War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg úgy alapból is, ugye hátulról nézi az ellenfél a gépét, vagy belsõ nézetbõl, így is úgy is csak akkor látja a golyókat amikor már becsapódtak a gépébe.
Szép narancssárga 😊
Egy fajta lõszer van benne végig, de az páncéltörõ-gyújtó-nyomjelzõ 😊
És minden kill-nél gyújtott eddig, sokszor egymás után többször is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ez nemcsak éjszaka igaz, nekem pl látnom kell, hogy "esik" a sugár, és úgy tudom pontosítani, ezt stealth-el nem látom. Persze, láttam már, hogy van akinek megy úgy is 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Ha egyszerûbb játékmódot játszik vki. akkor van értelme nagyon is, nehezebb fokozatokon nem nagyon észrevehetõ a javulás egy határ felett.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
De másban is kérnék tanácsot. Létezik olyan spitfire tier 8-ig ami használható HB-n? Mert az Mk5b nem remekelt.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mehetek én bármilyen csúcsszuper Corsairral, ha egyszere mindig legalább három német gép jut rám.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tegnap láttam amcsi lemming traint, olyan szép volt mint egy álom. 1 németre mentek 6-an, és egyik se volt 1km-nél messzebb a némettõl. Le is vertem kettõt közülük, csak úgy füstöltek 😊 Aztán kettõ még sikeresen összement, az utolsókat meg lenyesték a többiek. Megy a fraghunt minden oldalon eszetlenül 😊
Tényleg remek pénzfarmoló gép, bár ugye az xp-t csak egy rövid ideig tolja nagyon jól, amíg be nem telik az XP csík, de a pénz mindig jól fogja hozni. Nagyon megérte megvenni.
forum.warthunder.com/index.php?/topic/35707-qa-session-with-trojan-borisych-senio-special-guest-24052013-now-with-transcript/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Arról volt szó, hogy szegény az Árkádos FM/DM miatt hõbörgött. Megjegyzem a felhúzós sztorijába pont bele tudtam képzelni, hogy az alsó tag közben fordult egy kanyart és mire õ leborított megint alatta volt. A BnZ ellen csak így lehet védekezni, ha behúzod a géped a másik alá. Mindenesetre érdekeseket ír, az Árkád FM meg olyan amilyen, nem szabad tõle sokat várni, szidni meg pláne nem érdemes 😊)
Ne haragudj de ez egy ritka fos mûelitista beszólás volt és magadat teszed csak nevetségessé ha megpróbálod megszabni hogy a három játékmódból ki melyikkel játsszon. Számtalan oka lehet annak hogy valaki árkádot játszik és nem az általad preferált HB-t. Mondjuk nem tud 6-8 percet rászánni arra hogy odaérjen az akcióba, lõdözzön három percet, aztán szocsózzon vissza 10 percig leszállásra és felszállás után újra a monitort bámulja öt percig míg támadhat.
Mert pl. van élete, amibe tíz perc akció árkádban belefér, ez alatt lelõ hat gépet és veszít kettõt. Tíz perc bambulás meg nem fér bele.
Bombázásnál megértem hogy a HB jövedelmezõbb, de számomra a bomberek kb. párhuzamosak a WoT-ban az artival: osztja az áldást aztán nyomorultul elpusztul. Nem az a kimondott hömpölygõ adrenalinzuhatag-élmény. Ettõl függetlenül nem mondom hogy ne játssz bomberrel mert ki leszel röhögve, remélem átjön a párhuzam amit mondani akarok.