War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pares segitek...

Magyarországon divat a surmóság(vagyis az irigység).
Ász csak az lehet aki:
- proli, nincs pénze, minden második szava angol, minden negyedig szava szleng,
- van 4000 "barátja" a facebook-on, vagy épp ellenkezõleg nincs még egy ismerõse sem,
- általános/középiskolás,
- jól tudja használni a google keresõt, és így minden technikai adatot 1 másodperc alatt publikálni tud,
- fotel harcos, mindenkinél jobbnak érzi magát és ennek burkoltan hangot is ad,
- 7/24-be nyomja így csak õ lehet a bölcs,
- élete fõ célja a win/death ratio maximalizálása, és az embereket is eszerint rangsorolja,
- iszonyat sértõdékeny, a prémiummal játszó(esetleg a játékra pénzt áldozó)embereket már élbõl lenézõ,
- kritikát elviselni nem tudó blablabla...

Én is megkaptam már hogy kuss a nevem, mert nem elégséges az "effim", de hát magyarázkodjak hogy joysick? Tudom hogy WT effiben mérik a kiló kenyeret, meg a feleségem is csak azért van velem, mert megvan hozzá a szükséges XP-m. A lányomhoz meg gyûjtöttem elég lion-t, de hát itt a fórumon van egy-két ász, akiknek mindig is csak az árnyékukban lehetünk.

Iszom szavaitok nagymesterek, és azt szeretném még kérdezni, hogyha balra akarok fordulni, akkor mit kell csinálnom... meg azt hallottam, hogy lõni is lehet valahogy a gépekkel? Tisztelettel várom egy ász válaszát.

Egy nagyon-nagyon-nagyon kezdõ és brutálisan amatõr játékos.

HB úgylátszik ma szivat😊 800-1000 méteren menekül a gyerek Beaufighterrel egy I16 elõl😛 csóri I16 nem éri el és lefordul róla.....én 5000 méteren mondom akkor megnézem én is azt a Beaut....elkezdek bukórepüléssel szép korrekt 600-630-as tempóval rámenni a gyerekre aki majdnem 3 km-re van és a repterük felé húzza a csikot....most jön a meglepi😛 a távolság nyögvenyelõsen közeledik csak😛 majdnem 3 percig megyek utánna mire lõtávba ér ,de már a repterük szélén birok elereszteni 1 sorozatot amit kidodgeol😛 majd BAMM sniper AAA 1 lövéssel hazavág😄 ez még okés😛 ,DE aki elmondja,hogy egy Beau ami kamionnyikat fordúlva indul meg 1000 méteren az ,hogyamanóba gyorsul fel 500-600 közé,hogy én 600+al csak a sarkában loholok? ,mert nekem nagy forduló után alacsonyan vizszintben még az életben nem sikerûlt úgy felgyorsulnom😛😊 mondtam már pár napja is,de olyan mintha a kiírt sebességed nem lenne valós hatással a történésekre a játékban

Tegnap épp 50mm-es estét tartottam. Meglepöen jòl ment.És ahogy a b17es szárnya egy találattòl leszakad az gyönyörü:-). Egy katalelövös képet akartam is rakni de elmaradt. ( igaz elbeim feladva külsö nézetböl harcoltam ,ert miòta az cérnaszál van a szálkereszt helyén....). De ezt most javìtják is.
folyamatosan cinukuskodsz....,de akkor jó játékot a kis sunyi köcsögökkel akik körbe körbe repkednek és ledogfightolt szétlõtt targetedre hiénaként vetik magukat közben húzzák a géppuskának és leszarják,hogy téged is eltalálnak....!! sok ilyen haverod lehet ha ennyire véded õket....

Attól hogy valaki nem lõ ki senkit egy HB meccsen, még nem biztos hogy nyomorék. Bár elhiszem, hogy a magadfajta Ászoknak ezt nehéz elhinni...
És ezt nem kötözködésbõl mondtam, de ha annak vetted, akkor egészségedre.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

karcolás mentes állapotban kezdtük a fordulózást😊

flashpointer
úgy hogy a 18.5-ös szét van lõve a 38-ast meg féltették 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

HB!ofc nem árkád

magyarázza el valaki,hogy a 38.5 seces fórduló idõs gép,hogyan fordúlja le a 18.5-öst?😛

igen 1..........édes Istenem valami késztetésed van,hogy fórumon is kötözködnöd kell??

flashpointer
Könnyû bombázók ellen jóak, IL-ek, JU87-ek ilyesmik ellen

Emancipate yourself from mental slavement!

én pl semmire 😄
ti a heavyy fightert mire használjátok, mert a bombázóvadász szerepkör nem jön össze, mert vagy az ellen egyik vadásza, vagy pedig a bombázók lövészei szednek ki.
ne aggódj én is ilyen vagyok mint te, pedig én már jóval több ideje játszom. úgyhogy nem vagy egyedül.
Nem, ma elõször bekapcsoltam, és a Launcher mutatott vmi olyat, hogy downloading update 0/5,7GB, aztán kaptam egy hibaüzenetet, újraindítottam, de nem mutatta többé. Nem tudom mi volt ez.

Ja, hogy Te amióta játszol, minden egyes meccsen volt legalább egy killed? Jó nagy ász lehetsz.

abszolút.
utálom amúgy az ilyen 0 killes kis nyomoroncokat akik azt lesik az egész kúrva kör alatt,hogy kinek a killjébe tudnak belenyúlni,mert egyedül képtelenek lelõni egy gépet!:S

😄

nem baj, nálam a ház zeng a szitkoktól, szinte minden meccs után.
aha😛

a játék chat-jén?
nem beszélhetek 4 napig,mert 3 gépemet verték szét SAJÁT csapattársak! kettõt szétlõttek/a lángoló zuhanó targetemre még kúrvára fontos volt rásorozniuk úgy,hogy még én is ott voltam:S/ egyet lerammoltak és elgurúlt a gyógyszerem a cseten...._P😊)

Teszt szerveren, gondolom?

Na mégse volt az több mint öt giga...

köszönöm a leckét! mondjuk beszartam volna ha egy ilyen 7.7-es lövészeként kellett volna szolgálatot teljesitenem vagy egy olyan gépen lettem volna pilóta ahol ilyenekkel "védtek"😞( azért eltalálni egy vadász motorját ami 300-600-al manõverez cikázva igencsak faszmák faktor😊

Egy dupla 12.7-es/13 mm-es géppuska azért már barátibb......

vadászokon is kb jelzésértékû a 7.7-es vagy a 7.92-es

Atyagatya, milyen frissítés ez, 5,7gb?

már már túl szép, hogy így legyen élesben is
hol a csavar? 😊
Nem vágom akkor mi volt az elõzõ változata a teszt szerónak, az elsõ képek. Fel akartak csak idegesíteni minket?

Pl. FW-A-5 javítása 14000, D-12 és TA-152 egyaránt 18000. A jetek is csökkentek.

Japán tech tree:

Orosz: LA-5 és YAK-3 úgy tûnik helyet cserél:

Amcsi: az elsõ P47 hb javítása 5100, a másodiké ennyi:

Ez a mostani állapot, nem biztos, hogy ilyen is lesz, de azért remélni lehet 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Screen shotot tudsz adni a japán tech treerõl? Vagy a lement javítási árakról?

Az Invader is többek között kapott új FM-et. Most az Arado után tényleg az egyik leggyorsabb, egyenes vonalban wep nélkül is ment nekem 570 felett, wep-pel pedig tovább gyorsult 580 fölé. A javítási költsége egyelõre nagyon alacsony, kérdés, hogy milyen lesz a végsõ patchben, de ha így marad, még a végén használható gép lesz belõle is 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ki45. Na ez már jò hìr ;-)
Huhhh...Sikerült megint belépni a dev szerverre és a javítási költségek most valami hihetetlen módon lementek, ráadásul a MAX. Megjelentek új japán attackerek is, na ez ám a meglepetés.

Egyfelõl egy egymotoros vadászgép szembõl teljesen páncélozatlan, a motorja nagyon sérülékeny, így kárt lehet tenni benne kisseb fegyverekkel is. Másrészrõl mindenkinek egyértelmû volt a háború kezdetétõl, hogy a 12.7mm-es alatti ûrméretû fegyverek nem elegendõk a repülõgépkre. Ezért én szerintem azért használták ezt az angolok, mert egyszerûen nem volt nekik más, ennek az ipari szintû gyártására álltak rá, ebbõl állt sok rendelkezésre. A gépágyúkból pedig (20mm felett) kevés volt, azok kellettek a vadászgépekre.

Valamilyen szinten németeknél is megfigyelhetõ ugyanez a jelenség. A háború elsõ felében a bombázóik védõfegyverzete mind a kis 7.92-es kaliberû MG15 vagy MG81 géppuskákból állt. Csak akkor kezdtek megjelenni a védõfegyverzetben a 20mm-es MG FF gépágyúk, amikor a vadászgépek fegyverzetábõl már kiszorította õket a modernebb MG151, így sok felesleges gépágyú állt rendelkezésre. Persze a németeknek volt annyi eszük, hogy kifejlesszenek a 7.92-esnél nagyobb kaliberû géppuskát ilyen védelmi célokra, ez lett a 13mm-es kaliber. Az angolok a 7.7-esrõl egybõl a 20mm-esre váltottak.

Sok értelmük jelenleg nincs a nagy bombáknak a játékban. Arcadeon bedobsz a tankoszlopba egy egytonnás bombát, azt két tankot üt ki a tízbõl. <#idiota>

Ahoz az is kéne,hogy a bombáknak értelmes területi sebzése legyen😛 ne pontlövészetet kelljen velük produkálni a megsemmísítéshez😛

a

http://magyarcsajok.com

fddddddddddddddddddsddddddddddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Real Life-ban amúgy mi a rák értelme volt azokkal a 7.7 mm-es puskákkal lövöldözni egyáltalán??

nagyon jó fej vagy😊)

Az lenne az erõssége, ha tényleg tudna akkora bombát vinni, mint a valóságban vitt. A Tirpitz-et is ilyen Lancesterek süllyesztették el, két 12000 fontos (5400 kg) bomba telibe találta és egy közvetlenül mellette robbant. És ha jól tudom még ennél is nagyobb bombát tudott vinni, 10000 kg-osat.

Az is egy érdekes gép lehet top tier környékén 7.7-es védelmi célú papírgalacsinvetõkkel. :d

Talán 3 gép van, amit eddig nem láttam HB csatában, a japán rakétagép, a G8-as japán bombázó és a Lancester. Az utóbbival tegnap találkoztam, elég ritka látvány, megjelent tõlem 3 km-re, de szándékosan nem mentem rá, mivel elég rosszul állt a csapatuk. Gondoltam fel lehetne ajánlani neki, hogy szálljon le és lépjen ki, hogy ne fizessen 68k javítást, de a többiek nem így gondolták:

ezt meg is építették anno vagy csak terv volt?

most hogy mondod, hát biztos nem fázott a pilóta 😊

LeWyTy
Ebbe se kellett padlófûtés mi?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nos, jelen pillanatban T7 alatt HB játszhatatlan USA részrõl. 7 Buffalo és 5 Kittyhawk meccs, nálunk Typhon, Beau a max, tele Buffaloval, szemben F-4, 410 és 190-ek. Kb céllövölde, ahol USA a cél a hurkapálcán.
Kicsit faragni kellene még a srácoknak az MM-en a balansz érdekében.
nos én az amcsit T9-es szinten felfüggesztettem, a folyamatos veszteséges körök miatt, néha HB-be beviszek egy F4U-1a-t, de elég gyorsan leszednek, így az sem szokott igazán nyereséges lenni. (am a HB-al már volt 1 kérdésem, arra még mindig választ várok #13211) így most az oroszt, meg a németet folytatom, még egyelõre árkádban.