War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Tegnap eltöltöttem néhány órát jelenetek megrendezésével, hatalmas lesz a videóm, alig várom már hogy kész legyen. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"Ameddig a játékban nincs negatív XP, addig csak idõ kérdése hogy ki jut el high tierbe. "
A többire meg ott a a mastercard...
"Ameddig a játékban nincs negatív XP, addig csak idõ kérdése hogy ki jut el high tierbe. "

A brutál repair bill high levelen nagy visszatartó erõ, ha sokat kell javítania inkább odébb áll.
Van ilyen 😊

Szeretem a zoomolva célzó enemy-t is, olyan fainul egyenesen tudnak repülni. Az imént esett 2 is áldozatul.

Az éppen operáló csapattársakat békén szoktam hagyni, vagy legalább nem repülök nekik 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

EgyéPként Glo egy alkalommal régebben majdnem lerammoltál HB-n, zoomolva céloztam. Hirtelen bumm valaki oda vágódik elém azt hittem nekem jössz, de hajszál híján elkerültél 😊)))
Érdekes volt az ellenfeled is ahogy ment nyílegyenesen 😊

Nem vett észre?
Nem pont a 163-ra gondoltam 😊

"Pl ha majd egyszer lesz jetem akkor azt tuti csak Árkádba fogom bevinni, mert ott még elviselhetõ a javítási költsége 😊"

Néztem mit össze tudnak szenvedni a társak 163-al. Felmegy 6-7000-re, lõ párat, talán talál, talán nem. Már mehet is haza, ott meg várja az állandó szárny letörés és 2 perc repair ha ügyes. Pedig annyira nem lenne rossz gép.
én is a lehetõ legnagyobb tiszteletet, igyekszem másnak adni.
itt a fórumon sem volt még velem senkinek sem baja. legalábbis így gondolom, de ha tévedek akkor mondjátok meg nyugodtan, mert így is fejlõdni tudok.
Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Torzonborz
"az ilyen embereket páros lábbal baxnám ki a játékból!"

és akkor ki tartaná el a játékot ? hidd el szükség van ezekre. neked meg egy kis nyugira és kevesebb hisztire itt a fórumon. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Régen minden jobb volt" 😊

Ellenben ma..

Amúgy pont az ilyen beszorított személyiségû emberek élik ki magukat a névtelen görénykedéssel. HB-ban nekik kevés babér jut, sokkal drágább fenntartani a gyökér-életmódot, szal oda nem járnak.

hova züllött a világ.....én 12 évesen nem voltam ilyen😛😊 ,mert kaptam egy nagy maflást ha tiszeteletlenûl beszéltem a tanárral vagy szülõkkel😄😄

Tehát tiszteletet, empátiát és figyelmességet vársz el a tizenéves korosztálytól, akik még csak soha nem is hallottak soha ezekrõl a fogalmakról.

Rég WOT-olhattál, ha szerinted nagy tierben nincsenek ott ugyanazok az emberek 😄

Ameddig a játékban nincs negatív XP, addig csak idõ kérdése hogy ki jut el high tierbe.

Az egyetlen ami javíthat az összképen az az, hogy kis tierben - ha kezdõ vki - még lehet magyarázni a hozzá nem értést a tapasztalatlanság hiányával. És emiatt kicsit rosszabb lehet az ügyetlenek aránya.

De én ezt a témát mindíg úgy nézem, hogy az éremnek két oldala van.... azért az nem olyan rossz dolog ha a célpontjaim sem hozzáértõ egyének 😄
Igy születik a sok topgun meg a pool medal 😄

Szép!bár a járék ilyenfajta tudást azért nem igényel!😊 Én csak ha leülök játszani szeretném azt úgy tenni,hogy a másik emberke legyen rám vagy a másik játékostársára is tisztelettel mint ahogy azt én is teszem a játékostársaimmal! Nem hiszem,hogy ez olyan nagy elvárás,DE sajnos az évtizedek alatt igen sokszor megtapasztaltam,hogy nagy az Isten állatkertje😞

pontosan, nekem is kis tierû gépeim vannak (legnagyobb egy amcsi P47, de az amcsi ágat abbahagytam) és én is inkább arcadet játszom.
(õszintén beismerem, hogy 17 éves vagyok, de kiemelten foglalkozom a II. világháború elõzményeivel, menetével, és haditechnikájával. ebbe a repülõk is beletartoznak, továbbá számos repülõs dokumentumfilmet is néztem és éppen ezért gondolom hogy értelemben, ismeretben ott tudok lenni ahol kell, hogy egy ilyen játékkal játszhassak.)
A WOT-ot is éppen a kezdõk miatt hagytam abba.
Nem hiszem hogy tier és kor között összefüggés lenne. Ahogy kor sem jelenti hogy valaki okosabb/kulturálltabb/értelmesebb lenne.Az arcade egyszerüen ilyen. Kis területen sok gép ha megdöglik jön a másikkal... És ugye nagy tömegben több a hülye is. De kezdölnek könnyebb ott fejlödni...és az nem kor függö.Aztán megszokja vagy otthagyja.Nem jobb/rosszabb aki ott megy csak ugye aki qrvának áll
Coral Springs
Ez ám szép kill volt. <#eljen>

😄

És ugye HB-ban ennek a korosztálynak szinte semmi sikerélménye nincs, így oda nem járnak. Így aztán könnyû elkerülni õket.

Teljesen egyértelmû, Arcadeot, különösen kis tiert ugyanaz a réteg játszik, akik World of Tanksben kis és közepes tiert tolnak. Tehát zömében kis tizenéves, FPS-ekbõl odakerült kamaszok. Ettõl a korosztálytól teljesen felesleges bármilyen értelmes viselkedést elvárni. Aki pedig úgy dönt, hogy mégis ezek között akar játszani, az jobb, ha felkészül a viselkedésükre.

Fulcrum11
Néha szoktam HB-zni, csak a legtöbbször a rossz oldalon, így kevés a sikerélmény (nincs nagy tierû németem meg COrsairem...)
De én azt figyeltem meg, hogy HB-ban jóval magasabb a vérnyomásom, "ne cseszd el, ne cseszd el, szépen" aztán meg "ez hogy a fszba került ide???? <#wow1>"
Na jó legújabban Hiennel már nem érnek nagy meglepetések <#nevetes1>

Susarc kicsit talán túlreagálja a noobproblémát, de alapvetõen egyetértek vele, kell a pörgõs is, ahol csak hentelni kell <#violent>

Én SOSE megyek árkádot, a HB-ban meg szerencsére elvétve fordulnak elõ ezek a gyökerek 😊 Azokat le is szoktam cseszni >o]

Aki meg korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. Ennyi.

add meg a nickeded én megyek veled egész nap és azzal fogok szórakozni,hogy a seggedben puttyugtatom az ellenfelet meg téged és ha majd elküldessz a fenébe beirom " árkádtól mit vársz komolyan?!"

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

PONTOSAN! elég kicsinyesnek tartom azt a fajta "védekezést" ezekre a bosszantó játékosokra,hogy "jaj ez árkád mit vársz" nos néha szeretnék pörgõsebb meccseket és olyankor árkádozom és ahogy Fulcrum11 is mondta elvárható lenne,hogy ne menjenek neked és megtudják különböztetni a kéket a pirostól!

Hidd el árkádban ezek már teljesíthetetlen követelmények 😊)

Nem egy embernek váltott vissza normálisra a vérnyomása mikor elkezdett HB-zni 😊 Csak ajánlani tudom 😊

Fulcrum11
Nincsenek nagy igényeim, csak annyi, hogy lásson el a képernyõig és tudjon értelmezni egy kék-piros pontegyüttest, hogy akkor oda nem megyünk 😄

Árkádban nem tudom mit vártok, komolyan 😊

errõl beszélek 2 napja....az ilyen embereket páros lábbal baxnám ki a játékból!

Fulcrum11
Na erre mondjatok valami okosat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hittem felrobbanok, az volt az idióta csapattárs szerencséje, hogy nem volt érkezésem megnézni, hogy ki volt...

Fulcrum11
Ok, köszi, legközelebbre keresek valamit, a 46ról 8 fps tényleg nem az igazi 😄
de sikerült összeszenvedni végül a beépítettel is.

tegnap kérdezte valaki,hogy megéri a német prémium Wellington! én is aztmondom,de megám! kb 2 millió!!!!! Liont szedtem vele össze 8-10 nap alatt és annyira nem is nyomattam durván! sacc/kb 35-60000 liont kiszedsz vele körönként és mivel csak 7-es szintû komolyabb gépek nem jönnek ellened! oké ha akarnak simán kiszednek,de nem vészes simán megéri!
én azzal farmoltam össze a B17-et! már csak 1 amcsi szint kell😛

Dev serveres forumon elèg sok mindenre választ lehet kapni.2szer is beraktam az assist/hittel kapcsolatos infòkat.....de ha nem olvassák..
és milyen külsõ programra gondolsz vagy használsz? mert nekem a gyenge videokártyámat nagyon lefogja és élvezhetetlenül akad a videó.

Jaja, a fejlesztõi TS-es kérdezz-felelek is nagyon szimpatikus.

Én is csak azt hallottam a dev szerveresektõl h módosul és jó lesz, de részleteket nem tudok.

Lehet már tudni pontosan, miképpen módosul a reward rendszer?

Jaja ezért tetszik ez a játék, mert itt hallgatnak a játékosokra, és próbálnak javítani a dolgokon, nem úgy mint a másik népszerû orosz tankos játékban, ahol a hibajavítás helyett kapsz plussz madarakat, meg motorhangokat<#nevetes1>

Csakhogy ez lehetetlen, mert a gépeknek nem HP csíkjuk van. Hiába szegelsz egy gépet 2 crittel is akár, ha az csak a ruddert meg mondjuk a hûtõt éri, azzal még simán hazamehetne, de jön egy mókus és kilövi belõle a pilótát. Akkor hogy mondod meg, hogy mennyi xp-t kapjon a másik az assistért?

Az 1.31-ben amúgy is átírják a reward számolását, de már most is vannak fejlemények, pl a földi célért is jár assist 😊

Ez egy baromi szimpatikus, és jó ötlet, a sebzés/találatok utáni pénz/xp arány... ezt jelezni kellene a fejlesztõknek is, hátha belerakják.És nem lenne idegeskedés ha szépen lebontasz egy gépet más meg kilövi, mert a pénz/xp 70-80-90%át megkapnád😊

És nagyon gépigényes is, az FPS durván visszaesik tõle, szóval inkább keress külsõ programot, azok sokkal jobbak. Szerintem azt a beépítettet nem sokan használják. 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

PEdig most viszik majd le az 1.31-ben. A B17 repairje is kb harmada lesz, jönni is fog boldog boldogtalan vele.

De a mindenki által utált D-13 is olcsóbb lesz, bár meg kell vallani most se túl drága.

Pl ha majd egyszer lesz jetem akkor azt tuti csak Árkádba fogom bevinni, mert ott még elviselhetõ a javítási költsége 😊

nem lõtt az hidd el😛

"sajnos" minden nemzettel /kivéve japó az csak 9/ 12-es vagyok:S ergó annyira nem túl magas a 24-es rangomhoz képest....biztos úgy van ahogy mondtad,hogy pl. egy 15-ös gépparkkal az emberek sokkal több ésszel játszanak😛 ezért kéne a kisebb gépek repairját is feljebb lõni,hogy ne ezt szokják meg az emberek hanem épp azt,hogy manõverezni meg célozni kell és nem roncsderbizni😛😊

Ezért kell magas szintû gépekkel tolni, nem a kicsik között funolni. Egy 30-40K repair költségû géppel (T14 felett sûrûn elõfordulnak) már nem mész bele szándékosan a másikba, max akkor ha szét vagy lõve és így is úgy is meghalnál.

A headon-os sztoridnál lehetett az is, hogy Stealth ammoval lõtt a gyerek, mert azt nem látod, max érzed, de ha mellé lõtt akkor azt se 😊

Én tegnap 3 gépet is lerammoltam tök véletlen, abból 2 ai B17 volt, szal senki nem mondhatja, h direkt volt 😊) Béna voltam, és fizettem mint a katonatiszt.

flashpointer
Na és hordtak a hatalmas dömperek?

Emancipate yourself from mental slavement!

a repair costból? sajnos az emberek nagy %-a direkt rámegy arra,hogy lövés helyett szimplán belédrongyolják a gépet! van,hogy megse próbálnak lõni! csak nyílegyenesen nekedmennek! ezzel is kezdhetnének valamit.....kezdésnek mondjuk ha ütküzés van lehetne mondjuk -20000 lion😛 pikkpakk megtanúlnának ám vezetni hidd el!

meg se próbált lõni....csak a RAM érdekelte....kurvanagy szerencsém volt...még ugyanebben a körbenm egy bombert üldöztem mikor egy BF frontálisan lerammolt...õ sem lõtt....😞(( ilyen emberek minek játszanak? az összes online játékban még a fizetõsökben is rengeteg ember csak azélrt "játszik" hogy mások játékát szándéskoan elrontsa! olyan ez mint pl. egy MMO-ban a maximum szintü karakterrel órákon át öldösi a frissen készitett karaktereket....beteg

Jah, lehetne több az assist, mondjuk a kill fele.

Tegnap éjjel (na jó, majdnem hajnalban) nyomtam egy csatát, amikor kialakult egy kis hent. Üldöztem egy Mosquitot, jött szembe egy másik saját gép meg egy P47. A P47-est pofánlõttem, csak vánszorgott csóringer. A Mosquito úgy fordult mint az istennyila, cserébe gyors is volt. Én elkezdtem azt hajtani, a csapattársam meg ahelyett, hogy nekem segített volna elkezdte hajtani a P47-t a killemért. Hiába írtam neki felhúzás közben, hogy hagyja ott mert a Mosq rá fog menni nem rám, csak nem hagyta. Inkább 3 rácsapásból (o,O) leszedte a killemet. Na itt eldurrant az agyam ezen a harci-faszon, hagytam h megkergesse a Mosq. Ment ám a COVER ME! a rádióban, de beírtam h elõbb kellett volna gondolkodnia.

Végül sajnos nem halt meg, mert odaért a többi saját és leszedték a Mosq-t, de beírtam neki, hogy én hagytam volna megdögleni, ha már ilyen hülye. NCH oszt szeva! A repair cost-ból tanulnak ezek, másból nem.

Akkor is sok killopás lenne mert a sok hülyének nem az számit hogy a csapat nyerjen hanem a neve elõtt minél nagyobb szám legyen

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.