War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg a corsair-el felnyomja tökig a fordulatot aztán észbe kap h nem erre van a kifutó és betép irányba viszont a corsair ilyen kb 140en már felkapja magát elég fura módon és bebillent a kanyar miatt és már oda is a szárnya 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat. 😊
Aztán üldözés közben sem szégyellem nyomni úgyhogy elég sokat használom.
úgy kb 20 perc játék után kezdi kiírni h túlmelegszik a motor, onnantól ha visszahûtöd is már gyakrabban fog melegedni, de olyankor én már hazafelé szoktam tartani lõszerért, javításért 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nerf-et neki má miért nem rosszabb?
Én is próbálkoztam már mindenféle menekülési taktikával és azt kell mondjam, az utóbbi idõben talán az alacsony repüléssel értem el a legtöbb sikert, akármennyire is primitíven hangzik, nemrég két üldözõtõl menekültem meg így, az egyik lefordult rólam, a másik (egy Typhoon) pedig fennakadt egy fán 😊 De ehhez tényleg nagyon alacsonyan kell repülni, leginkább súrolni a fákat és néha be is menni közéjük keresztbe állítva, ha pedig éppen nem fák vannak, akkor a földtõl néhány centire, esetleg házak között. Tudom nem egy kifinomult taktika, de hihetetlen módon, eddig nekem ez vált be a legjobban.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egyre jobban tetszik a hábé mellesleg, ég és föld árkádhoz képest, sokkal izgalmasabb...
Amúgy viszonylag jó taktika pl kevés lõszeres (La5, La7) ellen, ha a magasságiddal játszol, és fel-le nyomod a gépet apró mozdulatokkal. De egy Corsair-ben 2000+ lõszer van, szal leforgácsol lassanként. Annyit tudsz tenni, hogy behúzod a saját gépek alá, hátha valaki a segítségedre siet.
Az orosz csapatok szinte mindig mindenkitõl kikapnak, pedig egy hozzáértõ LA-5 és LA-7 még a németeknek is elég komoly fejfájást tud okozni, én pl. a LA-7-eket szinte mindig 1-2 km-el magam fölött veszem észre, pedig soha nem állok meg az emelkedésben 😊
Egyébként igazatok van abban, hogy vannak gyors japán gépek, igaz egyelõre keveset lehet látni belõlük a csatákban, de az a helyzet, hogy a többség még a Zero-kal is leáll fordulóharcolni, addig biztos nem fog nyerni más😊
Az oroszokkal sem csak oroszok játszanak.Nem hiszem hogy a játékos tudása országfüggö lenne.Nagyon sokszor örülnél ha nem orosz vezetné...észre se veszer és leszednek
De mi lesz, ha végre valahára váltás történik és megkapják USA-t is? Nem tudom, hogy milyen japán gép tud bármit is kezdeni egy Corsairrel, P-51-el és P-47-el, feltéve, hogy megfelelõen (Bnz) használják õket. Felõlem akármilyen jól forduljon egy gép, még akár Chaika is lehet, ami szinte helyben megfordul, ha nem tud mit kezdeni a sebességemmel. Lehet, hogy az 1., 2. de akár a harmadik lecsapás sem sikeres, mert kifordul, de egyszer úgyis hibázik.
Kicsit olyannak érzem, mint egy jet vs propelleres csatát, ki lehet elõlük fordulni nagyon sokszor, de idõvel összeszedek annyi sérülést, hogy már ne tudjak. Egy nehéz, energiára épülõ gép ellen egyszerûen nem veheti fel a harcot egy könnyebb, fordulásra építõ gép, ez elég egyértelmû, csak ugye a pilóták okoznak néha meglepetést a tudatlanságukkal...😊
Egy apró különbség van. WT-ben német, japán a befutó eddig, nem a RU. Arcadeban természetesen minden nemzet kiváló. Bár talán lehet a japán nem annyira, nem mentem még velük ott magasabb tierben reserve gépek óta.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Még nem majd a patch után az új fighterek 😊
HB-n szerintem LA7 talán LA5 az elfogadható kompromisszum. Migeket nem veszem még komoly kockázatnak, annak ellenére, hogy a legjobb jetek kevesen szeretik fizetni a repair bill-t.
LA5-t is jó lenne, de alacsony tierû és sok low gépet oszt mellé az MM így nem jön ki sarkosan annyira az ereje.
aztán a chatben fel is világítottam a géptípusok közti különbségrõl. de ez még a jobbik eset mert úgy tûnik felfogta.
Mindenkinek ez az elsõ benyomása a németekrõl. Sokan a dogfighot vagy turnfight-ot szeretik és csalódás, amikor a "lomha" gépekbe beülnek. Mondjuk ez relatív, hogy mennyire lomha, mert pár nemzet gépével fordulózni is tud a 109, ha nem is a szó szoros értelmében. Az E típus kifejezetten fürge a többi 109-hez képest bár az a belépõszint.
most az amcsi spittel akarom meglõni a 13-as szintet aztán végre megcsipem a B-17emet😄
ha jobb géppel vagy Bomberral mész be kanyar nélkül verik telibe a gépet szándékosan! sokszor még lõni sem lõnek csak lerongyolnak....ha szólsz röh9gnek, ha anyázol röhögnek....volt olyan is,hogy kezdésnél belémjött a csappattárs a Spit MK IX-nek majd röhögés és "fuck your premium plane hahaha".....
elég hígfos a community....
nagyon UFO ez is😛😊 de abban igazad van az amcsihoz képest Istenes😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB