War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos durván mellé tudsz nyúlni a japán FW 190A-val, ugyanis NEM a német 190A FM/DM van neki hanem valami elkúrt, egy csomóan sírnak miatta fórumon.
Coral Springs
Bevásároltam. A négy nehézbombázón, a Mustang -on, és a Jet -en kívül minden megvan. Bár van most annyi gépem, hogy ezekre nincs szükség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az ejtõernyõmben ereszkedvén azon morfondíroztam, miért vesztem el sorban a csatákat ? Aztán rájöttem arra, hogy a Peashooter egy nagyon ótvar gép, így nincs ki sok gépet lõjön, nincs ki bázist foglaljon, nincs ki a team élére álljon.

Nem tudja valaki véletlenül hogy ez milyen gép ? B verzióban van ilyen, de A -ról nem tudok a játékban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

f24sg
Beszereztem, de nme tudom kipróbálni, mert HB-n a MM egyensúly megbomlott USA oldal felé, vajh' miért? <#zavart1> Csak német géppel sorsol csatába emberi idõn belül...
GRATS! én épp ráfrissitettem az oldalra mikor ÖT azaz 5 másodpercnél kikopyztam kettõt! és már USED volt.....joke

Nortai
Sikerült egyet nagy nehezen elhappolni. Bár esélye kb. csak annak van aki tud scriptelni vagy hatalmas nagy mákja van és irtó gyors! 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

AB8HD)-(M7MBG)-437JM-RCA4U-K49ZK-BFXN5
CSKK9-R3JUG-(96BDA)-18CRU-WZQS4-(LRW1😎
(642QX)-QB66T-48NA3-8CM5L-UJJ1F-(T5FA8)

köszi a tippet 😊
Az a helyzet, ami mellesleg nem baj, hogy jelenleg pl egy nem prémium bombázó, pl Dornier is jól tud keresni. Nekem egy prém I16 van, ami nagyon élvezetes kis gép és hbn jó bónusza van, de pénzt szerezni mással is tudok ennyire, ha arról van szó. Tegyük hozzá, hogy nem szeretek bombázni, egyszerûen unalmas nekem, szóval meg tudom érteni azt is 😊 én ha választani kellene, gondolkodás nélkül a japán Fw190-et venném, az a gép már bizonyított, szóval a prémium változattal sem lehet mellényúlni, ha fekszik a stílus.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én a mustangra gondoltam. Az megérné?
zuhanóbohóckodás😛

Igen, de én csak a prém bombázókat javaslom. Német prém wellington HB bombázással nagyon szépen hozza a pénzt, 70-80 ezres kör sem ritka. Persze ehhez meg kell tanulni HB-ban bombázni, ami nagyon más történet, mint az Arcade bohóckodás.

nem lenne hülyeség ha valahogy a sebzés mértékét vagy a találatok számát esetleg azt,hogy ki lõtte meg elõször?😛 ezekbõl kalkulálni ki,hogy kié a kill és ki az assist....rohadt idegesitõ percekig dogfightolni valakivel majd egy nyomoronc a tûzcsóvát húzó gépet megpötyögteti és övé a kill....

Nekem is hasonló volt, szakaszban voltunk, criteltem egy bombázót, de kifogytam a tölténybõl, szóval mondtam a szakasztársnak, hogy kivégezheti. Kilõtte a bombázó elevatorjét, az lezuhant és mégis én kaptam a killt..Korábban ilyen biztos nem volt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mondom játszom egyet alvás elõtt erre 6 gépbõl 5 öt basztak szét a köcsög rammerek.....

miért nem takaitjak el ezeket a mocskos férgeket valamilyen retorzióval?? a normális fair emberek játékát tönkrecseszik....

Sziasztok.

Prémiumos gépet megéri venni lionfarmolásra ha nem veszek mellé prémiumot?
Hümm, ez a Corsair még mindig tetszik. Gyakorlatilag ha 1v1-be kerülök fölényben érzem magam. Egyedül a túlerõ tud lenyesni, vagy ha arconlõnek 3km-el magasabbról 😊

Viszont ha meglövik a szárnyát akkor már billegtet vadul, de épen is elég vacak a teljesítménye 250 alatt, mintha a kormányokra nem hatna az irányítás. Összességében tetszik, így 1,3-as szorzóval elég kellemes.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Annyi a különbség, hogy itt hiába hülye a csapat, és vesztetek, a játék mégis tisztességgel díjazza a teljesítményedet, ha letettél valamit az azstalra a meccsben. Ezzl szemben a WoT-ban ha vesztetek, gyakorlatilag semmit se kapsz. Nem kéne összemosni õket, mert teljesen más a két játék reward koncepciója(is).

van néha szívás itt is ja
most én is mentem 4-et este ..inkább nem kommentálom 😊
annyit segítek, hogy 2 korea volt amcsi oldalon, nem kicsit kaptunk ki 😊
Ez kezd olyan lenni mint a Wot, állandóan hülyék csapatába kerülök. Ez is kuka azt hiszem mint a Wot, még az 1.30- at megvárom. Még hogy ezért fizetni prémet XD az se normális 😄
Vagy kapja meg mindkettõ, felesben. De az assist az elég gyenge rewardot ad :/

ez így is illene.
Szerintem valami módolás lehetett a killszámolásnál, ellõttem a szárnyát csórikámnak, aztán ráuszultak ketten és felrobbantotték, ehhez képest én kaptam a killt.
nem kell, ott vagyok én 😊
Mentsen meg az Isten a Jap-Rus meccsektõl 😊)

én rájöttem: mostantól csak orosszal fogok játszani, egyszerûen más nemzetekkel nem megy a játék (talán még némettel) HB-ben marad az amcsi, de máshol nem. csak azt sajnálom hogy még csak 9-es szinten vagyok, az USA ágon.
Coral Springs
Én az Arcade -ban 7-8 gépnél már azt mondom hogy jól van fiúk-lányok, beérem az assist -al is. Ám ha nem megy a játék, azt valaki leszedi elõlem még a lángoló gépet is, akkor ráállok a frag stealer -re. Viszont a Historical az más eset, ott maximum akkor lövöldözök csapattagra ha mi vagyunk fölényben. A pénz már nem számít, azt nekem teljesen mindegy hogy a kill -ek száma mibõl jön össze, az a lényeg hogy összejöjjön. A statisztika a friendly fire -t is ugyan úgy elszámolja. Egy szerencsés alternatíva.

"Aki profi egy nem oszt nem szoroz."

Dehogynem, japán mapon ACES_klim és squadja bosszúból lerammolt, mert killstealeltem egy la5-öt 😊 Nem volt tölténye a tagnak és gané módon inkább teamkillel ketté vágott. Pedig nem direkt csináltam, azt hittem meglógott elõlük, úgy tûnt az én szemszögembõl legyorsulta õket visszafele menet.
Aki profi egy nem oszt nem szoroz. Aki béna szintén nem.Aki meg átlagos nem mindegy.? :-)
Ettõl függetlenül szerintem ne idegesítsd rajta magad, mindig lesznek bukta körök, te is hibázol, az ellenfélnek is lehet egy szerencsés lövése, és persze az MM is csinál marhaságokat.
Saját hülyeségeimbõl kiindulva: vannak napok amik nem kell erõltetni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Engem a ladder eléggé motivál, nagyobb az élvezet egy killért vagy win ért.
Coral Springs
Eleinte én is így álltam hozzá a dologhoz, az élményt hangsúlyoztam a hozzászólásaimban is. De már jó ideje az agyam úgy pörög ezen a kibaszott játékon, mint egy kvantumszámítógép. Ez van.

Csúcsidõben amikor játszom az a mázli, hogy nem nagyon rak be jetet, 1 defeat lionvesztés nélkül nem oszt nem szoroz. 1-1,5 hetente egyszer belefér a balszerencse.
ki a sz* rt érdekel a stat? Ez nem olimpia.Lehet hülye vagyok de én szòrakozásért játszom.
Ne foglalkozz a statisztikával, elrontja a játékélményt. Ez van, néha igazságtalan az mm, mindenki kapja a pofonokat 😊

Coral Springs
De arra már a játék elkönyvel egy felszállást, a statisztikának hopp egy pofon.

mire realizáltuk halottak voltunk😊 nem néztem meg az ellenfél összetételét csak a végén:S😞(

Olyankor ki kell lépni a picsába, gyors landolás a leszállópályán és nincs repair költség.
Hb 2 és fél perc alatt kampó az egész csapatnak....: ellenfélnél 4 mig9 meg 3 meteor.....mi meg ilyen 10-11-es gépekkel...miért nem mennek a picsába a készitõk?

Mondjuk lehetne japán prém a japánoknál.11es hien pl.Mondjuk a fòka használòkat megértem.B17 ellen jò opciò( más nem is nagyon van) Majd ha lesz ott is nehézvadász.Corsairnál nem rossz a valagnyi löszerMikoe más megy haza még ráérsz kergetözni.
Nekem nagy kedvenc a prémum Corsair, nagyon jól lehet vele pénzt keresni japó Hb-ban, ráadásul anyahajós pályán is le lehet vele szállni. Viszont tény, hogy sokan nem szeretik a .50-es géppuskákat, pedig nem rosszak, csak kicsit más játékstílust követelnek meg, mint az ágyúk.
Mondjuk sol prém corsairt nem látok.Vagy az annyira nem bejövös? Legalábbis japòknál 109/190 megy.( meg ugye minden gép annyira jò amennyire használni tudják)
este 6-tól
este 9 tõl?

Tyû, akkor ma estétõl érdemes Corsairt venni! Be is szerzem a gépágyúsat!

Hajrá népek, itt a lehetõség olcsón beszerezni az itt a topikban sokat dícsért Corsair D-t!

Még jó, hogy reggel vettem meg a 2 Corsairt.. 😊)

Viszont hajthattok az Invaderre 😊

Te most itt az Arcaderól beszélsz? Mert ha igen, hamar nevetség tárgya leszel.

Today is Memorial Day in USA.

It is a day of honoring the memory of people who have died in military service. Everyone should respect their people who don a uniform and have that dedication to protect us and serve their country with honor.

We should always remember the ones who have sacrificed their lives to secure the future of their nation.

From May 27th 09:00 am till May 28th 04:00 am PDT (from May 27th 04:00 pm till May 28th 11:00 am GMT) War Thunder presents special event:

20% special discount for P-39Q-5, P-47D, P-63, P-38, B-25, F6F, F4U, repair costs and modifications, +30% experience with these aircrafts.

---------------------------------

SPECIAL FACEBOOK EVENT!

Moreover you have a unqiue chance to receive A-26C-45 Invader gift plane just supporting us on Facebook!

On May 27th From 02:00 pm till 00:00 am PDT (from May 27th 09:00 pm till May 28th 07:00 am GMT) every hour we will publish 10 unlock codes for A-26C-45 Invader on our Official Facebook Page.

Also we will give 10 Invaders to people randomly chosen from those who 'like', 'comment' and 'share' this entry.

War Thunder Team

Aki arcadezok ne panaszkodjon a fizikára ok? Arcadeban mind a kormányfelüleletek mind a gyorsulás és az emelkedés boostolva van. Nem tükrözi a gépek valós tulajdonságait. Ha tudni akarod hogyan reül egy gép, fogj egy joyt és próbáld ki full controllal.
Coral Springs
Tegnap én is megkaptam az egyik csatában. <#smile> Az erõsebbik P-26 -al voltam, rám jöttek hárman. Egy LaGG-7, egy Buffalo, és egy Ju 87 dísznek. Az utóbbinak kilõttem a lövészét, meg még kapott valami critical -t miután inkább elmenekült bombázni. Majd következett a két vadász, mindkettõt nagy nehézségek árán kisakkoztam, kinyírtam. Ám de(!) alig végeztem velük mire megint rám jöttek ketten, az egyik egy M.C.202 volt, a másikra már nem emlékszem. Eléggé le voltam sérülve, sok esélyem nem volt, agyilag besokalltam, azt az elsõ adódó pillanatban telibe vertem az M.C.202 -t. A csávó percekig regélt arról hogy mekkora egy noob vagyok, beraktam neki egy smile -t, és odaírtam hogy "the dog is barking" azt ennyi.