War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Titeket nem zavar hogy a reward -ok kiírása helyett, most medálokat tûz ki bal felül ? Szerintem az elõzõ megoldást kellett volna továbbfejleszteniük. A másik dolog ami frusztrál, hogy a gépek kikerültek a kifutó közepére. Nagyobb feeling -je volt bent a hangárban babrálni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

papírbombázó mi? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Coral Springs
Nálam minden max -ra van állítva, minden ki van pipálva ahogy eddig, és a szokásos 50 és 80 fps között ingadozik.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Én szeretem a szar idõt, mert ott lehet rejtõzni. Mondjuk jelenleg túlzás a helyzet, volt olyan pálya ahol gyakorlatilag végig ködben mentem.

Na ja. Bár high end-ig nem vészes annyira. 17 körül már fájdalmas. Fõleg, hogy ott még totál nincs egyensúly.

HB-n szerintem megint lesz egy evolúció. A glass cannonok miatt nem lesz fejetlen diszkózás, csak addig amíg megy az örömködés. Rákényszerül mindenki a több taktikázásra. Sokszor elõfordul, hogy mire leereszkedem magasról elfogy az ellenfél. Túl gyors és sok halállal a lion is elfogy. Olcsóbb lesz a javítás, ellenben most könnyebb odaveszni.

Arcade reménytelen továbbra is. 😊
Coral Springs
Úgy néz ki ezek szétbaszták a jó kis domination csatákat. Nagyjából 40% volt még a csíkból a saját, illetve az ellenséges team -nek, amikor spontán elkezdett villogni mindkettõ. Mindkét oldal rendelkezett uralt bázisokkal, tehát ezt semmi sem indokolta. Ám valamiért a saját team csíkja nullázódott le teljesen, a másik oldalé pedig maradt ahol volt. WTF ?

kb ez a szint😛

Remélem economy ba is.
Mondjuk a high tierû gépcsodák javítási költségeit mind arcade mind hb-n megfelezhetnék vagy a hb-t harmadolhatnák 😄
Itt a fejlesztõk reagálnak a kérésekre, a játékosok pedig általában túlreagálják 😊

A kényszer miatt a két nézõpont egyre közelít egymáshoz, így kialakul idõvel egy balansz féleség.
Torzonborz
nincs ezzel gond. amilyen légvédelmük van nem csodálom de ezt eddig is csinálták .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A WOT az elején jó játék volt de aztán egy rakás szar lett. Remélem ez nem süllyed a szintjére.
f24sg
Hallod, most esik le, hogy ha mondjuk akár HB-n lerammolok egy Liberatort vagy B-17-est egy Meszával, akkor mondhatom, hogy nem is noob vagyok, hanem csak a történelmi hûség keretében alkalmazom a Sonderkommando Elbe taktikáját.<#idiota><#banplz>
Azok eddig is csinálták 😊
a hajók is 1 shotolnak:S

Ha annyira égbekiáltó, akkor majd javítják. HB-n még ennyire sincs matchmaking. Ha számodra nem elfogadható, vissza lehet menni a World of Tanksba arty lövedékeket kerülgetni, meg a random csapattársak miatt idegeskedni.

Én árkádban nyomtam eddig, de a patch óta égbekiáltó elkurás van az MM-ban. Egyszerûen szar. Ezt nem lehet finomabban megfogalmazni.
Torzonborz
hmm a azért van itt furmányosság kérem , ha elkezdek konvojt támadni az már nem megy eszetlenül tovább kacsasorban hanem jobbra balra kitérnek .
ügyes , roppant ügyes. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

édes Istenem....39!!!!! hitem volt egy meccsen és egyetlen kúrva gépet se bírtam lelõni:S aztán meg bemegyek HB-ra és szinte 1 shotolom az ellenséget....eszem megáll ezeken az irdatlan különbségeken!

la5badass

Helló
1 hete kezdtem a játékot körülbelül. Az 1.31-es patch elõtt minden nemzet nyitva volt de én csak a britekkel meg az amerikaiakkal mentem most viszont csak ezzel két nemzettel tudok menni a többi le van zárva erre nem tudtok valami megoldást?
az alábbi 2 hozzászólásomat (meg majd ezt is) törölje már majd moderátor.
köszönöm!
Meghülyült kicsit az MM.

29+17+25+24++34+4+13+6+1+1+3 vár HB-n ebben a pillanatban RU oldalon. Nincs algoritmus ami ezt ellensúlyozza.

Viszonyításképp: GER: 6+4+5+8+3+2+0+1+1+0+0
elnézést ezt így akartam 😊
de ha fordulóharcba kényszeríted nekik nem lesz üdítõ érzés <#hamm>
RiCSi1234
hát azért nem épp üditõ érzés Reserve géppel Yak 7-es, meg spitfire Mk 2-k közt flangálni. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Most hogy újrakezdtem én is azt tapasztalom, hogy sok olyan géppel vagyok együtt, ami nem lenne odavaló sztem.. De hát evvan, attól még néha megszopatom õket, csak idegesítõ, hogy Tier 2-es géppel megyek, és Yak 7B, meg társai vannak ellenem..

GTA V (*.*)

Akkora szintkülönbség nem tragédia fõleg low tieren. Magasabb szinten sokkal nagyobb a szórás.
Melyik játékmódról van szó?

A 4-5 szintû gépeket nem a rendszerem varázsolja bele a csatába.
Eddig nem volt benne?
A rendszeredben lesz a hiba magának a játéknak nem kellene akadnia.
Borzasztóan el lett baszva a játék. A hang akadozik a szerver szaggat, azt, hogy 2-3 szintû gépek csatájában soha nem látott mennyiségû 4-5 szintû gép van az meg már tiszta röhely.
Sicily egy simán hozható német pálya. Erre a vadászok földit támadnak és mennek a spotter gépekre...
Ezt mondtam én is. Ikarusnak szólt 😊
Nem romlott a GER, csak a viszonyítási rendszer eltolódott. Az LA 7 felett minden RU gép jobb, vagy legalább felveszi a versenyt egy FW190-el. Valamint mivel átsoroltak pár gépet erõsebb a RU MM teamroll.
atyaisten ez a wt arcade-ja, csak sokkal szarabb....... és ez a pálya már fél éve benn volt a beta-n, és mivel repül a koma? az op fûrész i16-al....

Még a "fejlesztõ" is rammol direkt lol
vicces a WG 😄
HP csík egy jármûnek...ez soha nem fog lemenni a torkomon. Valamit eltalálok 1-2x az szakadjon törjön le.
Elõbb mesélte lelkesen az ember, hogy csomóan írtak neki, hogy bombázóval repült a való életben és ez a legközelebbi élmény ami hozzá hasonlítható. LOL

akkor gondoltam h meg kell osztanom veletek hátha még mondanak ilyeneket xD
muhahaa, milyen konkurencia?

én csak egy gagyi repülõs light shootert látok.

Off:
épp most megy E3-on a konkurencia bullshitgenerátor-bemutató ha érdekel valakit 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.twitch.tv/worldoftanks
Ez hogy függ össze? Orosz jobb lett. Nem a németen rontottak
az jó lenne, eléggé rájuk férne.
nekem legalábbis nem voltak nagy sikerélményeim az USA ággal.
"most a németek helyett az oroszok nyerik meg az összes HB meccset"

Már a peccs elõtt lehetett tudni, hogy ez lesz. 2-3 héttel ezelõtt leírtam a sejtésem ide anélkül, hogy egy sec-et mentem volna vele: RU peccs. Tudatosan emelnek ki szerintem mindig egy nemzetet a béta alatt. A következõ kiváltságos op szerintem az amcsi lesz. Már szuggerálják a népet a login képpel. Kár hogy az az egy nemzet elég low nekem.
"LaGG-3-66"

Az új LaGG szvsz HB-n egész jól megy a tierjében, aki ott tart annak megérheti. Nem mentem vele csak néztem.
hát ez a peccs.... Összekavarták megint a beállításokat, nehezebben lehet célozni mint eddig, ráadásul észrevettem az SU-2-n, hogy ide-oda rázza a farát a gép, és lehetetlen pontosan bombázni, lõni vele...

"hogy az xp-nél 4 gb a határ és elvileg kezeli mindet csak nem írja ki. "

Kerekítve 3.5 giga a max, ami a proggik rendelkezésére áll xp alatt.
Én inkább azt valószínûsítem, hogy pechedre belerepültél egy kósza lövedékébe. Nem hiszem hogy direkt shot volt ellened olyan távolról 😄
Coral Springs
Most az utóbbi csatámban épp zuhantam rá egy gépre 2km -rõl, majd lelõtt egy destroyer, közel 8km -rõl.

Coral Springs
Közbe nem vettem észre, de 5x -ös szorzó volt az elsõ gyõzelemre.

Hát azért nem pillanatok alatt 😄
A kis Miggel fele annyi idõ alatt felérek.

Csak azt nem értem mért esik 650körül atomjaira a gép az még nem egy olyan tempó, hogy darabokra hulljon. Sok ellen gép még vígan tovább gyorsul/menekül.