War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Akit érdekel. Az 1.31 gazdasági része. A B-17-ek javítási költségeit elég keményen levitték. Szóval ismét elég sok lesz belõlük a levegõben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gondolom azért van hogy gonfolják meg akik klánt szeretnének.Valszeg ezt a befektetést makd ellensúlzozzák valamivel( lehet csak én vagyok optimista ;-) ). Amelyik csapat komolyan gondolja az nem esik kardjába ettöl az összegtöl.
Pluskast
Viszont ami számomra jó hír. A 109 G10 gépbe most már be lehet majd szerelni egy 30mm-es gépágyút a húszas helyére. Ez tetszik! Nagyon szeretem azt a gépet és pont a tûzerõt hiányoltam. Na ez jó hír😊

Pluskast
Tudtommal nem. Igen még jobb. A játék anyagi részével eddig semmi bajom nem volt. Minden hónapban veszek 30 nap prémiumot. De ez a lépés "félelmet ébreszt" bennem.

Torzonborz
Szerintem a WT ilyen szempontból sokkal de sokkal jobb , nem mellesleg wotban is goldba kerül klán alapítás ha jól emlékszem . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pluskast
Pont ez volt az egyik ok amiért abba hagytam azt a játékot....

Torzonborz
Ha undorító pénzéhséget akarsz látni akkor menj wotozni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

plu604
köszi 😊

Ahány crew-od van annyi repülõt tudsz egyszerre rendszerbe állítani.

Arcade-ra fordítva a jelentése az, hogy annyi géppel tudsz majd menni a csatában ahány crew-od van illetve van alájuk gép is rakva.
plu604
a crew mire jó? Belenéztem az enciklopédiába de ott csak a statjaikról van leírás. Érdemes toborozni?

Pluskast
Ez az elsõ komoly eset amikor ki vagyok akadva a ganjinra. Ok, hogy kevés gépet raktak be még nehezen azt is elfogadom, hogy prémium gépként tették be a beharangozott 2 amcsi gépet. De az azért már a pofátlanság és az undorító pénz éhség netovábbja, hogy pénzt kell fizetni azért, hogy klánt alapíthass. Ilyen pofátlansággal még egy mmo játékban sem találkoztam.

Én is többre számítottam, mármint gépek tekintetében. A klán dolog természetes szerintem, viszont az új gazdasági rendszer, a gépek ára és a javításuk nagyon szimpatikus, ha így marad (kivéve az abszolút kedvenc gépem, az A-5, de talán ezért kárpótol a többi..)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

szép! csak tudnám,hogy vagytok ilyen mázlisták nekem átlagban 2-3 gépemet percek alatt lerammolják többnyire:S nem meglepõ módon a csapattársak is simán nekemjönnek illetve szétlõnek...leszarják,hogy már füstöl/lángol az áldozatom még 3-an 500-al kurva fontosnak tartják,hogy odarepüljenek és elsodorjanak vagy megeresszenek egy sorozatot az áldozatomba és nem számít,hogy én a géppuskáik elõtt vagyok:S😞(
lefekvés elõtti uccsó körömben a 6 gépembõl 5-nek mentek neki direkt:S és a bosszantó az,hogy egy csomóan direkt erre játszanak,mert hátulról/felülrõl úgy célozza meg a szárnyad,hogy te 4 felé szakadsz õ meg tovább játsszik,mert semmi baja nem lesz😞

elsõ kör aircobrával:

crew szar, alap felszereltség, és még a 37-es cannont se ismerem igazán, de ez a gép már így is OP.. még az én noob kezemben is

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jesszusom.
Ez miez? Bejön pár gép és lesz valamiféle klán dolog ami egy vagyonba kerül?

És mire lesz jó vagy csak lehúzás? 😄
Grat! Sose rosszabbat 😊
mabbak
Kép lemaradt:

mabbak
Életem elsõ hb-ja, nem sok de én örülök neki 😄

A P51 FM-je sokkal jobb lett mint volt, különösen nagy magasságban, simán felveszi a versenyt a németekkel.
Coral Springs
Az egy április 8 -ai kép.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az, nagyon kedves módon, a Free XP-hez. Amit aranyért konvertálhatsz. Tehát semmit se érsz vele.

amikor megcsinálunk egy achievementet és kapunk érte 20k xp-t az hova megy?

a német rakéták és torpedók megint kimaradtak. 😞

Ez mikori kép? El tudnék viselni vasárnap egy nap ingyen prémet 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

flashpointer
XP55 : O

Emancipate yourself from mental slavement!

A 'new flight models added' résznél nincs feltüntetve, csak a P-51B, az az angol prém Mustang.

De ott külön ki is tértek rá meg a felsorolásban is benne van.
Aztán, hogy milyen lett az majd kiderül.
Nem változatattak az amcsi P-51 FM-jén, az új gép is megkapta a régi szar FM-et. Komolyan, vicc ez az egész. És mi három hónapig vártunk erre.

P-51
Max climb rate: 15.8 m/sec

és ez nem kamu szám ami csak ki van írva, erre állították be 😄
Lesz ebbõl még 10 perces kerülõút is a mostani 2-3 perces kerülés helyett, hogy felkússzon magasba 😊
na de majd meglátom hogy viselkednek az amerikai vasak
Torzonborz
mondjuk nem tudom mit akad ki egy f2p játéknál hogy a klán alapítás pénzbe kerül, máshol se megy ez másképp.
ráadásul egy nagyobb klánnak még itt magyarisztánban is bakkfitty az a pénz.

Hát ez egyszerûen szánalmas.
Új, nem prémium gépek:
- egy új P-51
- egy új lagg-3
- MiG-3
- két új Yak-15, sugárhajtású cucc 16-os és 17-es tieren

EZT heggesztették három hónapon keresztül?

És az FM:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/36303-fm-update-131xxxx/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/37984-devserver131xx-changes/
plu604
Srácok nincs valami... kézikönyv vagy leírás vagy guide a gépirányításhoz? 😄 HB módban némi manõverezés után alig bírok helyreállni, rángat, dobál, szenved, süllyed, csakazértse azt csinálja amit akarok. Tutorialokat végigvittem, megértettem.

Asszem nem sok boldog ember lesz .Videó az újdonságokról.:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/37990-war-thunder-13-tech-trees-and-menu-look/
Coral Springs
Azt mondjuk nem értem, hogy a Battle gombot miért rakták szélre középrõl. Ott nagyon ocsmány, ilyen elrendezésben szebb lenne a menü.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igazad van, de a magyar repülési terminológiában akkor is így nevezik. Annyi igazság van benne, hogy a teljesen kiegedett flaps lassítja a gép sebességét, nem véletlenül engedjük ki tökig leszállás elõtt.

hát az airbrake a fékszárny nem?😛 a combat meg raised állitgatás nem fékez😛 csak a repülséi karakterét változtatja a gépnek

De igen, van.
A Flaps-et a magyarban fékszárnynak fordítják. Amire te gondolsz, az az Airbrake, amit sután légféknek, profibban talán áramlásrontó lapnak lehetne fordítani.

Mikor legutóbb HB-ra mentem japcsi bomberrel 5 perc még összeszedte a csapatot aztán sétarepülés, félperc ledobáltam a legközelebbi célokra a bombákat, vissza a reptérre bombákért készülõk leszállni game over hurrá! nyertünk 😄
Bármelyik arcade meccsem jobb, hacsak nem lõnek le mielõtt egyetlen bombát ledobnák.
Nekem a HB nem tetszik adhat bármennyi lion-t és XP-ét.
Személyes véleményem persze kinek ez kinek az 😄
A gyengébb gépek motorját lõdd (pl spit, typhoon) a páncélozottabb gépeknél pl (bju, bf-109) a pilótát 😄 tudom könnyû azt mondani de nagyon nincs más 😞
nincs fékszárny a Wellin😛

jaja b17-re hajtok😛 csak mindig elakadok😄 most pl. vettem 2 8-11-es Spitfiret és imádom õket😄

Ja és ne legyünk restek rendesen gombokra konfigurálni a flapset, hogy mind a négy állását használhassuk. Mert ugye a normál 'F' billentyû harcban csak a raised és a combat állásokban állítgatja, miközben van neki még kettõ, ami bizonyos szitukban jól jöhet. Nálam az 'F'-en van a 'flaps egy állással feljebb' és a 'V'-n a 'flaps egy állással lejjebb' funkció, így teljesen jó.

mondjuk kussolok,mert tegnap óta pár óra alatt 1 millát kaszáltam😛

Corsair kiszedte a 2 hajtómûvet,de szerencsémre kifogyott a lõszerbõl és pont jó helyen voltam😄

no motor landin😛

Ez tény, nem véletlenül csak tier7-es gép, a nincs védelme és törékeny, ezért kéne már egy jobb matchmaking HB-ban.

Amúgy azért a wellinél is mûködik az a bombázós trükk, hogy mikor mögötted jön a vadász, te beülsz F6 nézetbe, lekapod nullára a gázt és kitolod a fékszárnyakat. Ennek hatására a nálad jóval nagyobb sebességû vadász gyorsan a bombázód fenekében találja magát, ahol már a 7.7-esek is kárt tudnak tenni benne. Így vagy megsérül és kiválik, vagy túlszalad rajtad.

Komolyabb védõfegyverzetû bombázógép (Tu-2/B-25/B-17) lövészei ilyenkor miszlikbe aprítják a túl közel jutott ellenséges vadászt.

rájöttem mi a hátránya a premium Wellingtonnak: a 7.7-es géppuskák dísznek vannak rajta....300 méterrõl zoomolva lövöm az ellent 20-30 secen át és pattognak le a golyók még találatra se ad pontot😄

Tök más a koncepció, mint a Wotban, és ezért elsõre nagyon szokatlan, ennyi. Majd megszokod. Élvezetesebb, technikailag jóval fejlettebb játék ez, mint a Wot, és garantálom, hogy idegeskedni is sokkal kevesebbet fogsz miatta, mert itt nem nulla rewardot kapsz, ha hülye volt a random csapat.

flashpointer
A hátsó lövészeket lehet újratöltésre utasítani vagy csak akkor megy mikor kifogynak?

Emancipate yourself from mental slavement!