War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arcade-ra USA nem rossz a sok lõszer miatt, RU pedig jó kezdésnek. US HB-n is jó lenne, ha nem vegyítené az MM más nemzetekkel.
Az új patch miatt én nem tudnom megmondani melyiket éri meg fejleszteni. HB-n ENG és JAP talán még mindig kizárható jövõbeni alternatíva.
vártuk...én biztos nem.Japán?..De a millenium falcont berakták prémre.
Ez a bomber /vadász arány mindenhol bejöhet. Van pálya amit 10 bomberrel lehet vinni. Angol/német. pl.
Néhány régi pálya bejöhetnee. Dover pl.
Nálunk 11 bomber volt és 5 vadász odaát német oldalon 3 bomber a többi vadász.
Egy bf-et le tudtam szedni az egyik bombázóról egy másikat kigyújtottam de még mindig jött 3 fentrõl.. nagy élmény tényleg 😄
Elég rossz, ha a németeket így akarják vissza tartani. Egyre inkább erõsödik bennem a gyanú, hogy RU patch ez.
Nekem ez olyan RU patchnek tûnik. A két LA nagyon sovány volt és nagy a törés utánuk, valamint nincs alternatív repülhetõ fighter. Minden nemzet ága sokkal folytonosabbnak tûnik igaz nem mind teljes. A RU-t befoltozzák, de jetekkel?? O.o
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Bár ennyi idõ alatt két arcade is lepörög, igaz fele annyit keresve együttvéve. Bár ahhoz hozzájár, hogy alacsony tierben szoktam ott hülyülni. 😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
És lehet h ti kikaptatok abban a csatában akkor nem ad Mission Reward-ot.
Ha õk se nyertek volna akkor õ is csak 16k körül kapott volna.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
te meg 2-re 23420-at?
(nem sértésbõl mondtam, de ezt akkor is igazságtalannak érzem)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Reméljük nem így lesz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gondolom nagyjából hasonló lesz mint eddig, nagy csodára nincs kilátás ezek alapján.
Az tuningolt repmodellekre meg a sebzésre kíváncsi leszek.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tehát mondjuk a B-17nél az új ár úgy értendõ, hogy leteszed a mezõ közepére, és mondjuk letörik az egyik szárnya, de a többi épségben marad.
A "rámesik a Dóra, letépi a szárnyamat, a földbe csapódok pörögve és atomjaira robban a gép" jellegû szitukra továbbra is a régi ár lesz felszámolva javításra.
Talán valami változtatás lesz ebben is vagy csak egy kozmetika update ez az átlagos javítási költség és semmi értelme 😄
Bár hajlamosak az ilyesmire. Régebben sok vita volt arról, hog hol vannak a FW-190A5-rõl a történelmileg rajta lévõ szárnygépágyúk? Csak ugye akkor már négy gépágyú lett volna rajta, és totál át kellett volna alakítani, balancolni az egészet. Megoldás: Átnevetzék a gépet FW-190A5/U3-ra, mondván hogy azon az alváltozaton nem voltak szárnygépágyúk. Kényelmes és gyors, mi?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
29k javítás B-17 durván kevesebb a fele mint most.
Lehet következõ patchig csak a 17esekkel megyek?