War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a D verziónál is szinte mindig mûködik az a taktika, hogy baj esetén leadom az orrát, és földközelbe érve elkezdek sprintelni hazafelé, és legyorsulom az üldözõket.
másik vadásszal megosrozok egy ellent mondjuk 300 méterrõl ,majd hogy megint optimális pozicióba keveredjek,mikor közvetlen mögé érek felhúzom csontig a gépet totál függõlegesbe 8-10 másodpercig és nem az történik,hogy ezerrel elhúz tovább elõre hanem mikor visszabuktatom a gépet még mindig alattam van....,de HOGYAZISTENBE?? mikor õ 400-al megy vízsintbe én meg 400 al megyek függõlegesbe!!!! / és nem fékez,mert mire visszaszenvedem magam,hogy megint mögötte legyek úgy hogy nekem van sebesség meg erõfölényem TÁVOLODNI KEZDENEK EZERREL!!!!
komolyan mondom mintha a játék fizikája néha kihyagna és a sebességed csak egy a semmibe pörgõ számsor,mert ,hogy ilyesmi nem történhetne meg ha rendesen mûködne az 101%!
ilyesmi mikor bomberra húzom rá a gépet aki nagy magasságban vizszintben repül majd alúlról megsorozom,továbbsuhan a gép fölémögé😛 és mikor visszabuktatom,mert iszonyat sebesség többletem meg magasság fölényem van a büdös életbe nem érem utól újra.....
Glo: Tier8as D Corsairnek már 630-at ír, gondolom a jóval erõsebb motor miatt. Nagyon durva, valamelyik nap legyorsultam két engem üldözõ 109F-et. Mikor egy kilométerre nõtt köztünk a távolság, feladták. 😊
Érdekes módon én zuhantam vele 900 fölött úgy, hogy simán kivettem a zuhanásból szárnytörés nélkül, csak lassan, finoman kell, nem vadul.
Amúgy az a gép 600 fölött még gyorsul, eszméletlenül emelkedik, és fillérekért javítják. Szóval a hiba a te gépezetedben van.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Grat Vass! Nekem eddig 3 a rekord, az is 2 felszállásból 😊 Mit tudhat a 20mm-s? Bele se merek gondolni.
A 'D' Corsair ismét megcsinálta, ez viszont tényleg egyéni rekord lett és ismét egy tárral, de hogy vereség.. Az ilyen csapatok inkább maradnának arcadeban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Azt elismerem, hogy van motor-ereje, de így felemás a dolog.<#whatever>#whatever>
meg tudná valaki mondani, hogy átlagban mennyi pénzt lehet kapni pillbox, csatahajó,hordozó,és reptér elpusztításáért ill. sebzéséért?
köszönöm!
Anno az il2-ben is nooboztak ezerrel a Spitek, hogy miért csapkodjuk õket 2K magassági fölénybõl, és miért nem emgyünk le ellenük fordulóharcolni. Annyit kell beírni, hogy "Noobs die, winners live!". Oszt jónapot 😊
Ekkor láttam meg, hogy valaki beírta, hogy: "Look at that Bf loser run" meg másik "Run noob run", addigra már a fél ellenséges banda jött utám az óceán felett, egy Hurikán meg egy Yak-3 volt elég kitartó, hogy kövessen egészen hazáig, de voltak már 2 és fél km hátrányban szembefordultam, a Hurikánt elkaptam, a Yakot meg lelõtte vki más.
Kérdem én, mégis mit kellett volna csinálnam, hogy ne legyek lúzer meg núb forgolódni meg kivárni, amíg túlerõben ripityára lõnek?
950-nel zuhantam már vele persze ha betéped akkor ne csodálkozz, hogy törik
12-13 G-t még bír de akkora sebességnél nagyon finom manõverezésnél is simán elér ennyit a terhelés 😊
Ha manõverez a bf akkor ki kell hozni egyenesbe a zuhanásból és felhúzni aztán menni utána újra. Úgyis utoléred 😊
Én az alap verzióval nem sokat játszottam de a D volt az elsõ gépem ami teljes csíkos lett 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Majd holnap (ma) valaki megerõsít, a D-rõl sokat ömlengenek, de én 1-2 kisebb sikertõl eltekintve zömében csalódtam az alaptípusban.
Hiába emelkedik, meg fordul, de nem bírja a high-g fordulókat, széttörik a picsába, egyszerûen nem tudom lekövetni a 109-eseket sok helyzetben, mert bár nyernék, a sárkány nem bírja...
Innentõl kezdve kampó, kész. Dóó-ÓÓÓjcslánd-dóóÓÓÓjcslánd ÛÛ-ÛÛÛber ÁÁÁ-Ááállees...
Über alles in der Welt
Bocsánat.
kezdõ lövés,uccsó lövés,wingman, bomber,fighter meg vagy még 4 acsi is desszertnek😛 mondjuk majdnem 30 percig tartott...csak a vége fele már direkt rám jött az ellen,mert 3x annyi pontom volt mint a 2. legjobbnak😛 volt benne egy fekete géptörzs+fekete szárny+ fekete bal motoros kilõtt futómûves landolás is erre szerelés közben szétqrt egy bázist bombázó bombája😛 azért szenvedtem át a csatatéren😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
1 túl nagy sebesség
2 légvédelmi tûz
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A japán jobb határozottan, a KI-49-nek tetszik, csak sokszor elõjön egy ilyen rázkódási jelenség, amit nem tudok megindokolni, hogy mitõl lehet és szinte lehetetlen úgy célozni.
És akkor jön az amcsi.... 1,4 km-rõl már eltaláltak a B-24 gunnerjei, wtf...Egy mesterlövész stabil pozícióból nehezen céloz ilyen távra, kétlem, hogy ember vezérelte, gondolom kimaxolva ilyen durva az amcsi AI..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az AI lövészek nálam teszik a dolgukat minden bomberen. Nem mondom, hogy nem ülök be ha van rá mód, de elég sok gépet leszednek rólam nélkülem is. Persze most is Berlin map, 4 Fw 190 és 1 Bf 109 a seggemben. Ilyen meccsek vannak.
Másrészt az idiotizmus is csak addig hat ki rám erõteljesebben, amíg ezeket a használhatatlan amerikai reserve gépeket maxolom. <#unalmas>#unalmas>
"It was praised for things such as its high bomb capacity..."
Ehhez képest vihetek 4x100, 2x250 vagy 1x500 kilósakat. Ráadásul 1 nyomásra kettõ esik, így a babakocsis nõ is minimum 200 kilót kap. <#gun>#gun>