War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem semmi képek, gratula 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A másik inkább elkeserítõ, mint szép. Tényleg ennyire ilyenek Arcadeban? 😊

GTA V (*.*)
általában kb naponta 2 kört szoktam menni és ugyanolyan mint régen azt leszámítva h mostanában nem szokott fagyni és kidobálni a hibajelentõ ablakot 😊 de ezt le is kopogom gyorsan
Nálad nem akadozik a játék?
készülget itt valami 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A netkapcsolat jó pedig.
Nagyon bosszant játszhatatlan lett.
Egyébként nekem is, az elmúlt pár napban minden meccsen elõfordul 2-3 másodperces akadás, nem túl szórakoztató... Én valamikor a múlt héten frissítettem a laptop nvidia vga driverét, lehet az a ludas, de még nem próbáltam visszatenni a régit.
Az elmúlt másfél hét igen sûrû volt így nem is repülgettem a játékkal cska a menübe léptem be.
Valamiért elképesztõen akad a játék. tegnap este is és ma is, levettem a grafikát alacsonyabbra de nem segít. Nem állítottak valamit az elmúlt héten? Szeretnék majd újra játszani rendesen a játékkal amint lesz rá idõm de jelenleg lehetetlen kategória olyan akadás szaggatáss/lag mellett amit most produkál.
A privát üzeneted tartalmát értem, és megértem, hogy szarul esik ha lelõnek mikor te nem lõttél ránk. Ezúton is bocsánatot kérek érte.
Mentségemre legyen mondva fingom nem volt semmilyen meg nem támadási szerzõdésrõl és személy szerint baromságnak is tartom. Akivel ezt megbeszélted szerintem maximum magára gondolt, hogy nem lõ rád és nem az egész klánra.
Ezúton is szeretném megüzenni, hogy lövünk mindenkire aki az ellenséges csapatban van még saját klántársakra is. Gondolom ez így helyes.
A PUMA klán nem gyûjtõ klán. Kétség kívül sokan vagyunk és ez így van jól, viszont mindenkinek megvan a maga helye és szerepe a klánban, ráadásul jól is érezzük magunkat. A klán több századból áll 103. 102. és 101. vadászosztály és mindenki a tudása és eredménye alapján kerül majd egyre magasabb szintû vadász osztályba.
Mivel sokan vagyunk, lehetõségünk van sokan együtt is játszani amit meg is teszünk. Esténként HB-ban nem ritka a 8-12 PUMA egy csatában. Mi találtuk ki és alkalmaztuk HB-ban a 8 bombázós kötelékrepüléses, bázis bombázást ami azonkívül, hogy komoly kötelékrepülési képességeket igényel( 100 méteren belül kell tudni repülni egymáshoz képest ellenséges támadás alatt és egymást fedezni a gunnerekkel) rendkívül látványos és egyedi hangulatot is teremt a csatában. Többször még az ellenséges csapat elismerését is kiváltottuk.
Jó lenne ha inkább a pozitív oldalát néznénk a dolgoknak és nem a fikázás menne. Bárkinek bármi problémája van velünk jöjjön fel ts-re (ts3.foxhound.hu) és megbeszéljük. Ha jól tudom Glo téged is hívtunk de nem jöttél fel.
Midway
http://warthunder.com/en/news/164/current/
A 30mm-es 109 😊
Illetve kedves mindenféle. bombázòk tessék jönni :-)
Glo vidd az 50est nem bánod meg. Az ai ereje a tömegben van.Nagy számok törvénye hogy ennyi csöböl eltalálnak.De eggyet leszedsz már simán plusszos. És hát a látvány..;-)
elnézést ha ez valakit sértett.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mindenki kezelje õket saját belátása szerint 😊
aztán az egész német csapat is átvette az arcoskodást és a végén el lettek kenve rendesen 😄
Most lepattant.
Ugyanez van a 400km/h-s blackoutnál is.
De attól még lõttél egy Pumát 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(replayból visszanéztem lassított felvételem, de ott sem mutatott semmit. egyszerûen leszakadt.)
a reptérrõl érkeztem vissza, tehát a gép is kifogástalan volt.
amikor meg magasan vagyok vagy a map szélén,hogy csipegessek akkor
1: nem gyûjtök csak lófax pontot
2: tutira 3 csapattárs kiszedi a célpontodat😛
HB-ban kérni magad mellé egy wingman-t vagy csatlakozni valaki mellé ezerszer nagyobb élvezeti faktor...és nem töltögetik újra 15 secente a 4 db 20 mm-es gépágyúkat az emberek meg nem lövöldöznek vízsugár sûrûségben a kis kaliberrel 15 percen keresztül😊)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
MÁS, arc vs. HB
õszinte elismerésem annak, aki ott tud érvényesülni, mert én kikészülök attól, hogy a hömpölygõ tömegbõl egyszercsak úgyis jön egy n+1. gép, aki végül megalázóan lelõ, akrmennyiore figyelek mindenfelé. Akit én kilövök, annak a helyére másik ötszáz (sz)áll, az ammo count meg nem számít, G stukával is röhej dolgokat lehet mûvelni, mert reload és szevasz