War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A többire meg ott a a mastercard...
A brutál repair bill high levelen nagy visszatartó erõ, ha sokat kell javítania inkább odébb áll.
Szeretem a zoomolva célzó enemy-t is, olyan fainul egyenesen tudnak repülni. Az imént esett 2 is áldozatul.
Az éppen operáló csapattársakat békén szoktam hagyni, vagy legalább nem repülök nekik 😊))
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem vett észre?
Néztem mit össze tudnak szenvedni a társak 163-al. Felmegy 6-7000-re, lõ párat, talán talál, talán nem. Már mehet is haza, ott meg várja az állandó szárny letörés és 2 perc repair ha ügyes. Pedig annyira nem lenne rossz gép.
itt a fórumon sem volt még velem senkinek sem baja. legalábbis így gondolom, de ha tévedek akkor mondjátok meg nyugodtan, mert így is fejlõdni tudok.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
és akkor ki tartaná el a játékot ? hidd el szükség van ezekre. neked meg egy kis nyugira és kevesebb hisztire itt a fórumon. 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy pont az ilyen beszorított személyiségû emberek élik ki magukat a névtelen görénykedéssel. HB-ban nekik kevés babér jut, sokkal drágább fenntartani a gyökér-életmódot, szal oda nem járnak.
Ameddig a játékban nincs negatív XP, addig csak idõ kérdése hogy ki jut el high tierbe.
Az egyetlen ami javíthat az összképen az az, hogy kis tierben - ha kezdõ vki - még lehet magyarázni a hozzá nem értést a tapasztalatlanság hiányával. És emiatt kicsit rosszabb lehet az ügyetlenek aránya.
De én ezt a témát mindíg úgy nézem, hogy az éremnek két oldala van.... azért az nem olyan rossz dolog ha a célpontjaim sem hozzáértõ egyének 😄
Igy születik a sok topgun meg a pool medal 😄
(õszintén beismerem, hogy 17 éves vagyok, de kiemelten foglalkozom a II. világháború elõzményeivel, menetével, és haditechnikájával. ebbe a repülõk is beletartoznak, továbbá számos repülõs dokumentumfilmet is néztem
A WOT-ot is éppen a kezdõk miatt hagytam abba.
De én azt figyeltem meg, hogy HB-ban jóval magasabb a vérnyomásom, "ne cseszd el, ne cseszd el, szépen" aztán meg "ez hogy a fszba került ide???? <#wow1>#wow1>"
Na jó legújabban Hiennel már nem érnek nagy meglepetések <#nevetes1>#nevetes1>
Susarc kicsit talán túlreagálja a noobproblémát, de alapvetõen egyetértek vele, kell a pörgõs is, ahol csak hentelni kell <#violent>#violent>
Aki meg korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. Ennyi.
PONTOSAN! elég kicsinyesnek tartom azt a fajta "védekezést" ezekre a bosszantó játékosokra,hogy "jaj ez árkád mit vársz" nos néha szeretnék pörgõsebb meccseket és olyankor árkádozom és ahogy Fulcrum11 is mondta elvárható lenne,hogy ne menjenek neked és megtudják különböztetni a kéket a pirostól!
Nem egy embernek váltott vissza normálisra a vérnyomása mikor elkezdett HB-zni 😊 Csak ajánlani tudom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem felrobbanok, az volt az idióta csapattárs szerencséje, hogy nem volt érkezésem megnézni, hogy ki volt...
de sikerült összeszenvedni végül a beépítettel is.
én azzal farmoltam össze a B17-et! már csak 1 amcsi szint kell😛
Az 1.31-ben amúgy is átírják a reward számolását, de már most is vannak fejlemények, pl a földi célért is jár assist 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De a mindenki által utált D-13 is olcsóbb lesz, bár meg kell vallani most se túl drága.
Pl ha majd egyszer lesz jetem akkor azt tuti csak Árkádba fogom bevinni, mert ott még elviselhetõ a javítási költsége 😊
"sajnos" minden nemzettel /kivéve japó az csak 9/ 12-es vagyok:S ergó annyira nem túl magas a 24-es rangomhoz képest....biztos úgy van ahogy mondtad,hogy pl. egy 15-ös gépparkkal az emberek sokkal több ésszel játszanak😛 ezért kéne a kisebb gépek repairját is feljebb lõni,hogy ne ezt szokják meg az emberek hanem épp azt,hogy manõverezni meg célozni kell és nem roncsderbizni😛😊
A headon-os sztoridnál lehetett az is, hogy Stealth ammoval lõtt a gyerek, mert azt nem látod, max érzed, de ha mellé lõtt akkor azt se 😊
Én tegnap 3 gépet is lerammoltam tök véletlen, abból 2 ai B17 volt, szal senki nem mondhatja, h direkt volt 😊) Béna voltam, és fizettem mint a katonatiszt.
meg se próbált lõni....csak a RAM érdekelte....kurvanagy szerencsém volt...még ugyanebben a körbenm egy bombert üldöztem mikor egy BF frontálisan lerammolt...õ sem lõtt....😞(( ilyen emberek minek játszanak? az összes online játékban még a fizetõsökben is rengeteg ember csak azélrt "játszik" hogy mások játékát szándéskoan elrontsa! olyan ez mint pl. egy MMO-ban a maximum szintü karakterrel órákon át öldösi a frissen készitett karaktereket....beteg
Tegnap éjjel (na jó, majdnem hajnalban) nyomtam egy csatát, amikor kialakult egy kis hent. Üldöztem egy Mosquitot, jött szembe egy másik saját gép meg egy P47. A P47-est pofánlõttem, csak vánszorgott csóringer. A Mosquito úgy fordult mint az istennyila, cserébe gyors is volt. Én elkezdtem azt hajtani, a csapattársam meg ahelyett, hogy nekem segített volna elkezdte hajtani a P47-t a killemért. Hiába írtam neki felhúzás közben, hogy hagyja ott mert a Mosq rá fog menni nem rám, csak nem hagyta. Inkább 3 rácsapásból (o,O) leszedte a killemet. Na itt eldurrant az agyam ezen a harci-faszon, hagytam h megkergesse a Mosq. Ment ám a COVER ME! a rádióban, de beírtam h elõbb kellett volna gondolkodnia.
Végül sajnos nem halt meg, mert odaért a többi saját és leszedték a Mosq-t, de beírtam neki, hogy én hagytam volna megdögleni, ha már ilyen hülye. NCH oszt szeva! A repair cost-ból tanulnak ezek, másból nem.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.