War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szoktam nézegetni amiket repültök, élmény 😊

Tudom, hogy túlontúl szerettek gépészkedni, ez meg egy tömegsport. Az FRB amúgy a Full Real Battle rövidítése. Kb annyi a gépészkedés benne mint anno az il2-ben, a ClOD-ot meg se közelíti sajna.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Testvírem😊 Nem lehet rá példa😊) Tudod jól,hogy vannak elvárásaim egy repülõs programmal kapcsolatban😊
Mondjuk azt se tudom mi az a FRB.
Amúgy szép ez ,meg biztos jó szórakozás,de én a szimulátorosabb dolgokat kedvelem ugye.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca, nem próbáltad még a WT-t? 😊 Az FRB szerintem bejönne nektek, ha ráuntok az E4-es meszára 😊

Pluskast
Sajna második vh-s film ami a német repülõsökrõl szól nem igen van. Viszont ez egy elég jó film a Vörös Báróról. Érdemes megnézni 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Her Laca
Egy jó pár olyan film is van.

Vaskereszt pl.
Sztálingrád
U96 - Das Boot
De ha repülõs akkor ott van az Angliai csata is.
Még sorolhatnám.

Torzonborz
Vazzeg ez az "ajvékolni" annyira jó és találó szó , mindig mosolygok mikor olvasom valahol . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

plu604
Az tabu, egy bizonyos vallási csoport azonnal ajvékolni kezdene ha a németekrõl készülne olyan film ami nem mocskolja õket

Ha a németek nyertek volna akkor az amcsik meg az oroszok lennének a háborús bûnös gonoszok. A történelmet a gyõztesek írják. Ennyi 😊

Akkor jòl gondoltam hogy ez egy tipikus ami hõsök sorozat..Sajnos a németekröl nem igazán készitenek.Pedig attòl hogy vesztettek még böven volt sok jò katona minden téren .Félrértés ne essék a másii oldalon is de azokkal a filmekkel dunát lehet rekeszteni...és ugye a hálivudi sztorik..
Her Laca
Duglas Badert is egyik társa segítette hozzá ,egy német üdülõ táborba jutáshoz.

Sõt, kezdõ Brit századok sokszer kerültek saját spit századokkal is légiharcba akkor, mikor német se volt a környéken <#nyes>

Jah, IRL az egyik (szégyen,d e meg nem mondom melyik) ászt konkrétan a saját oldali társa lõtte a Csatornába 😊

flashpointer
Könnyebb így lelõni valakit, kis önigazolás😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Az a baj ezekkel a sorozatokkal, hogy a készítõkl mindig hõsök, bátrak, a legjobb gépeik vannak (vagy ha nem akkor rohadt taktikásak és lenyomják az ellent), az ellenség meg hitvány, az emberi jogok sárbatiprója és alapból háborús bûnös is.

De a tömegeknek ez kell, nem a történelmi hûség 😊

f24sg
Pl. elkezdten nézni a Párbaj az égen c. sorozatot (Dogfights), amirõl ikarus44 beszélt.
Az elsõ pár rész kor(e)ai jet era, csak most jönnek a klÁszik WW2 dolgok.

Az az érdekes, hogy a filmek alapján milyen g*cipontosan lõ mindenki. (azért a target leading nem oly könnyû dolog).
Másik tanulság, hogy IRL bizony nincsenek kék-piros szövegek a gépek felett, így sokan azt se tudják, ki lõtte õket seggbe. (ok, ezt tudtuk, menjek FRB-re)
Az amcsi gépek nagyon strudy-k (P-40, Wildcat), a japók folyton robbannak szanaszét (Ki-43, Zéró). Az amcsi pilóták hõsiesen vigyáznak a barátjuk seggére, de IRL is volt olyan, hogy az ellenfél mentõakciós letakartása közben majdnem kilõtték a mentendõ gépet is. ("train")

More on that later.
Pluskast
Ugyan már! Majd most a héten biztos kiadják de ha nem akkor is jön majd soon.<#wow3><#zavart1>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Akkor még június végéig lapos lesz a hangulat.

Írjatok élménybeszámolókat 😊

Majd ha végre szíveskednek kiadni a peccset a tervezõk, amire több mint 3 hónapja várunk mindannyian, akkor majd felpörög a topik.

Fene hitte volna, hogy a tesztszerver idõszak is vagy egy hónapig fog tartani.

Tudom ajánlani a warthunder.hu csoda oldalt van ts3 szerver is és járnak fel rendesen népek

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nagyon lapos a hangulat!

Valakinek egy kis arcade móka? Ts, meg mindennel. Nem vagyok profi, de azért elvagyogatok! 😊
Jó lenne már olyan valakivel játszani, aki tud is, hátha ellesek valamit!
engem ez váratlanul ért! Nem értem hogyan történhetett! 😊

Coral Springs
Mission failed. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Sehol, véletlenül beszúrtam egy utolsó noname köcsög videóját. Szóljatok az illetékes moderátornak hogy törölje.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Amikor még én is P-39 -el HB -ztam, sokáig alkalmaztam ezt a taktikát a németek ellen, de leginkább veszteséges köreim származtak belõle. Ugyan is az amerikai oldalon, a földi célok mellett többnyire a bomber -eket szeretik lõni a csapattársak is, az assist pedig nem kifizetõdõ. A másik variáció, hogy elõbb kerülsz szembe 3-4 német vadásszal, mint hogy egy bomber -hez is odaférnél. Ettõl független jó gép lehetne HB -n a P-39, ha 10/9 -szer oroszok lennének a frontvonal másik oldalán. Mivel ez nincs így, az én belátásom szerint a P-39 alkalmatlan a HB -ra. Hatalmas hátránya a gyenge motor, a hosszú fordulási idõ, az erõs fegyverzet pedig mit sem ér, ha nem tudod a cél felé fordítani. Mindezt mondom úgy, hogy nagy kedvencem ez a gép, Arcade -ban nagyon semmit se tud velem kezdeni senki, ha P-39 -el vagyok. Egy-két lövésbõl leszedek vele egy B-17 -est, az emberek pedig ott sírnak általában a chat -en hogy op.

Fellner
Nem én sem láttam benne semmit, hol a skill?

Csak belepörgettem de semmi extrát nem láttam...bennem van a hiba?
Coral Springs
Azért neki nincs túl sok problémája a játékkal, aki skill -esebb player az ott is megállja a helyét, szerintem. Két nagyon jó csatát ment. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hehe, ezek az orosz fejlesztõk hülyék. 24 órás "event", aminél még azt se írják ki, hogy mit ad.

Valószínûleg az az event, hogy megismerkedhettünk egy újabb szovjet hõs életettörténetével. Hogy törte volna ki a nyavaja õket.

Her Laca
Kurt Rieder nek asszem nem volt még egy önálló gondolata sem,a netrõl összeollóz dolgokat és könyv formájában kiadja,ami mellesleg üzletileg igen sikeres,de a történelemhez,pláne a történelmi hitelességhez annyi köze van ,mint Gyõzikének a quantum fizikához. Arra jó ,hogy esetleg felkeltse az ifjú korosztály érdeklõdését .

Nem mintha biztos lennék benne hogy az ez, de láttam akciós orosz gépeket

warthunder.com/en/news/167/current/
Erröl valakinek egyéb info?
Vagy az a speciál hogy nincs semmi?
Pedig ha jól tudom, Kurt Rieder könyvei és a mesekönyvek között sokak szerint elég nagy a hasonlóság. Nem mintha nekem nem lenne tõle könyvem, csak mondom. 😊

Hmm tök mind1 milyen cobra, én csak azt vettem észre ha HB-n mögém kerül, akkor a bombázóm igen gyorsan vált át vakond üzemmódra<#bdead>

Coral Springs
Én a kezdetektõl helyesen írtam le ide, persze nem foglalkoztat kinek hogy esik jól leírni.

szerintem így fórumon vagy akárhol egymás között belefér, de az hogy egy könyvben (nem mesekönyv mert ott még elfogadnám) és nem is egyszer, az már nem fér bele. Én sem értem ezt az "aira" szót.

Most belefér vagy sem... én is szoktam rá figyelni de a harc hevében simán aircobárank hívom én is amugyis annak hogy aira mi értelme? <#banplz>

Kurt Reider írt csuda dolgokat, dinamikusan kezelve a történelmet. Az az A betû simán belefér 😊

ez így van, többek között Kurt Rieder-nek sem. Biztos többen olvastátok már A legyõzhetetlen Messerschmitt címû könyvét amiben õ is Aircobrának nevezi és nem gondolom hogy figyelmetlenségbõl mert úgy írja a tartalomjegyzékben, a 192. oldalon a címben és abban a majdnem másfél oldalnyi szövegrészletben még 5-ször. Szerintem ez gáz<#szomoru2>

Ne aggódj szerintem sokaknak nem tûnt ez még fel 😊))

f24sg
Pff...tényleg... faszán diszlexiás vagyok én is! airAcobra, for the win, akkor!
A!<#buck>
Jah, és 10 év után feltûnt, hogy a P-39 az AirAcobra <#nevetes1><#idiota><#nevetes1>

A Yak9T-vel ugyanezt játsszák, lent cirkálnak h jöjjenek a bomberek alacsonyan tankokat bombázni. Meg kell mondanom hatékonyak azok is 😊

f24sg
Megkövetem magam az aircobrak HB-s használhatatlanságát illetõen.
Megszerettem õket:
felszállás után nem is emelkedek sokat, hanem a 300-800m között sunnyogva elõre megyek a saját gépjármû-oszlopokhoz. Legtöbbször sikerrel összetalálkozom azt ellenfél prem. Wellingtonjaival (+egyéb bombázóival), akiket a nyugodt célzás lehetõsége miatt 3-6 db 37mm-es lövedékkel el lehet takarítani. (Érdemes "ground attack" ammot használni, ez jobban bontja a sárkány erõs részeit, motorokat).
Mire ez kész, az ellenség bf109 és fw190 gépei gyakran már az alacsonyra került gócban forgolódnak, és akkor lehet menni besegíteni az elkeseredett dogfightokba. A kis fightereknek elég egy véletlen suhintás is a cannon-ból, hogy pl. ne tudjanak normálisan fordulni, stb.

Persze ez nem mindig alakul ilyen ideálisan, de kill/match viszonyban kb. nem vagyok rosszabb a cobrakkal, mint egy D corsair-el (ami lehet, hogy noobságomat igazolja, de a "sirályszárnyas csodát" még mindig nem érzem megváltásnak, pl. emelkedésben az új motorral sem kötök ki magasabban, jó esetben egy szinten a Fókákkal<#szomoru2>)
Nekem a WT-ben az is tetszik, hogy nem vagy rákényszerítve a folyamatos felesztésre.Örök kedvencem marad a p40 ami még 7-8-9-es csatában is megállja a helyét ha okosan használod. Próbálj meg egy pz3-ast okosan használni egy tier 9 es meccsben nem mint felderítõ. pl egy low tier 20mm ágyú akkorát üt mint egy tier 10+ 20mm ágyú. A WT-ben low tierrel is okosan játszva nagy tiereket lehet cumiztatni...... nekem a megalol az volt amikor HB-ban egy peashooter lõtte le a wellingtonomat<#nevetes1><#nevetes1>

Én azt bírom, amikor az átgondolatlan döntéseiket hozzák a WG-s pancser fejlesztõk egymás után. Lehessen venni kreditért aranylõszert! Nade akkor mindeki azzal fog lõni, és a páncélzatra építõ tankok egy csapásra semmire se lesznek jók! Nem baj, akkor is megcsináljuk, mert ha több kreditet fogyasztanak a játékosok, majd több prémiumot vesznek. Az, hogy közben tönkretesszük a játékot, kit érdekel?

Úgyhogy azóta jön a Maus, a szembe jövõ T-54 átvált aranylõszerre, és rögtön 210-rõl 350-re nõ az átütése. Idióta ruszkik.

Egyébként aki ezzel a játékkal játszik annak muszáj elolvasnia Tobak Tibor(rip) Pumák földön égen c. könyvét..... eszméletlen. Pl il2-nek kifejezetten a hûtõjébe kellet lõni, mert jól volt páncélozva a lelkem...

Meg a B-17-re zuhanóba kellet lecsapni, majdnem max sebességen, mert ha nem szétcincáltak a lövészek, vagy a vadászvédelem....

A valóság sokkal rosszabb volt mint amit ez a játék mutat, de a játék lényege, hogy játékélményt adjon....

bocs tudom hogy nem ide kéne írni de itt ismerem a társaság nagyját, leszedtem egy programot és ha rányomok a plusz jelre hogy még egy oldalt nyisson nem gógli jön hanem delta search, hogy lehet visszarakni a góglit?

Na jah vagy amikor az e100 eltalálja szintén batmobile-t és pattog a seggérõl, vagy benyeli.... hmm egy olyan kályhacsõ nem kuwaitig, hanem kb a mars-ig küldené, aztán az opportunity küldené vissza a batchat roncsairól a felvételeket.