War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307450046
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
1.van e rá lehetõség ,hogy arcade módban folyamatosan kiírja mennyi lõszer van még újratöltésig(ne csak akkor lássam amikor lövök ,hogyan fogy hiszen akkor éppen mást nézek😊
2. ez a gép javítás dolog elvileg úgy mûkszik, hogy az adott crew-hoz tartozó gépek amik éppen nincsenek kiválasztva azok is javítva vannak/lesznek? jártam már úgy hogy 2 napig nem is volt kiválasztva egy adott göbbzi amire a crew ugyan fejlesztve volt, de bacták megjavítani (tier2-es gladiator volt)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fKkMT1Ql178
https://docs.google.com/document/d/1flO1UNK9-hf3s6aj8Ta7LBUvDE-FwNebSSYOyDM2UGI/edit
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Annyit látok, hogy repkednek és lövöldöznek egymásra. A játék nettó része gondolom ennyi ott is mint ennél. A kérdés már csak az, hogyan lehetne kipróbálni ?
Látom, hogy hasonló repülõs lövõs játék de mintha nem lehetne reggelni rá ... vagy csak én nem tudtam ? Tudom ez nem annak a fóruma, de AZ a fórum nem nagyon megy ... gondolom akkor a játék sem 😊))
de ha ezt ki lehet kerülni akkor légy szíves mond el hogyan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Btw, a D-12-õt azért megbántam, hogy betettem, gondoltam legalább a 10 free repairt elhasználom, utána pedig manuálisan javítom. De nagyot csalódtam, annyira korlátoltnak tûnik az irányíthatósága, orrnehéznek érzõdik és nem is emelkedik úgy, ahogy reméltem. Miután visszaültem az A5-be, igazi megváltásnak tûnt, hogy kellene használni azt a gépet? Tudom, hogy nagy sebességre és nagy magasságra van tervezve, de nem is emelkedik rendesen, mire megláttam az ellenfél LA-7-eseit, én 4000 méteren voltam, õk meg kb 2km-rel magasabban, úgy hogy végig emelkedtem..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vagy abba is lehet hagyni...hacsak nem tartanak pisztolyt a fejedhez.
Nem beszélve a másik kimillió dologról, amit az 1.29 tönretett. Ötöt biztosan fel tudnék sorolni kapásból.
most így hirtelen ennyit tudok mondani.
Itt találsz legkönnyebben infókat az újdonságokról.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/266-frissítések/
Elõre is Köszi a válaszokat!
7 kör átlagban 80k exp és 70k kredit
persze ha beüt egy rossz széria az azért tud fájni rendesen ennél 😊
õk nem voltak valami okosak mert külön-külön jöttek és akkor amikor épp felszálltam a maradék 9 pillboxot kidobni.
Úgyhogy hátraarc be az AAA fölé és ott keringõztünk. Szanaszét pirosra lõtte a gépem mire sikerült leszedni. Leszálltam, javítás..indulok el látom jön a másik.. aztán lángcsóva AAA kilõtte xD
A B17 egyébként atom jó védõgépágyúkkal rendelkezik, tiszta sündisznó. Bárhonnan közelítesz szúr 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
prém nélkül meg.. 6 naponta ingyen kör 😊

Ez a mig-es kaland csak veszteség mert akkor estek rám az fw-k amikor elkezdtem ráfordulni az "utcára" úgyhogy egyet se tudtam kidobni.
Egy assistot kaptam egy másik fw meg belém jött miután gyógyítgattam az is csak crash nem kaptam semmit érte 😄
prémmel lehet kompenzálni a kredit vesztést de valóban xp-gyár 😊
2 mig volt a csapatban..a retardált fajtából 😊
én ittam meg a levét.. van ilyen 😊
benyomtam estére egy prémet és elkezdtem írogatni, hogy hogy lehet vele menni.
5 kör:
372k kredit
440k exp
155k javítás
Az idézetet már mindenki ismeri 😊
Ezt a 70K xp-s kört mivel hoztad össze? az a baj, hogy az A26-al olyan szar az effem, hogy csak retardáltakhoz tesz be. Múltkor nekünk volt 7 jetünk, az ellenfélnek 1, oszt kikaptunk.. az agyam eldobtam 😊

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Szeretnék klánt csinálni haverjaimmal.
Hol tudok és mennyi zseton?