War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most lõttem meg 8 hit-el egy BF-et HB ben 6 db stealthes fegyvercsõbõl és semmi baja nem lett/ 11 es amcsi Spitfire-el/....engem elsõre kicrittelnek vagy ellönek valami fontos alkatrészt😛 nekem 8 HIT-re a legdurvább lõszerrel semmilyen kárt nem sikerûlt okozni😛 FAILED😊 a nyomorék haverja pedig aki meg képtelen volt eltalálni a seggemet megunta és belémtolta a gépét........az ilyen kis arkád 12 éves majom gyerekek miért nem takarodnak ki HB ból?

amúgy még én is csak egyszer voltam teszt szerón, a WOT-ban, de hát a WG és a Gaijin ég és föld.
Csak kérdem? én még sosem voltam tesztszerveren. Ennyire nehéz ott is feljebb lépni?
Csak nem azt akarod mondani hogy tesztszeron is ilyen lassú a fejlõdés?
Én azt hittem minden gépet hamar ellehet érni, hogy kipróbáld 😊
édesIstenemb+

Valamit változtathattak a hit/crit hit javqdalmazáson?
forum.warthunder.com/index.php?/topic/38604-awesome-new-hit-detection/#entry483327
a konkurencia elindult a szokásos irányba xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszönöm!
Minden online játékban így van, a tesztszerver azért van hogy teszeld az új tartalmakat, nem azért hogy degeszre keresd magad. Amúgy a WoT-al ellentétben itt nincs pénz/XP szorzó a tesztszerón.

kedves vagy.
csak azért kérdeztem mert ha meg lehet(ne) tartani a jutalmakat akkor nyilván nem lenne +szorzó.
Neki a 3x-os szorzó kéne. Komolyan nem értem az ilyen embereket 😊)

A "gazdasági javítás"-on meg azt érti, hogy minden lelõtt gépért 10x annyi liont kapjon, meg 20x annyi xp-t. Minimum 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Pluskast
Jól is nézne ki. Ember az teszt szerver! Tesztelésre van nem arra, hogy azon játsszál!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Mire gondolsz? Lejjebb viszik elég komolyan a javítási költségeket, illetve a gépek árait is. A jutalmazási rendszerrõl nem tudok semmi infót (mármint, hogy változik vagy sem).

a teszt szerón elért eredményeket (fõleg a pénzt) át lehet vinni a normál játékra, vagy itt is a WG-s trend van?
az 1.31-es pach-ben megcsinálják végre a gazdasági rendszert?
(fõleg vadászokra)
Pluskast
Már közben megtudtam. 19k AB-ban és 38K HB-ban. Nos a Sabre 9100/18000 javítási költségéhez képest még mindig aránytalan, de azért így már be fogom vinni párszor HB-ba 😊

Szerintem napokon belül kiderül. <#smile>

Pluskast
Az avarage/max változást tudom az nagyon jó hír (van remény, hogy mégsem wg-s trendet követik a fejlesztõk). De az me-262 új repair cost-ról nem tudok semmit, illetve azt, hogy legutóbb még 62-k volt HB esetén. Jó lenne tudni, hogy ez most hogy áll <#nemtudom>

Ég és föld a különbség a tesztszeró elõzõ verziója és a mostani között. Megváltozak az árak, lettek még plsuz prémium gépek, meg az average is max pricera változott.

Az XP-55nek pedig annyi értelme van, hogy repüléstörténeti kuriózum, ezért került be, prémium gépként. Engem nem zavar, abból még sosem lett baj, hogy több használható lehetõség nyílt meg.

A 4 darab X4-es rakétával. Lenne ám rinyacunami a fórumokon 😄

Pluskast
Igen de a vadászoknak meg baromi könnyû célpont. Amúgy végig nézve a videot tök jó, hogy levitték az árakat és mégsem avarage repair cost van hanem max. Viszont ami kérdésként merült fel bennem. A jetek javítási költségét levitték. Ez nem baj mert legalább lesznek jet vs jet csaták is szép számmal. Ami viszont "szöget ütött a fejembe", hogy az elõzõ videóban az Me-262 javítási költsége 62k-ra lett levéve. Na most ha ez így marad az eléggé aránytalan, ha csak azt nézem, hogy a sabre javítása (HB-ra vonatkozik) nem éri el a 20k-t a mig-15-é pedig 46k. Mind a 2 gépnél rosszabb de mégis drágább? Remélem, hogy azt is levitték mert sok német jet nem lesz hisztóban. Egyébként ez felveti azt a dolgot is, hogy a következõ patchben ideje lenne a Ta-182-t kiadni, mert jelenleg a német jetek max az angolokkal veszik fel a versenyt.

Faroklövészek ellen hasznos ha hátul van a motor.
ígért a srác gameplay videót is úgyhogy gondolom azért megreptette azt is 😊

majd kiderül milyen, de tuti megveszik jópáran mert, hogy milyen cool 😄
Pluskast
XP-55 akart lenni bocsánat.

Pluskast
Ezt az XP-51-et már most kész öngyilkosság megvenni. Hátul van a motorja olyan könnyû lesz leszedni, hogy csak na. Nem is értem, hogy mi a francnak tesznek be egy farmotoros gépet....

Hogy ezt elkerüljük írtam privet.

Az a gond, hogy ez egy használhatatlan gép, hb-n csak a gyors bombázók lehetnek életképesek. Szóval az van, hogy vagy ezt választod jobb védelemmel, de rosszabb eséllyel a bombázáshoz, vagy a Dorniert, ami egyébként sokkal jobb, viszont elég gyenge védelemmel.
Ehhez viszont grat, nem semmi 3-at leszedni tail gunnerrel 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

egy kicsit részletesebb áttekintés a patch-rõl

mabbak
Méghogy gyenge a német bomberek védelme. -.-
Egy Beau, egy spit, egy valamilyen két fedeles gép:

Hidd el nekem, tökéletesen megértem a gondod. Nemrég én is ilyen dolgok miatt szenvedtem a németekkel. Annyit tudok mondani, hogy kitartás!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

V43 1105
BnZ = Boom and Zoom

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én is drasztikus javulást kezdek érezni most, hogy megvan a 7-es szint.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én rengeteget szenvedtem a német ággal korábbi bejegyzésekben rengeteget panaszkodtam a többieknek, most 9-es szinten vagyok 7-en bejönnek a f-4-es messerek és szerintem onnantól lesz erõs a nemzet.
igen energy fighternek hívják õket de szerintem csak idõ kell neked is hogy ráérezz nekem 8 szint kellett a németeknél hogy feladjam mert nem éreztem rá aztán 8 szintet nyomtam az amcsikkal és próbaképen visszanéztem a németekre, azóta volt hogy f4 messerrel 0-0-11 lett a statom, tehát szerintem csak gyakorlás kérdése, jó helyzetfelismerés kell hozzá és semmiképp se roncs az ellenfélre én legtöbb messer killemet úgy szerzem hogy csapattársról szedem le az ellenséget vagy úgy kezdem a játékot hogy nagy magasságba repülök és bombázókra megyek aztán hogyha bajban a csapattárs leszedem róla, szerintem ez jó taktika.

plu604
igen ezt már hallottam, még azt is hogy a fighterek is inkább abban jók, hogy gyorsan felkapaszkodnak és fentrõl csapnak le (nem tudom mi volt ennek a neve, angol fórumon olvastam... energy fighting talán?) többnyire be is tartom, bár lehet pont ezért nem kifejezetten nekem való...
van olyan nemzet ami nem kifejezetten erre gyúr, hanem konkrétan izmosak a fegyverei (a fightereknek), vagy a németeknek is faszább lesz x. szint elérése után?

németnél ne számíts nagy bombázós élményekre vagy sikerekre mert nagyon gyenge a védelmük, a legjobb védekezés hogy minél magasabbra mész

plu604
kb. minden szintlépésnél eddig 1 gépet vettem, amit a legalkalmasabbnak találtam... De most már szívesen vennék valami bombázót is, meg heavy fightert. Kíváncsi vagyok rájuk.

hát a németek 6-7-es szintig nem sok sz*** érnek.
bf110 nem rossz gép csak arra kell figyelni hogy mindig legyen a védi a hátsódat, aránylag nagy, gyengén fordul tehát közkedvelt célpont de semmiképp sem szeretnék elé kerülni.

112-bõl az A0-át vidd .Erõsebb mint a V5...még ha kevésnek is tûnik az egy 20as.Egy szint még aztán válogathatsz 😊
plu604
M.C. 200-asok, vagy He 112 V-5. Tualjdonképpen mindegy, mert mindegyikkel ezt tapasztalom. 3-as szinten vagyok a németeknél, 4-esen beruházok egy heavy fighterre és megnézem az mit tud, mert ezek nem sokat érnek a 12.7 mm-es fegyvereikkel. Konkrétan semmit. Assistra jók, mása nem...
Egyszer sikerült nekem is majdnem a reptérig vitorlázni, de csak majdnem, útközben elfogyott a sebesség úgyhogy csak egy soft landingre tellett. De legalább nem volt olyan drága a javítás.

én olyankor reptérig vitorlázok, ha tudok.
milyen géppel mentél?

plu604
Ez... Ez mi a p*cs hogy lóf*szt nem ér a fegyverzetem? Agyrákot kapok hogy üldözöm öt perce a csókát, hitet hitre halmozok, de még csak nem is füstöl a mocsok. Aztán jön valaki más és egy találattal leszedi, én meg kapom a kill assistot. Olyan érzés mintha borsóval soroznám az ellenfelet. Engem bezzeg két lövésbõl leszed bárki, mert rittig el tudják találni a szárnyamon az irányítókát, aztán már kormányozni sem lehet és szépen lezuhanok. Vagy rögtön lángra kap/robban az egész...
Apropó, motorhibával lehet valamit kezdeni vagy ilyenkor vitorlázás van?

szerintem is fontos, de ha nem lenne elõbb vagy utóbb úgy is kiderül mit tud a játékos.
arcade-ban reptéren lehet változtatni a gép fegyverzetét?

Coral Springs
Hogy ki mit mond az egy dolog, én a legtöbb online játéknál azt tapasztaltam, hogy bizony fontos az a leaderboard a klánoknak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Véleményem szerint jobb lenne el sem kezdeni a fikázást ezen a fórumon. Eddig ha jól emlékszem békén hagytuk egymást és jó lenne ha nem arról szólna majd minden 3. poszt hogy ez milyen köcsög meg az milyen bunkó.

Ami téged illet Glo veled egyszer találkoztam HB-ban( már ha te vagy 4v Glo) és miután lelõttelek teles spammelted a chatet, hogy te eddig nem lõttél rá Pumásra, de mostantól vége és mindenkit le fogsz darálni amit eddig is megtehettél volna de te inkább megmentetted az életünket azáltal, hogy nem löttél ránk.
Nem értem ugyan, hogy miért hiszen mi is lövünk egymásra, ha összerak enemybe a játék és ebbõl még soha nem volt sírás.
Ez egy játék nem pedig a való élet.

Ha valami problémád van valamelyik PUMA taggal akkor írd le konkrétan vagy linkelj egy képet amin meg lettél bántva de jó lenne ha befejeznéd ezt a burkolt fikázást mert nem sok értelme van.
Már frankón megmondta valaki itt, a leaderboard idiótáknak számít egy PvP játékban 😊 (irony off)
ahoz ,hogy hiteles legyen az is kéne,hogy a sunyi killopókkal csináljanak valamit!!! meg azokkal akik szándékosan kárt tesznek csapattársban!

Most csináltam egy kört 5 légi gyõzelmem lett és 9!! assist-om úgy,hogy mind a 9-et én tettem roncsra csak rendre lerabolták:S
átlag 4-5 célpontot tutira leszed valaki hiába én "szenvedek" vele....

én nem is megyek olyan célra akit valaki üldöz és látom,hogy fölényben van....nem fair és bosszantó

Coral Springs
Hát erre lesz majd a klán opció, a leaderboard majd hozza a megítélést.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hagyjuk már a megítélésüket. Boldog boldogtalant bevesznek, (köztük engem is 😄), így persze hogy nagyon nagy a szórár az emberek képességei között.

arra az átkozott 190-esre igen 😊
mindig olvasom hogy írjátok ezt a fókát de nem vagyok benne biztos hogy melyik gépre értitek, talán Focke-Wulf?