War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én tegnap este Peshkával nem tudtam Med tankokat kiütni pedig 100kg s bombák voltak nálam. Bár lehet nem pont ráesett de régebben akkor is berobbant a tank. Ha ez tendencia lesz akkor szívás.
Eljutottunk oda a nagy bombanerfelésben, hogy 50kg-os bombával nem lehet elpusztítani egy heavy tankot. Rávágom alacsonyról, figyelem a röptét a kamerával, odaesik közvetlenül a lánctalpa mellé, no damage.
Amúgy a néhány ezer tonnás Cargo Shipet még mindig kiviszi egy, szóval nagyon logikus a rendszer.
az La-k ellen talán ez a gép az igazán jó ellenszer csak hát el is kérik az árát ha rosszul sikerül valami 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A 6670es lényegesen visszafogottabb a 6870eshez képest.
És High beállításon 1280*1024ben 110moddal (abból kb 15-20 grafikai tunning) fut a Skyrim.
Ez a WT negyede annyira nem kidolgozott hogy akadnia kéne.
Full Hdban is sima liba.
Nekem 6670es van és ha a Crysis 2 elfut rajta nehogy egy Wt ne menjen rendesen. Tuti nem a Vga tól akadgat a játék. Inkább a pocket lossok meg ki tudja milyen szolgáltató mahináció miatt.
Jó hír ez, prém wellivel és prém La-5-el a német nemzetem újra szépen fog fejlõdni HB-ben. \o/
Tényleg Zorall ez a La5Fn most.
két gépet és 7 földi célt lõttem ki egyetlen tárral aztán elkaszáltam egy fát nagy sietségemben 😄 2. lettem HB-n a pontlistán eddig vadászgéppel még sosem sikerült csak bomberrel.
Egyetlen hátránya a gépnek hogy 600fölé nem szabad vinni már pedig az nem egy nagy sebesség zuhanásnál.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez nem a World of Tanks, itt ha ismered a géped elõnyeit, lenyomhatod a nálad tíz tierrel magasabb gépet is. Külön medál ját érte amúgy, Herkules medál. A pilótatudás sokkal többet számít, mint a gép típusa.
németekkel mentem elsõ kört így az olasz gépek kaptam meg.
nem rossz kis dög , bementem vele HB-ba és lekaptam egy yak7et vele 😄
igaz közvetlen utána engem is atomjaimra robbantott egy lag5ös 😄
eddig tetszik .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
It is known as Russia Day. We would like to invite you to join the celebration of this holiday of Freedom and Peace!
From June 12th 6 am GMT (1 pm PDT) to June 13th 6 am GMT (1 pm PDT) War Thunder presents Special Event:
x5 Experience for the first victory
30% Special Discount for purchase, repair costs and modifications for the follwoing planes: Yak-7B, Yak-1B, MiG-3, LaGG-3-35, LaGG-3-66, La5-FN, Il2-M, AR-2
30% Special discount for purchase of the following premium planes: P-40E, I-153P, P-39K-1, I-16 type 28, P-63A-5
+30% Experienece on the following planes: Yak-15P, MiG-9, MiG9/Late
20% Special discount for XP conversion.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
én is utálom amikor egymás után csak szar idõben jönnek a csaták 😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Másrészt meg röpködöm a Yak7-esemmel vadászgatok, és egy Gldiator simán lefordul rólam, mögémkerül, leszed. És ez ? ... hö.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
20-30 én szinte állandóan ott vagyok, hidd el a legideálisabb vadászni XD
30 fps fölött már nem is jó a játék 😊