War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
HB-n szerintem megint lesz egy evolúció. A glass cannonok miatt nem lesz fejetlen diszkózás, csak addig amíg megy az örömködés. Rákényszerül mindenki a több taktikázásra. Sokszor elõfordul, hogy mire leereszkedem magasról elfogy az ellenfél. Túl gyors és sok halállal a lion is elfogy. Olcsóbb lesz a javítás, ellenben most könnyebb odaveszni.
Arcade reménytelen továbbra is. 😊

Mondjuk a high tierû gépcsodák javítási költségeit mind arcade mind hb-n megfelezhetnék vagy a hb-t harmadolhatnák 😄
A kényszer miatt a két nézõpont egyre közelít egymáshoz, így kialakul idõvel egy balansz féleség.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ügyes , roppant ügyes. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
la5badass
1 hete kezdtem a játékot körülbelül. Az 1.31-es patch elõtt minden nemzet nyitva volt de én csak a britekkel meg az amerikaiakkal mentem most viszont csak ezzel két nemzettel tudok menni a többi le van zárva erre nem tudtok valami megoldást?
köszönöm!
29+17+25+24++34+4+13+6+1+1+3 vár HB-n ebben a pillanatban RU oldalon. Nincs algoritmus ami ezt ellensúlyozza.
Viszonyításképp: GER: 6+4+5+8+3+2+0+1+1+0+0
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)
vicces a WG 😄
akkor gondoltam h meg kell osztanom veletek hátha még mondanak ilyeneket xD
én csak egy gagyi repülõs light shootert látok.
épp most megy E3-on a konkurencia bullshitgenerátor-bemutató ha érdekel valakit 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem legalábbis nem voltak nagy sikerélményeim az USA ággal.
Már a peccs elõtt lehetett tudni, hogy ez lesz. 2-3 héttel ezelõtt leírtam a sejtésem ide anélkül, hogy egy sec-et mentem volna vele: RU peccs. Tudatosan emelnek ki szerintem mindig egy nemzetet a béta alatt. A következõ kiváltságos op szerintem az amcsi lesz. Már szuggerálják a népet a login képpel. Kár hogy az az egy nemzet elég low nekem.
Az új LaGG szvsz HB-n egész jól megy a tierjében, aki ott tart annak megérheti. Nem mentem vele csak néztem.
Kerekítve 3.5 giga a max, ami a proggik rendelkezésére áll xp alatt.
A kis Miggel fele annyi idõ alatt felérek.
Csak azt nem értem mért esik 650körül atomjaira a gép az még nem egy olyan tempó, hogy darabokra hulljon. Sok ellen gép még vígan tovább gyorsul/menekül.