War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Magyarországon divat a surmóság(vagyis az irigység).
Ász csak az lehet aki:
- proli, nincs pénze, minden második szava angol, minden negyedig szava szleng,
- van 4000 "barátja" a facebook-on, vagy épp ellenkezõleg nincs még egy ismerõse sem,
- általános/középiskolás,
- jól tudja használni a google keresõt, és így minden technikai adatot 1 másodperc alatt publikálni tud,
- fotel harcos, mindenkinél jobbnak érzi magát és ennek burkoltan hangot is ad,
- 7/24-be nyomja így csak õ lehet a bölcs,
- élete fõ célja a win/death ratio maximalizálása, és az embereket is eszerint rangsorolja,
- iszonyat sértõdékeny, a prémiummal játszó(esetleg a játékra pénzt áldozó)embereket már élbõl lenézõ,
- kritikát elviselni nem tudó blablabla...
Én is megkaptam már hogy kuss a nevem, mert nem elégséges az "effim", de hát magyarázkodjak hogy joysick? Tudom hogy WT effiben mérik a kiló kenyeret, meg a feleségem is csak azért van velem, mert megvan hozzá a szükséges XP-m. A lányomhoz meg gyûjtöttem elég lion-t, de hát itt a fórumon van egy-két ász, akiknek mindig is csak az árnyékukban lehetünk.
Iszom szavaitok nagymesterek, és azt szeretném még kérdezni, hogyha balra akarok fordulni, akkor mit kell csinálnom... meg azt hallottam, hogy lõni is lehet valahogy a gépekkel? Tisztelettel várom egy ász válaszát.
Egy nagyon-nagyon-nagyon kezdõ és brutálisan amatõr játékos.
És ezt nem kötözködésbõl mondtam, de ha annak vetted, akkor egészségedre.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Emancipate yourself from mental slavement!
Emancipate yourself from mental slavement!
Egy dupla 12.7-es/13 mm-es géppuska azért már barátibb......
vadászokon is kb jelzésértékû a 7.7-es vagy a 7.92-es
hol a csavar? 😊
Japán tech tree:
Orosz: LA-5 és YAK-3 úgy tûnik helyet cserél:
Amcsi: az elsõ P47 hb javítása 5100, a másodiké ennyi:
Ez a mostani állapot, nem biztos, hogy ilyen is lesz, de azért remélni lehet 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Valamilyen szinten németeknél is megfigyelhetõ ugyanez a jelenség. A háború elsõ felében a bombázóik védõfegyverzete mind a kis 7.92-es kaliberû MG15 vagy MG81 géppuskákból állt. Csak akkor kezdtek megjelenni a védõfegyverzetben a 20mm-es MG FF gépágyúk, amikor a vadászgépek fegyverzetábõl már kiszorította õket a modernebb MG151, így sok felesleges gépágyú állt rendelkezésre. Persze a németeknek volt annyi eszük, hogy kifejlesszenek a 7.92-esnél nagyobb kaliberû géppuskát ilyen védelmi célokra, ez lett a 13mm-es kaliber. Az angolok a 7.7-esrõl egybõl a 20mm-esre váltottak.
http://magyarcsajok.com
fddddddddddddddddddsddddddddddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kicsit faragni kellene még a srácoknak az MM-en a balansz érdekében.