War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mért hiszi bárki azt, hogy amibe belelõtt az az "övé" vagy "jár neki a kill". A francokat, ha annyira béna vagy hogy nem tudod lelõni az a te bajod, ne másokat hibáztass.
senki sem hibáztat.
engem is és szerintem bárkit fel tud az ilyen bosszantani.
Menj HB-t, ott kevesebb az ilyen gyökér 😊 Bár sokszor alakulnak ki lemming vonatok, de azok késõbb mind meg szoktak halni 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ha 3x lelõsz egy csapattársat kidob a meccsbõl😛 SORRY!!!!! de ELEGEM VAN A NYOMORONC GUSZTUSTALAN KIS HASZONLESÕ GYÖKEREKBÕL /meg a programból is,hogy ezeket a köcsögöknek kedvez!!!/ akik a fullosan lekövetet leharcolt égõ zuhanó célpontodra rávetik magukat egy kibebaszott kósza nyomorék lövedékkel eltalálják ÉS ÖVÉK A KILL MEG A ZSIROS PONT!!!!!

MIKOR FIXÁLJÁK MÁR EZT MEG!!! hogy ne ezekt a mocsokférgeknek kedvezzen a program?

mégegyszer bocs,de annyira feltud bosszantani ez a gusztustalan játékstilus!!!!!!!

rom 6th of June 4 pm GMT (9 am PDT) to 7th of June 8 pm GMT (1 pm PDT) War Thunder presents Special Event: +30% experience on the following planes:

P-51D-5, P-47D, B-17G,
Tempest Mk V, Spitfire Mk XVI, Wellington Mk III,
Bf 109 G-2, Bf 109 G-6, Bf 109 G-10, Do 217K-1, Do 217M-1

Event light..
http://warthunder.com/en/news/165/current/
látszik is 😊
Fellner
A dev szerveren 1.31 van, minek adnák ki 2 részletben? 😄 Az oroszok nem így gondolkoznak 😄

Elõször nem az 1.3(0) nak kéne kijönnie lassan..? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fellner
Még vannak gondok az 1.31-el a fórumból ítélve, bár elvileg lesznek még új repülõk lehet azt hegesztik még.

na igen..
flashpointer
Csak az a kurva peleliu mindig

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
3 hete beadta 2x elõtte egyszersem azóta egyszersem

Emancipate yourself from mental slavement!

a "pacific hidden base" pálya megtalálható még a játékban?, mert már hónapok óta nem játszottam rajta.
Pluskast
Van rá hivatalos válasz. Soon.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mikor jön az 1.3? megvan a lõvé a B17-re ,de aztmondták nagy engedmények lesznek 1.3 ban szóval megkéne várni😛

bombaterheket fogják növelni?
mert pl: a shinzan 12db 250 kg vagy pedig 2 vagy 3db 1tonnása szerintem nevetséges a majdnem 10 tonnás bombaterhe mellett.

Este tuti kipróbálom mostmár elfogónak 😊

Arról van infó, hogy a Free flight-ban lehet-e majd ellenséges gépeket betenni, amiken lehet gyakorolni? Vagy ti hogy oldjátok meg?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

jaja nagyon nagy intervallumokban mennek a körök a negatív és pozitív skálán😊

Coral Springs
Szerintem pihentesd a játékot most már, nehogy megártson. <#alien2> Ami nem megy azt nem kell erõltetni. Én is kihagytam most egy hetet, mert agyfaszt kaptam a P-26 -osok kimaxolása közben. Ellentétben az orosz reserve gépekkel, az amerikai társaikkal nem fun repülni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az 50 essel valszeg pontosabban célzol mert ritkán lö ès meggondolod kétszer is. Meg ugye mi ellen mész. A b6 se vadász csak tüzereje van.
Pár kép az ùj fülkéröl
forum.warthunder.com/index.php?/topic/39207-me-410-u4-sight-fixed-3/#entry495079
Mondjuk ha külsöböl mész tök mindegy :-)
milyen köreim vannak ,nem hiszem el....mentem párat alacson németekkel 3 db 410-es messzerrel....az 50 milissel 6-8 légi killt csinálok majd mikor kiverik alólam a 4 géppuskás 4 ágyus /DO/ vagy a 2 géppuskás 4 ágyus verzióval ami lézercsikot varázsol az égre egy rohadt kill nem jön össze😄 ,de a lajhár lassú 50-es egyes lövéssel meg simán kisinperelem a delikvenseket....pffffff

ne válaszoljatok rájöttem! 😊

helyesbítek: ANR roundel-t miért nem tudok feltenni hurricane 2-re?
egy lucky strike-os csaj van már a szárnyon, kitakarja a felség jelzést, de akármi mást akarok festeni azt tudok.

miért nem tudom festeni a gépeimet? fölrakom rá a jelzést megnézek egy másik gépet és mikor visszanézek már nincs rajta.

köszi! ne is folytasd illetve ne veszõdj a sshottal, megtaláltam a problémám gyökerét:http://www.hwcompare.com/13266/geforce-9600-gso-512mb-vs-geforce-gtx-660-ti/
ebbõl ugye enyém a rövidebb zöld csík 😞

A beállítást nem tudom pontosan leírni az állítható csuszkák miatt, majd berakok egy sshotot róla. Minden be van kapcsolva 1920*1080-on, kivéve a motion blur és a vsync. Rendkívül jól optimalizált az engine, egy középkategóriás kártyám van: NV 660ti.
te milyen beállítással érsz el annyi fps-t, vagy milyen géped van?

wtf this kicsi peccs?

Nekem 3 ra adott 11400at. De a pénz 23000. Vesztes meccs.XP-t bomberrel lehet keresni.Ez az uccsó meccs volt. Sicily 50mm.. 1 bau (1.2 km rõl ). 1 wellington meg 1 nimród. Élveztem pedig kikaptunk 😊

Van sicily map megen...jó
ha nem tudnám, akkor is tisztára kilehetne venni hogy a P47-rõl mintázták.
Azt én sem tudom, hogy sikerült összehozni.
2 gép + kikaptunk = 9230xp
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A1 Skyraider?
Coral Springs
Az ilyen kiírások helyett inkább egy screenshot -ot tegyél be. Amit írsz az lehetetlen, amennyiben HB volt amit toltál.

Höhö, gépágyús Corsairrel lenyomtam 3 Dorát, eredmény: 6400 XP.
Ezek az orosz fejlesztõk nem százasok, az már biztos.

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sok mindent nem. Csak baktatnak. Múltkor kiszedtük az öszes szövetséges földit de nem lett vége. (csak bomber maradt)Mondom most szedjük le az ellen vadászait vagy elég ha a B17eseket öljük le...vesztettünk
nekem már volt olyan hosszú csatám hogy a B17 kötelék odaért Bastogne fölé, és a kötelékükön is végigmentem, de szerintem dísznél nem többet érnek, legalábbis a földi célok nem nullázódottak, és gondolom hogy normál esetben az történne hogyha valami értelmet adnának neki, de szerintem az egész kötelék csak dísz.
"Nem állítottak valamit az elmúlt héten?"

Én sem érzékelek változást maradt a 140-160 FPS.
Bulge egy érdekes map, mintha azt nem teljesen bomber map lenne terv szerint, mert egy brutál nagy b-17 kötelék jön a szövetséges oldalon. Nem tudom mit csinálnak, rövidek a meccsek. Néha bugosnak tûnik, mert össze tömörülnek egy csomóba és mennek le a térképrõl valahova.
elég BADASS!v gondolom be is rosálnak az ellenfelek😄 tudjék itt nekik ma GÉGÉ😊

Pontosan, gyakorlatilag 90 fokot kell fordulni é már lehet is leszállni a következõ csomagért. Rém bonyolult.
Nekem ott van egy útvonalam, elõször elindulok a legdélebbi oszlop felé, ott kiszedem az 5-6 tankot egy nekifutásból és pontosan merõlegesen, 3km-re van egy másik oszlop is ugyanilyen tankokkal, szóval a maradék bombákkal azt dobom ki, aztán reménykedek, hogy közben szállnak rám 😊 Ruhr után talán ott vannak még jó bombázó köreim, szóval annyira nem rossz 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Na ja, nem egy Ruhr. De ez adja a kihívást a pályán, nem lehet mindig easy mode, nem?
A vadászkíséret meg majd clanwar-ba jár vagy squad-ba kapsz ha visztek (és lesz olyan mód, pálya ahol számít).
Bár squad-ban ha bombázóval megyek (többiek vadásszal) akkor is bombázgatok vagy csalit játszom a vadászoknak. Nem várom el, hogy engem pátyolgassanak mert nem az a feladatuk (itt a játékban legalábbis nem az. Általában többször nyer vagy veszít a csapat a gépek lelövése miatt, mint a földi célok kiszórásával. Így többet ér a vadász ha vadászik, mint engem óv).
Na, egy hét után elindítottam az 5x szorzó miatt. Dornierrel bombáznék. Persze Bulge map, ahol az a kevés tank, ami van, egy folymatosan emelkedõ-süllyedõ, kanyargó úton megy, nem libasorban, aztán dobjad ki. Saját vadászok kisujjukat se mozdítják a bomberekért. Szerintem újjabb néhány hétre elég volt a játékból. Remélem hogy sürgõsen kezdenek vele valamit. Persze ki tudja, teljesen inkompetensek, a peccset is három hónapja várjuk már, lol.

ez a srác repülésben ott törne ketté ahol a legvastagabb vagyok 😊

Nekem is ez jutott eszembe mint a srácnak....

Jó lenne már vmi infó errõl a részrõl.