War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy túlontúl szerettek gépészkedni, ez meg egy tömegsport. Az FRB amúgy a Full Real Battle rövidítése. Kb annyi a gépészkedés benne mint anno az il2-ben, a ClOD-ot meg se közelíti sajna.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk azt se tudom mi az a FRB.
Amúgy szép ez ,meg biztos jó szórakozás,de én a szimulátorosabb dolgokat kedvelem ugye.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vaskereszt pl.
Sztálingrád
U96 - Das Boot
De ha repülõs akkor ott van az Angliai csata is.
Még sorolhatnám.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De a tömegeknek ez kell, nem a történelmi hûség 😊
Az elsõ pár rész kor(e)ai jet era, csak most jönnek a klÁszik WW2 dolgok.
Az az érdekes, hogy a filmek alapján milyen g*cipontosan lõ mindenki. (azért a target leading nem oly könnyû dolog).
Másik tanulság, hogy IRL bizony nincsenek kék-piros szövegek a gépek felett, így sokan azt se tudják, ki lõtte õket seggbe. (ok, ezt tudtuk, menjek FRB-re)
Az amcsi gépek nagyon strudy-k (P-40, Wildcat), a japók folyton robbannak szanaszét (Ki-43, Zéró). Az amcsi pilóták hõsiesen vigyáznak a barátjuk seggére, de IRL is volt olyan, hogy az ellenfél mentõakciós letakartása közben majdnem kilõtték a mentendõ gépet is. ("train")
More on that later.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Írjatok élménybeszámolókat 😊
Fene hitte volna, hogy a tesztszerver idõszak is vagy egy hónapig fog tartani.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Jó lenne már olyan valakivel játszani, aki tud is, hátha ellesek valamit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószínûleg az az event, hogy megismerkedhettünk egy újabb szovjet hõs életettörténetével. Hogy törte volna ki a nyavaja õket.
Erröl valakinek egyéb info?
Vagy az a speciál hogy nincs semmi?
A!<#buck>#buck>
Megszerettem õket:
felszállás után nem is emelkedek sokat, hanem a 300-800m között sunnyogva elõre megyek a saját gépjármû-oszlopokhoz. Legtöbbször sikerrel összetalálkozom azt ellenfél prem. Wellingtonjaival (+egyéb bombázóival), akiket a nyugodt célzás lehetõsége miatt 3-6 db 37mm-es lövedékkel el lehet takarítani. (Érdemes "ground attack" ammot használni, ez jobban bontja a sárkány erõs részeit, motorokat).
Mire ez kész, az ellenség bf109 és fw190 gépei gyakran már az alacsonyra került gócban forgolódnak, és akkor lehet menni besegíteni az elkeseredett dogfightokba. A kis fightereknek elég egy véletlen suhintás is a cannon-ból, hogy pl. ne tudjanak normálisan fordulni, stb.
Persze ez nem mindig alakul ilyen ideálisan, de kill/match viszonyban kb. nem vagyok rosszabb a cobrakkal, mint egy D corsair-el (ami lehet, hogy noobságomat igazolja, de a "sirályszárnyas csodát" még mindig nem érzem megváltásnak, pl. emelkedésben az új motorral sem kötök ki magasabban, jó esetben egy szinten a Fókákkal<#szomoru2>#szomoru2>)
Úgyhogy azóta jön a Maus, a szembe jövõ T-54 átvált aranylõszerre, és rögtön 210-rõl 350-re nõ az átütése. Idióta ruszkik.
Meg a B-17-re zuhanóba kellet lecsapni, majdnem max sebességen, mert ha nem szétcincáltak a lövészek, vagy a vadászvédelem....
A valóság sokkal rosszabb volt mint amit ez a játék mutat, de a játék lényege, hogy játékélményt adjon....