War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ákció lesz kérem szépen !
http://warthunder.com/en/news/156/current/
b-17el zuhanok hazafelé erre befagy a játék és booooom...hogy az a ******
😊
Jaja cargora rájöttem, h elég neki 2x50 vagy 100 kg.
De miért van az, hogy 6-7 tierbe némelyik képes magasabb gépeket behozni(arcade)?
Én már sokszor mondtam: össze kell jönni és szakaszban repülni. Egy jó szakasz 95%-ban megnyeri a meccset... igaz Conquistador? 😊
Én a hétvégén leszek non-stop(vagyis remélem), arcade-HB, orosz-usa-angol, tier 16-ig jó vagyok, B17 vagy yer-2 kötelék, bázis lerombolás stb... TS adott, mi kell meég? 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én pont ezért maxolok ki minden gépet egyenként sorban. Bár a crew xp fabatkát sem ér egy ponthatár után a fighteren. Ártani nem árt a fejlett legénység és balanszolhatják is késõbb. A reload time drámai tûzerõ növekedést ad arcadeban. Viszont pl. a G, stamina semmi érezhetõ plusszt nem okoz olyan 60-70% felett. Vision sokat nem befolyásol, ha felhõ van a skill se mutatja meg a gépet messzirõl. A javító skillek húzása után is több nap ha magára hagyok egy nagyobb tierû gépet. Inkább megvásárlom ha zsinórban játszom.
bgabor (#12700) > Olyan elgondolásból, hogy ki akarom õket maxolni. Jobban növekszik az XP csík egy HB -s két kill után, mint Arcade -ban. Amúgy nehogy azt hidd hogy kúrvára nehéz dolgom van, rengeteg az eszetlen pilóta. Például egy 200km/h -val lent körözõ Bf 109 -et, még egy tálib lázadó is kigéppuskázna az AK-47 -esével a földrõl. A nehézség inkább abban rejlik, hogy kevés a 7mm -es géppuska. Tehát nem két lövés egy gép, és mire lefaragom rendszerint már ott van valaki mögöttem, hogy behúzza a kill -t.
Holmatro (#12701) > Igaza van ? A következõ gépemmel meggyötörtem volna a csávót. Lett volna egy kiadós mínuszom, de az embernek épp gépe nem marad, csak mert igaza van. Nehogy már egy noname gyökér döntse el, mivel is kell repülni. lol
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Buffalónak meg van mit csinálni az fm -jével. Sokan mennek vele HB-t nem véletlenül.Aki ment ellenük mikor AIban vannak...na azok kemények.
Az elõbb IL2M el leszedtem egy 109 est hátsó kollégával mire megkaptam hogy OP. Igaz hogy õ repült mögöttem folyamatosan vízszintesen...de akkor is.(meg is említettem neki tán nem én vagyok OP hanem õ a ..) Meg hát ennek azért jó ágyuja van hátul is és nem köpi ki a golyót 1 sec alatt.
És most következzen valami egészen más:
http://www.youtube.com/watch?v=xfvQnlYB3IE
Engem egyenesen felhúz amit csináltak a spit-el.
A második WH egyik legkiemelkedõbb gépe volt az európai hadszinttéren.
A késõbbi modellek már nem is voltak lomhák. Az igazság az hogy emlékszek, bétán mindenkinek sírt a szája, hogy nerfeljék, és most tessék, egy kalapszar, célkörrel az oldalán.
Az a baj a német gépek erõbõl vissza nyerhetik az energiát, ha nem fogyasztották el teljesen, de az egyébként is fatális hiba minden gépnél/nemzetnél.
Inkább próbáld a 6-8-as spit-el, "ha már annyira HB-ra vágysz" aratni azzal se igen fogsz, "hacsak nem nagyon ügyes vagy" 😄 de legalább valamit tudsz, ha sikerül egy bombert becserkészned, vagy valakit keringõbe csábítanod 😄
Arra ügyelj brittel, sose mutasd az oldalad, pláne a hátad, néhány másodpercre sem ellen gépnek "nem szabad egy rövid sorozatnak sem hogy eltaláljon, mint wot-nál a TD 😄"
Ha bármi kecsegtetõ célpont van elõtted, de fent áll a veszélye hogy az oldaladba, hátadba kerülnek mondj inkább le róla, keres másik célt.
Ez mondjuk minden nemzet gépére vonatkozik, de az Angolra különösen!
Egy két lövés és olyan szinten sérül a gép hogy használhatatlan, ha nem esik egybõl szét 😞
Ha fent vagy, akkor nem lesz a németeknek energiafölényük, nem lesznek se magasabban, se gyorsabbak (annyival azért nem jobbak az emelkedési képességeik..). Fentrõl pedig úgy csapsz le a lenti gépekre, hogy ne essen szét a gép a nagy sebességtõl, de ne is veszítsd el az energiát, ezért nem javasolnám huzamosabb ideig visszavenni a gázt, inkább be kell iktatni egy köztes vízszintes lépcsõt, ahol veszítesz egy kis sebességet és rá tudsz fordulni az ellenfél irányára. Szóval ráereszkedsz és lövöd, ha esetleg nagyot fordul ne kövesd, mert elveszíted az energiát, inkább függõlegesen húzd fel (gyakorlatilag mintha vízszintesen kanyarodnál, csak felfele) és onnan látni fogod az új irányt, így megint nagyobb energiával csaphatsz rá, szóval nem kell attól félni, hogy nem érnéd utol (õ a kanyar miatt amúgy elvesztette az energiája nagy részét).
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Wot mellett néha beülök kicsit repkedni is, ez annyit jelent, hogy bemegyek Hb-b, aztán 10 perc múlva alt+f4.
Jelenleg Brittekkel járok legelõrébb T7ben. Írtátok, hogy ez nem kezdõ nemzet, de már mindegy! 😄
Tehát legmagasabb gépem a Wellington meg a Typhoon Mk1. Bombázni nem szeretek, marad a Typhoon.
Arra már rájöttem, hogy ez egy szar gép.. 😄
Viszont arra nem, hogy németek ellen, úgy ámblokk mit kell kezdeni HB-n.
Német gépek ugye elég gyorsak, jól emelkednek, erõs gun.
Néha bemegyek T6Spitel, meg Búúúgihterrel, de egy-egy lövés szoktam lenni egy BF vagy FW-nek.
So mi a német gépek elleni taktika? Ha nem akarja nem éred utol, fordulózni nem szoktak, mindig feletted van. 😄
Azt sem bánnám, ha valaki lenne olyan kedves, és Ts-en(tudok biztosítani) kicsit beavatna a rejtelmekbe esetleg még szakaszban is tolhatnánk, hátha jobb lenne.
Van amikor azért veszít egy csapat mert nyolcan üldöznek egy szerencsétlent, addig a többiek megnyerik a csatát.
Nálam is rengetegszer elõfordul, hogy leküzdök valakit vért izzadva percek alatt 5ezerrõl és már füstölve próbál visszakullogni a reptérre erre megjelenik 2 "segítõkész" társ akik eddig odalent táncikáltak és lövöldöznek mindenfelé, hogy kiszedjék hiába tapadok rá 300-400 méteren 😊
Ha lelövöm szépen az ellent utána elküldöm õket a *****ba, hogy köszi amiért megpróbálták ellopni és hol voltak 10 perccel ezelõtt amikor kellettek volna odafent. Vagy tanul belõle vagy nem.
Ezek még egy fokkal jobbak azoknál akik felszállnak és emelkedésnél aki elõtte van azt lelövi 😊 Kettõnél már mondom a srácoknak h nyomják a reportot. Hb-ban ilyenért gyorsan össze lehet kapni 10-20 complaint, ott beírod all chatbe kultúráltan és mindenki reportolja a gyíkot. Csak kap valamit.
Nem tulajdonítottam nagy veszélynek, ezért nem vittem a társak felé, mikor ráeszméltem hogy baj van már késõ volt, sehogy sem tudtam lerázni.
Néhány perc alatt lefaragott szépen 😄
BF-109 mögé kerülsz szinte bármivel, nem igen tud menekülni, aztán szép lassan lefaragod.😄
Sem menekülni, sem üldözni nem igazán alkalmas.
Az viszont nagy elõnye hogy rá lehet tenni 2db 500lb-és bombát, a végén mikor már csak egy-két tank vagy destroyer, vagy light pillbox van, ezzel csatákat dönthetsz el.
Csak nagyon pontosan kell dobni, ami a korlátozott bombanézete miatt elég nehéz. Gyakorlás és simán kiüti a destroyer-t. 😄
Nekem általában utolsó gépem,
Azt most tegyünk egy kis habot is a tortára. A kedves csapattárs valószínûleg kivédhette volna ha akarja, de õ inkább megmutatta a tutit. Ezeknek ám nem számít semmi, a fairplay az még hagyján, de a csapattársakkal szembeni tisztelet sem ismeri egyik sem. Ez pedig mindaddig így is lesz, amíg nem aktiválódik néhány szankció.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatalmas itt a káosz emberek, néhány dolgot nagyon gyorsan meg kéne változtatni a rendszerben, a grafikai feature -ök helyett. <#levele>#levele>
Ha már bombázóknál tartunk, HB és FrB módban nagyon megéri, fõleg FrB ami szuper. Teljesen más mint az árkád hülyeség, tényleg van idõ bombázni. Viszont igaz az is, hogy elég egy komolyabb találat a farokra és annyi volt a célzás.
A lövészekrõl.... Írták már páran, hogy ilyen meg olyan szar. Épp most volt egy HB menetem B-25J gépemmel. Ledobálom a terhet, indulok haza, erre egy Bf 109E rámugrik és HE-vel szétlövi a vezérsíkot. Kábé 3 másodperc alatt szedte le a tetõlövészem. Öröm volt nézni, mint egy üstökös, zzzzzzzzzzzzzii.... bumm...
Amcsiknál egy, oroszoknál 3 vonalon fejlesztettem bombázókat (TU-2 és Pe-2-205-öt kaptam Peshka csomagban). A személyzet durván 75%-on áll mindegyiknél, és szerintem befolyásolja a teljesítményüket. Volt alap személyzettel szerencsés killem persze, azt sem láttam mi van csak az ismétlésben. De mint írtam fõleg Full real Battle aminél nagyon szuper mind.
Az oroszoknál a Peshka gép az állat nagyon, gyak. ezzel farmolok. 4 torony és szinte heavy fighter képességekkel plusz a bombák. Egy halom Xp és Lions jön be minden körnél. Gyors, jól fordul és sok variációja van a bombákhoz.
Csak játszol aztán úgyis ráérzel idõvel, hogy mikor hova kell célozni.
A wiki-t meg megtaláltad, onnan akartam belinkelni az ábrát 😊
Ha nincs bekapcsolva akkor nyíl egyenesen lõ elõre a fegyverzet és ahogy halad elõre értelemszerûen esik lefelé a lõszer ahogy halad elõre
Ha be van kapcsolva akkor felfelé van állítva a fegyverzet annyira, hogy x távolság múlva pontosan oda csapódjon a lövedék ahova céloztál. Belekalkulálja a lövedék esését.
Az x távolságot pedig ugyanaz állítja a játékban ami a fegyverek összetartását is. Alapból 500m ha jól emlékszem.
Egy kis éjszakai videó éjszakai vadászoknak 😊
(jó látni néha nem csak szövetséges pilótákkal készítenek videót)
http://www.youtube.com/watch?v=8gi6UOoKItY