War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem szim😊 Vagyis szerintem nem az. Mások szerint se😊
Egy jó kis levegõben lövöldözõs játék. Nem több ,nem kevesebb. És lévén valóban komoly közönsége van így biztos ,hogy sokáig is foglalkoznak vele,ebben igazat adok neked.
Félre ne értsd amúgy ! Nem degradálom le!!! Eszemben sincs.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem nem lehet összehasonlítani a két dolgot.
Nem tudom emlékszel e arra amikor anno az IL2 megjelent.
Nem volt PC az országban amin elfutott volna rendesen.
Ráadásul sokat javult már ez is ,egy közepes gépen abszolúte korrekten fut ,pl egy gtx 560 on egy négymagos AMD procival.
Másrészt azért sem lehet összehasonlítani ezeket,mert azért lássuk be az általad felsoroltak egy Il2 feltupírozott változatai,grafikailag egy lapon sem lehet említeni õket a ClOD al ,FM,DM ,stb rõl meg szó se essék.Szimulátornak meg nagyon nem is nevezhetõk,legalábbis repülõ szimnek nem. Harci szimnek igen,taktikát pl azt jól lehet vele szimulálni.
Még a Clod is csak kezd a repüléshez odaszagolni,lenne még mit fejleszteni,de pl a repmodell része az (kevés tapasztalatomra hagyatkozva és olyanokéra is akik többel rendelkeznek) már már közelít a valósághoz. De csak közelít!.
A szimulátorok világa nagyon kevés embert vonz ,így inkább az a baj,hogy nem tömegek veszik,akik meg megveszik azok ismereteim szerint nem sajnálják a hardverre sem a pénzt ,igaz ezen emberek nem is nagyon játszanak mással.
Csak azt akartam evvel mondani,hogy nem lehet ezt így leegyszerûsíteni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Emancipate yourself from mental slavement!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Logi G940
Track IR 4 pro
GTX 680 lightning
I5 2500K 4.5 Ghz
8 giga ram
meg az apró
War Thunder servers maintenance 06:00 — 10:00 GMT (11:00pm — 03:00 am PDT).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
(De élvezet nézni)
(Elmegyek és majd nézek mint hal a szatyorban asszem)
a zenék mik voltak? mert tetszett
Ha lõhetett volna akkor lett volna lövés. A Clodban felejtsd el az Il2 es lövészkedést ,a repülés is teljesen más,itt úgy billegnek a gépek ha nincs meg a sebesség ,hogy szinte lehetetlen célozni. A ráhúzás se megy úgy egyáltalán semmi sem olyan😊 Nem véletlen,hogy ha megnézed a legfontosabb az energia megtartása,nem rángatjuk a gépeket ,mint annó😊 Próbáld ki és meglepõdsz. Ha akarod a vendégem vagy 😊 Van itt minden ami szükséges egy jó repkedéshez😊
Amúgy a csávó mit nézett? Mert legalább 2x õ is keresztüllõhetett volna Téged.
- Jó napot kívánok. Igen, annyi történt, hogy az Xbox controllert átdobtam a TV-n <#nyes>#nyes>
Ha nekik sikerül akkor a WT csodálatos lesz PS4-en majd 😄
A harcban viszont tényleg a képességed számít, nyugodt lehetsz, hogy az egyéni sikert nem lehet megvenni 😊 kivéve, ha a match making megtréfál és a bf109edet mig15ök ellen rakja, gondolom mivel frbben viszonylag szûkebb a választási lehetõsége, még elõfordulhat.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Olvasgattam a hozzászólásokat mondjuk a wot-ot és a wt-t össze is lehet hasonlítani, meg nem is...
pl még nincs kész és lehet érte fizetni: ez egy opció nem kötelezõ, valaki csak szeretne repkedni és nincs ideje
farmolni, ekkor jön jól egy prem gép...
1 kör wellingtonnal, és mehet is a hb a többivel kb 5-6 körön keresztül(közepes tierben) (tekintsd annak hogy ezzel
támogatod a játék fejlesztését, vagy nem támogatod nem kötelezõ, bár sokkal barátibbak az árak mint a wotnál, próbálj
meg egy jó prem tankot venni 20 euróért.
olvasgatom a hivatalos fórumot, az a szimpatikus hogy a wt-ben nincsenek a játékosok annyira torkon fos***a mint a
wotban.(realitás kell lépj be a hadseregbe ala serb), és a fejlesztõk dolgoznak rajta.(nem csak új repkedõ
madarakat/pálya, 3 új artyt, meg más motorhangokat tesznek bele javításként.)
Én azt mondom ki kell várni mi lesz, hogy fejlõdik a játék, és ha fél év múlva sem oldják meg ugyanazokat a problémákat,
akkor pápá, de addig is a közepes tierek élvezhetõek majdnem minden nemzetnél.
A nagy fejlesztõkrõl, és az elszart játékokról meg annyit: Battlefield 2 8 évet játszottam vele, Bad company 2 2-3 évet
játszottam vele, battlefield 3 18 órát játszottam vele és kuka( a másik kettõvel mai napig szívesen játszom), és az ea
arra mérget vehet hogy a bf4-et baromira nem fogom megvenni.(wot 2 év játék és kuka...én türelmes voltam, de minden
egyre szarabb lett,és meguntam)
Vitality nekem pld kínai 😊
Amúgy a szemmel látható cuccoknál ami kb a ground cuccokban van ahol látszik hogy ha teszel a reamra akkor gyorsabban töltik újra a gépet a többi szerintem kicsit misztikus. (vagyis amennyire tudom nincs hivatalos infó hogy konkrétan hogy is mûködnek)
A több pénzt valamilyen szinten aláírom, de szerintem túl sok értelme nincs... vagyis oké gyorsabban fejlõdhetsz, viszont a játékos skillejit nem pótolja pld a premium gépek általában nem csodák (persze kicsit jobbak mint a simák)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez nekem kínai.
Nem értem mik ezek a skillek. Vagyis ,hogy minek kellenek.
PL észlelési távolság. Az most hogy?
Jó a szeme valakinek és figyel az észreveszi az enemit,ha nem akkor rábaxik.😊
Vagy a Vitality. A levegõben gyógyul? Vagy hogy van ez?
No meg ahogy nézem minél több pénzt tesz bele valaki annál könnyebb a dolga ,ergo az egyéni képességek így kicsit degradálódnak.
Persze értem az üzleti modell részét. Érdekes na.
Asszem maradok a hagyományos dolgoknál😊 De köszke azért mesterem😊 érdekes egy program az tény.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az eddigi minõségbõl kiindulva lehet reménykedni azért ebben.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jó példa rá a gépbõvítés, láthatóan semmiféle tervszerûség vagy koncepció nincsen az új gépek hozzáadásában, pedig kéne hogy legyen. Aztán ez olyan helyzetekhez vezet, hogy már két nemzetnek is öt sugárhajtású gépe van, másoknak pedig egy sincs. De számos mások példát említhetnénk még.
Fontos peccs lesz ez, na.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Örület határán.,ha már filmajánlò
Olvass utána mindenképp a WT hivatalos fórumának magyar szekciójában 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezd%C5%91knek/
(asszem regelni kell, hogy elolvashasd, ugyanaz a reg mint amit a játék letöltésekor megadsz belépõnek, de lehet külön is regelni).
Bár valljuk be nem volt annyi gyerekbetegsége, mint a ClOD-nak 😊) Én amúgy nem ClOD-oztam, lehet ez a szerencsém 😊))
Csak ez olyan,hogy megszoksz egy jó kocsit aztán nem nagyon akarsz átülni kevesebbet tudóba. Jó múltkor újra kipróbáltam a jó öreg IL2 õt kb 2 percig bírtam😊 Minden érdeme elismerése mellett😊