War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
<#eljen> <#worship>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

flashpointer
fákk, jobban nyomja mint én 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Még ilyenebbek 😊

Nem semmi képek, gratula 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

RiCSi1234
Na, végül lett helye az accomnak. Keresztfiam szeli az eget vele, nem is akárhogy, és csak 11 éves, ezek az õ képei. 😊 Csak Arcadeozik. 😊

A másik inkább elkeserítõ, mint szép. Tényleg ennyire ilyenek Arcadeban? 😊

GTA V (*.*)

Én sem fedeztem fel semmi különbséget.
általában kb naponta 2 kört szoktam menni és ugyanolyan mint régen azt leszámítva h mostanában nem szokott fagyni és kidobálni a hibajelentõ ablakot 😊 de ezt le is kopogom gyorsan
nem, teljesen hibátlanul fut.

Ha egész nap repülgetnél a zérettségin is repülnél egy Szubszónikus Jet gyorsaságával. Nem lenne kafa? 😄
Nálad nem akadozik a játék?
mióta készülök az érettségire ez az egy örömöm maradt, ez az 1-2 óra repülés így hajnaltájt 😊

Fulcrum11
Coral Springs
Félig már azt olvastam hogy "nagyon be voltam baszva". <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A driver se segít. Istentelenül akad a menü is ha belépek.
A netkapcsolat jó pedig.
Nagyon bosszant játszhatatlan lett.
Fent vagyok a Ts en csak most nagyon be voltam havazva.
Semmi akadálya! Keress meg játékban és megbeszéljük. PUMA_Dragunow néven játszom.
Ati catalist van. Ha az csinált valamit lerúgom a fejét 😄
Fulcrum11
Egy tippem van: a vga drivert frissítetted?
Egyébként nekem is, az elmúlt pár napban minden meccsen elõfordul 2-3 másodperces akadás, nem túl szórakoztató... Én valamikor a múlt héten frissítettem a laptop nvidia vga driverét, lehet az a ludas, de még nem próbáltam visszatenni a régit.

Szia majd ha lehet és nem akad a játék a pumán belül szívesen részt vennék a kötelékben bombázásban. 😄 Remélem esténként és esetenként délután si rendeztek ilyen mókákat.
Sziasztok van egy kis gondom.

Az elmúlt másfél hét igen sûrû volt így nem is repülgettem a játékkal cska a menübe léptem be.
Valamiért elképesztõen akad a játék. tegnap este is és ma is, levettem a grafikát alacsonyabbra de nem segít. Nem állítottak valamit az elmúlt héten? Szeretnék majd újra játszani rendesen a játékkal amint lesz rá idõm de jelenleg lehetetlen kategória olyan akadás szaggatáss/lag mellett amit most produkál.
Mi így megyünk HB-ban!

Bocs, hogy eddig nem válaszoltam de azt a kevés idõt amivel szabadon rendelkezek szeretem repüléssel tölteni.

A privát üzeneted tartalmát értem, és megértem, hogy szarul esik ha lelõnek mikor te nem lõttél ránk. Ezúton is bocsánatot kérek érte.
Mentségemre legyen mondva fingom nem volt semmilyen meg nem támadási szerzõdésrõl és személy szerint baromságnak is tartom. Akivel ezt megbeszélted szerintem maximum magára gondolt, hogy nem lõ rád és nem az egész klánra.
Ezúton is szeretném megüzenni, hogy lövünk mindenkire aki az ellenséges csapatban van még saját klántársakra is. Gondolom ez így helyes.

A PUMA klán nem gyûjtõ klán. Kétség kívül sokan vagyunk és ez így van jól, viszont mindenkinek megvan a maga helye és szerepe a klánban, ráadásul jól is érezzük magunkat. A klán több századból áll 103. 102. és 101. vadászosztály és mindenki a tudása és eredménye alapján kerül majd egyre magasabb szintû vadász osztályba.

Mivel sokan vagyunk, lehetõségünk van sokan együtt is játszani amit meg is teszünk. Esténként HB-ban nem ritka a 8-12 PUMA egy csatában. Mi találtuk ki és alkalmaztuk HB-ban a 8 bombázós kötelékrepüléses, bázis bombázást ami azonkívül, hogy komoly kötelékrepülési képességeket igényel( 100 méteren belül kell tudni repülni egymáshoz képest ellenséges támadás alatt és egymást fedezni a gunnerekkel) rendkívül látványos és egyedi hangulatot is teremt a csatában. Többször még az ellenséges csapat elismerését is kiváltottuk.

Jó lenne ha inkább a pozitív oldalát néznénk a dolgoknak és nem a fikázás menne. Bárkinek bármi problémája van velünk jöjjön fel ts-re (ts3.foxhound.hu) és megbeszéljük. Ha jól tudom Glo téged is hívtunk de nem jöttél fel.
Valaki tudja mennyi most a KI61 Ic hien? (lev11) a teszt szerón?. És úgy álltalában mi a helyzet az árakkal?

Midway
http://warthunder.com/en/news/164/current/
szemétség stealth lõszeres csajkával tizesével farmolni low tieren?😛

"Gondolom a B-17-ek száma meg fog ugrani és nem tudom ki fogja õket levadászni."

A 30mm-es 109 😊
Nekem az 50 mm jött be.Alig várom a több b17-et ;-)
Illetve kedves mindenféle. bombázòk tessék jönni :-)
Glo vidd az 50est nem bánod meg. Az ai ereje a tömegben van.Nagy számok törvénye hogy ennyi csöböl eltalálnak.De eggyet leszedsz már simán plusszos. És hát a látvány..;-)
rendben, igazad van. bocsánat!
plu604
Ott már komoly gondok vannak ha egy JÁTÉKON nem lehet viccelõdni... No offense!

amikor ezt mondtam arra gondoltam, hogy a PUMA klán az elsõ a játékban és ezt gondolom hogy nem azzal érdemelték ki, hogy egymást lõtték le.
elnézést ha ez valakit sértett.
Tömegklán több mint 200 taggal, így elég sokféle képességû és vérmérsékletû tag van benne, emiatt totál felesleges általánosítani, hogy a PUMÁsok nagyszájúak, vérprofik, amatõrök stb.

Az ai-kat le lehet szedni még kötelékbõl is. Az egyik mapon rendszeresen azt játsszák a bomberek, h bebújnak a B17 kötelékbe. De ott se sebezhetetlenek. Mondjuk h az ai gunnerjei mennyire jók azt nemtom, de túléltem úgy h lelõttem atagot meg még egy B17-t. Az orrát kell lõni, a pilot kill az egyik legnagyobb esélyed, mert amúgy szénné van páncélozva.

Nagyon furcsa lesz, ha így maradnak az árak az új patchben😊 Gondolom a B-17-ek száma meg fog ugrani és nem tudom ki fogja õket levadászni. Nemrég megadatott, hogy egy ME410 R3-ban ültem (aminél talán nincs is jobb bombázó vadász) és az ellenfélnél 3 B-17 is volt. Az elsõt szerencsésen behúztam egy pilóta kill-el, a másodikat viszont le kellett szenvedni és mire sikerült, addig az én gépemet is atomjaira szedték a gunnerek. Nem tudom hogy lehetett volna elbánni mindhárommal és még élve is maradni 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ja nekem nincs különösebb bajom velük, elröhögcséltek de akkor õk húzták a rövidebbet a végén 😄
Amíg Dragunov nem válaszol a privemre addig nem nyilatkozok róluk érdemben. Bár lehet ezután nem is fog válaszolni 😊)

Mindenki kezelje õket saját belátása szerint 😊

Múltkor bent voltak 3an német oldalon amikor teszteltem a b-17 + prémium számla kapcsoltát, viccelõdtek rajta, hogy bementem b-17el meg hogy drága kör lesz stb stb 😊
aztán az egész német csapat is átvette az arcoskodást és a végén el lettek kenve rendesen 😄
Coral Springs
Ez jó. Ezentúl ha látok PUMA tagot egy csatában, õ lesz a célpont.

Ikarust kérdezd, számára ez nagy dolog. De ha Pumás lennék akkor nekem is jól esne, hogy mást büszkeséggel tölt el ha lelõ, mert ez azt jelenti h kihívás õket leküzdeni 😊

Valaki elmondaná, hogy mi ez a puma mizéria?
Jaja. A corsair-nek nagyon nagy a szárnyfelülete, így ha élesen betéped akkor a "lap hatás" miatt kisebb sebességnél is lepattanhat. Képzeld el azt, mikor kiteszed a kezed a kocsiból, és lapjára fordítod a tenyered. Minél nagyobb a felület ugyanaz a sebesség négyzetesen nagyobb erõvel tépi vissza a kezed. Ha nagyon betéped a magasságit attól még a sodródás miatt a géped elõrefelé fog menni (a kis repgép sziluett a digitális hud-on), de a gép orra már felfelé mutat. Na eközött a két vektor között meg a szárnyfelület mérete közötti összefüggésbõl ki lehet számolni, hogy lepattan-e a szárnyad, vagy sem.
Most lepattant.

Ugyanez van a 400km/h-s blackoutnál is.

De attól még lõttél egy Pumát 😊

flashpointer
Ez valami mérce hogy lelõsz egy pumaklánost? 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Nagyon egyszerû, leszakítottad a szárnyát azzal, hogy túlterhelted. A Corsair olyan 950 körül esik szét egyenes vonalban, de egy erõteljesebb irányváltoztatás akár 600-700 körül is széttépi 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ha neked is emiatt megy tönkre egy csatád amiben mellesleg egy PUMA klánost is lelõttél akkor viccelõdj így.
plu604
Easter Egg, UFO-val találkoztál, csak olyan frekvencián rezonált, hogy nem érzékelhetted. Neki természetesen semmi baja nem lett, gyorsan elhúzott mielõtt mással is összeütközött volna. <#idiota>

tegnapi sztori: HB Korea map:az F4U-1d-mel lecsapásból támadtam egy csajkát, de nem jött össze, így felhúztam. Erre vagy (min.) 100 m-re a földtõl egyszer csak leszakad a szárnyam. a csajka vagy másfél km-re volt (legalább), és a légvédelem sem volt, és a sebességem is 400 km/h lehetett. a játék ütközésnek írta ki, de könyörgöm mibe ütköztem?
(replayból visszanéztem lassított felvételem, de ott sem mutatott semmit. egyszerûen leszakadt.)
a reptérrõl érkeztem vissza, tehát a gép is kifogástalan volt.
Coral Springs
Passz. Nem gondolom hogy nekem itt másokhoz képest extra képességeim lennének, de már a tömegbõl kiszúrom hogy ki akar engem támadni. Az a ritka ha valaki egyáltalán megtud lepni, általában én vagyok az aki meglep. Kívülrõl az Arcade ugyan egy box fight -nak tûnik, ám számos taktika áll rendelkezésre akár a haditervet, akár a harcmodort illetõen. A panaszkodó leírásokból én idáig mindig csak egy dolgot szûrtem le, az ötlet nélküli gondolatoktól mentes játékot. Talán egy kis fantázia sokat segítene az embereken.

Mert amíg a HB egy leegyszerûsített repülõgépszimulátor, élvezetesre megcsinálva, addig az Arcade leginkább egy repülõsnek álcázott FPS játék, mint ahogy a WoT is. <#smile>

nekem is ugyanez a problémám tök 8 mennyire figyelsz vagy mennyire vagy ügyes a zerghalomból vagy rádugranak 4en vagy bekapsz egy sorozatot ami szétszed....
amikor meg magasan vagyok vagy a map szélén,hogy csipegessek akkor
1: nem gyûjtök csak lófax pontot
2: tutira 3 csapattárs kiszedi a célpontodat😛

HB-ban kérni magad mellé egy wingman-t vagy csatlakozni valaki mellé ezerszer nagyobb élvezeti faktor...és nem töltögetik újra 15 secente a 4 db 20 mm-es gépágyúkat az emberek meg nem lövöldöznek vízsugár sûrûségben a kis kaliberrel 15 percen keresztül😊)

Pluskast
Ez érdekes dolog amúgy. Én amióta klánban vagyok gyakorlatilag azóta HB-ek. Elõtte csak arcade-ot toltam. A két móddal együtt van úgy kb 8 és fél ezer lelõtt gépem aminek a nagy része arcade. Akkor nagyon tetszett. Most meg már nem is bírnék vissza menni. A HB sokkal jobban bejön.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

f24sg
Hanem ezt a hülye kamera ugrálást a csapatos felszálláskor megszüntethetnék már nem?!

MÁS, arc vs. HB
õszinte elismerésem annak, aki ott tud érvényesülni, mert én kikészülök attól, hogy a hömpölygõ tömegbõl egyszercsak úgyis jön egy n+1. gép, aki végül megalázóan lelõ, akrmennyiore figyelek mindenfelé. Akit én kilövök, annak a helyére másik ötszáz (sz)áll, az ammo count meg nem számít, G stukával is röhej dolgokat lehet mûvelni, mert reload és szevasz
Inkább lassan szálj fel de biztisan.Nem véletlen a sol orra àll gép a kigutòn.Padlògázzal mennek aztán csodálkoznak.Frb - n különösen igaz.( ott legalább ki se látsz és állt. rá kell fordulni a pályára.
Jah, nem is használok flaps-et, húzom le az orrát, de 220 felett már mintha kilépne a gravitációs erõtérbõl 😄