War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindet fejlesztem egyszerre, nem érdekelnek a "legjobb" gépek. Van két remek Fókám, Messerek G-6-ig bezárólag, Zero-k, stb. stb. Pompás választék, az kell nekem, jetekre és az ahhoz vezetõ célzott grindre nem vágyom.
plu604
köszi! 😊

HB-ra német, passzióból JAP éri meg. JAP-nak a mostani mapon közel 80-90%-os win rátája van. A német tier 7 után bevadul.

Arcade-ra USA nem rossz a sok lõszer miatt, RU pedig jó kezdésnek. US HB-n is jó lenne, ha nem vegyítené az MM más nemzetekkel.

Az új patch miatt én nem tudnom megmondani melyiket éri meg fejleszteni. HB-n ENG és JAP talán még mindig kizárható jövõbeni alternatíva.
Fellner
A Orosz ferrari 😄

Ha mögé kerül az ember biztos nem sûrûn lesz motor sérülése/leállása. <#zavart1>
így ránézésre elég komolyan fordul az ufo de legalább nem gyors 😊
plu604
Ti melyik nemzetet "fejlesztitek"? Gondolom nem érdemes mindet egyszerre mert sosem lesznek meg a legjobb gépek. Vagy érdemes? Ha nem, melyiket érdemes, melyiknél vannak a "legjobb" gépek? Bocs a noob kérdésért <#idiota> de komolyan érdekelne.

elég kotványul néz ki_S

Az a gold ott vicc?
Melyik az eleje? <#idiota>

Az amcsi 😊
hehe melyik gépet hívjátok Millenium Flaconnak?

És azt hiszem sokakat meg is leptek. Nem igazán ezt
vártuk...én biztos nem.Japán?..De a millenium falcont berakták prémre.
Ez a bomber /vadász arány mindenhol bejöhet. Van pálya amit 10 bomberrel lehet vinni. Angol/német. pl.
Néhány régi pálya bejöhetnee. Dover pl.
Ezt az mm-et kéne gatyába rázni. Legyen 5 perc várakozás de ne csináljon ilyen bomber vs fighter meccseket mert vicc az egész

Nálunk 11 bomber volt és 5 vadász odaát német oldalon 3 bomber a többi vadász.
Egy bf-et le tudtam szedni az egyik bombázóról egy másikat kigyújtottam de még mindig jött 3 fentrõl.. nagy élmény tényleg 😄
Na mind1 korai megítélni a dolgokat látatlanul, de az új gépek nagyon idétlenek 😊
Nem csodálkozom, mert nem volt jó wwii gépük sok. Eddig ahhoz képest, hogy orosz game nem teljesített fényesen a nemzet, kivéve arcade. Bár a mig 15 jó gép, viszont engem a jet nem mozgat nagyon. Németeknél se vettem meg.
"ahol még az átlag is emelkedést mutat (A5, G6, Dornierek), repülhetetlenek lesznek."

Elég rossz, ha a németeket így akarják vissza tartani. Egyre inkább erõsödik bennem a gyanú, hogy RU patch ez.
orosz a játék. csodálkozol hogy orosz oldlra raknak be több jetet?
"Ok, hogy kevés gépet raktak be még nehezen azt is elfogadom......"

Nekem ez olyan RU patchnek tûnik. A két LA nagyon sovány volt és nagy a törés utánuk, valamint nincs alternatív repülhetõ fighter. Minden nemzet ága sokkal folytonosabbnak tûnik igaz nem mind teljes. A RU-t befoltozzák, de jetekkel?? O.o
hát ha egy 7.7-es leszed akkor valamit naon elbaxtál😄

Egy T1-et prémiumot mindenki fog kapni, ha kijön a patch, mégpedig olyat amivel az elsõ(nyertes?) meccset lejátsza.
Nem tudom ezt mibõl gondolod. Egyszerûen a videót készítõ csávónak megvannak bizonyos prémium gépei, mert megvette õket.

a bombázók lövészei meg fegyverei egyáltalán nem rosszak, engem ma szinte csak azok szedtek le. most pl: 1 német well.
van olyan oldal (magyar nyelven) ahol tippeket adnak HB-re, mert sosem akar összejönni 1 meccs sem.
Hmm ez mikor jön? Odaadnak egy csomó mostani premium gépet pusztán "szintért"?! az fasza lenne

toocha
Mintha láttam volna már ezt a képet.... <#crazya>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nortai
Én is imént mentem egy hasonlót, szinte majdnem ugyanaz a reward hasonló eredmény mellett. kép

Bár ennyi idõ alatt két arcade is lepörög, igaz fele annyit keresve együttvéve. Bár ahhoz hozzájár, hogy alacsony tierben szoktam ott hülyülni. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Coral Springs
Miért is ? Úgy gondoltad csinálsz majd egy "Pluskast" fan-klubbot poénból, azt majd játéktörténelmet írsz vele ? Meg majd minden harmadik kis tini is csinál ilyet, aztán fél év múlva telített lesz a lista használaton kívüli noname szarokkal. Nem, ez a klán opció ennél komolyabb jelentõséggel bír, és ezt pontosan tudják a fejlesztõk is. Egy-egy jelenleg is létezõ, vagy késõbb létrejövõ komolyabb tömörülésnek hidd el hogy nem fog fájni az a néhány euró, egy színvonalasabb rendszerért cserébe.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akkor már értem. csak az õ gépe is T6-os. és az én csatám vesztes volt.
Az õ gépének 260% a reward-ja a tiednek 180%.

És lehet h ti kikaptatok abban a csatában akkor nem ad Mission Reward-ot.
Ha õk se nyertek volna akkor õ is csak 16k körül kapott volna.
9k-t kapott a két gépre...az csak a végösszeg
Pluskast
Sokféle oka lehet. Prémium, a játékba bevitt gép tier száma stb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ezt hogy a fenébe hoztad össze?! nekem eddig a rekordom HB-ben 3 lelõtt gép F6F-el és kaptam 14000 liont.
te meg 2-re 23420-at?
(nem sértésbõl mondtam, de ezt akkor is igazságtalannak érzem)
Coral Springs
Sokan bebizonyítottuk már hogy Arcade -ban is lehet érvényesülni, ez játékstílustól, egyéni tapasztalatoktól függ leginkább. Hogy neked nem megy, az valószínûleg azért van, mert valamit másképen csinálsz mint mi. Ettõl természetesen nem lesz egy szar az a játékmód, mi pedig még nem láttuk hogyan játszol, magam részérõl pedig nem is akarom látni, lévén hogy nekem se mondta meg senki hogyan játsszak, mindenre magam jöttem rá. A letolt csatákhoz képest arányosan én többször voltam ram áldozata, többször lopták el a kill -jeimet Historical -ban, mint Arcade -ban. Nekem az a játékmód nem megy valamiért, ez van. Nem véletlenül lehet háromféle játékmód közül választani.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen, csak ezzel az a baj, hogy ha az új költségek nagyjából a réginek felelnek meg, ott ahol csökkenés látszik, akkor néhány gép, ahol még az átlag is emelkedést mutat (A5, G6, Dornierek), repülhetetlenek lesznek.

Reméljük nem így lesz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hamarosan kiderül úgyis.
Gondolom nagyjából hasonló lesz mint eddig, nagy csodára nincs kilátás ezek alapján.

Az tuningolt repmodellekre meg a sebzésre kíváncsi leszek.
Kár, hogy nem megy a DEV szerver, hogy ezt kipróbáljuk, tegnap kellett volna. Ha igaz és tényleg beetetés az új kiírás, akkor lesz itt felháborodás..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha széttörik a gép totál, mert lezuhasz, akkor max javítás. Ha leteszed valahová, és úgy ahogy egyben marad, akkor kevesebb.

Tehát mondjuk a B-17nél az új ár úgy értendõ, hogy leteszed a mezõ közepére, és mondjuk letörik az egyik szárnya, de a többi épségben marad.
A "rámesik a Dóra, letépi a szárnyamat, a földbe csapódok pörögve és atomjaira robban a gép" jellegû szitukra továbbra is a régi ár lesz felszámolva javításra.

Igen hb-ben mindig nullára lemész ha lezuhantál.

Talán valami változtatás lesz ebben is vagy csak egy kozmetika update ez az átlagos javítási költség és semmi értelme 😄
Emlékszem nekem mindig valahogy a max javítás jött össze...természetesen 😊
Így van. Plusz a bevétel szorzót lecsökkentették a gépeknél, pl HB csatánál 360%-ról 330%-ra. Magyarul az Economy még rosszabb lett, mint amit az 1.29 hozott.

Értem szóval csak bullshit az egész és ahogy olvasom 1-2 javítás még drágább is lett 😊
Pluskast
Már az van. A fórum dev server topikjában nagy anyázások mennek. Itt és itt lehet olvasgatni. Mondjuk a készítõk nem mondanak semmit csak nagyban kussolnak de ez alapján úgy néz ki, hogy igazuk van azoknak akik anyáznak.

Csak egy trükk lenne az eégsz, és a javítási árak nem is változtak? Nagy cirkusz lesz ebbõl, ha ez így van.

Bár hajlamosak az ilyesmire. Régebben sok vita volt arról, hog hol vannak a FW-190A5-rõl a történelmileg rajta lévõ szárnygépágyúk? Csak ugye akkor már négy gépágyú lett volna rajta, és totál át kellett volna alakítani, balancolni az egészet. Megoldás: Átnevetzék a gépet FW-190A5/U3-ra, mondván hogy azon az alváltozaton nem voltak szárnygépágyúk. Kényelmes és gyors, mi?

Pluskast
Azért ne nagyon örüljünk. Úgy néz ki ez a repair dolog, hogy max-ból átmentek avarage-ba (átlagos) mint az 1.27-esnél. Azaz amit a gép alatt látsz javítási költséget az abban az esetben igaz ha géped sérülései kb az 50% környékén van. Szóval ez így nem kóser....

Lehet hogy a következö patchig Me410 B6 al megyek? :-)
Na, ma reggel kellemesen meglepõdtem, mert az az üzenet várt, hogy 10k liont meg 20k xp-t kapok (Return to the ranks), mert második nap is visszatértem vagy mi. Így jó barátok leszünk, az biztos. Csak egy kérdésem van: A WoTban miért nincs ilyen?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Wow..
29k javítás B-17 durván kevesebb a fele mint most.

Lehet következõ patchig csak a 17esekkel megyek?
Pluskast
Akkor erre már én emlékeztem rosszul. Sorry.

Nincs jelentõsége, de WoT-ban is 2500 Gold a klánalapítás.