War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csodabogár várja már, addig marad a pozitív kisugárzás 😄
Állat lesz 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tankok:

http://warthunder.com/en/news/159/current/
Nekem csak "arcelfelejtés" repülés közben problémám (ezzel járó géptörés) volt a problémám. Illetve sikerült egy olyan webcam meghajtó programot telepíteni amitõl nem engedte használni a camerát a freetrackerrel. (Ezzel szívtam is egy darabig hogy eltakarítsam a gépröl). Most facetrack-ot használok azt mindig elõbb kell indítani mint a játékot.Esetleg újratelepíted és újra állítod a játéban is?(mondjuk ez a camos problémámnál nem segített 😊 ) Persze Neked lehet fog.Vagy a gyári fórumon körülnézni az -e témában nyitott részen hátha van tapasztalata valakinek.
BERLIN suburbsban mire felértem 4000 méterre vége lett a körnek😄 NO KOMMENT:😄😄

köszönöm!
<#mf1>
az emlitett példámnál pl. minimum 1 perc mire feltudsz gyorsulni 400-450-re egy DO-val....aztán ha csintig húzod emelkedsz max egy 1500-at..,de akkor 0-ra lassulsz....ha idális 15-20 fokos szögbe rakod visszalssul 300-350-re de akkor meg 4-5 perc mire feljön 8000-re ,de ez feljött pikkpakk.....szánalmas

Jah, FlightModel. A DM meg a DamageModel. Az árkádban mindkettõ rohadtul le van egyszerûsítve az Instruktor meg ászpilótát gyárt bárkibõl.

olyasmi akar lenni,de érdekesen mûködik egyes esetekben😛

Nem nem, a szánalom kategória az Árkádos FM miatti sírás 😊)

Egy bomber szted mikor fog úgy emelkedni mint egy Elfogó nehézvadász?

az FM a repülésmodel?
komolyan vicc már ez az Arkade!!!! 5 percig húzom a Wellingtont 8000 méteren vagyok majd sacc /kb 1500 ról egy kibebaszott DO217-es 1 perc alatt feljön 8000 re és kettélõ.....takarodjanak már azzal az FM-el a picsába! ez szánalom kategória

ebben én sajnos nem tudok segíteni, mert nekem semmi problémám nem volt.
plu604
a legnagyobb problémám eddig vele az, hogy a teljesen legit e-mail címemet nem fogadja el, mert "nem valid" 😄 remélem lehet a letöltött kliensen keresztül is regelni, hátha az elfogadja.

Meg annak elfogadása, hogy itt a skill sokkal inkább játszik, mint a WoT-ban, ahol egy csomó algoritmizált dolgon múlik a túlélésed. Plusz itt nincs Arty 😊)

valóban megéri. még bétateszt alatt van, ezért még vannak betegségei, de ezt valószínû orvosolni fogják.
jelenleg nincs jobb repülõs játék a piacon.
(ez csak sajátos vélemény:szerintem némi történelem tudás is illik a játékhoz.)
plu604
köszi, már töltöm is! 😊

Fura mód billentyûzettel és egérrel sokkal jobban élvezhetõ, annyira jó a játék irányítása. Joystick csak FRB(vérszimulátor) játékmódhoz kell, de azt nagyon kevesen játszák.

Még annyira se Pay to Win, mint a World of Tanks. A megvehetõ prémium gépeknek csak az XP és pénz szorzójuk jobb, tehát gyorsabban fejlõdsz velük. De harcban mindenki egyenlõ eséllyel indul, bár a Historical Battle játékmód matchmaking rendszeén azért van még mit javítani.

Szerintem tegyél egy próbát vele nyugodtan, eddig még senki se bánta meg. 😊

Nem szükséges, a megfelelõ bombazárak két csata alatt megvannak a wellingtonnal, az a beépített 2X XP szorzó miatt. Ha már megvan a 18x250 fontos bombateher, nem is kell tovább menni, mert azzal lehet a leghatékonyabban harcolni.

Ha érdekel, a #12951-ben leírtam, hogy szerintem hogyan lehet a leghatékonyabban bombázni vele.

plu604
Sziasztok!
Láttam egy-két videót, megtetszett a játék, de lenne pár kérdésem mielõtt nekifogok (igen, a hivatalos FAQ-t átnéztem):
1, pay 2 win játék ez is? Jutnak bármilyen játékbeli elõnyhöz azok, akik valamilyen csomagot vesznek és azokat a... golden eggeket (ha jól emlékszem) költik? (pl. erõsebb fegyver, jobb gép, stb) vagy csak pl. a gépek kinézetét testreszabhatják?
2, kell joystick a játékhoz, vagy billentyûzet+egér irányítással is ugyanolyan élvezhetõ?

nah mondjuk most hogy mondod jó hülye vagyok ,mert ott egy földi cél is 3x annyi XP ergó ott gyorsabban megvan😛 nem kell szenvednem😄😄

viszont a wellingtont a bombázás miatt kecseg módon arcadeban pattintom fel gyorsban😄

Lõszert könnyebb hb-n húzni. Egyszerûen csak géppuskázd a földi célokat, 2-3 kör megvan a normális lõszer.
mekkora szar az Arcade a HB hoz képest most már én is belátom! egy hete csak HB zem.....alig van rammolás nem lövöldözik mindenki esztelenül nem zergelnek 12-en egy targetet nem agyhalottak a playerek / a többség/ most vettem egy prém Wellingtont meg hellcatet HB re!😛 és húzom az XP-t a lõszer miattt....HÁT egy fostenger az arcade! ha nem az ellen lõ le akkor a majom csapattagok.,..ha nem az ellenfél rammol le akkor a csapattagok...keselyûk módjára vetik a targetemre 4-en magukat hogy ellopják a killt és még sorolhatnám .... KÉT FORINTOT NEM ÉR AZ ARCADE!!!! csak lõszert húzni megyek oda be a jövõben is.....borzadály!

A prémium Chaika vagy a rendes? Igaz, ha ismered az erõsségeit mind2 gyilkológép lehet 😊 csak a fordulásra épülõ gépek hihetetlen figyelmet igényelnek, hogy észrevedd idõben az összes közeledõ ellenfelet 😊
Mondjuk én amit észrevettem a type 28-al, hogy nem tudok úgy célozni, mint pl a német gépekkel. Lehet, hogy az zavar, hogy ömlik rajta a lõszer egy mp alatt is, de én inkább arra tippelnék, hogy teljesen más a röppálya és sebessége, mint amihez inkább szoltam. Még a Corsairrel is sokkal jobban találok, szóval ez egy rejtély marad.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem a játékot mûködik rendben van. Viszont olyan gondom lenne, hogy facetracknoir-el hol jó hol nem. Elsõ indításra teljesen jól mûködött minden irányba lehetett nézelõdni mindenfelé. Másnap indítom és hiába van elindítva a facetrack nem megy a gaméba. Próbáltam hogy elõször face aztén WT aztán fordítva aztán már mittomén 😊 és egyszer csak megin mûködött. Volt-e már valakinek ilyen gondja ha igen esetleg sikerült-e megoldani? Most megint nem megy valamiért. Elõre is köszi.

Üdv Carlos
flashpointer
arcade-ben is, +1 pont a japó hidroplánoknak 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Ki lehet lõni a kereket crit-el, akkor nem tudja kinyitni a futómûvet. Legalábbis HB-n úgy van.
srác landolni akart rögtön az elején:

miután nem sikerült neki, anyázott egyet majd kilépett a csatából <#banplz>

a csata legvégén meg mikor már vesztésre álltunk, valami Jancsi nevezetû magyar próbált meg landolni a bázison a kerekek leengedése nélkül...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

USA: Corsair (a T8), Orosz: Lagg3.

HB-ben milyen vadászokat lehet vinni USAból T9-ig, és oroszból T6-ig?
Én nem bánom ha balanszolnak, csak amíg van FPS tartalék a játékban és nem lassul le a sok szimulált elemtõl.
Az szerintem is Op a maga kategóriájában 😊

18 vagy 28-as?
Coral Springs
Ezt tanúsíthatom. Volt akinek trollkodásból belemásztam a picsájába, és semmi, ment egyenesen. Egy jól irányzott lövés, és már esett is lefele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az mindig lesz, és mindig játszani fognak vele 😊 Ebbe jobb beletörõdni.

én csajkával aláztam szarrá 4 spitfiret tegnap HB ben....igaz kicsit "csaltam" mert a repterünk fölött cicáztam velük ott meg ugye szarrá remegtek az AA lövései miatt...,de esélyük nem volt lefordúltam 3x mindet és egyesével szétlõttem õket😄

amugy az egy mocsok kis geci gép ám! én is szeretem! érdekes ,hoigy r9gtö9n az elején az elsõ sorozat-ból egy rohadt lõszer sem talált és a 2. ból is épphogy eltaláltad a szárnya végét😛

Elkezdenek balanszolni keményen az olvasatom szerint, itt ugyan a bonyolultsági fokokról írnak: lövedékek, DM, 1.31 motorsérülés stb. De cserébe lesz egy valag paraméter halmazuk, amivel játszadozhatnak.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Plusz ha kergetõzés van akkor se változtatnak a taktikán amíg rájuk nem lõsz, mert azt hiszik nem vagy lõpozícióban. Pedig aztán dehogynem 😊

Torzonborz
Pedig sokan tényleg nem térnek ki addig amíg nem lõsz rájuk. Én is ezért használok stealth ammot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha tudnád mennyi vaksi van, akik rázoomolva a célpontra vadul lövöldöznek, vagy csak szimplán próbálják egyenesben tartani a gépüket hazaúton. Na õk sose nézik a radart, max a tracer figyelmezteti õket a jelenlétemre. Vagy jobb esetben valami leszakadó alkatrész >o]

Nem tudja hogy ott vagy? Nem fogja hallani, hogy lõnek a közelében, nem csekkolja a radart? Szerintem a felé repülõ golyók az utolsó dolog, ami figyelmezteti a játékost arra hogy egy ellensgées gép támad rá.

HB-ben milyen vadászokat lehet vinni amcsiból T9-ig, és oroszból T6-ig?
Én szeretem a Stealth lõszert. Egyrészt szembetámadásnál az ellenfél nem látja, hogy repül felé a csomag és nem tér ki, mert abban a hitben van hogy én még kivárok a lövéssel. Másrészt ha síkban gyorsasági elõnybõl megyek valakire és messzirõl kezdem pötyögtetni nem fog leborítani a kenyába, mert azt se tudja h ott vagyok (fõleg ha épp másra figyel). Rácsapásnál meg úgyis mindegy, hogy van.e vagy nincs-e, mert olyankor meg nincs idõ a "lõelemeket" korrigálni. Odakensz, aztán vagy talál vagy nem, akkor meg úgyis mindegy h volt-e nyomjelzõ vagy sem.

Ezt a videót le kellett mentsem, nagyon durva csata volt tegnap, ami itt talán kevésbé jön át. I-16-al jött össze 6 kill úgy, hogy a 3. után teljesen egyedül maradtam a csapatunkból olyan 5 ellenfél ellen. Az újratöltés után megint sikerült 3-at leszedni belõlük, de megint kifogytam és a 2 maradék bombázójuk megnyerte a meccset. Hozzá kell tenni, hogy elég gyakran lövök mellé, sajnos ez a gép a legkisebb kattintásra is elég sokat kilõ, így nem túl takarékos, meg érdekes az is, hogy a (talán) Wildcat-nél akkor találom el a pilótát, amikor úgy tûnik, hogy nagyon mellé megy, ezért lehet, hogy valami csúszás is van a rendszerben, nem tudom..azért jó csata volt, csak jó lenne nem kikapni az ilyen meccseket...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Azért "nagy szám" nekem a (most már átlag) 30-35+ mert nem szoktam mozgó célpontra bombázni, pláne nem HB-s bomber FM-el 😊
De jó ez így, legalább megtanulom.
Coral Springs
Menj be a tech tree -be, és jobb felül pipáld ki a HB -t is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Historical -ban valóban több tapasztalat kell hozzá, minden esetre én Arcade -ban a legtöbb gépemen stealth lõszert használok. Jobban zavar az ha van nyomjelzõ, mert én a golyók pattogását figyelem az ellenséges gépen. Arról nem is beszélve, hogy általában erõsebb a stealth lõszer keveréke.