War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Éppen tegnap írtam, hogy a dev szerveren milyen jónak tûnt az Invader, mert tiszta motorerõbõl már viszi az 570-580-at, lendületbõl még 700 fölé is ment, ami jelentõs védelmet fog nyújtani a propelleres gépek ellen. Más kérdés, hogy valószínûleg gyakran lát jeteket 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
mésik kedvencem mikor optimális 15 20 fokos szögben max sebességgel emelkedek egy bomberra majd a csapattárs vizszinten fordulóharc után kiszúrja ugyanazt a bombert felkapja a gépe orrát és pár másodperc alatt felpakolódik 4-5000 méterre.....én meg nézek ki a fejembõl,hogy miafax van?
OK szar az FM,DE nem gyõzöm leírni,hogy a kiírt sebességed csak egy szám! a játék 1001% hogy nem minden esetben úgy kezeli a gépedet a játékon belül mint amilyen sebességet te látsz!
Más.Valaki memondaná mi ez a még jetet sírás a hib.fòrumon.?Gondolom 1vh- s játékba b17et akarnának.( föleg amiknál megy ez.( Miközben á tech tree ben van lyuk minden nemzetnél böven.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amúgy a jobb motorral simán ott lehet hagyni õket vízszintben, olyan jó 20-30km/h-val gyorsabb az F4U.
azután teljes gázzal emelkedni kezdek, a kísérõ BF 109 G még nem tud követni, másodjára lecsapok 1 másik bomberre, erre ugyanaz a BF aki maradt ugyanazon a magasságon amin volt, hirtelen elkezd közeledni és lelõ, pedig sebességi elõnnyel ugyanúgy emelkedtem. jó mi?
ui: most már a németeknél már nem csak a gépeik op-k hanem az FM-jük is?
(az én gépem F4U-1d)
(arcadra, és HB-re is vonatkozik)
Rakétát Doveren vittem hurrival.Cargo shipre jò volt.Ma már nem igazán.Amùgy birom mikor vadász géppuskázza a földit miközben a másik gépet 3 an ölik...de övé a first shot....juhéjj 500xp
Arcade-ban persze nem biztos de az meg külön állatfaj 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tény hogy újra kell tanulni vele a játékot.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
a feleséges szöveg tetszett😊
ennyire jobb lenne a másik két gép?
Menj F4U -val, azzal lefordulsz bárkit, tud vinni 2x1000 font bombát vagy 8 rakétát.
Így lehet, hogy a Corsair kivállóan kanyarodik.