War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlásképp itt van még egy videó, benne hagytam az előzményt is. Tököm tele van már amúgy a köcsög felhős műsorral, amikor elkezdtem lőni a bombázókat sehol nem volt rajtuk kívül senki, aztán a felhőből csak előkerült valaki. Kiszedték az éjszakai csatákat mert hogy az nem kell, helyette viszont tolják a full felhős szarokat. Kedvencem amikor 1km -en van az alja, a teteje meg valahol 4-5km -en azt addig lehet tapogatózni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2014.10.19. 18:36:46
Head on csatákat, hogyan szoktátok megoldani? Pl. nyíl egyenesen jön velünk szemben valaki, kb. azonos magasságon, a gépünk pedig nem kifejezetten jó az ilyen csatákban (pl. spitfire). Merre és hogyan érdemes kitérni?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem tudom, mit csináltak már megint, de kurva jól sikerült...
Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.10.19. 14:59:29
Mindig 2 propos gép damage modelljét kapom, akármivel vagyok 1 hittel leszakad a szárnyam. Reinstall megvolt, semmi.
Előbb egy LA7-et nembírt G6 utolérni, vicc az egész. Damage modell szar, csak csillog minden.
Az f8 as fóka is kezd levegőben néha...de csak az a fóka
Ha USA-val játszok, akkor az összes ellenséges ME410B a levegőben kezd. Meguntam, gondoltam megyek akkor én is ME410B-vel.
Eddig 5ből 5x a földről kezdtem míg a többi ME a levegőben. Csak airfieldet enged kiválasztani.
Pretty Fair.
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
FW190-en pedig stealthal megyek.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi lehet. Ha nem a pilotot ölöm meg akkor esélyem sincs megölni, csak csillagszóró effektus van.
Előbb Renzant soroztam meg a 30mm-es ME-vel, égett mind a 4 motorja, a gunnere egyszer talált el, leszakadt a szárnyam... lol? Aztán neki elaludt mind a 4 motorja és bombázott tovább nyugodtan. És akkor az ilyeneken ne húzza fel magát az ember... 😞
Szerk: teszek majd fel valami Replay programot és megmutatom mi a helyzet. Hátha többet tudtok segíteni. Sajnos eddig nem ilyen volt ez, kb 2-3 napja lett ilyen fos.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.19. 11:09:28
A medve nem játék.
FW 190 A-5 - Szintén csillagszóró.
Szerintem nálam valami baromi nagy bug lehet, a .5-s többet sebez szerintem mint a német 20mm-es.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/184978-one-motor-planes-damaged-as-two-motor-planes/
Engem mindig vagy 1 hitelnek, vagy leszakad a szárnyam, vagy ha meggyulladok addig égek még szét nem esek.
Bezzeg mások: Ha nem pilot koncked outtal hal meg akkor sehogy. Ha esetleg meggyullad, akkor 1 mp alatt elalszik. Szárnyat széttörni még nem sikerült. Esetleg Reinstall segítene?
Spiolerben: Minden gépem 2 motoros lett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.19. 00:45:59
Az ok, hogy az ágyúi tényleg szuperek, sőt, atompontosak, sőt, remekül lehet velük célozni, magyarul tényleg van valami, ami miatt T4be került, de egyszerűen ez a gép annyira, de annyira nem repülésre való, mintha egy űrsiklóval akarnál vadászgépet játszani. Olyan, mintha a G5N1el akarnál dogfightozni. 😄 Ha nem 4x30 mm lenne rajta, még T1ben is kiröhögnék. 😄
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.18. 18:44:14
A medve nem játék.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Amúgy én meg elővettem a németeket, és rájöttem én is, hogy ezek a fókák nagyon kiváló BnZ gépek. Az F4-F4/trop is fasza R1-podokkal, azóta csak úgy dől a sastojás egy-egy RB-menet után.
Szerintem próbáld ki, nekem nagyon bejön, BR-je is alacsony. Tracert neki, és nincs ellenfele! 😊
Kérdés: Ha kilövik a radiatort akkor mit lehet tenni? Valahogy esetleg lekapcsolni a motort vagy ilyesmi? Sokszor nincs elég ereje a motorak már hogy küzdjek tovább, mire meg leszállási közelségbe érnék leáll magától és nem lehet elindítani.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.17. 20:28:21
Van ehhez hasonló ízig vérig bnz gép máshol is?
Nem utánégetőt mondott, hanem boostert. Nyilván a Me 262 C-1a változatra gondol, aminek rakéta hajtóműve is volt és nem rég került a játékba.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2014.10.17. 17:01:25
Egyébként ismét csókoltatom a kedves gazsi édesanyját, hogy még mindig csak egy státusz az "elite", nem pedig véglegesség, és a patch óta a kb. az összes szarrá játszott bombázómon kell valamit még fejleszteni ....
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hihetetlen, de még 29k rp és megvan a B-57 is. 😄 Nevetséges este ez a játék. 😄
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.16. 20:04:57
A medve nem játék.
Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.10.16. 19:49:05
A medve nem játék.