War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra értem hogy toronylövésznél segít, vagy vadásznál mondjuk rángatja a célkeresztet?
on/off állásban is próbáltam és nem vettem észre túl sok különbséget
ezért érdekel, tud e valki erre "hivatalos álláspontot"
opsön azondja: vertical targetting
azo túl hogy értem mit jelent..., miben segít vagy akadályoztat engem ez a lehetõség? (full mouse arcade aim mode-t használok csak)
Emancipate yourself from mental slavement!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Emancipate yourself from mental slavement!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://users.atw.hu/oxxi/np1.jpg
http://users.atw.hu/oxxi/np2.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Apropó, Oahu -n megint megszopattam valakit carrier torpedózás közben, majd az illetõ visszajött egy bombázóval, és le akart ram -olni. <#hehe>#hehe>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A B-25J 454kg-os bombája még három napja, 3 bomba 3 destroyer. de min. 2 😊
Tegnap 9db 454kg-os bomba 0! destroyer 😞 "pillbox-ot kivitte simán mint eddig"
(Telitalálatok, közelrõl mint eddig)
Majd kipróbálom megint ma vagy holnap milyen, ha ilyen hurka lett ez a bomba akkor ez a gép se sokat ér, és akkor azt hiszem az USA ágat végleg befejeztem "ha lehetne törölném" 😄
Hátha picit változik az xp szerzés is. Irgalmatlan lassú a haladás T18környékén. Ha csak 10-15% al több xpt lehetne átlagban szerezni akkor kigrindelném azt a maradék 2 orosz szintet.
Ennyi lesz összesen? ill ami sárgával van szedve az már van?
Team killre jò lenne ha a lelött gép kapna egy free repairt rá.( azért nem összeget mert lenne ako direkt betepülne a kerrszttüzbe.).S mih 9 meg megérdemli ha a földiekkel van elfoglalva mikor felette bombázòk hùznak.Pech hogy vègûl te álltad a cehhet
lelõttem 1 gépet aztán egy csapattárs a P38-ával elkezdett sorozni, és le is lõtt. (a cheten is idiótáztam)
a másik HB-n volt felszállásnál a hurricanes csapattárs elkezdett vmiért sorozni, de a többi csapattárs leszedtem mögülem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mikor a hátsó elevetortom ellövik gázadással meg gáz elvéttelel szoktam "ereszkedni". Csak hát nem mindig nagy a siker.
Tényleg, kiugrani viszont nem engedett a J betûvel, az Esc->Leave plane kombó meg nem is jutott eszembe nagy hirtelen. Le van korlátozva, vagy mi? 😊