War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg az orosz oldalon egybõl ment a duplázás. La-5 úgy megy fel az égbe, mint egy rakéta. Pillanatok alatt fent vannak 5-7 ezer méteren.

2-t ráküldök il-2vel bármilyen tankra vagy AA-ra annak tuti annyi!
Talán a legnagyobb változtatás, amit a peccs hozott, hogy most a németek helyett az oroszok nyerik meg az összes HB meccset. Lámák ezek a fejlesztõk.<#lama> <#nyes>

XenHai
Lassítottak a torpedó sebességén úgy vette észre.
inkább az xp-t csavarták le egy kicsit, legalábbis én így vettem észre
torpedózni próbált valaki? én 3-at dobtam 1km-en belül voltam, a magasságra nem emlékszem már de találatom sem volt. a fizetést megint mintha visszafogták volna, vagy csak nekem tûnik úgy?

Az lol.

Mondjuk én tegnap este Peshkával nem tudtam Med tankokat kiütni pedig 100kg s bombák voltak nálam. Bár lehet nem pont ráesett de régebben akkor is berobbant a tank. Ha ez tendencia lesz akkor szívás.
rakétának sincs semmi sebzése, armored car-t nem vitte szét.

Jó ez az új peccs!
Eljutottunk oda a nagy bombanerfelésben, hogy 50kg-os bombával nem lehet elpusztítani egy heavy tankot. Rávágom alacsonyról, figyelem a röptét a kamerával, odaesik közvetlenül a lánctalpa mellé, no damage.
Amúgy a néhány ezer tonnás Cargo Shipet még mindig kiviszi egy, szóval nagyon logikus a rendszer.

még mindig nagy a köd

hmm fincsi elsõ kör az ágyús corsair-el, szeretem az ilyet 😊
az La-k ellen talán ez a gép az igazán jó ellenszer csak hát el is kérik az árát ha rosszul sikerül valami 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nortai
De ez az új törés modell Arcade-ot szinte halálra teszi. Én is sokszor azon kapom magam, hogy ez nem szórakoztat hanem csak felidegesít. ^^ Fõleg mikor megjelenik egy LA5 vagy valamilyen BF109 és istenért se döglene meg, de mindenki más 1 hitel a semmibõl tök random módon. Vicc. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Prém La-5 max javítási költsége 4600 HB-ben, ehhez képest simán 4608-ra lövettem.. nyilván a matricák, ugye, nyolc pénzért. 😊
Fellner
Még nem 1-2 hét múlva jön ez egy op kör volt 😄

Coral Springs
Változtattak a gazdaságon ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ja bocs elolvastam még egyszer, most már értelek. 😊

Coral Springs
Háth ezt nem hiszem el... <#hehe> Nem akarok új videokártyát, de mivel elõfordulhat hogy tönkrement, muszáj leszek újat venni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

jobbat akarsz a hd 6870-nél!? akkor én mit mondjak? a legboldogabb ember lennék egy olyannal.nvidia vs radeon

Coral Springs
Neked is leírom, hogy a problémámnak semmi köze a játékhoz. Egyszerûen arról van szó, hogy egyik nap még tökéletes volt minden, a következõ nap pedig már 1024x768 -ban indult a gépem. De a linkelt topikban mindent leírtam.

24"-os monitoron 1600x900-ban játszom, GTX 650-em van, ráadásul félgõzön megy mert továbbra is lusta vagyok elõkeresni a második erõkábelt hozzá. Úgy állítottam be hogy kikapcsolgattam a jobb oldali oszlopban mindent (kiv. JPG screenshots), aztán 2x-2x-None-medium-low-medium beállításról (ami hoz egy 50fps-t) lehet szépíteni. Háttéralkalmazásokat pedig levadászom mielõtt WT-znék. Összes, kliens által igényelt portforwardot beállítottam (simple port forwarding 3-al), jobb lett a pingem pedig mikrós netem van itt a tanyavilágban (mert másféle nincs, azért).
Sõt hagyjuk a Crysist.
A 6670es lényegesen visszafogottabb a 6870eshez képest.
És High beállításon 1280*1024ben 110moddal (abból kb 15-20 grafikai tunning) fut a Skyrim.
Ez a WT negyede annyira nem kidolgozott hogy akadnia kéne.
Coral Springs
A játéknak ehhez semmi köze, olvasd el a hozzászólásaimat a linkelt topikban, nincs sok.

Hát azért na... Hd6870 még mindig ütõs. Max az igények magasak...😄
Full Hdban is sima liba.
Nehogy már ezért a játékért új vgat vegyél 😄
Nekem 6670es van és ha a Crysis 2 elfut rajta nehogy egy Wt ne menjen rendesen. Tuti nem a Vga tól akadgat a játék. Inkább a pocket lossok meg ki tudja milyen szolgáltató mahináció miatt.
Coral Springs
Lehet hogy nekem is új VGA -t kell vennem, most egy HD6870 -van ami egyébként gyönyörûen visz mindent max grafikán, de egyre inkább úgy néz ki hogy ennyi volt. Jelenleg úgy játszok hogy 1680x1050 helyett 1440x900 van kinyújtva a monitoromon, kicsit homályosabb de ideiglenesen elmegy.

Igen jó lett. 18-20 fokon remekül emelkedik WEP nélkül is, az oldalkormánnyal ellenben nagyon taktikusan kell bánni mert kézifékként mûködik, viszont éppen emiatt pár A-D-A-D és már remegésmentesre lassítható a gép ha szükséges. Sebességmegtartó forduláshoz kissé japános stílust látok célszerûnek, nevezetesen oldalvást fordítgatni a vasat és inkább a csûrõkkel operálni. ShVAK-kal pedig CSvAK közvetlen közelrõl érdemes lõni.

Jó hír ez, prém wellivel és prém La-5-el a német nemzetem újra szépen fog fejlõdni HB-ben. \o/
Hát úgy tûnik igazatok volt.
Tényleg Zorall ez a La5Fn most.
két gépet és 7 földi célt lõttem ki egyetlen tárral aztán elkaszáltam egy fát nagy sietségemben 😄 2. lettem HB-n a pontlistán eddig vadászgéppel még sosem sikerült csak bomberrel.
Egyetlen hátránya a gépnek hogy 600fölé nem szabad vinni már pedig az nem egy nagy sebesség zuhanásnál.
Fulcrum11
MiG-3-ast próbálta valaki? Az új LaGG-3-66 jobb valamiben, mint a 35-ös?

Bakker akkor én csak éjjeli képeket fogok látni a gépemrõl.. :/ 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A Biplánoknak nagyobb szárnyfelületük van, emiatt jobban fordulnak a monoplánoknál. Viszont sokkal lassabbak náluk.

Ez nem a World of Tanks, itt ha ismered a géped elõnyeit, lenyomhatod a nálad tíz tierrel magasabb gépet is. Külön medál ját érte amúgy, Herkules medál. A pilótatudás sokkal többet számít, mint a gép típusa.

Hát ha más nem is, a "hangár" valami eszméletlenül profi lett az új peccsben, a gépek és az egész nagyon jól néz ki. Figyeltétek hogy a hangárban a nap állása a valós idõhöz igazodik? Most beléptem, és reggel van a repülõtéren. Tök jó. 😄

Torzonborz
na pecs kipróbálva , grafika szerintem szebb lett a gépek jobban néznek ki. szerencsére erõs gépem van eddig is ment szépen max grafikán most sincs gond.
németekkel mentem elsõ kört így az olasz gépek kaptam meg.
nem rossz kis dög , bementem vele HB-ba és lekaptam egy yak7et vele 😄
igaz közvetlen utána engem is atomjaimra robbantott egy lag5ös 😄

eddig tetszik .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

12th of June is national holiday in Russia.

It is known as Russia Day. We would like to invite you to join the celebration of this holiday of Freedom and Peace!

From June 12th 6 am GMT (1 pm PDT) to June 13th 6 am GMT (1 pm PDT) War Thunder presents Special Event:

x5 Experience for the first victory
30% Special Discount for purchase, repair costs and modifications for the follwoing planes: Yak-7B, Yak-1B, MiG-3, LaGG-3-35, LaGG-3-66, La5-FN, Il2-M, AR-2
30% Special discount for purchase of the following premium planes: P-40E, I-153P, P-39K-1, I-16 type 28, P-63A-5
+30% Experienece on the following planes: Yak-15P, MiG-9, MiG9/Late
20% Special discount for XP conversion.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ez volt az egyik új dolog a patch-ben most nyomatják a nagy tesztben
én is utálom amikor egymás után csak szar idõben jönnek a csaták 😄
Nortai
Valamit az idõjárás modellel kezdhetnének, mert szinte mindenhol csak köd van. Már kezd unalmas lenni. :/

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

miért lepödsz meg ha egy biplán lefordul?attòl meg hogy 7.7 es van rajta simán le is szed.
Ezek nem tankok, itt figyelni kell folyamatosan 😄
Hát ... az 5-6 perces újratöltés bombára Arcade-ban elég fura ... el is ment a kedvem. Ki a fene fog 5 percig körözni míg újratölt a bombatár ?
Másrészt meg röpködöm a Yak7-esemmel vadászgatok, és egy Gldiator simán lefordul rólam, mögémkerül, leszed. És ez ? ... hö.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

minitor???
20-30 én szinte állandóan ott vagyok, hidd el a legideálisabb vadászni XD
30 fps fölött már nem is jó a játék 😊

valószinüleg alprogramoztak valamit nekem elég korrekt gépem van és a fix 60 fps/minitor miatt 60/ leesett 20-30 közé és bazira ingadozik...nem is nagyon tudtam ma rendesen lelõni senkit:S😞(

nehezebb lett a torpedózás is, de nekem összességében eddig tetszik csak a gépigény növekedést sajnálom, meg a pénzt az új vga-ra (örülnék egy stabil 45fps-nek az ingadozó 22 helyett)

félelmetesen hamar törnek a gépek!

am jó ez a nagy köd mert szép meg látványos meg hangulatos csak bombázni nem lehet a hegyeket az utolsó pillanatban veszed észre meg egy erõmû kellene hozzá mert a fák nálam úgy néznek ki a ködtõl mintha valaki odahányt volna. de szerintem ezt még sokat fogják javítani mert ahogy olvasom sokak nem tetszését váltotta ki és sokak gépe sem nagyon bírja

golden eagle-t mikor lehet szerezni?

Köszi! most már értem, és ezek után elgondolkozok a windows 7-en de csak ha lesz új vga-m. márpedig lesz mert az a 22 fps egy olyan beállítás mellet mint amit feldobtam képhost-ra nagyon kevés és a legtöbb új játékról vagyis szinte mindrõl lemondtam pedig volt egy pár ami felkeltette az érdeklõdésemet. a WT meg mindenképpen szebb grafikán akarom játszani meg az a 3 kép a leendõ tankos változatából... low-on leégeti a kártyámat 😊

bardocz
De azt a vga memóriájával együtt. Én nagyon nem akartam váltani, de már inkább azt bánom, hogy nem csináltam meg korábban. Szerintem megéri.
minden pályán ekkore köd van?

beszélgettem több számítógépes figurával és mind azt mondta hogy az xp-nél 4 gb a határ és elvileg kezeli mindet csak nem írja ki.

valaki próbált rakétázni? borzalmas lett, semmi területsebzése nincs, a páncélkocsi mellet robbant kb 1 vagy 1,5 méterre és még hit-et sem írt

bardocz
Rakj fel 64 bit-es win7-et, az xp 32 bit-es, az nem kezel annyi memóriát. Eleinte kicsit szokatlan, de 15 perc átnézni mi hol van, és sokkal jobb, na meg kezeli a memóriádat mind.