War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://warthunder.com/en/news/159/current/
Egy bomber szted mikor fog úgy emelkedni mint egy Elfogó nehézvadász?
jelenleg nincs jobb repülõs játék a piacon.
(ez csak sajátos vélemény:szerintem némi történelem tudás is illik a játékhoz.)
Még annyira se Pay to Win, mint a World of Tanks. A megvehetõ prémium gépeknek csak az XP és pénz szorzójuk jobb, tehát gyorsabban fejlõdsz velük. De harcban mindenki egyenlõ eséllyel indul, bár a Historical Battle játékmód matchmaking rendszeén azért van még mit javítani.
Szerintem tegyél egy próbát vele nyugodtan, eddig még senki se bánta meg. 😊
Ha érdekel, a #12951-ben leírtam, hogy szerintem hogyan lehet a leghatékonyabban bombázni vele.
Láttam egy-két videót, megtetszett a játék, de lenne pár kérdésem mielõtt nekifogok (igen, a hivatalos FAQ-t átnéztem):
1, pay 2 win játék ez is? Jutnak bármilyen játékbeli elõnyhöz azok, akik valamilyen csomagot vesznek és azokat a... golden eggeket (ha jól emlékszem) költik? (pl. erõsebb fegyver, jobb gép, stb) vagy csak pl. a gépek kinézetét testreszabhatják?
2, kell joystick a játékhoz, vagy billentyûzet+egér irányítással is ugyanolyan élvezhetõ?
viszont a wellingtont a bombázás miatt kecseg módon arcadeban pattintom fel gyorsban😄
Mondjuk én amit észrevettem a type 28-al, hogy nem tudok úgy célozni, mint pl a német gépekkel. Lehet, hogy az zavar, hogy ömlik rajta a lõszer egy mp alatt is, de én inkább arra tippelnék, hogy teljesen más a röppálya és sebessége, mint amihez inkább szoltam. Még a Corsairrel is sokkal jobban találok, szóval ez egy rejtély marad.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem a játékot mûködik rendben van. Viszont olyan gondom lenne, hogy facetracknoir-el hol jó hol nem. Elsõ indításra teljesen jól mûködött minden irányba lehetett nézelõdni mindenfelé. Másnap indítom és hiába van elindítva a facetrack nem megy a gaméba. Próbáltam hogy elõször face aztén WT aztán fordítva aztán már mittomén 😊 és egyszer csak megin mûködött. Volt-e már valakinek ilyen gondja ha igen esetleg sikerült-e megoldani? Most megint nem megy valamiért. Elõre is köszi.
Üdv Carlos
miután nem sikerült neki, anyázott egyet majd kilépett a csatából <#banplz>#banplz>
a csata legvégén meg mikor már vesztésre álltunk, valami Jancsi nevezetû magyar próbált meg landolni a bázison a kerekek leengedése nélkül...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
18 vagy 28-as?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De jó ez így, legalább megtanulom.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill