War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az miért van hogy max javítási költségem 970, historicalban összetörtem a gépet és 2930-at kér javítani

elsõ historicalom csúfos vereségbe torkollt, találatom volt de hamar leszedtek, nem mertem durván kezelni a gépet féltem hogy eltörik és meg is lett az eredmény-> darabokra szedtek 😞

Én sosem értettem, miért jó az ha az ha kivesszük a nyomjelzõket a golyók közül. HB-ból kiindulva, magadat egy nagyon fontos segítségtõl fosztod meg, amire a célzáshoz szükség lenne, mert ugye nincs gagyi kis célzókör mint Arcadeban. Az ellenfélnek pedig tökmindegy hogy nyomjelzõssel vagy nyomjelzõ nélkülivel lõnek rá. HB-ban alapból mindenki figyeli a környezetét, és gyakran pillant a radarra, szóval meglepni csak a legamatõrebbeket lehet. Ha meg mégis meglepsz valakit, azonnal meg fog ugrani, amint meghallja a lövéshangokat a környezetében, és vélhetõen rögtön megpróbál kitérni. Amúgy is közelrõl kezdünk csak el lõni a fegyverekkel, mikor már biztos a találat, mert kevés a lõszer.

Meg úgy alapból is, ugye hátulról nézi az ellenfél a gépét, vagy belsõ nézetbõl, így is úgy is csak akkor látja a golyókat amikor már becsapódtak a gépébe.

Én pl a hien-be tracer belt-et használok 😊
Szép narancssárga 😊

Egy fajta lõszer van benne végig, de az páncéltörõ-gyújtó-nyomjelzõ 😊
És minden kill-nél gyújtott eddig, sokszor egymás után többször is 😊
Max FRB-ben. Amúgy úgyis spottolva van már lõtávolban.
sztem nagyobat szakít és hidd el sokkal nagyobb elõny NEKED,hogy az ellenfél nem látja a lövedékeket.... te meg kis gyakorlással /ami neked már bõven megvan/ pikkpakk ráérzel....

Nem tudom elképzelni, hogy mi a jó a stealth ammoban, azon kívül, hogy az ellenfél nem látja, hogy merre mozdulhat. Cserében én sem látom, ez nekem nagyon sokat ront a célzásomon, fõként, amikor ilyen távolságba lövök:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És ez nemcsak éjszaka igaz, nekem pl látnom kell, hogy "esik" a sugár, és úgy tudom pontosítani, ezt stealth-el nem látom. Persze, láttam már, hogy van akinek megy úgy is 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bármelyik prémmel megcsinálhatod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Il2m is 20-30 ezret hoz😛

Csajka stealth ammóval OMFG ,de büntet😄

De a prém wellivel csinálhatsz prém nélkül 70-80 ezret is egy körben, prém számla nélkül, ha jó vagy. Ezt semelyik márik gép nem csinálja utána.

femate
Do-val prém nélkül szerzek átlagba 30k-t.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

50kg elég rá
Korea mapon pl.
A 'bombing point'-okra mi a legkisebb alkalmas bomba?
"most akkor van értelme vadászgépet expertre fejleszteni? "

Ha egyszerûbb játékmódot játszik vki. akkor van értelme nagyon is, nehezebb fokozatokon nem nagyon észrevehetõ a javulás egy határ felett.
Coral Springs
Alacsonyabb tier -ben sok a Buffalo, meg a skill -esebb orosz. Olyankor mindig az amerikai oldal nyer. Persze a felállás a német oldalon változatlan.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez a német Wellington tényleg pénznyomda, 25-30k körönként prémiumnap nélkül... XD
Hali. Köszi a válaszokat prémiumos gépet illetõen.

De másban is kérnék tanácsot. Létezik olyan spitfire tier 8-ig ami használható HB-n? Mert az Mk5b nem remekelt.
BErlin mapon, na..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát nemtom, én mióta nekiálltam kimaxolni az alacsonyabb bombereimet legtöbbször az amcsik nyertek az USA mapon 😊

Nem rossz ez a gépágyús Corsair, de amcsit még mindig nem éri meg játszani, amíg ennyire durván OP-ok a németek, és ennyire szar a Matchmaking. Bármelyik meccsbe megyek bele, nálunk Hurricanok, Typhoonok, Cobrák meg ilyen szarok vannak, és a német oldalról jönnek szembe a Bf-ek és az FW-k számolatlanul, és hogy hogy nem, mindig õk nyernek. Unalmas már. NEm véletlenül tol minenki németet HB-n, mert a többi nemzettel egyszerûen semmilyen sikerélmény nincs.

Mehetek én bármilyen csúcsszuper Corsairral, ha egyszere mindig legalább három német gép jut rám.

Én ilyenkor se zuhanok le 3K alá, csak laposan elfûtöm a gépet messzire, és onnan visszaemelkedek újratámadni. A sebességet úgyse tudják tartani, és egy idõ után feladják az üldözést.

Nem addig nem megyek le, ameddig látok fent mást, persze ha késõbb jössz, az más kérdés 😊 Elég nekik egy kezdõ lökést adni és már zuhannak is, én nem zuhanok utánuk, mert nem is bírná a gép 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Arra gondoltam, hogy ha lekergetted õket akkor Te is le fogsz menni, ugyebár (az I-16 pilótád 6500-on történõ kvázi megfagyás/megfulladásáról most ne elmélkedjünk). Na, mikor lementél Te is, akkor érkezek meg én 5K-n, vidáman leharcollak, oszt csókolom 😊

Vadásszal mondjuk nem csinálnám, valakiknek mégiscsak le kell kergetni az ellenfeleket. Tegnap éppen a németekkel sikerült ezt megcsinálni, gondolom meglepõdött a Dora, hogy 6000-6500 méteren nekem volt magasságelõnyöm az I-16-al, így be tudtam mögé esni és azonnal le is menekült. Aztán még sikerült eljátszani egy 109-el is. Ha pedig lent vannak, akkor szinte biztos a vereség számukra, fõleg ha még el is kezdenek forduló harcolni 😊

se horikerit :-)
Arról volt benne szó, hogy sok gépnek változni fog a bombaterhelése. A németek egyelõre nem kapnak irányított rakétákat.

nem olvastam végig a beszélgetést mert nem vagyok perfekt angolból, volt szó benne németeknél rakétáról vagy torpedóról?

Köszönöm, így fogok tenni.
Vadásszal is megéri ez a taktika bõven, mert mire odaérsz a magassági harc leszorul alacsonyra.
Tegnap láttam amcsi lemming traint, olyan szép volt mint egy álom. 1 németre mentek 6-an, és egyik se volt 1km-nél messzebb a némettõl. Le is vertem kettõt közülük, csak úgy füstöltek 😊 Aztán kettõ még sikeresen összement, az utolsókat meg lenyesték a többiek. Megy a fraghunt minden oldalon eszetlenül 😊

Én konkrétan bomberrel csatakezdés után 5 percel spawnolok csak be, nincs értelme elöl menni. 😊

én már vadásszal is ezt csinálom.......körözök párat...menjenek a kis hülyék lõdöztetni egymást a cannoinokkal.....2-3 perc alatt ellüvöldözi a többség a nagy kalibert....Il2M-el szoktam mostanába menni iszonyatos irtást végzek vele az agyú nélküli vadászok meg földi célok közt....😛

A 19 darab 250 fontosat vidd vele, és minél késõbb avatkozz a harcba. Sok jó tank célpont van a Berlin térképen, és mindegyik ugyanannyit ér, szóval nem kell elsõnek odaérni. Amikor az ellenséges vadászok már javában harcolnak a mieinkel, és teljes a zûrzavar, akkor éri meg bemenni a tankokhoz bombázni. Oldali minél alacsonyabbról, azt hogy a mozgó tanknak mennyire célozz eléje, hamar kiismered, bombakésleltetés nem kell.

Tényleg remek pénzfarmoló gép, bár ugye az xp-t csak egy rövid ideig tolja nagyon jól, amíg be nem telik az XP csík, de a pénz mindig jól fogja hozni. Nagyon megérte megvenni.

Egy kis olvasnivalò a beszélgetös délutánròl.A lènyeg lesz itt minden .....soon.:
forum.warthunder.com/index.php?/topic/35707-qa-session-with-trojan-borisych-senio-special-guest-24052013-now-with-transcript/
nekem is vannak ilyen screenshotjaim ahol fél tucat társsal csináljuk a killek 95%-át.....a maradék 10-15 ember meg egy rohadt földi célt se szed ki.....nemhogy légi killt.. pffff

Mondjuk ahogy elnézem az XP csíkja kb. még ma betelik, három kör alatt 100k XP-nél járok vele. 😞
Pluskast
Miért ne lenne értelme?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

500lbx9 vagy a 250lbx18 jobb a német Wellingtonhoz? Megvettem, mentem vele pár kört HB-ben mert nagyon dícséritek és tényleg elég jól hozza a zsetont, le is tudtam vele szállni elsõre. 😊 Meg kell az XP a németeknél, szóval win-win. Valami remek taktikai tanácsadással tudtok segíteni ehhez a géphez?
most akkor van értelme vadászgépet expertre fejleszteni?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A Mustang nem, a legutóbbi peccs óta nagyon kevés hozzá a lõszer, valami 125 darab ágyúnként. És a fegyverzetétõl eltekintve az egy gyenge gép, rosszul emelkedik, fordul, minden baja van.

jó teamet kaptunk 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ezt nem tudtam, de jó, hogy mondod, így akkor én se gondolkozok rajta.

Annyira ne emekedjetek az Invader után. Remek gép lenne, de túl magas a tierje, és emiatt brutálisak az ellenfelei. Én még jó (gyõztes) HB kört nem tudtam menni vele, mert mindig jönnek szembe a 15-16-17-es tierû német vadászok hordái. Jelen állás szerint használhatatlan, ha letennék mondjuk tier11-be, már jó lenne.

Egyszerûen nem errõl volt szó. Tessék figyelmesebben olvasni, vagy nem belebeszélni! <#smile>

Yossarian, megint "Missed the point" 😊

Arról volt szó, hogy szegény az Árkádos FM/DM miatt hõbörgött. Megjegyzem a felhúzós sztorijába pont bele tudtam képzelni, hogy az alsó tag közben fordult egy kanyart és mire õ leborított megint alatta volt. A BnZ ellen csak így lehet védekezni, ha behúzod a géped a másik alá. Mindenesetre érdekeseket ír, az Árkád FM meg olyan amilyen, nem szabad tõle sokat várni, szidni meg pláne nem érdemes 😊)

"Te most itt az Arcaderól beszélsz? Mert ha igen, hamar nevetség tárgya leszel."

Ne haragudj de ez egy ritka fos mûelitista beszólás volt és magadat teszed csak nevetségessé ha megpróbálod megszabni hogy a három játékmódból ki melyikkel játsszon. Számtalan oka lehet annak hogy valaki árkádot játszik és nem az általad preferált HB-t. Mondjuk nem tud 6-8 percet rászánni arra hogy odaérjen az akcióba, lõdözzön három percet, aztán szocsózzon vissza 10 percig leszállásra és felszállás után újra a monitort bámulja öt percig míg támadhat.

Mert pl. van élete, amibe tíz perc akció árkádban belefér, ez alatt lelõ hat gépet és veszít kettõt. Tíz perc bambulás meg nem fér bele.

Bombázásnál megértem hogy a HB jövedelmezõbb, de számomra a bomberek kb. párhuzamosak a WoT-ban az artival: osztja az áldást aztán nyomorultul elpusztul. Nem az a kimondott hömpölygõ adrenalinzuhatag-élmény. Ettõl függetlenül nem mondom hogy ne játssz bomberrel mert ki leszel röhögve, remélem átjön a párhuzam amit mondani akarok.
És, hogy teteszik az Invader? Akkor is nagy rajokban mentek mikor a Gamestaros giveaway volt, ment meccs 10 A-26 meg 2 Jet kombóban.. aztán mégse nyertünk 😊))

Vedd meg a Dora starter packot. Ahhot jár az überbrutál (OP, TÁP, kitudjamégminek nem nevezik) FW190D13, meg kapsz hozzá 2 hét prémiumot és 2500 Golden Eagle-t is. Mindezt 20 Euróért. Sztem ez éri meg a legjobban. Csak ugye tudni kell majd használni is. De prémmel 1 kill valami 12ezer lion 😊