War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#taps>

én mindíg lebûnetem a killopót😛

amúgy egy huszárvágással meglehetne oldani a problémát: az assistra majdnem ennyi pontot kéne adni mint magára a killre! nem arról beszélek,hogy mindenkit "taggelsz" a kis kaliberrel,DE találati szám vagy sebzés mérték vagy a bevitt sebzések aránya után lehetne sokkal többet kapni annak aki nem a gyilkos találatot viszi be "csak" supportolja a társat! így nem lenne mindenki annyira "killkúrva" ,mert ugye a legtöbb xp/pénzt erre adja a játék és mivel emberek vagyunk így nagyon sokan a másik támogatása helyett a másokon való átgázolást részesti elõnyben...

Coral Springs
Amennyi csapattársat leszedtem már kill lopásért, engem már rég ban -olniuk kellett volna. Ráadásul az idiótákat a hangulatomtól függõen én extra megbüntetem, így történt ez néhány órával ezelõtt is, amikor az egyik csata elején bázisfoglalásra szántam el magam. Már földön voltam, amikor egy idióta állat szinte elsodorván levágódott mellettem. Még javítható állapotban volt, amíg vissza nem fordultam hogy ráhajítsak egy 250lb -s csomagot. Ennek ellenére én nagyon segítõkész vagyok a csapattársakkal szemben, kill -t nem szokásom lopni, és kb innen indul ki nálam az egész történet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fulcrum11
Azt lehet valahol állítani, hogy ne 1,7 GB-os videódarabkákat csináljon a program? Majdnem kiköptem a teámat, amikor megláttam, hogy 20 mp ekkora helyet foglal <#wow1>
a másik, hogy fejjel lefelé veszi fel, az WTF? <#conf>

JAh, lehet. Esc -> "Leave plane" -> beállítod ami kell -> mész vissza 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Aztaa ma sikerült beszerezni(éljen a leárazás) az f4u1a-t ami papíron nem jó....

áámde kipróbáltam... az egy állat, olyan manõvereket tud a gép, hogy 2 sörrel a fejecskémben már nem akartam vele repülni, mert ez a gép tiszta fejet kíván, és ez az a gép hogy az egérrel repülõket simán lehet lealázni.Egy kicsit ugrál joyyal, de kezelhetõ, nem olyan rossz mint a p39, ami borzasztó joyyal.

játék közbeni leszálláskor lehet valahogy állítani a fegyverzetet?

Na igen, T3-ban a 2x1 tonna bomba meg a 2x20mm védelem eléggé esélytelenné teszi az ellenséget. Max ha lerakétázzák akkor lehet lepucolni.

h6k érdemes repülni de csak és kizárólag 3-as szinten ahol megkapjuk, a többi bombázóval nem voltak még fele olyan sikereim sem

Az elsõ elfogadható védelmû bomber a B17-es 😊 De azt is lekenik, szal..

Mikor még a prém Catalynát lehetett Toer0-ban használni az még elfogadható volt, meg a H6K 2x20mm-e. De aztán elrontották, pedig sokan mentek a homokozóba pedofilkodni 😊)

ez heinkel bombázó elszomorít, nagyon gyenge a védelme, egyenesen jön mögöttem a lagg szünet nélkül lõttem végig találatom volt de semmi baja nem lett

korábban kérdeztétek hogy van-e még pacific hidden, engem most dobott be rá

köszi! ha goldenes akkor mindegy

Ace, de az Golden Eagle-ért megy és nem +30-at hanem +50-et ér. Sztem felesleges, annyit nem ad mint amennyibe kerül.

kifejlesztettem f4 messzát expertre utána mi a következõ fokozat?

Épp a "Uriah Heep - July morning" ment egy fain kis légicsata után, repülök haza, élvezem a pillanatot, mikor kb 10km-rõl 1shottol az AAA, pedig 500 felett hasíttottam. Aztán a youtube-on "Pink - So what?" (I'm still a rockstar) jött. EPIC <#nyes>

Gondolod ,hogy bannolnak ha az aktív tûzvonalamba beleesik egy gép arcade-ban és én véletlen megsorozom? Igazából ha replayt küldök a fejlesztõknek, õk sem fognak megszidni, aktívan nem fogok rámenni kill lopókra. de aki "véletlen" a célpont és a gépem közé egyvonalba toppan annak annyi, nem olyan jók ám a reflexeim, hogy észleljem olyan gyorsan a baráti jelenlétet elõttem....😊

Az öreges lassú reflexekért meg nem bannolnak ugyebár, meg a szemem is rossz, a monitor is kicsi.....

Vagy rövid úton bannolva leszel.
Siránkozik a halál😊

Én csak ténymegállapítottam, hogy ha pötyögtetek valakit 1 perce és beesik egy másik gép elém, hogy leszedje akkor én nem hagyom abba a tüzelést...sõõõõt... és pont.

majd megyek egy kört a peshkával és máris jó a lion egyenleg... nincs itt idegeskedés, nincs rinya, majd megszokják a játékos társak...

Az lesz az igazi mikor az aktív játékosok tárcája telítõdik és nem hajtanak annyira a lionra.
Jó kis videó 😊
Kösz!
Akkor már ketten sírhattok utána mikor a harmadik szedi le 😊

Én ezért választok a csapatból kivált ellenfelet, vagy olyat amit sokáig tudok sorozni és valszeg meggebed valamilye amitõl hamar lezuhan.

Most is majdnem lenyúlták egy Yeremet, pont az a csávó amelyik hátulról keresztbelõtt mikor mögénk jött. Ha lenyúlja tuti lelövöm 😊 De elfoglalta magát mással, szerencsére.

A legjobban jövedelmezõ prémium gép jelenleg. Sokkal jobban kereshetsz vele, mint a prémium vadászokkal.

Aszondják érdemes mert jól hozza a lóvét. Nemtom, nekem van, ugyanannyit hoz mint a 14-es Do217 K1, csak nem kerül össze Jetekkel, és gombokért javítják. Szal megéri Lion gyártásra.

Érdemes német Wellingtont venni?
reptéren mit érdemes bombázni? tehát az épületeket vagy az utat?

Egyébként a kill lopás és még néhány hasonló apróság nem a játék hibája hanem az emberi hülyeség, ezzel persze más formában szinte mindegyik multi játékban lehet találkozni, sajnos ez van ezt kell szeretni. Amivel ellensúlyozni lehet kicsit az hogy nem egyedül játszol.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

f24sg
óbasszus, elfelejetetem írni, hogy az sg-s IL-2 fórumról van, tehát nem az én érdemem.
Én legalább nem ide járok sírni 😊 Persze, h felhúz, de max levezetem a chatben. Mondjuk a killstealt max megköszönni szoktam.

Amúgy egy idõ után nem az bosszant ha lenyúlják, mert istenem, vesztettem 3-4K liont, hanem az, ha megpusztulok, mert azzal 15-40K liont vesztek 😊

f24sg
Na eresszétek el picit egymás torkát, és ha gondoljátok, nézzétek meg a linkelt oldalon lévõ REAL DOGFIGHT videókat, érdekesch!
most úgy teszel mintha nem bosszantottad volna fel magad még egyetlen egyszer sem online vagy akár sima játékban😛

Ha nagyon felhúz a játék menj ki a MArgit hídra aztán üvöltsd a Dunába, mert annak is kb ugyanannyi haszna van mint itt siránkozni 😊

Aztán ha még mindig túltelít az energia akkor lapátolhatsz homokzsákot is, minden segítség elkél 😊)

Volt már de csak most tán aktuális. Hit/reward
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/38604-awesome-new-hit-detection/
Az sem rossz módszer, ha a killek mellett pl. ligába lennének sorolva a játékosok, mint más PvP gamekben, ha megnyernek adott számú meccset ratio szerint feljebb kerülnek. Cserébe a magasabb ligások valahogy jutalmazásra kerülnek vagy bonusban részesülnek, akkor nem csak a kill+bevétel motiválná a legtöbb embert.
Üdv!

ma volt pont egy ilyen meccsem, ahol az általam lebontott, és folyamatosan tûz alatt tartott is2 re felülrõl beesett elém egy gép, hogy õ majd jól leszedi..én csak annyit csináltam, hogy nem vettem le az ujjam a tûzgombról, aminek következtében a beesõ gép kb mindkét szárnyának integetett elölrõl... a következõ chat bejegyzéseket váltottuk:

-thx noob
- you welcome, next time dont try to steal....

és utána síri csend a csata végéig😊

ezentúl nem leszek szívbajos, minden ilyen próbálkozást meg fogok sorozni.

plu604
Azért - ha hozzászólhatok - valahol igaza van Susarc-nak, akkor is ha nem szalonképesen fogalmazta meg a mondanivalóját. Amikor benne vagytok egy csatában, a játékosok nagy része (nem mindenki, természetesen) egymással is versenyez, azt meg egyféleképpen lehet: pontokat gyûjtve. Mire adja a legtöbb pontot a játék? Player killekre. Ilyen szinten teljesen jogos a felháborodás arra, hogy nagy nehezen lelövöd az ellent, de nem semmisíted meg, viszont úgysem tud már magával mit kezdeni és tehetetlenül zuhan a föld felé - és a pontot már elkönyvelted magadnak, hiszen le fog zuhanni, tiéd a kill. Erre rárepül két másik csapattárs, mert a játék még nem veszi halottnak a zuhanó gépet, csak amikor már becsapódott, és õk lelövik (mielõtt becsapódna), és övék a kill... Na ez azért tényleg frusztráló, ha egy kicsit is érdekel a pontszámod/helyezésed. Én team fightként fogom fel a dolgot, örülök ha nyer a csapat, de azért jó érzés magamat az élvonalban látni.
Zárszóként:
"mert a bunkó proletár stílusod nap mint nap csípi a szemünket..."
attól még, hogy nem bírjátok a srácot, nem feltétlenül beszél hülyeséget...
részemrõl téma off, no offense senki irányába!

Srácok komolyan érdemes lenne a helyén kezelni a játékot, vagyis igen vannak rosszabb körök, van amikor hülye az MM van amikor ellopják a killt elõled megvonod a vállad és mész tovább vagy hagyod az napra mert vannak olyan napok amikor nem kell erõltetni a dolgot 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Néha érdekesen mûködik a kill. BnZ-vel kritelek, de nem semmisül meg, meredek szögben emelkedek és nézem, ahogy az utánam jövõ kivégzi. Majd én kapom a Kill-t. Volt olyan is japán mapon sokszor, hogy lekritelte a társam én lõttem le, de csak Assist jött. Lehet valami szerver oldali bug, ami nagyon ritkán véletlen jól jön ki.
Persze, Kolliati meg én csinálunk ilyeneket, és azért mondjuk ezt, a világért sem azért, mert a bunkó proletár stílusod nap mint nap csípi a szemünket.

Kéne már egy moderátor ebbe a topikba, mert lenne mit törölgetni.

most hülyeséget monassz ,ne keverd a szezont a fazonnal! természetesen ha budapest felett pilóták lennénk és támadnának az UFÓk leszarnám ki nyirja ki õket,hogy ne lõjjék szét a családunkat,DE ez egy játék és értékelném ha a korrektül teljesitõ embereket jutalmazná és nem a prosztókat akik minden játékban azt keresik,hogy a legkisebb produktummal a legtöbbet szakitsák mások kárára! AZ az ovodás hozzáállás nem a mi "sirásunk2 akik KORREKT! IGAZSÁGOS rendszert szeretnénk!

sajnos Kolliati meg a hozzád hasonló figurák cseszik el a játékélményt....
most ahelyett,hogy engem mocskoltok inkább azon pörögnétek,hogy a program REALISAN itélné meg a pontokat,mert a mostani rendszer FOS!

miután kilövöm valakinek a farokszárnyát vagy égõ motorral 500-al megy a hegynek én nem érzek rá késztetést,hogy még beleüritsem a tárat,mert az már halott levan rendezve,de a hozzád hasonló "jófejgyerekek" ezekre a célokra zuhannak rá 600-al és soroznak rá PUSZTÁN CSAK AZÉRT,hogy BUNKÓ MÓDON LENYÚLJÁK A PONTOT! EZ EBBEN A FORMÁBAN ROMBOLÓAN hat a játék élvezeti fakrotára! rengeteg olyan játékos van aki erre speckózta rá magát...nos ezek tehetnek egy szivességet....

miért az igazságos elosztás senkinek sem jár?
Írjál a fejlesztõknek a hivatalos topikban, van erre egy javaslatok topik, természetesen angol nyelven. Többet nem tehetsz. A caps lockos, káromkodós postokkal, amiket ide írsz, pláne csak mindket idegesítesz, a fejlesztõk nem olvasnak magyar fórumokat.

Bakker, lelõtte! És????? Szerinted a valóságos légiharcban is azt nézték ki mennyit lõtt bele az ellenbe? Lexarták, örültek hogy túlélték, ez meg csak egy játék, be kellene fejezni az ovis hsz-eket-.
hát most nem spemmelem tele a topikot videókkal,hogy mirõl beszélek.....,de a te hozzáálásod nem segíti elõ a probléma megoldását úgyhiszem....

nem arról beszélek,hogy mint a bagzó cibetmacska összehugyozom az egész dzsungelt és azáltal jogot formálok mindenre hanem arról,hogy a megérdemelt zuhanó vagy égõ targetjeimbe még beleköpnek és egy makkeres találattal elhappolják a pontot!

Mindenkit felidegesít néha a játék, mégsem emeljük a topik színvonalát ilyen caps lockos, káromkodós postokkal, szerintem te se tedd.

És ahogy Kolliati is célzott rá, az "enyim, mert én láttam meg elõbb" hozzáállás az óvoda után már nem mûködik.

félre ne érts:én nem errõl az esetrõl beszélek.
én arról hogy ha tényleg megszenvedsz vele esetleg a géped is megsérül benne, aztán nagy nehezen sikerül lelõni, és akkor valaki aki 5 km-rõl repült oda leszedi a gépet, úgy hogy a játék neki adja oda az a killt amit te vért izzadva és minden tudásod beleadva harcoltál ki.
erre te sem mondhatod azt hogy nem járt neked.
<#eljen><#eljen>
<#taps>