War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem is és szerintem bárkit fel tud az ilyen bosszantani.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
MIKOR FIXÁLJÁK MÁR EZT MEG!!! hogy ne ezekt a mocsokférgeknek kedvezzen a program?
mégegyszer bocs,de annyira feltud bosszantani ez a gusztustalan játékstilus!!!!!!!
P-51D-5, P-47D, B-17G,
Tempest Mk V, Spitfire Mk XVI, Wellington Mk III,
Bf 109 G-2, Bf 109 G-6, Bf 109 G-10, Do 217K-1, Do 217M-1
http://warthunder.com/en/news/165/current/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
mert pl: a shinzan 12db 250 kg vagy pedig 2 vagy 3db 1tonnása szerintem nevetséges a majdnem 10 tonnás bombaterhe mellett.
Arról van infó, hogy a Free flight-ban lehet-e majd ellenséges gépeket betenni, amiken lehet gyakorolni? Vagy ti hogy oldjátok meg?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pár kép az ùj fülkéröl
forum.warthunder.com/index.php?/topic/39207-me-410-u4-sight-fixed-3/#entry495079
Mondjuk ha külsöböl mész tök mindegy :-)
egy lucky strike-os csaj van már a szárnyon, kitakarja a felség jelzést, de akármi mást akarok festeni azt tudok.
ebbõl ugye enyém a rövidebb zöld csík 😞
2 gép + kikaptunk = 9230xp
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ezek az orosz fejlesztõk nem százasok, az már biztos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én sem érzékelek változást maradt a 140-160 FPS.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A vadászkíséret meg majd clanwar-ba jár vagy squad-ba kapsz ha visztek (és lesz olyan mód, pálya ahol számít).
Bár squad-ban ha bombázóval megyek (többiek vadásszal) akkor is bombázgatok vagy csalit játszom a vadászoknak. Nem várom el, hogy engem pátyolgassanak mert nem az a feladatuk (itt a játékban legalábbis nem az. Általában többször nyer vagy veszít a csapat a gépek lelövése miatt, mint a földi célok kiszórásával. Így többet ér a vadász ha vadászik, mint engem óv).