War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt hittem minden gépet hamar ellehet érni, hogy kipróbáld 😊
forum.warthunder.com/index.php?/topic/38604-awesome-new-hit-detection/#entry483327
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

csak azért kérdeztem mert ha meg lehet(ne) tartani a jutalmakat akkor nyilván nem lenne +szorzó.
A "gazdasági javítás"-on meg azt érti, hogy minden lelõtt gépért 10x annyi liont kapjon, meg 20x annyi xp-t. Minimum 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(fõleg vadászokra)
Az XP-55nek pedig annyi értelme van, hogy repüléstörténeti kuriózum, ezért került be, prémium gépként. Engem nem zavar, abból még sosem lett baj, hogy több használható lehetõség nyílt meg.
majd kiderül milyen, de tuti megveszik jópáran mert, hogy milyen cool 😄
Ehhez viszont grat, nem semmi 3-at leszedni tail gunnerrel 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egy Beau, egy spit, egy valamilyen két fedeles gép:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
igen energy fighternek hívják õket de szerintem csak idõ kell neked is hogy ráérezz nekem 8 szint kellett a németeknél hogy feladjam mert nem éreztem rá aztán 8 szintet nyomtam az amcsikkal és próbaképen visszanéztem a németekre, azóta volt hogy f4 messerrel 0-0-11 lett a statom, tehát szerintem csak gyakorlás kérdése, jó helyzetfelismerés kell hozzá és semmiképp se roncs az ellenfélre én legtöbb messer killemet úgy szerzem hogy csapattársról szedem le az ellenséget vagy úgy kezdem a játékot hogy nagy magasságba repülök és bombázókra megyek aztán hogyha bajban a csapattárs leszedem róla, szerintem ez jó taktika.
van olyan nemzet ami nem kifejezetten erre gyúr, hanem konkrétan izmosak a fegyverei (a fightereknek), vagy a németeknek is faszább lesz x. szint elérése után?
bf110 nem rossz gép csak arra kell figyelni hogy mindig legyen a védi a hátsódat, aránylag nagy, gyengén fordul tehát közkedvelt célpont de semmiképp sem szeretnék elé kerülni.
Egyszer sikerült nekem is majdnem a reptérig vitorlázni, de csak majdnem, útközben elfogyott a sebesség úgyhogy csak egy soft landingre tellett. De legalább nem volt olyan drága a javítás.
milyen géppel mentél?
Apropó, motorhibával lehet valamit kezdeni vagy ilyenkor vitorlázás van?
arcade-ban reptéren lehet változtatni a gép fegyverzetét?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ami téged illet Glo veled egyszer találkoztam HB-ban( már ha te vagy 4v Glo) és miután lelõttelek teles spammelted a chatet, hogy te eddig nem lõttél rá Pumásra, de mostantól vége és mindenkit le fogsz darálni amit eddig is megtehettél volna de te inkább megmentetted az életünket azáltal, hogy nem löttél ránk.
Nem értem ugyan, hogy miért hiszen mi is lövünk egymásra, ha összerak enemybe a játék és ebbõl még soha nem volt sírás.
Ez egy játék nem pedig a való élet.
Ha valami problémád van valamelyik PUMA taggal akkor írd le konkrétan vagy linkelj egy képet amin meg lettél bántva de jó lenne ha befejeznéd ezt a burkolt fikázást mert nem sok értelme van.
Most csináltam egy kört 5 légi gyõzelmem lett és 9!! assist-om úgy,hogy mind a 9-et én tettem roncsra csak rendre lerabolták:S
átlag 4-5 célpontot tutira leszed valaki hiába én "szenvedek" vele....
én nem is megyek olyan célra akit valaki üldöz és látom,hogy fölényben van....nem fair és bosszantó
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill