War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszteltem az új patchet a Korea-n. Egész játszható megint 😊 La7,La5-bõl 2-2 jött. Mindegyik a P63A10-m alatt bukkant elõ. Lõttem is kettõt emlékbe..
az amcsi gépekkel most már megéri menni? nagyon szívesen folytatnám.
Hát a rakétát is nyelik a tankok, még a pontos találat sem feltétlen jó, sõt. 😄 Pedig a nagyobb kaliberû rakétával lõttem. 😄
GTA V (*.*)
Ezért nem játszik senki most bombázóst.
nekem van F4F-4-es Wildcatem, nagyon jól repülhetõ a fegyverzet is egész jó. bár már rég repültem US gépekkel, ezért nem tudom változtattak-e rajta, de õszesegében nagyon jó kis gép azt is ajánlani tudom.
18db 250-es bombát kidobtam az úton haladó 10 db harckocsira, az összes bomba közöttük csattant és 1db tank semmisûlt meg!:S széééép
ezt én is észre vettem hogy nagyon szakadósak lettek a farkak illetve a tail control nagyon sebezhetõ lett.
ez igaz de attól függ mit értünk csapatjátékon. ha már csak figyelek másokra és ha szerencsétlen üvölt hogy szedd le róla a gépet akkor nem nagy-ívben szarok rá hanem odamegyek és leszedem róla és ugyanúgy enyém a kill. persze ez alatt nem azt értem hogy a pálya másik végébõl repüljön oda hozzám meg ha valaki ennyire bemegy az ellen vonalaiba az vessen magára de ha már úgyis ott van mellettem akkor segíthetne.
elõzõ csata végén e-3-al bejön mellém egy f6f és félig meddig fordulásban voltam mert épp leszedtem egy gépet tehát a bal szárnyam volt a gép legmagasabb pontja. látom hogy jön felém és a jobb szárnyvége nagyon közel van az én szárnyvégemhez tehát az egyetlen megoldás a gép teljes bedöntése lett volna és úgy elkanyarodni. elkezdem nyomni a D-t de látom még mindig közeledik, lassan átszakad a billentyûzet erre nekem jön mindketten összetörünk és én lettem az idiot ****** . a nagy harcosok köztünk élnek! 😊
ez igaz de attól függ mit értünk csapatjátékon. ha már csak figyelek másokra és ha szerencsétlen üvölt hogy szedd le róla a gépet akkor nem nagy-ívben szarok rá hanem odamegyek és leszedem róla és ugyanúgy enyém a kill. persze ez alatt nem azt értem hogy a pálya másik végébõl repüljön oda hozzám meg ha valaki ennyire bemegy az ellen vonalaiba az vessen magára de ha már úgyis ott van mellettem akkor segíthetne.
elõzõ csata végén e-3-al bejön mellém egy f6f és félig meddig fordulásban voltam mert épp leszedtem egy gépet tehát a bal szárnyam volt a gép legmagasabb pontja. látom hogy jön felém és a jobb szárnyvége nagyon közel van az én szárnyvégemhez tehát az egyetlen megoldás a gép teljes bedöntése lett volna és úgy elkanyarodni. elkezdem nyomni a D-t de látom még mindig közeledik, lassan átszakad a billentyûzet erre nekem jön mindketten összetörünk és én lettem az idiot ****** . a nagy harcosok köztünk élnek! 😊
Engem megint megszopattak ezzel a peccsel. Felnyomtam a H6K4-et Ace-re, erre jön egy SB2M, csak turret van rajta két 7.62mm-es, erre rám lõ kettõt és leszakad a farka a gépnek... ez mi?
sajnos az egész játék alap koncepciója szöges ellentétben áll bármiféle csapatjátékkal mivel csõegyenes a cél: KILL=LION és LION = MINDEN tehát mindenki magasról tesz a teamplayre mivel csak magával cseszik ki.....
valami szorzó az assziszton vagy teszem azt a wingmanad közelében maradsz arra valami szorzó, vagy a squadok kaphatnának még szorzót vagy ilyesmi kéne ,hogy minimális csapatjáték kialakulhasson! Mindezek hiányában sajnos selfish fraghunt van
valami szorzó az assziszton vagy teszem azt a wingmanad közelében maradsz arra valami szorzó, vagy a squadok kaphatnának még szorzót vagy ilyesmi kéne ,hogy minimális csapatjáték kialakulhasson! Mindezek hiányában sajnos selfish fraghunt van
mondjuk igazad van, jóval nagyobb csapatjáték kéne hozzá
Na most az La-5 úgy emelkedik mint a 109 F-4 vagy talán egy nagyon picivel rosszabbul így 2 hevenyészett tesztrepülés alapján.
A játék jelenlegi rendszerében ez értelmezhetetlen. Majd ha lesznek földi egységek, akkor lehetne relevanciája, de ha lesznek is tankok, attól még gyalogság nem feltétlenül lesz. Szállító repülõ meg akkor lenne, ha lenne a küldetésekben valamilyen konkrét célja, amit elképzelni se tudok. Plusz ha lenne is, miért ne AI repülné õket? A játékosok körében nem lenne népszerû feladat a lassú, védtelen bálnát repülni.
szállító gépeket nem terveznek? tehát hogy be tudsz vinni a csatába 30 ejtõernyõst pl. ez lehet hülyén hangzik elsõre de pl lenne egy korlát repterenként hogy ebbe a csatába mindkét fél 200 ejtõernyõst vihet be és oda rakják ahova akarják, ezután leszállnak felvesznek megint valamennyit és így tovább.
Na egész gyorsak voltak 😊
Így van, új peccs:
-La-5FN/La-7 climb rate fixed
-textures on some planes were improved
-Shadows were improved
-Performance was improved
-Squadron management improved
-Landing on the carrier improved (hook work)
-New loading screen images added
-Blank icons for some awards fixed
-La-5FN/La-7 climb rate fixed
-textures on some planes were improved
-Shadows were improved
-Performance was improved
-Squadron management improved
-Landing on the carrier improved (hook work)
-New loading screen images added
-Blank icons for some awards fixed
http://youtu.be/w8XYZoR9ABE?t=5m
Odaraktam az idõzítõt 5 perchez, ott látszik, hogy ment ez élesben amikor vizet ért, igen sokat veszít az energiából 😊
Odaraktam az idõzítõt 5 perchez, ott látszik, hogy ment ez élesben amikor vizet ért, igen sokat veszít az energiából 😊
nem azt várom el hogy gyors legyen mint egy repülõ, csak az eddigihez képest sokkal lassabb lett illetve ha 350-el bedobom a vízbe nem tartom reálisnak hogy egybõl lelassuljon, tehát azért vegye már figyelembe az torpedó hogy én mennyivel dobtam le, magyarul a fokozatos lassulást hiányolom.
köszike! én is arra gondoltam és most megerõsítettél. 9-es szintû amcsinál a felállásom b-25j1,f6f3, f4f3(ezt akarom cserélni),p39q5 p47d
Torpedo
Pl: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Type_91_torpedo
miért várjátok el hogy egy torpedó gyord legyen mint egy repülö.
kiképezheted magad torpedóvetésbõl 😄
P63-ra nagy reményeim voltak de nagyon bólogatós HB-ben, F4U könnyebben repülhetõ, F4F-em nincs. Meg ugye az F4U-1c nagyon jó gép lesz, szóval én az F4U vonalat javaslom.
Torpit még nem teszteltem, mivel a német La-5 több mint 16k liont ad géplövésért HB-ban, abuzálom játékostársaimat UFO-val amíg lehet.
Kell a lé mert alig több mint egy milkóm van és a G-6 viszi a zsetont ha bénázok, plusz ha tényleg imba marad a játék akkor veszek La-7-et is amit szintén sok pénz kistafírozni + fenntartani, német és orosz nemzetet viszem felfele, a többi fun.
Kell a lé mert alig több mint egy milkóm van és a G-6 viszi a zsetont ha bénázok, plusz ha tényleg imba marad a játék akkor veszek La-7-et is amit szintén sok pénz kistafírozni + fenntartani, német és orosz nemzetet viszem felfele, a többi fun.
f4f-4 vagy f4u 1a vagy p63 a5 melyiket érdemes megvenni? csak egyikre lesz pénzem.
de nem is a damage hanem a sebessége, azt nem figyelted? eddig ledobtál egy torpedót és majdnem megelõzte a gépet, most meg megalszik a tej a szájában mire odaér a hajóhoz.
Tényleg nagyon lenerfelték a bombák splash-damagét, mozgó célpontot sokkal nehezebb vele kidobni, plusz jönnek az oroszok Lalalalákkal és 9T-kkel = prém Welli szopóágon van. Épp mikor elkezdtem vele húzni a germánt. Gyász..
bementem tutorialba és igencsak lelassultak a torpedók, eddig ha ledobtam a gép alatt úszott és mire megfordultam már be is csapódott most meg 350-el bedobom a vízbe és ahogy leér bekapcsolja fékszárnyakat, majdnem megáll a vízben. 😊
Én tegnap HB-n szembõl elsõre kiemeltem egy destroyer-t torpedóval, lehet hogy csak mákom volt, de semmi különbséget nem veszek észre.
azt mondjátok meg hogy hogyan lehet most torpedózni?! mert akárhogy dobom a torpedóim csak vánszorognak a vízben!
Tetszik 😊
Én azt vettem észre, hogy idõnként szebb a WT mint egyik másik régebbi filmjelenet😊
Én azt vettem észre, hogy idõnként szebb a WT mint egyik másik régebbi filmjelenet😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Igen, valóban jó pálya, viszont az is domination. Az új nyerési rendszer miatt pedig inkább méreg, mint öröm ez a fajta játékmód.
Nem tudom mennyivel lettek jobbak a ruszkik HB -n, a csaták nagy részét vesztik ugyan úgy. Ellenben a németek továbbra is fejtörést okoznak, most például volt egy komoly" menetem a Bulge -on. Én az F2A-3 -al voltam, azt egy Bf 109 -el küzdöttem percekig úgy 7km magasan. Többször átestem ugyan, ennek ellenére az ellenséges pilótának nem nagyon jött össze a szokásos BnZ mûsor, többször találtam én el õt a stealt lövedékkel, mint õ engem. Majd az egy helyben toporgásnak egy társam vetett véget, van isten. A legvégén leszedtem az egyik társamról egy másik Bf 109 -et, továbbá megsebeztem egy Ju 87 -et, akinek aztán nem sikerült leszállni javítani, és így nyertünk. Volt még egy Ruhr gyõzelem is, a többi bukta.
megvettem p47-et és eddig nagyon bejön csak félek mi lesz ha lejár a free repair 😊
a torpedókra lõnek a hajók?
Sajnos amíg mindenki a másik elõl lopkodja a killt és 4 top tier vadász vonatozik egy szerencsétlen bombázón, addig ne várj tõlük sokat... mostanában nem lõttek le, de félpercenként összeütköznek, ez fõleg akkor idegesítõ, amikor azt kapja telibe, akit majdnem lelõttem...
A dominationt viszont én sem értem, a csata közepén (5p után) egyszer csak eltûnt az ellenfél csíkja, úgy, hogy 1-1 bázisa volt mind2 oldalnak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A dominationt viszont én sem értem, a csata közepén (5p után) egyszer csak eltûnt az ellenfél csíkja, úgy, hogy 1-1 bázisa volt mind2 oldalnak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A wellingtonnak placeholder fm-je van a b17 kapott rendeset ennyi.
arcade-ban találkoztatok már csapatjátékossal? mert kicsit bosszantó hogy én mindig elõször a csapattársról szedem le az ellenséget ha kéri ha nem, de most is elmegy egy beaufighter 3-an kergetik a csapatból én meg p39-el döcögök tõlük 300 méterre a seggemben egy e3-as messzával, kétszer kérek segítséget és mire leszed a német, ez jelen esetben egy félperces-egyperces kergetõzést jelentett, azt látom hogy senki sincs a németen mert még mindegyik a beaufightert kergeti tõlünk kb 300-500 méterre. ezután bemegyek p40-el 3-an vannak rajtam egyszer kérek segítséget a környéken persze megint ott vannak a csapattársak csak betévedt a játékba egy gladiátor és inkább mindenki szarik rám mert az könnyebb kill-nek tûnik egy messzánál vagy egy spitnél.
És ezután hogy teljes legyen a boldogságom 3500 és 4000 méter között b-25 semmi légvédelmi tüzet nem kaptam, gondoltam talán valami másra lõnek bemegyek bombázó nézetbe egy durranást hallok és félbe szakadt a gép. Nekem sajnos még nincs b17 de megint rámozdultam.
És ezután hogy teljes legyen a boldogságom 3500 és 4000 méter között b-25 semmi légvédelmi tüzet nem kaptam, gondoltam talán valami másra lõnek bemegyek bombázó nézetbe egy durranást hallok és félbe szakadt a gép. Nekem sajnos még nincs b17 de megint rámozdultam.
na ezt nem vágom Weillington ami 7-es gép és sztem szarabb anyagból van mint egy B17 600 nál sem ráZ és nem törik😛! a B17 pedig már 400 nál szinte kezelhetetlen és mint mondtam szétesik 500 nál....a wellington 250-es bombái sokkal messzebrõl is kiszedik a tankokat mint a B17 500as bombái! valaki ránézne a B17-re?
csináltam egy gyorsa matekot:p ha megveszed az új yak9p-t és kimaxolod az kb 5.000.000 lion_😛 egy jó kör prémiummal 60-80ezer ,de nincs mindig jó köröd ezért átlagoljunk mondjuk 30000 lion/meccs prémiummal ez elég jó még mindig ,mert inkébb 15-20000 az az átlag na mindegy legyen 30000
szóval 5.000.000/30000=166 meccs!!!! átlagoljunk és egyszerüsitsunk 1 meccs legyen 10 perces tehát 166*10=1660 perc ez 27 óra hossza!! mondjuk ráérsz faszán ezért egy nap játszol 3 órát /de ez kurvasok ám/ szóval potom 9!!! nap alatt meg is tudsz venni EGY darab gépet kimaxolva.....ezt rohadtgyorsan rendbe kell tenni,mert ez igy nagyon sok:S oké ne legyen meg 1 óra alatt 1millió ,de egy átlagos játékos egy hónap alatt nem szed ki 5.000.000 liont😛_)))
szóval 5.000.000/30000=166 meccs!!!! átlagoljunk és egyszerüsitsunk 1 meccs legyen 10 perces tehát 166*10=1660 perc ez 27 óra hossza!! mondjuk ráérsz faszán ezért egy nap játszol 3 órát /de ez kurvasok ám/ szóval potom 9!!! nap alatt meg is tudsz venni EGY darab gépet kimaxolva.....ezt rohadtgyorsan rendbe kell tenni,mert ez igy nagyon sok:S oké ne legyen meg 1 óra alatt 1millió ,de egy átlagos játékos egy hónap alatt nem szed ki 5.000.000 liont😛_)))
a játékban 1000 liont lehet venni 3 madárért? vagy 3 madarat 1000 lionért?
Huh mentem egyet kíváncsiságból AB-n. Pacifig Hidden Base-t adta be, még eddig nem láttam, tökéletes arcade map lett. Vájatok, szûk tekergõ barlangok, kiálló szirtek. Hatalmas fordulóharcokat lehet menni a sziklák közt tekeregve. Coral-nak való 😊
Ha tényleg sok a nerf, gondolom statisztikázzák a csatákat, és figyelik a véleményeket, ha indokolt vissza fognak adni valamennyit.
A bombák a valóságban is rosszak voltak tankok ellen, kivéve a telitalálatot. Nem véletlenül kezdték el a németek és mindnki más ágyúval felszerelni a gépeiket.
most dobtamn rá 8 db 500 fontos bombát egy egyenesen haladó tanoszlop közepébe és 2 db medium tankot szedett ki....:S szép, azért ennyire faszság volt lenerfelni a területi dmg-t
fegyverzete 2 ft ot ér