War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Még mindig nem értesz😊
Ez nem szim😊 Vagyis szerintem nem az. Mások szerint se😊
Egy jó kis levegõben lövöldözõs játék. Nem több ,nem kevesebb. És lévén valóban komoly közönsége van így biztos ,hogy sokáig is foglalkoznak vele,ebben igazat adok neked.
Félre ne értsd amúgy ! Nem degradálom le!!! Eszemben sincs.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Éppen ezért zseniális a War Thunder, hogy egy játékban ötvözte a szimulátort(FR😎 az arcadeal, így sosem fog elfogyni a játék mögül a pénz és a támogatás.

Patchel mint az állat valamit úgyhogy valószínûleg mától éles lesz a .31 😊
Her Laca
Ezt nem értem.
Szerintem nem lehet összehasonlítani a két dolgot.
Nem tudom emlékszel e arra amikor anno az IL2 megjelent.
Nem volt PC az országban amin elfutott volna rendesen.
Ráadásul sokat javult már ez is ,egy közepes gépen abszolúte korrekten fut ,pl egy gtx 560 on egy négymagos AMD procival.
Másrészt azért sem lehet összehasonlítani ezeket,mert azért lássuk be az általad felsoroltak egy Il2 feltupírozott változatai,grafikailag egy lapon sem lehet említeni õket a ClOD al ,FM,DM ,stb rõl meg szó se essék.Szimulátornak meg nagyon nem is nevezhetõk,legalábbis repülõ szimnek nem. Harci szimnek igen,taktikát pl azt jól lehet vele szimulálni.
Még a Clod is csak kezd a repüléshez odaszagolni,lenne még mit fejleszteni,de pl a repmodell része az (kevés tapasztalatomra hagyatkozva és olyanokéra is akik többel rendelkeznek) már már közelít a valósághoz. De csak közelít!.
A szimulátorok világa nagyon kevés embert vonz ,így inkább az a baj,hogy nem tömegek veszik,akik meg megveszik azok ismereteim szerint nem sajnálják a hardverre sem a pénzt ,igaz ezen emberek nem is nagyon játszanak mással.
Csak azt akartam evvel mondani,hogy nem lehet ezt így leegyszerûsíteni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

flashpointer
Jaa itt is a szokásos hogy mennyi tank frontálisan egymásnak megy meg milyen pörgõs , aztán ha valaki kipróbálja csodálkozik hogy ki sem dugja senki az orrát mert oneshotolja egy arti!

Emancipate yourself from mental slavement!

Részben az ilyen irreális gépigény elvárásokba nuknak bele a vérszimulátorok. Pedig a War Thunder (és offline elõdje,a Wings of Prey) tisztán megmutatta, hogy lehet gy9nyörû repülõgépszimulátort csinálni alacsony gépigénnyel is. Nem véletlen, hogy a CoD bezárta a boltot.

Jah, páran már írták az EU szerveren h mára tervezik.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Cliffs Of Dover

Logi G940
Track IR 4 pro
GTX 680 lightning
I5 2500K 4.5 Ghz
8 giga ram
meg az apró

Gyün a patch?

War Thunder servers maintenance 06:00 — 10:00 GMT (11:00pm — 03:00 am PDT).

jesszus! ez milyen játék? milyen joyyal nyomod te ezt?

Coral Springs
Egy haveromtól kaptam a képeket. Tetszik az új eredmény tábla. <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

köszi!

Csak azért nyer, mert op 109-el megy 😊
(De élvezet nézni)
Her Laca

Köszi Laca, egyszer élni fogok vele, de most nem Pesten tengetem napjaimat hanem vidéken.
(Elmegyek és majd nézek mint hal a szatyorban asszem)

tetszik ez a magas fokú gépkezelés, annak amit állogattál felét azt sem tudom mi az, a lényeg hogy ügyesen csinálod és a látottak alapján nem lennék ellenfeled. 😊
a zenék mik voltak? mert tetszett

Her Laca
Ez a gyerek az egyik legügyesebb azt jegyezzük meg.
Ha lõhetett volna akkor lett volna lövés. A Clodban felejtsd el az Il2 es lövészkedést ,a repülés is teljesen más,itt úgy billegnek a gépek ha nincs meg a sebesség ,hogy szinte lehetetlen célozni. A ráhúzás se megy úgy egyáltalán semmi sem olyan😊 Nem véletlen,hogy ha megnézed a legfontosabb az energia megtartása,nem rángatjuk a gépeket ,mint annó😊 Próbáld ki és meglepõdsz. Ha akarod a vendégem vagy 😊 Van itt minden ami szükséges egy jó repkedéshez😊

Értem én Laca, értem 😊

Amúgy a csávó mit nézett? Mert legalább 2x õ is keresztüllõhetett volna Téged.

Her Laca

Mekkora lesz mikor garanciális szervízt hívják majd:

- Jó napot kívánok. Igen, annyi történt, hogy az Xbox controllert átdobtam a TV-n <#nyes>

Összedobtak egy csinos trailer-t néhány másodperc ingame felvétellel vegyítve itt-ott aztán jelenleg ennyi meg béta tesztelés van. Trailer készítésben ügyesek azt meg kell hagyni, ez is hangulatos lett 😄

Mondjuk ha ugyanazok a pályák,játékmenet és MM lesz....nem sokat ér.
csinos lett nagyon, az én gépem ilyen grafika mellet elégne 😊

félig off
nem tudom néztétek-e a MS E3 showját, bemutatták a WoT 360 Edition-t
Ha nekik sikerül akkor a WT csodálatos lesz PS4-en majd 😄
<#nyes>

Her Laca
Lófaxt😊 Lelövöm és kész.Lévén qrva ügyes vagyok😊))Tudod ,hogy nem szerénykedünk😊

Ha Lacát betenné a kis E3-jával egy Corsair ellen ki is térne a hitébõl 😊))

FRBn nyilván nincs olyan nagy szükség a skillekre, fõleg az elsõ 2re, de még hbn is el lehet játszani akár low skillekkel is, mert fõleg a pilótán mulik. Ami a pénzt illeti, a propelleres gépek többségét ki lehet fejleszteni és játszani mindenféle beruházás nélkül, a nagy szintû német propelleresek és a jetek fenntartása már húzósabb, de elképzelhetõ, hogy a következõ patch ezen enyhít.
A harcban viszont tényleg a képességed számít, nyugodt lehetsz, hogy az egyéni sikert nem lehet megvenni 😊 kivéve, ha a match making megtréfál és a bf109edet mig15ök ellen rakja, gondolom mivel frbben viszonylag szûkebb a választási lehetõsége, még elõfordulhat.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

FBR-re király lenne:http://www.oculusvr.com/ majd olyan 10 év múlva bele is férne a költségvetésembe.

Olvasgattam a hozzászólásokat mondjuk a wot-ot és a wt-t össze is lehet hasonlítani, meg nem is...

pl még nincs kész és lehet érte fizetni: ez egy opció nem kötelezõ, valaki csak szeretne repkedni és nincs ideje

farmolni, ekkor jön jól egy prem gép...

1 kör wellingtonnal, és mehet is a hb a többivel kb 5-6 körön keresztül(közepes tierben) (tekintsd annak hogy ezzel

támogatod a játék fejlesztését, vagy nem támogatod nem kötelezõ, bár sokkal barátibbak az árak mint a wotnál, próbálj

meg egy jó prem tankot venni 20 euróért.

olvasgatom a hivatalos fórumot, az a szimpatikus hogy a wt-ben nincsenek a játékosok annyira torkon fos***a mint a

wotban.(realitás kell lépj be a hadseregbe ala serb), és a fejlesztõk dolgoznak rajta.(nem csak új repkedõ

madarakat/pálya, 3 új artyt, meg más motorhangokat tesznek bele javításként.)

Én azt mondom ki kell várni mi lesz, hogy fejlõdik a játék, és ha fél év múlva sem oldják meg ugyanazokat a problémákat,

akkor pápá, de addig is a közepes tierek élvezhetõek majdnem minden nemzetnél.

A nagy fejlesztõkrõl, és az elszart játékokról meg annyit: Battlefield 2 8 évet játszottam vele, Bad company 2 2-3 évet

játszottam vele, battlefield 3 18 órát játszottam vele és kuka( a másik kettõvel mai napig szívesen játszom), és az ea

arra mérget vehet hogy a bf4-et baromira nem fogom megvenni.(wot 2 év játék és kuka...én türelmes voltam, de minden

egyre szarabb lett,és meguntam)

Skilleknél a látótávolság annyiban számít hogy milyen meszirõl teszi rá a kis piros ikont a gépre (egyébként szemmel már messzirõl láthatók a kis pöttyök)
Vitality nekem pld kínai 😊
Amúgy a szemmel látható cuccoknál ami kb a ground cuccokban van ahol látszik hogy ha teszel a reamra akkor gyorsabban töltik újra a gépet a többi szerintem kicsit misztikus. (vagyis amennyire tudom nincs hivatalos infó hogy konkrétan hogy is mûködnek)
A több pénzt valamilyen szinten aláírom, de szerintem túl sok értelme nincs... vagyis oké gyorsabban fejlõdhetsz, viszont a játékos skillejit nem pótolja pld a premium gépek általában nem csodák (persze kicsit jobbak mint a simák)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Skilek nagy része arcade/ HB ban kell.Fullnál azt látod amit a szemed/ monitorod enged.Esetleg ránézel egy FRB videóra.
Torzonborz
Igen ki , elvileg már nem béta. Gyakorlatilag nem érdekel mert az idegeim simasága érdekében már jó ideje messzire kerülöm. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Elolvastam😊
Ez nekem kínai.
Nem értem mik ezek a skillek. Vagyis ,hogy minek kellenek.
PL észlelési távolság. Az most hogy?
Jó a szeme valakinek és figyel az észreveszi az enemit,ha nem akkor rábaxik.😊
Vagy a Vitality. A levegõben gyógyul? Vagy hogy van ez?
No meg ahogy nézem minél több pénzt tesz bele valaki annál könnyebb a dolga ,ergo az egyéni képességek így kicsit degradálódnak.
Persze értem az üzleti modell részét. Érdekes na.
Asszem maradok a hagyományos dolgoknál😊 De köszke azért mesterem😊 érdekes egy program az tény.

Coral Springs
Ez eddig oké, viszont látszik hogy a Gaijin fejlesztõi törekednek, dolgoznak, errõl a hivatalos fórum is tanúskodik, vagy akár a sûrûn kiadott fix -ek. De azt is megcsinálhatták volna, hogy majd két év múlva kiadják legalább 90% -osan a játékot, a 7 éves keretbe bõven belefér. Ehelyett játszhatsz egy a már korai, félkész szakaszában is minõségi játékkal, ingyen.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az economy miatt ja, de a többi fejlesztés baró volt 😊

A WoT is béta volt (ver: 0.6.x) még 1,5 éve is. Azóta kilépett belõle? 😄

Gondolom a world war-ig nem lesz "kész" úgyhogy az még odébb van de csinálgassák szépen aztán legyen egy igazán fasza komplett játék belõle.
Az eddigi minõségbõl kiindulva lehet reménykedni azért ebben.
Torzonborz
Azért azt továbbra se felejtsük el hogy még mindig béta státuszban van. Tudom majd erre páran elkezdenek huhogni hogy de hát ezért fizetni lehet szóval nem az de ettõl függetlenül az . A fejlesztõk azok akik tudják hogy milyen állapottól lehet már live-nak vagy akárminek nevezni, így amíg nem éri el azt az állapotot addig ez biza béta annak minden nyûgjével együtt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sajnos ez mostanában (1.29) úgy nézett ki, hogy vártuk három hónapot, majd hánytunk három hónapig. <#nyes>

Ez egy Free to play üzleti modellû MMO játék, érdmemes lenne ugyanilyen játékokkal összevetni. A pénzéhség amúgy nem csak a normál, dobozos játékok sajátja, MMO-knél is létezik ilyesmi. És azért lássuk meg, hogy bár a WT tényleg kiemelkedõen jó minõségû játék, azért irreális ígérgetésekbõl itt sincs hiány. Pédául mikor lesz meg a release tech treekben jelzett több mint ötszáz repülõgép, amikor három-négy havonta jön egy peccs, ami behoz tíz új gépet? Vagy említhetném a játszható földi egységeket is, szerintem abból se lesz egyhamar semmi. Max év végére.

Én is úgy vagyok vele, hogy inkább várjunk egy hónapot, mint köpködjünk egy hónapig 😊

Coral Springs
Nem a World of Tanks volt a mérce, lévén hogy azzal még egy percet sem játszottam. Ám tudok számos játékot, amit gyakorlatilag félkészen kiadtak, mondván hogy majd a márka hozza a zsetont. Sok ilyen játéka van például az EA -nak. Ez természetesen a pénzéhség, de ezenkívül számos játékot ölt meg a retardált elképzelések, a hibás meggyõzõdések, és nem utolsó sorban a közösség leszarása. A gáz pedig ott kezdõdik, ha valaki kiad egy játékot, majd a legnyilvánvalóbb bug -ok akár több hónap, akár év múltán sincsenek javítva. Amikor valaki ígérget hogy ez lesz, az lesz, végül semmi se lesz, esetleg a fejlesztõ cég még be is csõdöl. Na akkor legyen ez az érem másik fele.

Csakhogy nem a Wargaming féle WoT-os töketlenkedés a mérce, az vitán felól áll, hogy a War Thunder annál kategóriákkal jobb. Itt arról van szó, hogy ezt is lehetne jobban csinálni, mert õk is követnek el hibákat.

Jó példa rá a gépbõvítés, láthatóan semmiféle tervszerûség vagy koncepció nincsen az új gépek hozzáadásában, pedig kéne hogy legyen. Aztán ez olyan helyzetekhez vezet, hogy már két nemzetnek is öt sugárhajtású gépe van, másoknak pedig egy sincs. De számos mások példát említhetnénk még.

Fontos peccs lesz ez, na.

Coral Springs
Ennyire fontos ez ? Nos, én elvagyok, herpeszt meg maximum az fog okozni, ha bug -osan adják ki a patch -et. Inkább teszteljék még, legalább nem szart fognak tálalni. Felõlem kiadhatják egy hónap múlva is, totál leszarom. Fejlesztés / support szempontjából ez a játék nálam még mindig jelesre vizsgázik, az eddigi, más játékoknál szerzett tapasztalataimhoz képest. Ennyi.

Pluskast
Az FRB az Full Real Battle-t jelent. Á la IL 2 teljesen szimulátor módban. Amúgy a játékot készítõ csapat nagy része csinálta az IL2-t.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem is az xy SS hadosztályra gondoltam..Volt böven "egszerü" katona/alakulat akik feladatot kaptak és azt kiválòan vègrehajtották.Mondjuk pont leszarnám az "ajvékolást". Nehogy már én érezzem magam rosszul valami miatt ami 70 éve történt ...(jegyzem meg a németek töke is televan ezzel).Film..nem kötelezö megnézni. Mi lenne velünk ha az egyházra hallgatnak és nem lenne Brian élete...Na befejeztem..Majd ha hìres gazdag rendezö leszek,csinálok egy filmet :-)
Örület határán.,ha már filmajánlò
Free to play MMO. De szerintem megéri azt a párezret rákölteni, pl a Dora starter pack-el jár egy csomó Golden Eagle, amit pl legénység képzésre érdemes ellõni.

Olvass utána mindenképp a WT hivatalos fórumának magyar szekciójában 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/21362-kezd%C5%91knek/

(asszem regelni kell, hogy elolvashasd, ugyanaz a reg mint amit a játék letöltésekor megadsz belépõnek, de lehet külön is regelni).

Her Laca
Lehet majd kipróbálom. Ezt meg kell venni?

Hja, meg itt ugye nem az van, hogy kiválasztod a legördülõ menübõl a gépet amivel menni akarsz, hanem meg kell küzdened érte, hogy mehess is vele 😊

Bár valljuk be nem volt annyi gyerekbetegsége, mint a ClOD-nak 😊) Én amúgy nem ClOD-oztam, lehet ez a szerencsém 😊))

Her Laca
Grafikailag nagyon szép ez amúgy. Tényleg le a kalappal.
Csak ez olyan,hogy megszoksz egy jó kocsit aztán nem nagyon akarsz átülni kevesebbet tudóba. Jó múltkor újra kipróbáltam a jó öreg IL2 õt kb 2 percig bírtam😊 Minden érdeme elismerése mellett😊