War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg amikor nem párhuzamosan tesz le a kifutóra azt is szokták szeretni 😊

fõleg a corsair-el felnyomja tökig a fordulatot aztán észbe kap h nem erre van a kifutó és betép irányba viszont a corsair ilyen kb 140en már felkapja magát elég fura módon és bebillent a kanyar miatt és már oda is a szárnya 😄
Ahogy szimpatikus. 250 felett már stabilak a gépek. Sokan követik el viszont azt a hibát, hogy 180-210 táján felhúzzák a levegõbe a vasat, betépik valamelyik irányba, aztán már fordulnak is le a földbe, mert még nem elég a felhajtóerõ egy ilyen kanyarhoz 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

hm.. így tényleg talán egyszerûbb xD
mabbak
És mi célszerûbb kifutópályát kihasználni teljes hosszúságában gyorsuláshoz, vagy elemelkedni, amilyen hamar csak lehet? Eddig úgy csináltam, hogy 300-ig futú, aztán fel...
Van olyan a controls-ban, hogy "Push to WEP" vagy mi a fene, azzal lehet beállítani, hogy csak akkor tolja neki ha nyomod 😊 Azaz ha ezt kilövöd, akkor elég felnyomni WEP-ig, és ha elengeded nem veszi le.

mabbak
Egen ott próbáltam ki, hogy mekkora terhelésnél, sebbességnél törnek le különbözõ dolgok, szárny, futúmû, flaps, stb. 😄
Én azt szoktam, hogy berakom egy kis kerülõ irányba a gépet felszállás után megvárom míg megvan 280 körüli sebesség emelkedésnél aztán wep mellet megnyitom a statisztikát (N) és alt-tab olvasgatás stb így nyomja neki folyamatosan 😊
Amúgy Free flight-ban kipróbálhatod, hogy mit bír a motor, annak nincsenek következményei 😊 Állítsd be HB difficulty-ra, aztán mehet a tesztelés.

Jah, lehet neki kenni, ha bírod a remegést 😄

Én szerintem ez csak frb-én fordul elõ. Igaz nem sokat mentem HB-én, de szinte folyamatosan wep-ek. Arcad-ba fõleg még nem égettem ki motort azt hiszem 😄
mabbak
Remek, akkor teljesen felesleges volt finomkodni vele eddig, még a gázt is néha visszavetem 60-70%-ra, mondom nehogy valami megpukkanjon. -.-

Mindenesetre köszönöm a tanácsokat. 😊
Én kezdetnél az amcsi gépeknek 6 percig folyamatosan nyomom h valamennyire próbáljak versenyben lenni.
Aztán üldözés közben sem szégyellem nyomni úgyhogy elég sokat használom.

úgy kb 20 perc játék után kezdi kiírni h túlmelegszik a motor, onnantól ha visszahûtöd is már gyakrabban fog melegedni, de olyankor én már hazafelé szoktam tartani lõszerért, javításért 😊
Kiírja ha Overheat van. Elõször Engine, aztán Oil overheating lesz. Én a magasabb szintû gépeknél nem tudtam még túlmelegíteni a motort. Pár peccsel ezelõtt még sikerült, de akkor se halt meg.

mabbak
Másik kérdésem ha már itt tartunk: WEP-et mennyire kell túlzásba vinni, hogy károsodjon a motor?
Nemrég én is láttam egy hasonlót, már halott voltam, de akivel szakaszban voltam és még egy csapattárs percekig üldöztek egy kétfedelû AI-t, aki Besenyeit megszégyenítõ mutatványokkal cselezte ki õket folyamatosan, én konkrétan sírtam a nevetéstõl, ahogy néztem õket 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jaja. A légiharcban a jó taktika többet jelent, mint a jó gép 😊 Múltkor csináltam egy Printscreent, ahol Tetsuto kolléga lelõtt egy La5-öt meg egy P-39-et egymás után 😄

Ja azt kéne, micsoda hülyeség már hogy a 4-es szintû hidroplán gépnek "ami saját tierjében is szar" ugyan tulajdonságai vannak mint a 7-es testvérének fegyverzett, lõszermennyiség minden.
Nerf-et neki má miért nem rosszabb?
A Corsair pont egy olyan gép, ami ellen nem sokat tudsz tenni, gyorsabb is, jobban is fordul.

Én is próbálkoztam már mindenféle menekülési taktikával és azt kell mondjam, az utóbbi idõben talán az alacsony repüléssel értem el a legtöbb sikert, akármennyire is primitíven hangzik, nemrég két üldözõtõl menekültem meg így, az egyik lefordult rólam, a másik (egy Typhoon) pedig fennakadt egy fán 😊 De ehhez tényleg nagyon alacsonyan kell repülni, leginkább súrolni a fákat és néha be is menni közéjük keresztbe állítva, ha pedig éppen nem fák vannak, akkor a földtõl néhány centire, esetleg házak között. Tudom nem egy kifinomult taktika, de hihetetlen módon, eddig nekem ez vált be a legjobban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mabbak
Világos. 😊 Amúgy ez a lecsapásos dolog eddig mûködött, csak az elõzõ esetben lent maradtam valahogy és azon kaptam magam, hogy nem vagyok valami jó helyzetben. 😄

Egyre jobban tetszik a hábé mellesleg, ég és föld árkádhoz képest, sokkal izgalmasabb...
Kb 10 évvel ezelõtt amikor elkezdtem az il2 Sturmovikot az elsõ kérdésem nekem is ez volt: Mit kell tenni, ha mögéd ül az ellenfél? A válaszuk röviden ez volt: Akkor 95%-ban csak meghalni tudsz 😊 Inkább arra helyezd a hangsúlyt, hogy NE tudjanak mögéd kerülni 😊

Amúgy viszonylag jó taktika pl kevés lõszeres (La5, La7) ellen, ha a magasságiddal játszol, és fel-le nyomod a gépet apró mozdulatokkal. De egy Corsair-ben 2000+ lõszer van, szal leforgácsol lassanként. Annyit tudsz tenni, hogy behúzod a saját gépek alá, hátha valaki a segítségedre siet.

mabbak
Hb-n Bf-el voltam, mögém került egy Corsair gyorsabb is volt, mint én meg jobban is fordult, nem tudtam kicselezni. Ilyen esetben mi a stratégia? Kis irányváltoztatásokkal menekülni ahogy a csövön kifér vagy forgolódni és várni, amíg vét egy hibát és alkalom nyílik a menekülésre vagy az esetleges visszatámadásra? Vagy csak szimplán nem szabad elveszíteni az enerdzsit? 😄
Nem kizárólag oroszok vezetik, de tény, hogy nagyobb az arányuk ott. Nekem azért feltûnt különbség az orosz és eu szerver között, nyilván nem akarok általánosítani, szóval inkább ne menjünk bele.
Az orosz csapatok szinte mindig mindenkitõl kikapnak, pedig egy hozzáértõ LA-5 és LA-7 még a németeknek is elég komoly fejfájást tud okozni, én pl. a LA-7-eket szinte mindig 1-2 km-el magam fölött veszem észre, pedig soha nem állok meg az emelkedésben 😊
Egyébként igazatok van abban, hogy vannak gyors japán gépek, igaz egyelõre keveset lehet látni belõlük a csatákban, de az a helyzet, hogy a többség még a Zero-kal is leáll fordulóharcolni, addig biztos nem fog nyerni más😊

Az amcsikat a japók úgy lépték le a Midway HB-n, hogy csak lestek 😊 Az USA-Brit vs Japó HB-n is csak néztek mint a lukinyúl, mert bénáztak, próbáltak fordulóharcolni, pedig azt pont nem kellett volna. Nagyjából az volt a gyõzelmek aránya mint most a Rus-Jap meccseken. Lehet, hogy a Japókat kéne nerfelni, mert túl OP-k, mindenkit legyaláznak 😊))

"Az N1K1, N1K2, Ki-84 széria bõven fel tudja venni az amerikai gépekkel a versenyt. Az A7MX iscsak kicsit volt lassabb. Elég csak megnézni a release treet."Ùgyhogy beeee. :-).Más kérdés mennyit számitott a tulerö a stratégia ..stb.És ugye a történelmet a gyöztesek ìrják.Meg egy játék sok ezer különbözö szintü játékossal.
Az oroszokkal sem csak oroszok játszanak.Nem hiszem hogy a játékos tudása országfüggö lenne.Nagyon sokszor örülnél ha nem orosz vezetné...észre se veszer és leszednek
Az N1K1, N1K2, Ki-84 széria bõven fel tudja venni az amerikai gépekkel a versenyt. Az A7MX is csak kicsit volt lassabb. Elég csak megnézni a release treet.
A japánokkal szemben vannak kétségeim. Oké, most a gyenge és fõleg tudatlanul játszó oroszokkal harcolnak (mert leginkább ez a gond az oroszokkal, nem a gépek).

De mi lesz, ha végre valahára váltás történik és megkapják USA-t is? Nem tudom, hogy milyen japán gép tud bármit is kezdeni egy Corsairrel, P-51-el és P-47-el, feltéve, hogy megfelelõen (Bnz) használják õket. Felõlem akármilyen jól forduljon egy gép, még akár Chaika is lehet, ami szinte helyben megfordul, ha nem tud mit kezdeni a sebességemmel. Lehet, hogy az 1., 2. de akár a harmadik lecsapás sem sikeres, mert kifordul, de egyszer úgyis hibázik.

Kicsit olyannak érzem, mint egy jet vs propelleres csatát, ki lehet elõlük fordulni nagyon sokszor, de idõvel összeszedek annyi sérülést, hogy már ne tudjak. Egy nehéz, energiára épülõ gép ellen egyszerûen nem veheti fel a harcot egy könnyebb, fordulásra építõ gép, ez elég egyértelmû, csak ugye a pilóták okoznak néha meglepetést a tudatlanságukkal...😊

Szerintem akkor vette, amikor még a slotokat a HB-hoz is lehetett használni.

Legnagyobb valószínûséggel az a háttérképük 😊

Egy apró különbség van. WT-ben német, japán a befutó eddig, nem a RU. Arcadeban természetesen minden nemzet kiváló. Bár talán lehet a japán nem annyira, nem mentem még velük ott magasabb tierben reserve gépek óta.
a németek viszont HB-ban csítesek.....szinte sosem vesztek velük😛 gondolom ez a FAIL MM /match making/miatt lehetséges....

ez mekkora már😄 az uccsó killnél pont úgy szakad a szárny,hogy a gyerek átfér a 2 szétesõ darab között😄

Szvsz az egyik RU gép, ami használható HB-n pont a fegyverzet miatt. Tény hogy célozni kell vele, de melyik nehezebb hosszan rátartani egy célra zuhanó 109-el vagy pár destruktív pofont adni egy jól forduló LA-val? Jó gép az csak a team roll általában borzalmas szórású, mert soha nem fog az MM kizárólag LA-t és pár bombert beadni egy csapatnak, mint a németeknél ahol 80-90% 109 vagy jobb, a maradék egyéb gép.
minek veszi meg minden nemzettel a 9 slotot? sztem tök felesleges.....én 5-el megyek és 99% ban bõven elég

japók ellen mégse megy... 😊
Gaijin... Lemerném fogadni, hogy ezeknek is a vörös csillag a háttérképük, mint a Wargamingeseknek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szoktam La-5-el csapatni, szerintem egy kalap fos a fegyverzete és baromi sérülékeny a motorja.
az I16 egy Badass kis gép😛

Bár ha átgondolom a dolgot az I16 az csítes, nála 10 szinttel magasabb gépet is kivégez. Látom õket, mikor napi egyszer 2x-ért megyek RU-val.
"szánalmas az mennyire csites nyomoroncok az oroszok😛"

Még nem majd a patch után az új fighterek 😊

HB-n szerintem LA7 talán LA5 az elfogadható kompromisszum. Migeket nem veszem még komoly kockázatnak, annak ellenére, hogy a legjobb jetek kevesen szeretik fizetni a repair bill-t.

LA5-t is jó lenne, de alacsony tierû és sok low gépet oszt mellé az MM így nem jön ki sarkosan annyira az ereje.
tudom.....Orosz vadászokkal 2-3 rövid sorozat és minden 4 darabba esik szlt vagy robban 8 fele...szánalmas az mennyire csites nyomoroncok az oroszok😛

Ez történik ha nem orosz géppel támadsz orosz gépet.
új rekord: 16!!! hit + 3 crit egy Yer 2 re és kilõtt....õ meg megy tovább!! MI A FAXXX????

nálam tegnap arcadeban rammolt le egy JU-87-est(!?) vezetõ csapattársam forduló közben, mialatt a Bf110-semmel akartam lelõni egy másik bombert, és õ is fighterkedett.
aztán a chatben fel is világítottam a géptípusok közti különbségrõl. de ez még a jobbik eset mert úgy tûnik felfogta.
"többnyire be is tartom, bár lehet pont ezért nem kifejezetten nekem való..."

Mindenkinek ez az elsõ benyomása a németekrõl. Sokan a dogfighot vagy turnfight-ot szeretik és csalódás, amikor a "lomha" gépekbe beülnek. Mondjuk ez relatív, hogy mennyire lomha, mert pár nemzet gépével fordulózni is tud a 109, ha nem is a szó szoros értelmében. Az E típus kifejezetten fürge a többi 109-hez képest bár az a belépõszint.
a Wellingtont 2 nap alatt kimaxoltam O_O 😄 hihi

most az amcsi spittel akarom meglõni a 13-as szintet aztán végre megcsipem a B-17emet😄

10-bõl 3 AB meccsen complainel-ni akad okom, pedig nem vagyok alapjáraton árulkodós. Hétvégén kikalimpáltam egy milkót a Wellivel, két hete nem ültem vadászgépbe, igaz hogy most akad más elfoglaltság (tyúkól építés, annak legalább értelme van. 😊 )
Toltam Arcade-ot,mert pörögni akartam.....3 meccsbõl átlagosan 10-12! embernek se légi se földi killje nincs / 9-11-es amcsival mentem tehát nem kezdõk/ vagyunk 3-4en akiknek 3-4-5-6 killje van és van 1-2 makkolós gyerek aki 6-7+ ban van....amúgy a t9bbség beleszarik,hogy kit lõ vagy kinek megy neki:S GIGANTIKUS bûntetést adnék aki csapattársat ver telibe vagy lõ meg! ,mert semmilyen komoly hatással nincs a bûnetés a jelenlegi formában....
ha jobb géppel vagy Bomberral mész be kanyar nélkül verik telibe a gépet szándékosan! sokszor még lõni sem lõnek csak lerongyolnak....ha szólsz röh9gnek, ha anyázol röhögnek....volt olyan is,hogy kezdésnél belémjött a csappattárs a Spit MK IX-nek majd röhögés és "fuck your premium plane hahaha".....

elég hígfos a community....

õõõõõõõõ😄

nagyon UFO ez is😛😊 de abban igazad van az amcsihoz képest Istenes😄

Ahogy gondolod, de ennek legalább az alakja hasonlít egy vadászrepülõre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

az is rusnya mint a bûn:_D

Ha már kísérleti fesjlesztés, akkor ne olyan ótvar rondaságot tegyenek be a játékba, mint az XP-55, hanem olyan szépséget, mint a Do-335! Szerintem.