War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fellner
Nem szimulátor akar lenni, de azért egy kis realitás nem ártana, mint pl amikor egy batmobilt eltalálok egy 210mm-s skulóval, mi történik a életben= A batmobil darabjait még kuvaitban is találnának, ehelyett mi van a játékban, levesz 400 hp-t és telitalálatról beszélünk, azért na.

Nekem az tetszik, hogy ebben a játékban gondolkozni kell: milyen géped van, mit tud, szintharc , vagy forduló harc, ha belemész egy szituációba van e kiutad tudsz e menekülni, folyamatosan figyelni ki van körülötted, azok mit tudnak, mire számíthatsz tõlük. NInCS ARTY!<#mf1>

Szóval ez sokkal jobban agyjáték mint a wot(hb-ban természetesen, az arcade egy fasza hentelés, ami kell, én is szívesen arcadozom, ha le akarom vezetni a feszültséget).

Már most sokkal több lehetõség van béta állapotban a wt-ben mint a wotban összesen lenne ha kijózanodnának a fejlesztõk ( nem csak az alkoholból, hanem a könnyen jött sikerbõl és pénzbõl is)

4

Nem feltétlen az intelligenciájuktól függ (bár itt nem 95%, csak olyan 10),. Nekem amiatt jön be jobban, hogy itt a játékos képessége sokkal többet számít, mint a szerencse, és mindenki lelõhetõ ha béna.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Engem egyetlen kör alatt fel tud húzni annyira, mint a WT soha.
Egyszerûen a WoTban túl sok minden múlik a random csapattársak játékán.
És hát ne szépítsük, WT HB-ban érezhetõen nagyságrendekkel intelligensebb emberek játszanak, na.

Igen, amit itt felsoroltatok, azok a komoly hibák tették tönkre a World of Tanksot. Erre mondtam én egy évvel ezelõtt, hogy lehet hogy jól megy most a WoTnak, de innen már csak lefelé vezet az út, mivel hogy képtelenek a játék alapvetõ hibáinak kijavítására. Artyk, reward rendszer, nulla sebzések, véletlenszerûség. Évek óta megvannak, és semmi változás.

Szerintem ha a WT-nek kijön a tankos része, Wargamingnél komor napok köszöntenek majd be.

Na ja, itt nem kell egy lövés után reménykedned, hogy :
1, Oda menjen ahova akartad;
2, Ne valami 0-s critical legyen amit 10 mp alatt megjavítanak a mágikus láthatatlan manusok;
3, Miután spottolódtál a lövésnél ne repüljön feléd épp 4 arty lövedék a semmibõl 😄

De azért az minõsíti a war thundert, hogy kb fél nap alatt(a hétvégi dömpingben) negyed annyira sem tud felidegesíteni arcade-ban vagy hb-ban, mint a wot 3! pálya alatt......

Számszerûsítve wot 50 kör 1 jó játékélmény, wt 10 kör 7-8 jó játékélmény....

ehhh....

Ezért várom már én is a WT tankos részét 😊

még jó, hogy a wot nem szimulátor akar lenni....
A WoT-ot akkor hagytam abba mikor a havas pályán a kis PzIV-el úgy nyírtam kii a lapuló Tiger2-t, hogy kb 20-szor kémlelõnyíláson lõttem. Nekem ott elég volt a "realitásból" 😊

Úgy legyen! <#eljen>

Annál a Serb fazonnál kevés unszimpatikusabb ember dolgozik ebben az iparágban.

Azért levegõt vegyél addig<#nyes>

De az a tippem hogy war thunder-ben elõbb lesz felfelé tüzelõ ágyú ,mint wot-ban multi torony. Csak az a baj(vagy nem is annyira) hogy a wot-ot meg leszarom<#eplus2>, a repcsis fényévekkel jobb, és ha a tankos része csak feleannyira lesz jó mint a repülõs, akkor a wargaming komoly problémával fog szembe nézni, és nem lesz több sportkocsi, meg luxus.....És serb is csak a híd alatt fog iszogatni a rossz szagú ott élõ kollégákkal<#mf1>

Az nem rossz, a prém D13-ban csövenként 250 van, és nem igen szokott elfogyni. Úgyfest lesz orosz oldalon is egy Musthave gép.

Az alább belinkelt videó tanulsága szerint csövenként 130 lõszer.

Mennyi lõszer lesz a jobb La7 három 20-asában?

Azta, milyen HB csatám volt!

Német prém Wellingtonnal mentem be, pénzfarmolni. Bulgeon voltunk. Szépen haladt elõre a kör, lenyomtam 15 földi célpontot, meg a védõgéppuskával két vadászgépet. Hazamentem, és mire feltankoltam elfogyott az összes földi cél, csak az AI B-17esekbõl maradt még. Na, goldtam, azért nem lépek ki, elmegyek az ellenséges reptérre, bombázgatni vagy zavarni kicsit. Nálunk két messzer, egy Do nehézvadász volt meg egy Ju-88, náluk négy vadász és egy A20. Sajnos a messszereinket kivégezték, és a Dornier is elhalálozott, nekik egy vadászuk bánta. Az elelnséges bázisra repülve így a maradék három vadászuk és az A-20 megtalált. Gázt lekaptam, féklapok ki, és az A-20 túlszaladt rajtam, az egyik támadó Spirfiret pedig szitává lõttem. De utána végül lelõttek.

Hanem a kör nem ért véget. Az A20 addig bûvészkedett a földi célokkal, amíg lezuhant, maradt két brit vadász és a mi kis Ju-88unk, épp most szállt föl utántöltés után. Mondom neki, ne menjen neki egyedül a két vadásznak, hanem körözzön a mi kifutópályánk fölött, hadd dolgozzanak a saját AAA-ink. Ezt is tette. Próbálták persze provokálni, hogy jönnön õ hozzájuk, de mondtam hogy ez arról szól, hogy ki veszíti el a türemét elõször(ekkor már vagy fél órája ment a meccs). Emberünk tovább körözött a kifutónk felett, és meg is jelent a két türelmetlen szövetséges vadász. Az egyik egy prém Zero volt, ugyebár rizspapírból origamizva, így a légelhárító tûzben gyorsan szétesett. A másik egy Spitfire volt, amt többször rácsapott a mi Junkersünkre, de végül kivállt, és hazafelé indult. Gondolom komoly kaphatott, mert egy percen belül lezuhant, és nyertünk.

Így hozta le egy Ju-88 a meccset két vadász és egy A20G ellenében, a saját AAA légvédelem (és az én szerény ötleteim) segítségével. <#smile>

Jó az HB-n, arcadeban nem annyira hatékonyak. De HB-n LA5, LA7 nagyon veszélyes tud lenni teamtól függõen.
Glo-nak igaza van, a La5 és fõleg a La7ek már most is nagy fejfájást tudnak okozni, gyakorlatilag bármit leemelkednek,ha lesz még jobb La7 is....huh 😊
Félre ne értsetek, utóbbi idõben elpártoltam a németektõl a kihívás miatt és örülök, ha végre talán lesz esély megnehezíteni a dolgukat. Ez a mostani emelkedési verseny egyre szánalmasabb kezd lenni, hiába viszek be Corsairt vagy bármi mást és emelkedek vele mint a bolond, mindig lesz fölöttem 109, esetleg Dora. Majd aklor ráállok az oroszokra és körberöhögöm õket a La7essel, habár az orosz cannonokkal nem vagyok kibékülve..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Kár, a kevés lõszer miatt azt hittem tényleg beteszik.
Megnéztem, én ettõl a Yak-9P-tõl nem tartok, még a mostani LA5/LA7 párosnál is kevesebb a lõszerük, nem hiszem hogy HB-ba nagyon behoznák. Viszont az új LA-7B a három huszasával és sok lõszerével must have kategória, szerintem sokat fogunk belõle látni HB-n.

Viszont a Bf-109esek történelemhû variálható fegyverzete hatalmas plusz.

Egyenlõre nem fognak mûködni a felfelé tüzelõ géppuskák, talán majd egyszer. Kb mint a WoTban a több tornyos tankok kis tornyai. 😄

Vót mán. De ez csak éjszakai módban lenne használható FRB-ben. Máshogy nem igazán kerülsz lõhelyzetbe
.http://www.youtube.com/watch?v=8gi6UOoKItY

Gondolom 1.31 lesz a karácsonyi ajándék...ha ilyen tempóban dolgoznak
Hmm ma mentem életemben elõször a Málta map-on.
Nekem az új fura szögben lövõ japán bomber killerek is bejönnek mint 5let. Majd meglátjuk hogy muzsikál élesben.
Ja tényleg 😊
Ideje volt tápolni az orosz ágat mert eddig olyan kis satnyák voltak xD

Már csak élesben is ki kéne dobniuk "nagy" tesztelésre 😊
Azon a La7-esen is 3x20mm van.

Ramjb rövid beszámoló

Glo
igen lesorolták õket alacsonyabbra és lett egy új la-7es verzió

bgabor
olyan mint a 9T csak gondolom a szinttel együtt a tulajdonságai is fel lettek tuningolva, árkádban meg végtelen lõszerrel elég csúnya lehet hiába vannak ott már megfelelõ ellenfelek a számára
HA Yak9P akkor ugyanaz mint a Yak9T, csak a fegyverzete más. A kialakítása nem.

De akkor ez még propelleres, nem? Tier14en tutira nem jet.

Leviszik a La5/La7-est?

Bakker azok ha szembejönnek csak abban reménykedek hogy már nincs lõszerük, mert semmit se tudsz csinálni. Na jó, elmenekülni egyenes vonalban el lehet, de akkor is 😊))

a-a 😄
ez egy tier 14-es vadász a yak-3 után, olyan mint a yak-9T csak ágyúkkal 😄
És állítólag elég komolyan megy, nagy árkádgyilkológép lesz ez is mint a 9T 😄

Ez az átrendezés is érdekessé teszi majd az erõviszonyokat, ugye La-5 lekerül 9be 11-12be 2 La-7es amik azért tudnak riadalmat okozni.

Ramjb ki tudott próbálni pár gépet amíg volt teszt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-P47D: pure sweetness. No longer suffering from "wobbling whale" at speeds under 300kph, steady and firm, excellent in dive and zooms. A true powerhouse if it stays this way.

-P38G: I managed to force a 109K guy to totally miss a bounce by barrel rolling pretty quickly, something previously impossible. Maneouvers much better. Actually usable now, not an impressive fighter but at least no longer a teethless one.

-Bf109K4: A La7 outclimbed me at 8500m. Woohoo. Also, for what I can tell removing wing gondolas don't improve handling or performance or at least I didn't notice it any lighter than the one in live server atm.

-Ki45tei: Useless, but quite maneouverable for a twin engine plane. 37mm gun but 16 rounds. The upwards firing cannons are currently not operative. Overall the Ki45 are underwhelming because, exception made of the first and the last, the weapons are not up to it.

-Spit IX (test flight): accelerates better, didn't feel like it climbs any better, keeps energy better in turns. More powerful than what used to be, but nowhere near threatening for a Fw190A5.

Mármint Yak15P, nem?

Elég impresszív 😊 Mit tud még amiben jó? Sebesség/emelkedés/fordulás?

lol lesz itt megint op-zás az oroszok miatt 😄

Yak-9P

semmi extra csak 3x20 mm-es cannon alapból ami oké is

csak fel lehet fejleszteni..😄

elsõ lépcsõben 2x20 és 1x23 mm
második képcsõ 2x20 és 1x37 mm 😄

szóval lesz egy igen komoly orosz disznó nagyobb tierben is 😄
Coral Springs
Hogy mikre nem jó a vízipisztoly... ettõl függetlenül agyfaszt kapok attól, hogy mindig nagy tier -ben kell menjek vele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Fulcrum11
kb. angol fordítás:
Setup was unable to automatically close all applications. recommend uetsya close all applications that files before use to be updated to continue the installation.

then repeat, to repeat the attempt, pass to ropustit to file, or refusal to cancel the installation.

nekem eddig nem jelentkezett

Coral Springs
Nekem tegnap ilyenkor még jó volt, de ahogy olvasom a hivatalos fórumon, ma javítottak valami launcher bug -ot. Vagyis inkább beletettek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

wollnerd
Aha, már tudom hogy mindenikek ilyen.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Másnak is orosz nyelvû a launcher telepítõ, amikor letölti azt a játék indítója frissítéskor? Maga a jaték angol.
És most az utóbbi 2 frissítés óta, amikor letölti ezt a telepítõt, vmi hibával indul (oroszul), de kattintok az ismétre akkor továbbmegy.

Valaki mégis megtudná mondani hogy mit nyavalyog?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Coral Springs
Gondoltam felmegyek egy kicsit játszani. Elvileg a launcher -t akarta frissíteni, minden esetre leállítottam, mit kezdjek ezzel.

Thx 😊

mc 202 26-al mászik fölfele!

plu604
enjoy your ban

11-ig a La5 fog nyerni valszeg 😊

játékfelhívás😛 mindenki válasszon ki egy gépet 11 es szintig és mérje le mennyi idõ alatt megy fel 2000 méterrõl 6000 méterre! thx)

Bohemian eagles Jingles-t ismeritek?😊

Õ is bírja azokat a srácokat akik miatt "sírtam" idéznél tõle:

"in the past weeks the number of no skill small penis loosers who just ram you out from the sky because they don't have the skill to shoot you down and the number of pricks on your team who will drop in your tail and start shooting through you to get to the targets you attacking they just increased exponentially so many more of them"😄😄

úgy látom a 77-körül születettek hasonlóan gondolkoznak a föld bármely féltekén😄

Kérdésem lenne.
A következõt produkálja a játék:
Megyek a repülõvel, és egyszer csak villan egyet a kép, és vagy megfagy teljesen, vagy a repülõgép kiterített textúráját látom villogni, mintha egy jpg lenne. Ilyenkor leteszem tálcára a játékot, felveszem, és újra jó.
Mitõl lehet ez?
A videokártyám GeForce 9800GT, a legfrissebb driverekkel.

Fulcrum11
Vagy csak növény volt 😄

Ahh, lehet a G miatt nem vett észre.
Fulcrum11
Betudtam annak, hogy nem számított rám, egyébként a földi célok elleni rácsapásból jött vissza. Mondjuk a P-40-est nem a manõverezhetõségéért szeretjük... 😊