fightersben is rongyá játszottam õket. Meghát a feeling, hogy szinte bárkit körberepülsz 4-500 méteren Ki-43-al. És a Ki-61 se rossz mert elég gyors és jól is fordulózik(szerintem). Viszont a sérülés tûrésük katasztrófális.
De a legjobb 300ról. Szépen kidobálsz egy sort hagy örüljenek azt pá 😄
bakki ez az f6f geccijó kis gép!

Amíg betöltésre vársz...némi messzer
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/35987-messzer-highlight-reel/
Csináld inkább orosszal,vagy némettel, igaza van Gábornak. Az US nagyon pro, a p-40 után kezdõdnek az igazi problémák.
A kedvenc gépem volt, igaz fordulásban nem igen lehet vele lõni, marha erõs a tûzereje! Persze ha azóta nem faragtak azon is.
De azt megtudná valaki mondani miért még mindig az USA gépeket nerfelik?
MA azt vettem észre egy 454kg-os bomba nem visz ki egy szaros destroyert, ami eddig sima ügy volt 😄
B-25j is szar lett ami még jó volt eddig. a vadászok meg, hagyjuk.
Vedd majd meg hozzá a jobb motort, az sokat javít rajta, egy állat lesz a tierjében 😊

Amcsi nemzet az nem kezdõknek való. Orosszal érdemes kezdeni, némettel folytatni. Az amcsi, angol, japán pedig már az emelt szint. 😄

"Más kérdés, hogy ki és minek húzna Japánt? Alig van gépük, semmi perpektíva nincs benne. Miért múlatná az idõt velük valaki, a 4 percig repülni tudó Shushui-ért? Idõpocsékolás."

Nem nagyon izgat mennyi benne a perspektíva, ha egy adott gépet kedvelek. Nem azért játszom, hogy kihúzzak egy nemzetet, bár nem hátrány. Ki tudja milyen gépet tesznek majd be amihez kell a lvl req.

Jeteket pedig kifejezetten nem tartom ebbe a játékba valónak. Szimpla E-Peen 😊
"A probléma az hogy max.-ra húzva sem ügyesebbek semmivel sem, mint alapon."

Nem lehet jobb az AI soha csak akkor, ha úgy paraméterezik a játékot, hogy néhány hit 100% találat. Az nem lenne fair, mert akkor értelmetlen lenne manõverezgetni. A gép pedig nem tudja hatékonyan kiszámolni hol leszel azon idõ alatt amíg a lövedék úton van. Elõrelátni jó százalékkal csak ember képes. Kivéve ha nyílegyenesen megy a célgép, vagy épp beleszalad amibe nem kellene.
flashpointer
Hát, a tûzerõnek ára van 😊
A hellcat a legjobb gép szerintem arcade-be az összes nemzet küzöl, két 500kilós bomba, 6 rakéta, és vadászként is jók a képességei.
Meg jópofa a géppuska hangja is :]

Lehet játszani HB-t joyal. Nem te leszel az egek ura (legalábbis nem olyan könnyen mint egérrel) de el lehet vele lenni. Bombázni könnyü vele.Valóban célzás nehezebb (fõleg ha fülkébõl vezetsz).Én joyal megyek és elvagyok. Nem dõlök a kardomba ha nem ölök meg valakit minden meccsen. Ez egy játék.Próbáld ki hogy mi a szimaptikusabb.
Huh megvettem a P-40-et, hogy az milyen egy balta gép...lefõ a kávé mire megfordul(gondolom ez is Hit'n'Run gép). A többi amcsi gép is ilyen? A haditengerészeti vonal is(wildcat, Hellcat,Corsair)?
Hajókat magasról is élvezetes bombázni 3000 méter + -ról, 1000kg vagy még nagyobb bombákkal. 😄 Ezekkel a bombákkal mindegy elõl, oldalt hol találsz.
Csak ne jöjjenek fel vadászok, amik az utóbbi idõben egyre gyakrabban és egyre többen jönnek. 😄
Semennyire, az egérrel sokkal jobban lehet célozni.

XenHai
Arcadba meg HB mennyire lehet érvényesülni joystickal ? Vagy totális ott az egér fölény ?
nyomják egérrel is sokn( ezek mindenhol ott vannak)
Hajaz, de annál azért sokkal lightosabb. Van egy harmadik játékmód is, az FRB, az a vérszimulátor mód, amit csak joystickal lehet.

Ezek szerint a HB a régi IL-2 sturmovikra hajaz?
Egérel kb minden😄
Bakker egérrel (illetve klavival) olyan sebességgel pörög a hossztengelye körül a FW mint az állat 😄 Mondjuk Joy-al közel se, de meglepõdtem 😄

Egérrel is simán megy a HB, az sokkal életszerûbb és kevésbé hajaz egy FPSre, mint az Arcade.

Fellner
Kb 3X szorzó van rá arcade-hoz képest.

Köszi szépen. HB-t nem próbáltam még, joystickom van csak pedál nincs és úgy hallottam, hogy az kell hozzá. De ha magasabbak a javítási költségek HB-ban, akkor több xp-t meg zsetont is ad?
Egész hangulatos kis játék, csak a japán papír sárkányokon repülni néha mazoista érzés 😄
Fellner
Fent a research-ben lehet be van pipálva a historical a második arra vonatkozik, mint javítás költség.

Arcade módban 730, Historical Battle módban 5300. Job fölül pipálhatod be hogy melyiket mutassa.

repair costnál: 730/5300 van például kiírva ezt hogy kell értelmezni?
Fognak. Egyszer.

Japán gépekbõl fognak még a fejlesztõk többet készíteni? mert ez így elég karcsú.
Az lesz majd a vicces, amikor bejön a német prém B-17, és csak a német oldalon lehet majd HB-ban B-17est látni. Lehet akkor majd rájönnek az oroszok, hogy valami nem stimmel a javítási költségekkel?