War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már ha le tudnak lõni vele. 😄
Már a D verziónál is szinte mindig mûködik az a taktika, hogy baj esetén leadom az orrát, és földközelbe érve elkezdek sprintelni hazafelé, és legyorsulom az üldözõket.

én meg még mindig olyanoktól kapok agyvérzést,hogy 4000 méterrõl 35 fokban zuhanok 2 800 méteren kergetõzõ gyökérre a hegyek közt 700+ al és TÁVOLODNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESZEM MEGÁLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

másik vadásszal megosrozok egy ellent mondjuk 300 méterrõl ,majd hogy megint optimális pozicióba keveredjek,mikor közvetlen mögé érek felhúzom csontig a gépet totál függõlegesbe 8-10 másodpercig és nem az történik,hogy ezerrel elhúz tovább elõre hanem mikor visszabuktatom a gépet még mindig alattam van....,de HOGYAZISTENBE?? mikor õ 400-al megy vízsintbe én meg 400 al megyek függõlegesbe!!!! / és nem fékez,mert mire visszaszenvedem magam,hogy megint mögötte legyek úgy hogy nekem van sebesség meg erõfölényem TÁVOLODNI KEZDENEK EZERREL!!!!

komolyan mondom mintha a játék fizikája néha kihyagna és a sebességed csak egy a semmibe pörgõ számsor,mert ,hogy ilyesmi nem történhetne meg ha rendesen mûködne az 101%!

ilyesmi mikor bomberra húzom rá a gépet aki nagy magasságban vizszintben repül majd alúlról megsorozom,továbbsuhan a gép fölémögé😛 és mikor visszabuktatom,mert iszonyat sebesség többletem meg magasság fölényem van a büdös életbe nem érem utól újra.....

A C neked nem fog tetszeni mert 35ezerért javítják 😊
Nekem nem jelentkezett, pedig szinte állandóan WEP-ezek vele.

Glo: Tier8as D Corsairnek már 630-at ír, gondolom a jóval erõsebb motor miatt. Nagyon durva, valamelyik nap legyorsultam két engem üldözõ 109F-et. Mikor egy kilométerre nõtt köztünk a távolság, feladták. 😊

Igen, én is most fogom megvenni, mert ha a D ennyire jó, mire lehet képes a C verzió a négy gépágyúval? 😄

Ehhmm, bármelyik gép széttörik HB-ban ha túl nagy G-vel húzod. Szerintem próbáld újra, a Corsair D a legjobb amcsi gép tier10 alatt.
Érdekes módon én zuhantam vele 900 fölött úgy, hogy simán kivettem a zuhanásból szárnytörés nélkül, csak lassan, finoman kell, nem vadul.

Amúgy az a gép 600 fölött még gyorsul, eszméletlenül emelkedik, és fillérekért javítják. Szóval a hiba a te gépezetedben van.

Sokat elmond, hogy a Dorának vízszintben 570 a max, a Corsairnek meg 580 😊 És lefordulja az F4-est. Ezek után aki aszondja, hogy nem veszi fel a versenyt a németekkel az bekaphattya 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egy dologra kell vigyázni a németek után 😊 A túlzott WEP használat, amivel még soha nem tettem tönkre német gépet, ez viszont folyamatosan figyelmeztet a túlmelegedés miatt, és már volt is rá példa, hogy tönkretettem vele... Elég kellemetlen, fõleg, ha üldöznek, hogy vissza kellene venni. a lenti szituációban is azért haltam meg, mert nem mertem már használni menekülés közben a weppet 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én a múltkor a japánoknál kaptam agyvérzést, a meccs közepén elkezdtek kilépni tõlünk, maradtunk 4 en az oroszok ellen és még így is majdnem behoztuk, ha az a 6 idióta bent marad és nem lép ki 10 perc után simán hozhattuk volna a kört 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Egyre jobban tetszik ez a Corsair, nem csodálom ha néha megszivat. A messzerek úgy hullanak mint a legyek.

Grat Vass! Nekem eddig 3 a rekord, az is 2 felszállásból 😊 Mit tudhat a 20mm-s? Bele se merek gondolni.

Na itt kaptam agyvérzést, hogy lehetett ezt elveszíteni...
A 'D' Corsair ismét megcsinálta, ez viszont tényleg egyéni rekord lett és ismét egy tárral, de hogy vereség.. Az ilyen csapatok inkább maradnának arcadeban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Kipróbáltam, vannak érdekes dolgai, de jól repülhetõ. Az F4-es meszát körberöhögi fordulóban, pedig a jobb motor még meg sincs. Alig várom a mocit 😊

f24sg
Tényleg nem kötekedésbõl mondom, de HB-n CSAK corsair-t törtem eddig (már ugye manõver közben)! Próbáljátok ki.
Azt elismerem, hogy van motor-ereje, de így felemás a dolog.<#whatever>
sziasztok!
meg tudná valaki mondani, hogy átlagban mennyi pénzt lehet kapni pillbox, csatahajó,hordozó,és reptér elpusztításáért ill. sebzéséért?
köszönöm!
Ez a tehetetlenek dühe 😊 Minél inkább nooboznak mikor nem tudnak lelõni az annál inkább elismerésnek számít 😊

Anno az il2-ben is nooboztak ezerrel a Spitek, hogy miért csapkodjuk õket 2K magassági fölénybõl, és miért nem emgyünk le ellenük fordulóharcolni. Annyit kell beírni, hogy "Noobs die, winners live!". Oszt jónapot 😊

mabbak
Tegnap történt: Bf-el a wake island-es pályán belezuhantam 600-700-al egy 5-6 fõbõl álló társaságba akik üldöztek egy Me-410-et, volt ott egy csóka, aki kicsivel hamarabb kiszedte a stukámat, mielõtt bombázni akartam, azt megbosszultam. Leszedtem azt is, aki legközelebb volt a Me-hez és aztán mint, aki jól végezte dolgát elkanyarodtam az óceán felé és menekültem, mivel nem tanácsos 3-4 enemy között repkedni magányosan (Me-t addigra leszedték).

Ekkor láttam meg, hogy valaki beírta, hogy: "Look at that Bf loser run" meg másik "Run noob run", addigra már a fél ellenséges banda jött utám az óceán felett, egy Hurikán meg egy Yak-3 volt elég kitartó, hogy kövessen egészen hazáig, de voltak már 2 és fél km hátrányban szembefordultam, a Hurikánt elkaptam, a Yakot meg lelõtte vki más.

Kérdem én, mégis mit kellett volna csinálnam, hogy ne legyek lúzer meg núb forgolódni meg kivárni, amíg túlerõben ripityára lõnek?
instructor nélkül megoldhatò könnyedé ha nem figyelsz
jók a corsair-ek
950-nel zuhantam már vele persze ha betéped akkor ne csodálkozz, hogy törik

12-13 G-t még bír de akkora sebességnél nagyon finom manõverezésnél is simán elér ennyit a terhelés 😊

Ha manõverez a bf akkor ki kell hozni egyenesbe a zuhanásból és felhúzni aztán menni utána újra. Úgyis utoléred 😊

Én az alap verzióval nem sokat játszottam de a D volt az elsõ gépem ami teljes csíkos lett 😊
Csak mondom h bárminek el lehet törni a szárnyát, ha nagyon betéped. Én 700 felett csak úgy joy-ozok mintha 1-1 fokban lehetne csak kitéríteni a vízszintest. Mondjuk eddig sikerült összesen egyszer ezt elõadnom. De komolyan veszek egy F4U-t én is, mert annyira szidjátok, közben meg azzal szopatnak meg a legtöbbször ha elkúrok valamit 😊) Valakinek tuti nincs igaza 😊)

Coral Springs
Akkor most én pro vagyok, hogy nekem még egyszer nem sikerült eltörni a szárnyát ? Olyan is elõfordult hogy egy Bf 109 -et kb 7km magasról kellett lezavarnom, nagyjából 3km -ig meg sem álltunk, ám nyoma se volt annak hogy el akarna törni bármi is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

f24sg
Hát ja. Az F4U-1A legalábbis ilyen. Most megvehetném 320k lionért a "D" verziót, de ezek után nem tudom, az különb-e?!
Majd holnap (ma) valaki megerõsít, a D-rõl sokat ömlengenek, de én 1-2 kisebb sikertõl eltekintve zömében csalódtam az alaptípusban.
900 felett mennek bõven lefele. Bárminek le lehet törni a szárnyát rossz mozdulattal, a németeknek is. Nekem a Corsairé nem tünik rosszabbnak.

Tulképp bevallom magamnak, hogy nincs egy olyan map, ahol egy bombázó tudna érvényesülni. Mire felmegyek normális magasságba majdnem lemegyek a térképrõl. Amit eddig láttam az nem szól másról mint a szöcskék kergetik elõször egymást, aztán ráugranak a bomberekre. Taktika nulla, kezdem unni.

akkor jó,hogy tegnap elbasztam az alapra egy valag pénzt...nekem is tört a szárnya 750 nél...,de akkor kuka....

f24sg
Hát ne haragudjatok gyerekek, de meg lehet b*szni ezeket a corsair-eket HB-n!
Hiába emelkedik, meg fordul, de nem bírja a high-g fordulókat, széttörik a picsába, egyszerûen nem tudom lekövetni a 109-eseket sok helyzetben, mert bár nyernék, a sárkány nem bírja...

Innentõl kezdve kampó, kész. Dóó-ÓÓÓjcslánd-dóóÓÓÓjcslánd ÛÛ-ÛÛÛber ÁÁÁ-Ááállees...
Über alles in der Welt

Bocsánat.

kezdõ lövés,uccsó lövés,wingman, bomber,fighter meg vagy még 4 acsi is desszertnek😛 mondjuk majdnem 30 percig tartott...csak a vége fele már direkt rám jött az ellen,mert 3x annyi pontom volt mint a 2. legjobbnak😛 volt benne egy fekete géptörzs+fekete szárny+ fekete bal motoros kilõtt futómûves landolás is erre szerelés közben szétqrt egy bázist bombázó bombája😛 azért szenvedtem át a csatatéren😄

életem körét csináltam 8 kill 12 assist + a földi célokból is egy tucat ,de baszki a 12 assistból 8x!! repûlt be a tuti killemre valami gyökér killopó bunkó....és nekem csak az assist maradt....videóba holnap szerintem elrakom emlékbe,mert amúgy nagyon penge volt...,de ezek az árkád killopó, akkor is lõ ha haver van elõtte meg rammolós majmokkal akik nem képesek értelmesen játszani a hócipõm nyakig televan!!!!!!!!!

Megtört a jég Corsair-el. Valahogy mindig kerültem, mert nem tetszett a kanyarodás közbeni viselkedése, de ezentúl értékelni fogom. 5 kill már összejött egyszer-kétszer német gépekkel, de hogy újratöltés nélkül, mint most ezzel, na arra nem volt példa 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 mp leforgása alatt 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

érdemes vadászgépet expertre fejleszteni?

Gyanitom az nem ai. Azok nem kezdenek el ilyen messziröl löni.B24el ráér célozgatni menekûlni nem tud.8-900 mvolt a max hatásos ezeknek.Nem véletlrn lödöztek az50mm essel 1km-röl a németek.A japán bombereken meg más kaliber van persze hogy oszt. A német is eltalálja csak nem sebez.
rászkódás 2 dologtól szokott elõjönni
1 túl nagy sebesség
2 légvédelmi tûz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hihetetlen mekkora különbség van a tail gunnerek között. A németek gyakorlatilag semmit nem érnek, szerintem maguktól még egy criticalt nem voltak képesek lõnni, még közelre se. Ha meg én átveszem, akkor is egy fél nap, mire bármit is lekapnak a Dornierrõl.
A japán jobb határozottan, a KI-49-nek tetszik, csak sokszor elõjön egy ilyen rázkódási jelenség, amit nem tudok megindokolni, hogy mitõl lehet és szinte lehetetlen úgy célozni.

És akkor jön az amcsi.... 1,4 km-rõl már eltaláltak a B-24 gunnerjei, wtf...Egy mesterlövész stabil pozícióból nehezen céloz ilyen távra, kétlem, hogy ember vezérelte, gondolom kimaxolva ilyen durva az amcsi AI..

vesszetek össze bakki😛

Coral Springs
<#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Én már semmit. Tegnap nem vettem észre hogy rám írtál volna... Akkor részemrõl törölve a platoon project, halva született ötlet volt.

Tényleg pihentetni kéne a játékot a peccsig. Orosz szerveren fõmûsoridõben az I-16 meg a D-13 megy egymás ellen...

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, megmagyarázhatod, attól függ hogy kinek !? Arcade -ban csatánként 7+ kill, Historical -ban 2 a minimum. Squad -ban én csak olyanokkal szeretek játszani akire nem kell figyelnem, képes 1-2 géppel kihúzni egy csatát, és az együttmûködés reflex szerû. Eddig egy(!) amerikai tudott ennek megfelelni, nekem nem kényszer hogy squad -ban játszak, lévén ha figyelnem kell a másikra akkor az rámegy a teljesítményre. De ettõl függetlenül miután tegnap rám írtál a játékban, én jeleztem hogy felõlem mehetünk együtt. Erre te eltûntél, de még a #12842 -re se válaszolsz érdemben. Mirõl is beszélgetünk ? Szerintem elõbb magadban döntsd el hogy mit akarsz.

Coral Springs
Nekem az egyik kedvenc gépem, amikor az Airacobra -ban ülök. Két lövés ha eltalálom, és bizony eltalálom, ennek ellenére hozzák a prédát dögivel. Viszont amióta beleragadtam a P-26 -ba azóta kellemetlen jelenség, bár tegnap nagy nehezen sikerült leszednem egyet. Kilõttem a vezérsíkját.

Oké, nem erõltetem. Nem akarom megmagyarázni mitõl jobb egy platoon...talán hogy el lehet pofázni hogy ki mit csináljon...hagyjuk inkább. Hajrá akkor a sok randommal...

Ja gyér, bár elég hamar koppannak a noobok mikor hátulról akarnak leszedni. A három géppuskás manus folyosót vág hátrafelé. Többször volt már, hogy egy darabig még követtek aztán feladták a próbálkozást mert mellém jönni nem tudtak, mögöttem meg golyózápor. Persze német gépek kivételek mert gyorsabbak egyenesben.

Az AI lövészek nálam teszik a dolgukat minden bomberen. Nem mondom, hogy nem ülök be ha van rá mód, de elég sok gépet leszednek rólam nélkülem is. Persze most is Berlin map, 4 Fw 190 és 1 Bf 109 a seggemben. Ilyen meccsek vannak.

Százkilósból csak egy esik egy gombnyomásra HBn. De tényleg elég gyér gép, csak a védõfegyverzet megfelelõ.

Coral Springs
Én az égvilágon semmi problémával nem küzdök, ám az emberi hülyeség squad -ban játszva is ugyan úgy felbaszna. Ettõl nem leszek megmentve, és az sincs kizárva hogy akivel squad -ba összezárnám magam, ugyan olyan idióta mint esetenként bármelyik külföldi, csak épp magyar kiadásban. Azt pedig nem értem, hogy tegnap megkerestél, reagáltam, majd eltûntél. Akkor minek írtál rám ?
Másrészt az idiotizmus is csak addig hat ki rám erõteljesebben, amíg ezeket a használhatatlan amerikai reserve gépeket maxolom. <#unalmas>

ejjj😞((

Na még1x

Éljen a meccs méker

Jön vki platoonba?

a 90.000 liont azt én is elfogadnám.
Hát a Tu-2 leírásán felnyerítettem:

"It was praised for things such as its high bomb capacity..."

Ehhez képest vihetek 4x100, 2x250 vagy 1x500 kilósakat. Ráadásul 1 nyomásra kettõ esik, így a babakocsis nõ is minimum 200 kilót kap. <#gun>

500.000 xp 90.000 lion egy kör:_D FUCKYEAH😛