War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnyugtató..<#rinya>, pedig a fegyverzetét nagyon kedvelem, de célozni a billegése miatt szinte csak zuhanásból tudok vele. Így a légiharc kicsit esetleges.
nem, mert az tényleg repülhetetlen, pedig az a vicces hogy mivel itt a játékban valszeg a középütt elhelyezett motor a hibás, addig a valóságban pont hogy ez adott neki kiváló egyensúlyt.
node álljunk meg egy szóra! a lendületbõl 650kmh az is 650kmh😛 és mint mondtam fordulózás után egy Beau 1000 méteren ne menjen már tartósan 650-el,mert megeszem a kalapom😛😊

Jah, sajnos elég rossz tierben van jelenleg, de ha vinni fogja az 580-at akkor oké lesz. Mire odaér az ellenség én már hazafele fogok repülni 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az oké, én is tudok menni 900-at vízszintesen, de az a lendület miatt van. Itt arról van szó, hogy melyik mit visz tiszta motorerõbõl, amikor már nem játszik közre a lendület.
Éppen tegnap írtam, hogy a dev szerveren milyen jónak tûnt az Invader, mert tiszta motorerõbõl már viszi az 570-580-at, lendületbõl még 700 fölé is ment, ami jelentõs védelmet fog nyújtani a propelleres gépek ellen. Más kérdés, hogy valószínûleg gyakran lát jeteket 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jobb ha nem tudod, sokat rontana a megítélésükön 😊)

Pesig nem is iròniábòl mondtam csak gondoltam ott van összekovácsolás. :-) (igaz mi azt kocsmában szoktuk). De most már kiváncsi volnék miröl szólt a beszélgetés :-)
Csapd fel õket a bug fórumra replay-el, log fájllal, majd a devek meglesik. De megnézheted Te is az õ szemszögébõl h mi történt. Aki 600-al emelkedik az gyanús 😊

Mindennek megvan az oka, de észrevételeim szerint ha nem érsz utol egy gépet akkor õ is nagy energiával repül, csak nem olyan gyorsan fogy neki mint Neked 😊 A Beau az 1.29 óta különben is olyan mint egy féltégla..

tegnap vagy elõtte raktam be a videót az ominózius esetrõl...,de napi szinten tehetném fel tucatjával...

mésik kedvencem mikor optimális 15 20 fokos szögben max sebességgel emelkedek egy bomberra majd a csapattárs vizszinten fordulóharc után kiszúrja ugyanazt a bombert felkapja a gépe orrát és pár másodperc alatt felpakolódik 4-5000 méterre.....én meg nézek ki a fejembõl,hogy miafax van?

A Pumákról én is tudnék mesélni 😊)) Fõként az egyik nagy vezérükkel folytattam tegnap nagyon tartalmas beszélgetést. Tiszta jó volt 😊))

ki árkádozik?

A másik meg, hogy a sebességed az INDICATED AIR SPEED, azaz amit a mûszer mutat. És ez a szám már 1000m-en se mutatja a REAL AIR SPEED-et. Pl 5000m-en ha 180-at mutata mûszer akkor is simán 450-et repülsz, csak olyan ritka a levegõ hogy a pitot csövet nem tudja eléggé benyomni 😊

HB-ról beszélünk, nem az árkádról 😊

nem sok minden viszi? tegnap írtam hogy 650-el! nem értem utól egy Beaufightert aki vízszinten repûlt....

OK szar az FM,DE nem gyõzöm leírni,hogy a kiírt sebességed csak egy szám! a játék 1001% hogy nem minden esetben úgy kezeli a gépedet a játékon belül mint amilyen sebességet te látsz!

Na ezéry Joy instructor nélkül :-). A 8 szintû spitek is ilyenek.Alacsony sebességnél katasztròfa. Gyanitom egérrel nem veszik észre.De javitsatol ki ha tévedek.
Más.Valaki memondaná mi ez a még jetet sírás a hib.fòrumon.?Gondolom 1vh- s játékba b17et akarnának.( föleg amiknál megy ez.( Miközben á tech tree ben van lyuk minden nemzetnél böven.
A prém fóka tudja, azt viszont lefordulja, nehogy jó legyen neki 😊 Egyedül leemelkedni lehet, mert abban szerencsére nem olyan májer.

Nemrég úgy "tolt" le 2 Corsair, hogy hihetetlen. Egy polírozott, upgradelt motoros A-5-el voltam és a 2 km-es elõnyömet ugyanolyan energiaszintrõl indulva simán ledolgozták.. Az egyik felháborodott, hogy eljátszottam a return to battlefield respawn-t, de hát így se volt esélyem a túlerõ ellen, egyszerûen utolértek és nem tudtam ellene mit tenni. És az 580 feletti vízszintes sebességet tényleg nem sok minden viszi, a Corsair az egyik..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Emberek! Csak én érzem, hogy a P-39-ek egyszerûen repülhetetlenek? 500 m alatt már nem is merek 180 foknáltöbbet fordulni, azt is csak finoman, mert téglaként viselkedik. A landolásról nem is beszélve. Egyik géppel sem szenvedek ennyit, persze lehet hogy béna vagyok. Természetesen HB, joy-al értendõ.
Ha nem követett a G messzer akkor simán lehet, mert Te a rácsapásokkal is energiát vesztesz (kanyarodás, korrigálás, felhúzás), míg õ fent maradt és sebességet (ezzel energiát) gyûjtött.

Amúgy a jobb motorral simán ott lehet hagyni õket vízszintben, olyan jó 20-30km/h-val gyorsabb az F4U.

Nézd pozitivan a HE 111 is leszedhetett volna:-). Nem Oo ok egyébként szerintem.Mondom ugy hogy minden nemzettel játszom...köztük F4 et is viszem.Más kérdés mekkora volt a sebességed mikor találkoztatok( gondolom te memelkedtél) .Vízszintesen is jól fel lehet gyorsulni.De egyszerübb volna custom battleben tesztelgetni a gépeket egymás ellen ( milyen nemes és szép feladat lenne ugye ..Puma század? :-) ). És persze egy õnvizsgálat nem árt soha.Nem- e te hibáztál.Sokszor magamnak intézem a halált én is.( kapkodok, figyelmerlen vagyok, akkor is rámegyek ha nem kéne stb...és persze van hogy simán jonb az ellen.....és még joyal is játszom:-) (Ne add fel Holtmaro!:-) ).
az árkádozást már abbahagytam az amcsikkal a rossz gazdasági rendszerük miatt, most már a HB-t is abba kell hagyni?
HB Bulge:olyan 2000 m-es magassági elõnybõl lecsapok 1 HE 111-re ki lövöm.
azután teljes gázzal emelkedni kezdek, a kísérõ BF 109 G még nem tud követni, másodjára lecsapok 1 másik bomberre, erre ugyanaz a BF aki maradt ugyanazon a magasságon amin volt, hirtelen elkezd közeledni és lelõ, pedig sebességi elõnnyel ugyanúgy emelkedtem. jó mi?

ui: most már a németeknél már nem csak a gépeik op-k hanem az FM-jük is?
(az én gépem F4U-1d)
Annó én is döbbenten néztem, hogy amíg arcadeban kis tierben három mapon játszottunk (ugye, stalingrad domination fél napon kersztül 😊), addig a játékban több mint 80 térkép van.

Wotz Dat?

Igen.Sajnos sok mapot kivettek.Hogy javìtják e öket vagy miért ki tudja.Uj patchal talán lesz ùj map is
megnéztem a játékban található mapokat, de szomorúan tapasztaltam hogy kb:a felén nem is játszottam még, vagy már nagyon régen nem. ez másnál is így van, hogy 6-7 térképen játszik állandóan?
(arcadra, és HB-re is vonatkozik)
Legfeljebb a bomber lövész nem lövi ki a motort....hanem a pilótát.Meg majd kiderül mennyire lehet mögé kerülni.
Rakétát Doveren vittem hurrival.Cargo shipre jò volt.Ma már nem igazán.Amùgy birom mikor vadász géppuskázza a földit miközben a másik gépet 3 an ölik...de övé a first shot....juhéjj 500xp
Kb mindegy hol van a motor szerintem. Ha már benyelsz valamit utána nagy eséllyel csak agyaggalamb leszel.

Arcade-ban persze nem biztos de az meg külön állatfaj 😊
kb senki
Tudom,hogy nem témához kapcsolódik, de ezt az Xp-55-öst ki fogja erõltetni?!Csak mert hátul van a Rotor 2x olyan könnyû kipipálni a meghajtást az ellen-nek!Vagy tévedek?
Nem teszteltem ki, de valóban a rakéták is rontanak az FM-en, de szerintem nem elviselhetetlen mértékben. Való igaz ritkán teszem fel, inkább csak a Korea mapon, ahol az oroszok nem annyira legyõzhetetlen ellefelek mint a németek Ruhr-on. Berlinen meg alapból felesleges, nincsenek is tankok.

Tudod, hogy értem, elsõ felszállásból emelkedni kell, fõleg bombák nélkül, de a rakéták is rontanak a gép mozgékonyságán. Késõbb, ha úgy alakul a helyzet, hogy kell, vagy lehet földi egységeket ölni, akkor utólag nyilván fel lehet tenni a reptéren, de egy vadász számára alapvetõen nem az a prioritás.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

melyik szerveren játszotok?

frb-n gondoltam hogy joy mert próbáltam egérrel de 4-bõl ha 1-szer föltudok szállni pár másodpercre és már csapódok is a földbe. én historicalban nem használnék joyt, szerintem oda csak fölösleges nehezítés, legtöbben szerintem hátsónézetet használnak az instructor meg amúgy is egyenesbe hozza a gépet. de hát ahogy mondtad: ízlések és pofonok

ARcadeban kerülendõ a joy, historicalban talán izlések és pofonok alapján életképes FRB ben szinte kötelezõ 😊

Tény hogy újra kell tanulni vele a játékot.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Holmatro, ha tényleg joyyal nyomod akkor minden elismerésem, régebben én is próbáltam, bár csak arcade-ban, és a repüléssel nem is voltak gondok de mikor célra kellett lõni, hát az e/3-as messer teljes tára 1-2 találatra volt elég. szóval csak azt akarom mondani hogy ha te így killeket tudsz csinálni és ennyire amatõrnek tartod magad akkor te nagyon szerény ember vagy 😊
a feleséges szöveg tetszett😊

köszönöm a válaszokat!
? Nem tilos, csak célszerûtlen bombázni vele. A raketták sokkal hasznosabbak pl tankok ellen 😊

Tudni, tud, de tilos 😊

A D verzió jelenleg a legjobb amerikai gép tier10 alatt HBra. Kérdés, mit hoz majd az új peccs a témában.

A d elég ütõs, a C meg messzire van, az 12-es. De a D-t is valami 4K-ért javítják, szal megéri eléggé.

F4U-1a-m van csak, azzal meg nincsenek nagy sikerélményeim.
ennyire jobb lenne a másik két gép?
drága 😊

Menj F4U -val, azzal lefordulsz bárkit, tud vinni 2x1000 font bombát vagy 8 rakétát.

P47 milyen gép HB-ben?
Tényleg, ezt az efficiency dolgot számszerûsíti valahol a game? Mert csak azt látom, hogy a németekkel amikkel relatív jól megy a game mindig jók és értelmesek az ellenfelek is, más nemzetekkel meg 95%-ban gyökereket kapok. Szal mûködik, de utána lehet nézni? 😊

Sokszor mondtuk már, hogy az adatlapon kíírt adatok nem tükrözik a valóságot jelenleg. Majd csak a béta végén fogják frissíteni õket.
Így lehet, hogy a Corsair kivállóan kanyarodik.

Coral Springs
Tesztelik a reakciókat, bár az egy kérdés hogy miért. Lehet hogy felhasználó centrikusak, lehet hogy faragják a csavart. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill