War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De majd amikor abba a slotba/legénységbe gunneres gépet teszel, milyen jól fonak majd jönni azok a pontok. 😄

Csak mint megállapítás írom. A célkeresztes dolgot már elõttem leírták a WT fórumon, ott is olyan hatása van kb. mintha Szibériában üvöltözne valaki 😄
Igen, a WoT régebbi fejlesztés. Csak azért írtam, mert Te írtad, hogyha a WoT-ban el tudok igazodni... Nem ezzel a gond, el tudok igazodni itt is, csak kicsit kényelmetlen. Lehetne egyszerûbb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyetértek, középgagyi 😊
De nem a menüért játszunk.
nos nekem is egy kicsit furcsa volt, de gyorsan hozzászoksz majd.
Asszem ha egyszer megforgatod a gépet a hangárban (jobb klikk) akkor utána nem forog míg el nem váltasz. De ezeket nyugodtan posztold a hivatalos fórumra. Vagy ordítsd a Dunába a Lánchídról, mert annak is ugyanennyi haszna van mintha ide írod 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

hogy öszinte legyek ennek azért magától értetõdõnek kellene lenni.
Nem is tudom itt igazán mi zavar, az összképe az interfacenek olyan mintha átgondolatlan lenne. A WoT kifinomultabb menükkel rendelkezik. Szerintem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Amúgy sztem jó lenne ha önmaguktól is fejlõdnének a skilljeik, nem eloszani kéne õket. Sose tudom, hogy csóró lövészeket mennyi G terhelés éri, mennyire kell õket erre képezni 😊

A grafikus interfész idegesítõ. Hangárban állandóan forog a háttér, a játékban nem lehet változtatni pl. a célkereszt színét. Fehér felhõ elõtt fehér kör nagyon zavaró.
Vagy tehettek volna a crew skill kiosztásnál valami kibaszott jelzõt, hogy te hatökör, neked ide nem kell pontot tenned, mert nincs gunnered... áh.

ha a WOT-ban el tudtál boldogulni a menüvel akkor itt sem lesz baj.
Késõbb ez majd opció lesz. Goldért amúgy tudsz venni crew pontokat ha akarsz, az majdnem ugyanaz 😊

az már megvan hozzá.
kösz
Kapják be akkor. Legalább goldért lehetne.

NEm, az már ment a levesbe.

A crew skilleket nem lehet resetelni? Néhányat rossz helyre nyomtam...

Update: Teszt nyitva mehet aki akar.
HB-n sokkal jobban lehet fejlõdni, gyorsabban, de némi rutin kell hozzá.
Ezen a fórumon még ez se hangzott el 😄

Jó játék ez, csak hulladék a menü.

Pedig ez a helyes irány a kiegyensúlyozott balanszos game irányába. Az szerintem téged sem hagy hidegen.

Még a notes elõtt írtam, hogy olyan dolgokat kellene a játékba emelni a fejlesztõknek, ami a mostani "egyszerû" metagamet tuningolhatóvá teszi és párhuzamosan nagyobb skillt kíván a pilótától. Több változó, hardcoreabb játékmenet miatt új evolúció lesz a játékosok közt. Ha jól csinálják, akkor megmarad a nemzetek közti stíluskülönbség, de az egyébként is meglevõ egyéni skill, sokkal nagyobb hangsúlyt kap. A kettõ együtt fogja meghozni a kívánt eredményt.

Elõször a szokásos óbégatásra számítok a DM miatt 😊
Akkor tudod csak igazán. Menj bomberrel ha xp-re vágysz 😊

A szörnyû az, hogy mindkét esetben a németek nyernek <#nyes> Kellenének F18-asok is, vagy A10-esek bombernek 😄

akkor is tudod (lehetõleg normál tempóban) fejleszteni a nemzet ágakat tech treen ha HB-ben játszol?
Sokat segítene a HB nek, ha feleznék harmadolnák a javítási költsgeket és nem lenne akkor eltérés az ellenfelek gépei közt.

Pro oldalon 8 D13 megy 10 T7es gép ellen.
Kontra oldalon 8D13 megy 9 T18-T20 Jet ellen.
Ez minden de nem játszható.
Árkádot kezd hanyagolni ha nem akarsz konstans agyérgörcsöt magadnak😄 agyatlan zergfest.....javaslom kezd magad átszoktatni HB-ni! ezerszer nagyobb élmény lesz hidd el!

mekkora 1 fosadék már az US ág arcadeban 4 géppel indultam, mindet bombázók lövészei szedték le (közte 1 HE111 is aminek állítólag bénák a lövészei) pedig a gépeim: F4U, F4F, P47, P36-osok voltak. és közben csak 2 nyomorult A20G-t sikerült leszedni.
lett is belõle egy -3200-as kör.
tök röhej!
Valamit már alakítottak rajta vagy csak nekem volt tegnap szerencsém.

Tier 4es géppel játszom és Berlinben nem volt a németeknél még 109es sem.
1-1 ai gép volt és 7 vagy 8 ember per oldal.

Elõtte meg végig olyanokban mentem ugyanezzel a géppel ahol volt egy rakás 190es is nemhogy 109
f24sg
Látom, hogy nyilván beszéltetek már róla, + nem olvastam vissza, de csak az egyik fõ hírszövegre ragálnék (first tnak screeshots)
"these early screenshots do not reflect the final quality." - már így is szájbevertül jobban néznek ki a grafikán, mint a nemmondjukki-hol...<#ravasz1>
Ez fordítva is igaz. Nekem is már kicsit unalmas, hogy az 1939-es prémium gépemmel, '44-es németek ellen kell harcoljak, úgy hogy 1-2 találat után már csak egy fa vázzal "repülök". Egyrészt ez a gép meg sem fordulhatott volna a berlini csatában, Kalkhin Gol-ban viszont annál inkább ott volt, amit igazán figyelembe vehetne az mm. Igen, még egy A6M5-öt is sokkal inkább bevállalnék, mint a fénysebességgel közeledõ német gépeket, mondom ezt úgy, hogy német párti vagyok..

Nyilván nem termeli úgy a pénzt, ha folyamatosan veszítek, amellett, hogy 200%-on kellene folyamatosan játszani vele, ahhoz, hogy valamit is elérjek.

és talán ez most a játék legnagyobb hibája, mindenek elõtt az MM-et kellene helyrerázni, ha kell ismét AI gépekkel pótolni a hiányt, ahogy elég sok ideig volt..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

De tudod hogy a németek OP-ok...:-)
Fenéket nincs az amcsinak gépük csak lejjebb vannak valamiért rakva mint történelmileg hiteles lenne. Teljesítményben ugyan ott vannak ahol a németek, csak a amcsik valamiért 4-5 szintel lejjebb...

Csak pár példa:
F4U-1C: 1944 közepe (Német oldalon ugyanekkor Me109K-4) T12vsT16
P-63C: 1944 vége (Német oldalon ekkor: Me109G-10, Me262) T11vsT14vsT19
F4u-1d: 1944 vége és T8!

Az egész jelenlegi tier rendszer úgy rosz ahogy van. Utoljára 1.9.9.0-ban volt normális amikor a gépek a történelmileg hiteles ellenfeleikkel voltak egy szinten.
Csak pár példa: Me109e-3: T3, Me-109F4: T6, Me109g-2: T8, Fw-190A5: T9
Azóta a németek kénytelenek 2 évvel késõbbi típusokkal szembenézni...
Én nem váom a B29 et :-) A bomber belsö nézet jò hìr.Majd meglátjuk milyen hépek lesznek....soon.Asszem 1.30 lett 1.31 e rakva- fejlesztbe összevonva.( mondjuk a papiron repült/ bw nem vetett gépeknek annyira nem örülök)...
Olvastam már a demage modell változásokról, nem mozgattak meg. 😄
Nem ez a legsúlyosabb gondja a játéknak most, pedig több is van neki.

Pluskast
fõleg az utolsó bekezdést😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Amúgy ezt érdemes elolvasnod Gábor.

Amcsiknak nincs vadászgépük 13-tól 20ig.
Oroszok nagy piac, amcsik felé még nyitni akarnak gondolom erõteljesen.
Máris van terv 😊
Pluskast
De én ezt nem értem. Elvileg most nem az 1.30-as jön? Vagy az nem lesz és egybõl az 1.31 jön? De akkor mi lesz az 1.30-ban?<#fejvakaras><#fejvakaras> Ez egyre zavarosabb.

Nem vágom a koncepciót az új gépek mögött. Kísérleti gépek amerikai oldalon, amikor egy tetves P-51A/B-t nem tudnak berakni úgy, hogy a a gép modellje eég bent van már a játékban a prém mustang miatt? Vagy a B-29est, amit mindenki nagyon vár? Orosz oldalon új, kistierû propelleres gépek, és mégegy jet? Miközben a japánoknak egyetlen jetje sincs?

Én azt látom, hogy semmilyen terv nem húzódik meg a gépbõvítések mögött, teljesen hasraütésszerû az egész.

csak, hogy itt is legyen róla valami
.31-es új gépekrõl ízelítõ
érdekes 😊

Már attól is eldobnák sokan az agyukat ha ilyen lenne 😊)

LeWyTy
Nem érdekel tegyék bele!! ezzel akarok játszani!!! xD

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hivatalosan: Fake, egy orosz rajongó készítette, a valós sokkal jobb lesz Borisych szerint.
Torzonborz
fickó is azt mondja hogy lehet fake de ha nem akkor ez eléggé nagyszerû lenne ( vagy vmi ilyesmi ha jól értem ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LeWyTy
Innen: (gondolom lehet fake vagy nem végleges... de én azért szeretném elhinni)

(am a Zrínyi II csak azért CAY Zriniy II mert az orosz hadizsákmány?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Honnan veszed, hogy lesznek? Azok csak Fan artok amik eddig kijöttek, és már kb egy évesek 😊 Hogy mikor lesz azt nem tudni, de az alfa tesztek zajlanak, jönnek ki 1-2 hetente Teaserek. Sztem augusztus környéke.

LeWyTy
Lol és lesz benne 7 magyar tank is Már ezért is veri a WOT-ot<#circling>

Mikortól jönnek a tankok?

Remélni sokmindent lehet 😊 De ha abból indulunk ki, hogy a WG fejlesztette a World of Warplanest és az milyen lett.. hát azt hiszem megalapozottan reménykedhetünk abban, hogy ez dimenziókkal jobb lesz 😊

LeWyTy
Remélhetõ hogy itt jobban megoldják a WOT szintrendszer és sebzés problémáit?