War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tököm kivan már ettõl sok mega-über balfasszal... killeket lopkodni az megy mindenkinek, de hatékonyan játszani oszt senkinek. Az utolsó meccsen a csapatunk 3 azaz HÁROM földi célt semmisített meg az Africa Canyon pályán...azt hiszem: no comment.

Valaki jön repkedni platoonba?

Olvas bele a fórumba. A hozzászólások sûrüsége elmond mindent....Lehet csak én nem találtam normális fórumot 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307450046
ja, ezen én is elgondolkodtam és hasonló következtetésre jutottam ... de hátha mégis 😊))

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Szerintem a World of Planesrõl a saját topikjában lenne érdemes érdeklõdnöd. Annyit elég amúgy tudni róla, hogy nem véletlenül játszik mindenki a War Thunderral a kettõ közül. 😊

Coral Springs
Azok nem sárgával, hanem világos zölddel vannak jelölve. Õk egy squad -ban játszanak a csapaton belül.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

polluxware
Kérdés!

1.van e rá lehetõség ,hogy arcade módban folyamatosan kiírja mennyi lõszer van még újratöltésig(ne csak akkor lássam amikor lövök ,hogyan fogy hiszen akkor éppen mást nézek😊

2. ez a gép javítás dolog elvileg úgy mûkszik, hogy az adott crew-hoz tartozó gépek amik éppen nincsenek kiválasztva azok is javítva vannak/lesznek? jártam már úgy hogy 2 napig nem is volt kiválasztva egy adott göbbzi amire a crew ugyan fejlesztve volt, de bacták megjavítani (tier2-es gladiator volt)

Láttam az elöbb ezt a videót. A piros-kék csapattagokat értem. A sárgával jelölt játékosok kik ? Mitõl sárgával vannak jelölve ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fKkMT1Ql178

Nortai
Gondolom Beta kulcs kell még mindig hozzá (rég néztem), próbáld meg ezek közül valamelyiket:
https://docs.google.com/document/d/1flO1UNK9-hf3s6aj8Ta7LBUvDE-FwNebSSYOyDM2UGI/edit

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Én csak videókat láttam mint amit ahogy flashpointer kollega is betett egyet.
Annyit látok, hogy repkednek és lövöldöznek egymásra. A játék nettó része gondolom ennyi ott is mint ennél. A kérdés már csak az, hogyan lehetne kipróbálni ?

You've just made my day <#mf1>

Az a 3 perc amíg néztem több szinten is fájdalmat okozott 😄
flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

bardocz
Arról azt olvastam, hogy nagyon rossz. De csak van valami hasonló, ahol a joystikcot ki lehetne használni.
Nem, ahol a tech treen egy helyen több gép van(pl😛-63 Kingcobra), ott elég az elsõt megvenni, hogy tovább tudj menni a tech fán.

Én is kérdezni akartam már ... a World of Warplanes játékról mit érdemes tudni ?
Látom, hogy hasonló repülõs lövõs játék de mintha nem lehetne reggelni rá ... vagy csak én nem tudtam ? Tudom ez nem annak a fóruma, de AZ a fórum nem nagyon megy ... gondolom akkor a játék sem 😊))

Persze tudom. Én arra gondoltam hogy pl: a ju87 sorozatot nem kel megvenni csak hogy meglegyen.Akárcsak az olasz sort vagy aminál a katákat.Olasz nemzet meg amúgy is lesz.7es szintü F4Fet nem kell megvenni hogy megvedd az F4U-t. ilyenek.
de muszáj megvenni az útban lévõ gépeket hogy tovább mehessünk (ott vannak Pl:USA ágon a P47, és a 2 P63-as 1 tierben vannak de ha az egyik P63-as megvan a másikat is meg kell venni, hogy tovább mehessünk a P38-ra, és ez rengeteg pénz. pláne hogy nincs nagy vagyonom, a már említett pénzkeresési gondok okán.)
de ha ezt ki lehet kerülni akkor légy szíves mond el hogyan.
Azért szerencsére nem minden gépnél ér 3 kill 10k kreditet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom arcade módról beszéltek srácok, ugye?

kedvencem mikor 5-7 ezres magasságon 400-500kmh-val sas módjára lesem az áldozatomat erre egy yak vagy gyengébb spit víuszintes repülésbõl felhúzza a gépet és másodpercek alatt lõtávba jön és jól megsoroz....kérdem én HOW THE FUCKING HELL?😛😊

FM kuka még mindig ez azért lehet.....nekem is rengetegszer van olyan ,hogy 3-4 percig emelkedek optimális szögben max sebességgel a prémium dórával és fiszfasz tieres kuka gépek 2-3000 méterrel elõttem felettem vannak😛

Nekem most nem tûnik rossznak a rendszer, nemrég hadrendbe állítottam egy D-12-õt, egy új Dorniert és mellett sok kisebb gépet is. 2,5 millió credit biztos elment ezekre és megint elkezdett úgy ahogy gyûlni.

Btw, a D-12-õt azért megbántam, hogy betettem, gondoltam legalább a 10 free repairt elhasználom, utána pedig manuálisan javítom. De nagyot csalódtam, annyira korlátoltnak tûnik az irányíthatósága, orrnehéznek érzõdik és nem is emelkedik úgy, ahogy reméltem. Miután visszaültem az A5-be, igazi megváltásnak tûnt, hogy kellene használni azt a gépet? Tudom, hogy nagy sebességre és nagy magasságra van tervezve, de nem is emelkedik rendesen, mire megláttam az ellenfél LA-7-eseit, én 4000 méteren voltam, õk meg kb 2km-rel magasabban, úgy hogy végig emelkedtem..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Azért bombázni sem olyan könnyû mint azt képzelik sokan. Elõször pozícióba kell érni. Ha lent vagy akkor AAA és fighterek, ha meg fent akkor elég egy mm eltérés a szálkereszten és füstbe ment terv az egész. Arról nem is beszélve, hogy ha a MM túl sok vadászt tesz az ellenfélhez pénz nem lesz mert ad 1 veszteni fogunk, ad 2 vissszatérni sem lehet mert a repteret kempelik. És ugye csak magas tierben van pár gép ami elég nagy és elég sok bombát tud vinni ahhoz, hogy vesztés és gépelvesztés esetén is legalább nullára kihozza a költségeket.

És persze nem kell minden gépet megvenni ha nem szükséges. Csak azért hogy meglegyen. Illetve akció van majd minden hónapban és arra érdemes kivárni. (1.30ban bízom.)Sokat lehet spórolni.
Bizony fizetni kell vagy jónak lenni.(ami érthetõ hisz puszira nekik sem adnak kenyeret) Vagy free repair és több nemzet tolása egyszerre. A pénz egy helyre megy.Vagy csak élvezni a játékot.Ez utóbbi az én elvem. Az meg nem nem tier függõ...nekem legalábbis.
Vagy abba is lehet hagyni...hacsak nem tartanak pisztolyt a fejedhez.
Teljesítményorientált, mi? HB-ban lenyomsz három gépet és kapsz tízezer liont. A gépek ára meg 12-es tier környékén már egymillió kredit fölött van. Ez nem teljesítményorintált, hanem szimplán el van cseszve. A bevétel/kiadás arányok nagyon nincsnek összhangban egymással. Persze, bombázóval HB-n remekül lhet XP-t és pénzt farmolni, de mi van a vadászokkal? És mi van az Arcade móddal?

Nem beszélve a másik kimillió dologról, amit az 1.29 tönretett. Ötöt biztosan fel tudnék sorolni kapásból.

Erre nem tudok mit mondani, aki tud bombázni, nyerni, vagy gép killeket csinálni annak dõl a lé.
de pénzt még mindig nem tudok keresni.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a gazdasági rendszer teljesítményorientált lett. Akinek terem babér, azt lionba tudja kifejezni.
kijött az 1.29-es patch és állítólag a héten az 1.30-as is kijön. a többiek szerint a gazdasági rendszert tönkre vágták (bár én eddig sem tudtam pénzt keresni a játékban) de bombázással lehet keresni, csak az nekem nem megy.
most így hirtelen ennyit tudok mondani.

Itt találsz legkönnyebben infókat az újdonságokról.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/266-frissítések/
Szevasztok! Mostanában kevés idõm, van játszani és be kel osztanom hogy mikor mivel. Inkább a wot-al foglalkoztam, de ott figyel a sarokban a war thunder is. 2 hónapja nem játszottam már vele, és érdekelne mik történtek azóta, milyen újdonságok vannak, és fõleg milyen stádiumban van a játék /még mindig béta vagy már elérte a teljes játék szintet/.
Elõre is Köszi a válaszokat!
na mára elég is volt

7 kör átlagban 80k exp és 70k kredit

persze ha beüt egy rossz széria az azért tud fájni rendesen ennél 😊
annyira nem voltak rosszak mert csak 2 109es maradt velem utoljára 😊

õk nem voltak valami okosak mert külön-külön jöttek és akkor amikor épp felszálltam a maradék 9 pillboxot kidobni.

Úgyhogy hátraarc be az AAA fölé és ott keringõztünk. Szanaszét pirosra lõtte a gépem mire sikerült leszedni. Leszálltam, javítás..indulok el látom jön a másik.. aztán lángcsóva AAA kilõtte xD
Frankó csapat lehetett ha 1 killel bulletproof is lettél 😄

A B17 egyébként atom jó védõgépágyúkkal rendelkezik, tiszta sündisznó. Bárhonnan közelítesz szúr 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ezek a ritkák amik feledtetik, hogy sokba kerül 😊 pénz farmra nem jó de xp-re és élményre kiváló 😊
prém nélkül meg.. 6 naponta ingyen kör 😊

Azért sajnos nincs olyan kör mindig.. az elég komoly volt 😊
Ez a mig-es kaland csak veszteség mert akkor estek rám az fw-k amikor elkezdtem ráfordulni az "utcára" úgyhogy egyet se tudtam kidobni.
Egy assistot kaptam egy másik fw meg belém jött miután gyógyítgattam az is csak crash nem kaptam semmit érte 😄

prémmel lehet kompenzálni a kredit vesztést de valóban xp-gyár 😊
MAjd írd meg h prém nélkül mennyi, az érdekel igazándiból 😊 De ha lefelezem a creditet akkor még önfenntartõ XP gyárnak tûnik.

+77k javítás..
2 mig volt a csapatban..a retardált fajtából 😊
én ittam meg a levét.. van ilyen 😊
B-17
benyomtam estére egy prémet és elkezdtem írogatni, hogy hogy lehet vele menni.

5 kör:
372k kredit
440k exp
155k javítás
www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikrõl hallgat a nagyvilág...
😊)

Az idézetet már mindenki ismeri 😊

Ezt a 70K xp-s kört mivel hoztad össze? az a baj, hogy az A26-al olyan szar az effem, hogy csak retardáltakhoz tesz be. Múltkor nekünk volt 7 jetünk, az ellenfélnek 1, oszt kikaptunk.. az agyam eldobtam 😊

kidobtam az utolsó pillboxot végignéztem ahogy lefut az ellenfél csíkja és az aaa kipukkasztott szószerint az utolsó másodpercekben 3000 méteren...direkt elcseszi az ember kedvét 😄
Szerintem ismerd meg picit jobban a játékot, mielõtt klánt alapítasz. Akkor arra is rá fogsz jönni, hogy "mennyi zseton". (Semennyi, mert még nincs hivatalos klánrendszer a játékban)

Valaki elmondaná, magyar idõ szerint mikortól meddig lesz? Jól látom hogy megint kemény egy napos lesz a hétvégi event, csak vasárnap? Marha oroszok.

Coral Springs
Nekem a nyeréssel semmi problémám sincs, a csaták nagy részét nyeri a csapatom. Viszont én egy ideje figyelek a kill / death arányomra.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Glo jöhet az idézet 😊
Fellner
Ez már csak A MM hülyesége mást ne mtudok mondani 😄 az akció pedig egy szar túl wotos 😄

Hali.

Szeretnék klánt csinálni haverjaimmal.
Hol tudok és mennyi zseton?